GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικοί και επιχειρηματίες αγοράζουν σπίτια στο εξωτερικό εν όψει χρεοκοπίας...

Από το http://kourdistoportocali.com/ Kι όμως στα σαλόνια είναι κοινό μυστικό: Η χώρα μπαίνει σε φάση χρεοκοπίας απο στιγμή σε στιγμή, μέσ...

Από το http://kourdistoportocali.com/
Kι όμως στα σαλόνια είναι κοινό μυστικό: Η χώρα μπαίνει σε φάση χρεοκοπίας απο στιγμή σε στιγμή, μέσα σ έναν ωκεανό ατιμωρησίας των εκτελεστών της, οι οποίοι αφού παρελάσουν απο τις Εξεταστικές της Βουλής, πάνε να γλεντήσουν τα κλεμμένα.
Ολο και πιο συχνά κορυφαίοι διεθνείς αναλυτές κάνουν λόγο για την επερχόμενη χρεοκοπία.
Ολο και πιο συχνά το διαψεύδουν οι δικοί μας, όπως διέψευδαν και τη...
 προσφυγή στο ΔΝΤ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" κορυφαίοι Έλληνες πολιτικοί-όταν λέμε κορυφαίοι το εννοούμε- και εκατοντάδες επιχειρηματίες αγοράζουν σπίτια σε διάφορες χώρες του Εξωτερικού για την επόμενη μέρα της χρεοκοπίας!
Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για επένδυση, όπως στις πρόσφατες αγοραπωλησίες του Λονδίνου, αλλά για κανονικό σχέδιο απόδρασης που περιλαμβάνει τα πάντα: Από τα κολλέγια των παιδιών ως την εξεύρεση προσωπικής φρουράς στην αλλοδαπή!
Κάποιοι μάλιστα απο τους σεσημασμένους υπουργούς του Καραμανλή, έχουν δώσει τις σχετικές εντολές σε μεγάλα γραφεία-εταιρείες, οι οποίες αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την μετοίκηση!
Στους επιχειρηματίες είναι πιο εύκολα τα πράγματα, καθότι ο ένας μετά τον άλλο στο μιλητό βρίσκουν τη λύση που να εξυπηρετεί και τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα!
Tα καθάρματα εγκαταλείπουν τη χώρα που βουλιάζει και γίνεται Αργεντινή....

9 σχόλια

  1. Ο κατοχικος χειμωνας του 41 ειναι προ των πυλων.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    ΤΟΥ ΝΕΟΥ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΝΕΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοφανείς θα είναι οι αυξήσεις που θα αντικρύσουν -και θα κληθούν να πληρώσουν- οι καταναλωτές στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

    Αν είστε από τους …αθεράπευτα αισιόδοξους και θέλετε να βλέπετε τα ποτήρια μισογεμάτα, τότε να σταθείτε στο ότι η...Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), που εισηγείται για τα τιμολόγια της ΔΕΗ στο αρμόδιο υπουργείο, δεν θα συνεδριάσει τελικά για το καυτό θέμα των αυξήσεων αυτήν την Τετάρτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

    Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι άλλος από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενόψει της οποίας το κλίμα στην κοινωνία έχει φορτισθεί έντονα, με φόντο και τους σχεδιασμούς του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου για μεγάλες αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης.

    Αλλά, δυστυχώς, το ποτήρι δεν είναι καν μισοάδειο! Είναι τελείως άδειο – για την ακρίβεια, θα αδειάσει λίγες μέρες αφότου περάσει η πρωθυπουργική επίσκεψη στην ΔΕΘ, καθώς η “αναδιάρθρωση” των τιμολογίων της ΔΕΗ αποτελεί μία από τις δεσμεύσεις της χώρας μας στο πλαίσιο του Μνημονίου.

    Και επειδή η αναδιάρθρωση “διαβάζεται” ως υποχρέωση να έχουμε τιμολόγια που σε κάθε κατηγορία καταναλωτή θα πρέπει να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και μεταφοράς ηλεκτρισμού, αυτό που θα εισηγηθεί η ΡΑΕ στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δεν θα είναι τίποτε λιγότερο ή περισσότερο από πρωτοφανείς αυξήσεις στο ρεύμα των νοικοκυριών και των αγροτών αλλά και από μειώσεις στο ρεύμα των μεγάλων και, προφανώς, ευπορότερων καταναλωτών καθώς και των επιχειρήσεων!
    Αν σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, απλά να σας θυμίσουμε ότι η ΔΕΗ έχει εισηγηθεί αυξήσεις έως και …105% (!!!), δηλαδή υπερδιπλασιασμό, σε όσα νοικοκυριά καίνε το λιγότερο ρεύμα (έως 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο) καθώς και αυξήσεις έως και 66% σε κατηγορίες αγροτικών τιμολογίων…
    Αντίθετα, η ίδια έχει εισηγηθεί μειώσεις στους μεγάλους οικιακούς της πελάτες, στα βόρεια και στα νότια προάστια (…) καθώς και στις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς οι συγκεκριμένοι καταναλωτές πληρώνουν αρκετά πάνω από το κόστος το ρεύμα, επιδοτώντας ουσιαστικά τις άλλες κατηγορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος σηκωσει τη σημαια της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ επαναστασης ΤΩΡΑ,

    -βαλει μεσα να σαπισουν στην φυλακη δεκαδες λαμογια και καναλο-εργολαβοι..
    -φορολογησει ανελεητα τις τραπεζες, καζινο, εκκλησια, φαρμακευτικες
    -καταργησει τους πορνονομους της ασυλιας και διαγραφης

    θα βγαινει πρωθυπουργος μεχρι να πεθανει και ισως τον διαδεχτει και ο γιος του μετα.

    ΤΩΡΑ ειναι η ωρα για τον επομενο εθνικο ηρωα.

    Εχουμε να δουμε ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

    τωρα ειναι η στιγμη, μακαρι, και αναμενουμε με αγωνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 είναι οι καλύτεροι φίλοι του Τζέφρυ: Οι αναρχικοί και οι δημοσιογράφοι
    (υπάρχουν κ λίγες εξαιρέσεις ένα 10%) ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΑ
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ.

    Οι αναρχικοί είναι σίγουρο οτι θα ”απεργήσουν” τις ημέρες της ΔΕΘ κ δεν θα κάνουν τίποτα,εξάλλου ο Κωστάκης έφυγε,πλέον οι νύχτες του Αλέξη είναι παρελθόν…
    Όσο για τους παριστάμενους δημοσιογράφους η πιο σοβαρή ερώτηση θα είναι <> ή κάπως ποιό σοβαρές ερωτήσεις του τύπου <> Ιορδάνης Χασαπόπουλος απο το mega channel θα τελειώνει η ερώτηση…..

    Το ρεζιλίκι του κυρίου Μπλέρ ας γίνει μάθημα στον δικό μας.Δεν μπορείς να παίζεις με τα λόγια σε βάρος ενός λαού.
    Την κατάλληλη ώρα θα σε κρίνει.

    *** ΟΧΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΙΝΓ ΣΕ ΟΡΑΓΝΑΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
    και παράλα αυτά δεν έφαγε ΚΑΛΑ
    ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΥΣΣΙΑΞΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ""ΜΠΑΦΕΣ"" ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ""ΣΥΣΤΗΜΑ"",(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ """ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ""!!!
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!!!
    ΕΝΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ;ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ;ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑΟΧΙ ΤΟΣΟΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΟΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Magkia toys, kala kanoyn. Emeis toys afhnoyme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.19,

    Αυτοί δεν είναι αναρχικοί. Είναι κάτι υποκείμενα, άνανδρα, που καίνε κάδους απορριμάτων και τρομάζουν τις γριές.
    Αν είχαν διαβάσει Κροπότκιν, Μπακούνιν, ή ακόμα και Ιούλιο Βέρν θα ήξεραν την πιό απλή αρχή του αναρχισμού: ούτε αφέντης ούτε σκλάβος.
    Από την στιγμή που οργανώνονται σε άθλιες συμμόριες αναιρούν τους εαυτούς τους και τα πιστεύω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση