GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος Αθηνών, με "διαμερισματάκια" Βρυξελλών...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ, -ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΛΠ, ΒΙΩΝΟΥΜ...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ
Κε ΔΗΜΑΡΧΕ,
-ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΛΠ, ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ....
-ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΑΝ...
 Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΜΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΣ ΤΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΑΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ "ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ" ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ‏...

26 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΑ ΡΑΜΟΛΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΣΩΦΕΡ ΓΙΑΤΙ.ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ [ 25 ]ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΜΑΔΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΕΝΕΙΑ .ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.Α;ΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΟ. ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις νέες αυξήσεις των αντικειμενικών , χωρίς ταυτόχρονη μείωση των φορολογικών συντελεστών στις μεταβιβάσεις ,οι οποίοι σημειωτέον είναι πεντε φορές μεγαλύτεροι από τους μέσους της ευρωζώνης , θα μας πάρουν την περιουσία μας στδιακά και σταθερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.,Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ. ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝΕ DEJURA & DEFACTO , ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΩΧΑΛΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΖΩΟ ΟΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

    ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΦΤΩΧΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλος ένας πολίτικος αχρείος, ανίκανος και ανάξιος που νομίζει πως το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανήκει για πάντα.

    Νόσημα και απόστημα της πόλεως των ΑΘΗΝΑΙΩΝ εγγένηται ο αχρείος Νικήτας ο Κακλαμανουλης:..

    Ο εχθρός της φύσης εξ ανωμαλίας.
    Ο αποτυχημένος πολίτικος ανεμοδούρας ,ο υποτακτικός της Ντόρας ,ο ουτιδανός….
    Ο άμεσα συνυπεύθυνος του καρκατσουλιόυ , της βρωμάς , της ασυδοσίας και της ταλαιπωρίας της καθημερινής ζωής των πολιτών της ΑΘΗΝΑΣ
    Μην τον χαϊδεύετε !!! Δακτυλίστε τον !!! Πετσοκόψτε του τον κώλο !!!
    Είναι πολλοί του είδους του. .. Δεν είναι για ψήφιση … .Είναι για λύπηση…

    ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ .<< Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν >> (Ισοκράτης),.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΙΒΕΤΑΙ ,
    Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΒΡΥΞΕΛΙΖΕΤΑΙ

    ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ !!!
    ΕΝΑΣ ΝΕΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΕΠΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΝΟΣ !!!.

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΠΑΛΙ...
    ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ .............
    ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ,TO ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτηνή προπαγάνδα ρε Δημόπουλε , κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΙΚΗΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ?

    Η ΒΙΖΙΤΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ???
    ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΤΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ???
    ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Η ΚΩΛΟ-ΦΑΡΔΙΑ ???

    ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΥΕΤΑΙ Η ΦΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ,ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασχετο αλλά…σχετικό!

    Στις Κυριακάτικες ειδήσεις στο ΜΕΓΑ είπαν πάνω απο μία φορά το όνομα Σαμαρά!
    Και σαν να μην έφτανε αυτό μιλήσαν πάνω από 5 λεπτά για το πρόγραμμα της ΝΔ!

    Τους λυπήθηκε η ψυχή μου! Τελικά ο Σαμαράς τους “ανάγκασε” να ασχοληθούν με αυτόν, εστω με καθυστέριση 15 ημερών!

    Τώρα δεν ξέρω τι πήραν το βράδυ, Ζιptec ή Κορτιζόνη, αλλά η αλλεργία σε ό,τι δεν είναι ΠΑΣΟΚ δεν περνάει εύκολα και προβλέπω ότι ο κόσμος θα τους αναγκάσει να ασχολούνται όλο και περισσότερο…

    ΥΓ. Η Τζοτζόλα στάθηκε καλά στο Πρωϊνο της ΝΕΤ το Σ/Κ. Πρέπει να την βγάζεται πιο συχνά βγεί περισσότερο για να “ψηθεί” κατά το κοινώς λεγόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάμε για τον ορισμό της κατάντιας ενός έθνους !!!
    Προσωπικώς δε έχω ακούσει ποτε να μιλάνε δημοσιογράφοι με αυτόν τον τρόπο για τον πρωθυπουργό μιας χώρας. Ούτε καν για δικτατορίες της κεντρικής αφρικής.

    Κατάντια. Μα λίγη μπέσα να παραιτηθούν δεν έχουν τουλάχιστον;

    Άντε τώρα να βρεθούν σοβαροί επενδυτές, ορέ πως θα γίνει όσο θα είναι εκεί ως δήθεν πρωθυπουργός να τον φιμώσουν.

    Από την άλλη άκουσα ότι, στην MacDonalds τρομοκρατήθηκαν φοβούμενοι ότι θα εισβάλουν τώρα τα Goodys με την μεσογειακή διατροφή τους!!!

    Μούγκα τα καναλάκια της διαπλοκής.Αν έλεγε κανένα πληρωμένο έπαινο θα το διατυμπάνιζαν στα δελτία τους μια εβδομάδα !!
    Τώρα μούγκα κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα …
    Καψήδες Ε!
    Μανώληδες Καψήδες , έτσι επίτελείτε το ύψιστο καθήκον σας ;
    Κόθωνες Ε!
    Κόθωνες δεν ντρέπεστε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξερει που τα εχει παρει τα διαμερισματακια ο πισωκινητος.....
    Οταν γινει το μπαμ και αρχισουν να τρεχουν ολα τα λαμογια να γλυτωσουν, θα την κανει για τις ασφαλεις Βρυξελλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΞΥΠΝΑΑ..πράματα και θάματα γίνονται στο πασοκ ΣΟΥ.

    Η έξοδος του Μεσολογγίτη υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ!

    Τα βρόντηξε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, Γιάννης Ψαράκης, πριν προλάβει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!...

    Με επιστολή-καταπέλτη προς τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, κάνει λόγο για «εμφανή και υπόγειο πόλεμο απόθεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής (βουλευτές)», επισημαίνοντας ότι, «η ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που εκπέμπουν, ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας».

    Η απόφαση του Γιάννη Ψαράκη, να καταθέσει το χρίσμα και να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα του δημάρχου είναι οριστική, επειδή όπως αναφέρει δεν μπορεί να ανεχθεί ή να συμβαδίσει «με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων».
    Πράξη πρωτόγνωρη η απόσυρση «χρισμένου» υποψηφίου αποκαλύπτει τις «ασθένειες» του ...τοπικού
    ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί νέα δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση στο νέο δήμο Μεσολογγίου.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι έντονες πιέσεις που ασκούνται στον Γιάννη Ψαράκη, ώστε να μεταπειστεί, έχουν αποβεί άκαρπες.
    Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή ευνοεί τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος…
    Και ο νοών νοήτω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φούμο, Πίσσα και Κατράμι στην αλαζόνα «Hillary των Καλυβίων» κ Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη. Η οποία ελέω μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά κι αντιπροέδρου συζύγου, είναι υποψήφια Δήμαρχος και για εμάς, τους ιδιοκτήτες, Persona Non Grata στο νεοσύστατο (ΚακηΚράτης) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ!! Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος, γιά πολλοστή φορά επαναλαμβάνω, περιλαμβάνει:

    1-Τα Καλύβια 2- Tην Παραλία Καλυβίων 3- Tην Ανάβυσσο 4- Την Σαρωνίδα 5- Το Λαγονήσι (Attica Riviera) 6- Την Παλαιά Φώκαια (Λαυρεωτικής) 7- Τον Κουβαρά (Λαυρεωτικής).

    Δηλαδή, εδώ πρόκειται, γιά πέραν του ΜΙΣΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ παραλιακού μετώπου Φιλέττων Γης, Κατοικιών και Θάλασσας, του Νομου Αττικής!!! Πρόκειται γιά σκάνδαλο μεγατόνων και οι νομικοί δεν φαίνεται να έχουν δώσει τη δέουσα προσοχή στο κρίσιμο αυτό Θέμα.

    Η οποία νευραλγική περιοχή, δεν είναι μόνον Εξαιρετικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος. Αφορά επίσης, βάσει «αισιόδοξων» Πράσινων Σχεδιασμών, και μελλοντικές «Πολιτικές Εξελίξεις», όταν οι «Πράσινοι Βουλευτές» θα αναδεικνύονται Με Λίστες. Και σε Μονοεδρικές Περιφέρειες!..

    Εδώ, πρόκειται γιά μία κυριολεκτικά αδιανόητη προσφορά οικονομικού ενδιαφέροντος σε «Γη και Υδωρ» (Σαρωνικός), (22 τα κουρελόχαρτα/Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας που συνυπέγραψε ο πορθητής με τον εδώ νεοταξίτη ισλαμοπροσκυνημένο). Γιά να κλείσει ΚΑΙ «Τουριστικά», η «Σκαφάτη» ΝεοΟθωμανική Τανάλια Νταβούτογλου, περί την Αττική!..

    Οι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του (Νεοσύστατου) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, έχουμε «στο μικροσκόπιο» και τον υπερφίαλο κυβερνητικό ακυβέρνητο που μάς θέλει διακαώς απόντες στις Εκλογές Νοεμβρίου 2010, ΚΑΙ, την υπέρμετρων φιλοδοξιών «Hillary των Καλυβίων», σύζυγό του κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, οποία ΚΑΙ αυτή, θεωρεί ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ! τον Δήμο Σαρωνικού de facto τσιφλίκι της.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη είναι ακόμα μία υπέρμετρα φιλόδοξη κι ανήσυχη, πράσινη «πεφωτισμένη» οικογενειοκράτης, χωρίς εχέγγυα, χωρίς πολιτική ετικέττα συμπεριφοράς, χωρίς σύνεση, χωρίς ευαισθητοποιημένες «αντέννες» με γνώμονα τους «παλμούς» των ανάστατων ιδιοκτητών της περιοχής που παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της κι έχουμε ραντεβού μαζί της, τον Νοέμβρη 2010.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι. 22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Εμείς, οι κάτοικοι των περιοχών του νεοσύστατου! και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, αυτό το κατά συρροή νεοταξικό έγκλημα, πρόκειται με τη ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟ μας, να το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν ακόμη αυτό το βλήμα και που το υποστηρίζουν. Διέλυσε όλη την Αθήνα ο ανίκανος και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν σε τί παγκάκια θα καθόμαστε. Έχει γίνει η Αθήνα ένα τεράστιο μπουρδέλο, καταστράφηκαν ιδιοκτήτες, κάτοικοι και επιχειρηματίες και αυτός κάθεται και χαχανίζει στα κανάλια.

    Μαυρο στον Κακλαμάνη και σε όλους όσους δεν έχουν λύσεις για την καταστροφή του κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ.ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ....ΘΑ ΦΑΤΕΕΕ...ΚΑΛΑΑΑΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗ.

    Τι γρήγορα ξεχνάτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΡΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ;

    -TO ΞΕΡΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ !!

    2) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ
    (..λέμε τώρα !)...Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
    Ή Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;

    - H AΣΤΥΝΟΜΙΑ . ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.

    Έμεινε απο … μπουζί ο ΔΙΑΣ !!!!

    Σήμερα: 150 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν ακινητοποιηθεί, επειδή τους λείπει… ένα μπουζί.! Το τι γίνεται δεν περιγράφεται… Το υπουργείο δεν εγκρίνει ούτε ένα ευρώ. Βέβαια ο κ. Παπουτσής κατηγορεί τον προκάτοχό του αλλά το χέρι στην τσέπη… δεν βάζει.

    Και δεν είναι μόνον αυτό. Τα εργοστασιακά λάστιχα των μοτοσικλετών έχουν φθαρεί επικίνδυνα και οι οδηγοί αρχίζουν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα… Φοβούνται ότι μόλις αρχίσουν οι βροχές η ομάδα ΔΙΑΣ θα κατεβάσει ρολά!
    Οι μηχανές που βλέπουμε ακόμα στους δρόμους κινούνται με ανταλλακτικά από άλλες μηχανές που έχουν ακινητοποιηθεί…!

    Και το χειρότερο: Δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί χειμερινές στολές για τους αναβάτες…!
    Με «κοντομάνικα» θα τη βγάλουν τον Χειμώνα.

    Τα τηλέφωνα στους βουλευτές για να μετακινηθούν από την υπηρεσία πέφτουν βροχή…!


    Κρίμα…και ήταν ένας θεσμός που έδειχνε να δουλεύει. Πάει και αυτό…

    ΠΑΣΟΚ : ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    Όπως “κανιβαλίζονται” τα μαχητικά της Π.Α.,
    έτσι “κανιβαλίζονται” και οι μηχανές της ΕΛ.ΑΣ.
    Άφεριμ.
    Γιωργάκη παγκόσμιε κατακτητή....

    ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ......ΕΡΠΕΤΑ.

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΛΑΣΠΟ-ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛά.ΟΣ ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ. ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΑ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Καμίνης υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών για τούς ντόπιους δεν του καίγεται καρφάκι , ειναι οπως το λέμε "ανθρωπιστής" , νεοταξικός και κάργα κουλτουριάρης και θα καταφέρει μα "συνηπαρξουμε" αρμονικά δέκα επτά (17) εθνικότητες στην περιοχή του κέντρου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά το Ομέρ Πριόνη μήπως τον θυμάστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά τον ΟΜΕΡ ΠΡΙΟΝΗ ξεχάσατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Αληθεια ειναι οτι οι υποψηφιοι και του Πασοκ και της ΝΔ-ΛΑΟΣ ειναι για κλαμματα...μπρος γρεμος και πισω ρεμα...κανεις τους δεν ενδιαφερεται για τον απλο Ελληνα που ζει στο κεντρο(εκτος αν ειναι το Κολωνακι).Να δουμε αποψε ο Χατζηνικολαου θα τολμησει να κανει ερωτησεις που καινε κυριως στην Κακλαμανω....η θα τους γλυψει ολους ως συνηθως..!!!
    Η Αθηνα τελειωσε δεν εχει μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εκει εχει ρωμαλεους αραπαδες και δεν σε παιρνουν και χαμπαρι !
    ανωνυμος μες στο πληθος να βγαζεις τα απωθημενα σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση