GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νυχτερινή ανατροπή: Ο Γ. Σγουρός για την Περιφέρεια Αττικής από το ΠΑΣΟΚ...

...ο Γ. Καμίνης για το δήμο της Αθήνας και η Φ. Γεννηματά για υπουργός; Από τον Νίκο Αναγνώστου EKTAKTH EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ! PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙ...

...ο Γ. Καμίνης για το δήμο της Αθήνας και η Φ. Γεννηματά για υπουργός;

Από τον Νίκο Αναγνώστου
EKTAKTH EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!
PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η πιο μεγάλη ανατροπή φαίνεται ότι γίνεται, σε ο,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, την Περιφέρεια Αττικής.
Ύστερα από διάφορα ονόματα κορυφαίων και μη στελεχών που "βρέθηκαν" ανά διαστήματα με το χρίσμα, αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κύβος ερρίφθη υπέρ του νυν νομάρχη Αθήνας Γιάννη Σγουρού, αφήνοντας πίσω όλες τις προηγούμενες επιλογές που ακούστηκαν.
Με όλα όσα έχουν προηγηθεί πάντως δεν θα...
 πρέπει να αποτελέσει έκπληξη τύχον νέα ...ανατροπή μέχρι το πρωί αφού και στην περίπτωση αυτή η νύχτα προβλέπεται μακρά.
Για το δήμο της Αθήνας "κυριαρχεί" το όνομα του Γ. Καμίνη. Αυτό σημαίνει ότι η Φ. Γεννηματά μένει στην κυβέρνηση και αναβαθμίζεται σε υπουργό;

16 σχόλια

  1. και μετα ξυπνησες ρε.ολο μαλακιες.σγουρος και μιχας ειναι στα μαχαιρια.η φωφω περιφεριαρχης 100% η ξενογιανακοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει μια κατηγορία ασθενών,
    με προχωρημένη ψυχοπαθολογία, οι οποίοι δε διστάζουν να αυνανίζονται όποτε «τους τη βαρέσει» ακόμη και αν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

    Ο ΓΑΠ ανήκει σε αυτή την κατηγορία: έχει απενοχοποιήσει πλήρως τον εαυτό του και τις ολέθριες πολιτικές του, περιβάλλεται από ανθρώπους που του παρουσιάζουν μια βολική εικόνα της πραγματικότητας, αυτοαπομονώνεται σε συνεχή ταξίδια, διακοπές και συσκέψεις με ξένους και την προσωπική του κλίκα και απολαμβάνει την χλιδή που έμαθε από τότε που ο μπαμπάς του ανέβηκε στην εξουσία.

    Οι Λουδοβίκοι και οι Αντουανέτες , όμως, είχαν το γνωστό τέλος…
    Και το παντεσπάνι του ναρκισσισμού τους βάφτηκε κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σήμερα/ ΧΘΕΣ / Σαβ 04 Σεπ 2010:
    Μωϋσέως και Ααρών του πρώτου αρχιερέως, Ιερομάρτυρος Βαβύλα επισκόπου Αντιοχείας και των συν αυτώ παίδων, Δονάτου και των δύο αδελφών αυτού, Μαρτύρων Αμιανού, Βαβύλα του εν Αντιοχεία διδασκάλου, Ιερουσαλήμ καί των τέκνων αυτής Κεγούρου, Σεκενδίνου και Σεκένδου των εν Βερροία Μακεδονίας, Ιουλιανού, Κεντυρίωνος, Πετρωνίου, Σαρβήλου, Φαύστου, Χαριτίνης και Ερμιόνης, Οσίων Θεοδούλου και Θεοτίμου, Οσίου Ανθίμου του εκ Κεφαλληνίας (+1782) προστάτου Αστυπάλαιας.

    Ζωή σε λόγου μας και τα μυαλά στο σέϊκερ!
    ΠΑΣΟΚΟΥΜΕΡΑ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε ρε Πασοκάρα ν πάρουμε όλες τις περιφέρειες... απαράδεκτος ο Μαγκριώτης αν δεν κατέβει, είναι ο μόνος που χτυπάει στα ισια τν Ζορό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε τσωκι 12.37 μονο με σγουρο ηθικο και τιμιο ατομο με 220.000.000 ευρω στα ταμεια τησ νομαρχιας ο μοναδικος εν ελλαδι θα πορει το πασοκ την περιφερεια αττικης.τσοκι ε τσοκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το γερμανικό βραβείο «Quadriga» ανακοινώθηκε ότι θα τιμηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, «για τις προσπάθειές του να αποτρέψει την πτώχευση της ελληνικής οικονομίας», όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Πρώτη επισήμανση: Η απονομή θα γίνει στο Βερολίνο στις 3 Οκτώβρη, στην 20ή επέτειο από την καπιταλιστική παλινόρθωση και την ένωση της Γερμανίας. Δεύτερη επισήμανση: Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν. Τρίτη επισήμανση: Σύμφωνα με τα πρακτορεία, με το «Quadriga» επιβραβεύονται οι προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και των τεχνών που επιδεικνύουν πνεύμα πρωτοπορίας. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με αυτό, μεταξύ άλλων, οι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δηλαδή, ορισμένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά «λουλούδια» του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, που σημάδεψαν την ιστορία των χωρών τους και παγκόσμια με τον αντιδραστικό τους ρόλο, απ’ οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετήσαν την πλουτοκρατία. Υπάρχει όμως μια ακόμα λεπτομέρεια που κάνει τη βράβευση Παπανδρέου ακόμα πιο προκλητική για το λαό. Το ίδιο βραβείο θα λάβει φέτος και ο γερμανικός στρατός, «για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές». Δηλαδή, για το μακέλεμα των λαών όπου Γης και τη συμμετοχή του στα κατοχικά μέτωπα. Μετά απ’ όλα αυτά, δε μένει παρά να ευχηθούμε στον Γ. Παπανδρέου και «εις ανώτερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το γερμανικό βραβείο «Quadriga» ανακοινώθηκε ότι θα τιμηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, «για τις προσπάθειές του να αποτρέψει την πτώχευση της ελληνικής οικονομίας», όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Πρώτη επισήμανση: Η απονομή θα γίνει στο Βερολίνο στις 3 Οκτώβρη, στην 20ή επέτειο από την καπιταλιστική παλινόρθωση και την ένωση της Γερμανίας. Δεύτερη επισήμανση: Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν. Τρίτη επισήμανση: Σύμφωνα με τα πρακτορεία, με το «Quadriga» επιβραβεύονται οι προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και των τεχνών που επιδεικνύουν πνεύμα πρωτοπορίας. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με αυτό, μεταξύ άλλων, οι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δηλαδή, ορισμένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά «λουλούδια» του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, που σημάδεψαν την ιστορία των χωρών τους και παγκόσμια με τον αντιδραστικό τους ρόλο, απ’ οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετήσαν την πλουτοκρατία. Υπάρχει όμως μια ακόμα λεπτομέρεια που κάνει τη βράβευση Παπανδρέου ακόμα πιο προκλητική για το λαό. Το ίδιο βραβείο θα λάβει φέτος και ο γερμανικός στρατός, «για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές». Δηλαδή, για το μακέλεμα των λαών όπου Γης και τη συμμετοχή του στα κατοχικά μέτωπα. Μετά απ’ όλα αυτά, δε μένει παρά να ευχηθούμε στον Γ. Παπανδρέου και «εις ανώτερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με το γερμανικό βραβείο «Quadriga» ανακοινώθηκε ότι θα τιμηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, «για τις προσπάθειές του να αποτρέψει την πτώχευση της ελληνικής οικονομίας», όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Πρώτη επισήμανση: Η απονομή θα γίνει στο Βερολίνο στις 3 Οκτώβρη, στην 20ή επέτειο από την καπιταλιστική παλινόρθωση και την ένωση της Γερμανίας. Δεύτερη επισήμανση: Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν. Τρίτη επισήμανση: Σύμφωνα με τα πρακτορεία, με το «Quadriga» επιβραβεύονται οι προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και των τεχνών που επιδεικνύουν πνεύμα πρωτοπορίας. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με αυτό, μεταξύ άλλων, οι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δηλαδή, ορισμένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά «λουλούδια» του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, που σημάδεψαν την ιστορία των χωρών τους και παγκόσμια με τον αντιδραστικό τους ρόλο, απ’ οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετήσαν την πλουτοκρατία. Υπάρχει όμως μια ακόμα λεπτομέρεια που κάνει τη βράβευση Παπανδρέου ακόμα πιο προκλητική για το λαό. Το ίδιο βραβείο θα λάβει φέτος και ο γερμανικός στρατός, «για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές». Δηλαδή, για το μακέλεμα των λαών όπου Γης και τη συμμετοχή του στα κατοχικά μέτωπα. Μετά απ’ όλα αυτά, δε μένει παρά να ευχηθούμε στον Γ. Παπανδρέου και «εις ανώτερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν γαμιεσαι ρε τσοκι 12.37 μονο με σγουρο τιμιο και ηθικο ατομο με 220.000.000 ευρω στα ταμεια του στη νομαρχια μαλακα ε χαζομαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στ' αρχίδια μας ποιός θα είναι. Το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει είναι να μη πάρει ούτε ια ψήφφο πέρα της δικής του. Των υπολοίπων η ψήφος ισοδυναμή με απόπειρα αυτοκτονίας που απ' όσο ξέρω απαγορεύεται. Πρέπει να απαγορευτεί δια νόμου η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ κι αν δε μπορεί δια νόμου τότε δια ξύλου. Οσοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν το απεχθες τούτο κόμμα πρέπει να θανατώνονται δια απαγχονισμού με τη κατηγορία της Εθνικής Προδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dr Κουτσουκος

    αντιπεριφεραρχης Αθηνας

    Σταθερη αξια!

    Τινα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
    Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
    Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

    Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
    Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
    Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
    Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλοδαποί δυο ταχυτήτων .
    Ρε πούστηδες ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ , παλιοαδελφές του κερατά .
    Γιοί της πουτάνας με τις ενέργειες σας στερήσατε θέσεις από τα πανεπιστήμια που ανήκουν σε Ελληνόπουλα .
    Εγώ και τα παιδιά μου είμαστε στη δυσάρεστο θέση , ΕΚΤΟΣ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ΚΑΙ το παιδί του γείτονα του αλλοδαπού είναι πανευτυχές και δεν ξέρει δε ποια από τα δυο πανεπιστήμια που έχει περάσει , να πάει :
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ . Πέρασε ως Έλληνας πολίτης .
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ . Πέρασε με τα δικαιώματα του αλλοδαπού πολίτη .
    Έχετε αναρωτηθεί ανεγκέφαλοι μαλάκες βουλευτές , πόσες τέτοιες θέσεις πανεπιστημιακές στερήσατε από τα ελληνόπουλα ;
    Είμαι τόσο αγανακτισμένος που αν βρω ένα ΚΑΛΑΖΝΗΚΟΒ θα σας θερίσω όλους .
    Έξω από την χώρα βρομιάρηδες πορνογεννήματα ΠΑΣΟΚΟΙ .
    Ξυπνήστε και πάρτε τους φαλάγγι Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Dr Κουτσουκος

    αντιυποπεριφεραρχης Αθηνας

    Σταθερη αξια στη μαλακία!

    Τιναπασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβαζω με απορια ολες αυτές τις ημερες, πως ειναι πολυ καλος Νομαρχης ο Σγουρός, γιατι εχει στα ταμεια τις Νομαρχιας, 200.000.000 !
    ευρω.Και ρωταω τους ασχετους καραγκιοζηδες, που τον στηριζουν, γιατι ταχει στο Ταμειο.Αυτος ειναι ο προορισμος, των χρηματων που μαζευονται απο τον κοσμακη?
    Γιατι δεν εκανε μαυτα τα λεφτα εργα και παρεμβασεις προς οφελος των πολιτων της Νομαρχιας?/
    Υπαρχει καποιος μαλακας οπαδος του, να μου απαντησει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re file mipws 8eleis na ta dwsei ston panika na ta faei kaina min exoun ta paidakia me eidikes anagkes poulman na ta phgainei sta sxoleia tous? ai sixtir anikanopoihtoi neoellhnes malakes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση