GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσουκάτος: Υποκρίνονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την Siemens...

...και δεν λένε την αλήθεια για τα λεφτά.  Τι καταθέτει αυτή την ώρα στην Εξεταστική Επιτροπή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Καταθέτε...

...και δεν λένε την αλήθεια για τα λεφτά. Τι καταθέτει αυτή την ώρα στην Εξεταστική Επιτροπή

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Καταθέτει αυτή την ώρα ο πρώην "στρατηγός" του ΠΑΣΟΚ Θ. Τσουκάτος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Siemens.
Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η φράση που χρησιμοποίησε πριν από λίγο είναι ότι "και τα δύο μεγάλα κόμματα υποκρίνονται, στρουθοκαμηλίζουν και δεν λένε την αλήθεια" για τις χρηματοδοτήσεις από την Siemens. Υποστήριξε επίσης ότι...
"είπα την αλήθεια" όταν κατέθεσε ότι δεν κράτησε για λογαριασμό του τα χρήματα που πήρε, επανέλαβε αυτά που έχει πει και στη Δικαιοσύνη και παρέδωσε εξουσιοδότηση για να ανοίξει οποιοσδήποτε τραπεζικός λογαριασμός δικός του και των συγγενικών προσώπων του στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και σε off shore εταιρείες. Η κατάθεσή του συνεχίζεται...
Ο Κοινοβουλευτικός

8 σχόλια

  1. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι….( Τα Φασιστοειδή )
    Υπάρχει ένας νόμος του Ελληνικού Κράτους, ( δεν τον έφτιαξε ούτε η Φαιδρά Πορτοκαλέα ούτε ο Γαλάζιος Ουρανός ) ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!
    Που αυτός ο νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους και στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ συμφέροντα τους, αυτοί τον έκοψαν και τον έραψαν, λέει ότι για να χτίσεις ένα σπίτι σε οικόπεδο εκτός σχεδίου πρέπει να έχεις τέσσερα στρέμματα γης!
    Ποιοι όμως έχουν τα τέσσερα στρέμματα ειδικά στην Αττική αλλά και σε κάποιες καλές περιοχές της Ελλάδας; Απάντηση αυτά τα Φασιστοειδή, οι νεόπλουτοι, που κλέβοντας έρποντας και με τα κέρατα τους, αγοράζοντας ένα και καταπατώντας οι περισσότεροι τα υπόλοιπα στρέμματα βρισκόντουσαν και στο παρελθόν αλλά και τώρα με τέσσερα και παραπάνω στρέμματα στην κατοχή τους σε εκτός σχεδίου περιοχές.
    Και γιατί τους λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ 380 τετραγωνικών μέτρων στο υπό συζήτηση πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής, την έκανα το 1985! ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κατάργησε αυτό τον φασιστικό νόμο, εκατομμύρια Έλληνες θα σε ευγνωμονούν αλλά και θα σώσεις με τον καινούριο που προτείνω την οικονομία της Ελλάδας, γιατί θα ανοίξουν τα πουγγιά, όλοι θα τρέξουν να χτίσουν ένα σπίτι στο χωράφι τους, θα κάμουν το σκατό τους παξιμάδι αλλά θα τα καταφέρουν, θα ζεσταθεί η αγορά, θα ξαναζωντανέψει η οικοδομή και μέσω αυτής εκατοντάδες επαγγέλματα και το εμπόριο, θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, τα ασφαλιστικά ταμεία θα δουν χρήμα, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να είναι κανείς μπουνταλάς , χαϊβάνι και βλάκας εάν νομίζει ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ καταλαβαίνουν από ηθική.

    1)Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει πως θα υφαρπάξει την εξουσία.
    2) Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει πως θα παραμείνει στην εξουσία.
    3) Το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρει να βάλει σε θέσεις κλειδιά δικούς του ανθρώπους για να έχει τον έλεγχο και όταν χάσει την εξουσία.
    Όλα τα άλλα είναι απλή φιλολογία.

    Στο τέλος θα αγοράσει το ΔΝΤ ολόκληρη την Ελλάδα για 110 δις ευρώ, τα οποία εμείς οι ίδιοι θα πληρώσουμε, με πληθωρισμό και φόρους.
    Δηλαδή θα αγοράσει με δικά μας λεφτά.

    Αυτό είναι εξυπνάδα!
    Μπράβο στην κυβέρνηση μας που τους διευκολύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δεν υπάρχουν λεφτά υποβαθμίζουμε τις καταπράσινες περιοχές μας

    Για πολλοστή φορά θα αναφερθούμε στην περίπτωση του Αστακού, μια καταπράσινη περιοχή στον πιο πλούσιο σε υδάτινους πόρους Νομό της Ελλάδας το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η οικολογική ανάπτυξη και η πράσινη συνείδηση της υπουργού κ.Μπιρμπίλη θέτει ως ενδεχόμενο την κατασκευή στο τόπο εκείνο μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με την καύση LPG (Liquefied petroleum gas). Είναι ίσως το πιο επικίνδυνο προϊόν καύσης καθώς στην περίπτωση ατυχήματος όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν οι ζημιές είναι τεράστιες και σε λεφτά αλλα και σε ανθρώπινες απώλειες. Είναι αυτό που θα λέγαμε πιο καλά τα σκουπίδια της Γης και τα φέρουν για κάψιμο από το Abu Dhabi στον Αστακό. Η μεγαλύτερη ηρωνεία όμως είναι οτι το παραγώμενο ρεύμα κατα 70% θα εξάγεται στην Ιταλία χώρα η οποία είχε θύματα από ατύχημα με LPG και πλέον δεν αποδέχεται την ύπαρξη τέτοιων εγκαταστάσεων στο χώρο της. Με λίγα λόγια πάρτε τα "σκατά" μας φτωχοί Έλληνες κάντε τα ρεύμα και δώστε το μας.Δεν πρέπει να επιτραπεί μια τέτοια εξέλιξη γιατί κάτι τέτοιο θα έστελνε τον τόπο αυτόν στα αζήτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσοι εχετε μηχανακια της AGB, γυριστε τα μονιμα σε οποιοδηποτε αλλο καναλι εκτος του Πασοκο-MEGA.

    Να μην γραφει ουτε ενα λεπτο MEGA

    Η με οποιονδηποτε αλλο τροπο χρειαστει, βγαλτε το απο την πριζα αν για λιγο βλεπετε MEGA.

    Ηρθε η ωρα να πληρωσουν λιγο για το συνεχες ξεδιαντροπο πασοκο-προμοταρισμα τους τα εμετικα πουλημενα καθικια.

    Ή διαδωστε το σε γνωστους-φιλους σας που εχουν μηχανακια AGB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια λεει ο άνθρωπος !!!!
    Ολοι τα έπαιρναν !!!!!

    Κι εμείς οι μαλάκες, τους ψηφίζαμε, ΄κουφάλες Ελληνες, για να διορίσουνε τον γιό μας ή την κόρη μας !!!!! Μπορεί και αυτό να γινόταν, αλλά αυτοί τα κονόμαγαν πολλαπλάσια !!
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Όλιγον έγκυος” δεν υπάρχει!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!

    ΠΑΣΟΚ: Ειμαστε πρωτοποριακοι.

    Ενα μαγαζι κατηγορειται οτι ξεπλυνε χρημα απο τον φροντα το μαυρο/σακουλατο χρημα στα ταμεια του. Οι περισσοτεροι αναρρωτονται απλοικα .. “να γυρισουν την κρατικη επιχορηγηση” ή(*) να μπει μεσα ο Τσουκατος.

    Λοιπον. Πρεπει να συμβουν και τα 2. (*)=ΚΑΙ.
    και οπως εχω γραψει μαλλιαζοντας το πληκτρολογιο μου..
    1. ΚΑΙ ο Τσουκρατος ΜΕΣΑ.
    2. ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ να γυρισει την Κρ Επιχορηγηση
    3. ΚΑΙ να κλεισει το μαγαζι ΠΑΣΟΚ που λειτουργει παρανομα εφοσον παρελαβε προιον εκγληματος.

    ΘΑ ρωτησει καποιος αλλος τον ΓΑΠ και τον Καστανιδη σχετικα???
    O MEGA ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσουκάτος: ο Παπακωνσταντίνου δεν λέει την αλήθεια για τα λεφτά απο την Ζήμενς”

    1. Σκεφθειτε οτι αυτούς τους πληρώνουμε και κοροιδεύουνε πρώτα τον εαυτό τους
    και μετά τον ελληνικό λαό
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    2. Ααααα, αυτοί είναι η κυβέρνηση της διαφάνειας που θα τα έφερναν όλα στο φως, ε;
    Ε, ρε παπούτσια που χρειάζονται σε όλους!

    3. Aκόμη να παραιτηθεί ο Υπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ ΔΕΞΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ
    με την χορηγία της Civitas και του ΔΝΤ.

    Συμφωνω απόλυτα φιλε μου ...αλλά και η αριστερά τι κάνει όλα αυτά τα χρόνια? Μήπως τους δίνει απλά Δημοκρατκό ΆΛΛΟΘΙ με την ασθενική κ διασπαστική παρουσία της? Μα τόσο στημένο ποια το σκηνικό? ΚΙ ΟΜΩΣ ...ΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση