GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά του Π. Τατούλη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Βουδούρης...

...την ώρα που το Εθνικό Συμβούλιο ανακοίνωνε την υποστήριξή του! Από τον Θέμη Κανελλόπουλο Καταλυτική και κάθετη ήταν η απάντηση στην π...

...την ώρα που το Εθνικό Συμβούλιο ανακοίνωνε την υποστήριξή του!

Από τον Θέμη Κανελλόπουλο

Καταλυτική και κάθετη ήταν η απάντηση στην προοπτική Τατούλη που το ΠΑΣΟΚ τελικά αποφάσισε να στηρίξει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τον Βουλευτή Μεσσηνίας του κυβερνώντος κόμματος Οδυσσέα Βουδούρη. Ο κ. Βουδούρης μιλώντας στην τηλεόραση BESΤ  άδειασε μια τέτοια επιλογή αναλύοντας την κατάσταση όπως ακριβώς καταγράφεται και στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, θέτοντας με ερωτηματικό τρόπο την άποψή μου, δηλώνοντας την ξεκάθαρη αντίθεσή του. «…ότι έχω πει ισχύει δεν πρόκειται να αλλάξω άποψη. Ο Πρόεδρός μας με αλλεπάλληλες ευκαιρίες τις τελευταίες ημέρες μίλησε για τον σοσιαλιστικό χαρακτήρα του κινήματός μας. Στο συνέδριο αυτό στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο τόνισε ότι...
 οι εκλογές των περιφερειών έχουν ένα πολιτικό χαρακτήρα. Ένα πολιτικό χαρακτήρα σύγκρουσης μεταξύ του χθες με το αύριο. Και ρωτώ, πιστεύετε εσείς ότι η στήριξη, σε μια τόσο κρίσιμη Περιφέρεια, μετά από μια τόσο σημαντική μεταρρύθμιση, η στήριξη ενός ανθρώπου ο οποίος όχι μόνο δεν ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν ανήκει στον ευρύτερο χώρο το δικό μας, αλλά αντιθέτως εκπροσωπεί αρκετά ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις, μπορεί αυτό το πρόσωπο να στηρίξει αυτές τις επιλογές τις οποίες έχει ανακοινώσει ο Πρόεδρος;..»
Όσον αφορά την δική του πρόθεση καθώς το όνομά του ακουγόταν έντονα για την περιφέρεια Πελοποννήσου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν διεκδικήσει τίποτα, έχω δηλώσει όμως ότι είμαι παρών, κι εάν το κίνημά μας και ο Πρωθυπουργό κρίνουνε ότι βάσει της δικής μου πορείας και βάσει αυτό που μέχρι σήμερα έχω κάνει, εάν αυτό αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για την Περιφέρεια προφανώς, θεωρώ ότι έχω την υποχρέωση να ανταποκριθώ».
Ο κ. Βουδούρης ερωτώμενος παράλληλα και για τα όσα ακούστηκαν με το όνομά του να… παίζει και για το δήμο της Καλαμάτας, υπογράμμισε πως πρόκειται για μιαν άλλη διαφορετική περίπτωση, με άλλα χαρακτηριστικά και πως θεωρεί ότι δεν είναι ο πιο κατάλληλος για το δήμο.
Παράλληλα ο βουλευτής Μεσσηνίας παραδέχθηκε πως υπάρχει καθυστέρηση στις επιλογές και αυτό «…οφείλεται κύρια στο σύστημα που έχουμε επιλέξει. Είναι ένα σύστημα, το οποίο δεν θέλουμε να το λέμε χρίσμα, αλλά στήριξη, αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα… υβριδικό σύστημα που ενώ λέμε ότι μιλάμε για στήριξη, στην ουσία πάμε να δώσουμε ένα χρίσμα. Να κάνουμε μια ανάλυση μετά ώστε στις επόμενες εκλογές να μην παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα».
(από http://www.best-tv.gr/)

11 σχόλια

  1. Αλλοδαποί δυο ταχυτήτων .
    Ρε πούστηδες ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ , παλιοαδελφές του κερατά .
    Γιοί της πουτάνας με τις ενέργειες σας στερήσατε θέσεις από τα πανεπιστήμια που ανήκουν σε Ελληνόπουλα .
    Εγώ και τα παιδιά μου είμαστε στη δυσάρεστο θέση , ΕΚΤΟΣ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ΚΑΙ το παιδί του γείτονα του αλλοδαπού είναι πανευτυχές και δεν ξέρει δε ποια από τα δυο πανεπιστήμια που έχει περάσει , να πάει :
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ . Πέρασε ως Έλληνας πολίτης .
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ . Πέρασε με τα δικαιώματα του αλλοδαπού πολίτη .
    Έχετε αναρωτηθεί ανεγκέφαλοι μαλάκες βουλευτές , πόσες τέτοιες θέσεις πανεπιστημιακές στερήσατε από τα ελληνόπουλα ;
    Είμαι τόσο αγανακτισμένος που αν βρω ένα ΚΑΛΑΖΝΗΚΟΒ θα σας θερίσω όλους .
    Έξω από την χώρα βρομιάρηδες πορνογεννήματα ΠΑΣΟΚΟΙ .
    Ξυπνήστε και πάρτε τους φαλάγγι Έλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν χασει ο Τατουλης θα εχει χασει ο Καρατζαφερης και η Ντορουλα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις χασει τον ελεγχο παντου κουτογιωργα.

    παραιτησου πριν σε φανε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουδούρη, μη τα μασήσεις από αύριο, ότι είσαι συνταγμένος με τις αποφάσεις του Ε.Σ., ότι διαφωνείς μεν αλλά, ότι ..., μπλα μπλα μπλα, κ.λ.π. Άντε τώρα να ετοιμασθείς σα καλό συντρόφι, να υποστηρίξεις γιατι πρέπει να ψηφισθεί ο προοδευτικός Τατούλης, που τόσα έχει προσφέρει στη παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βουδούρη, μη τα μασήσεις από αύριο, ότι είσαι συνταγμένος με τις αποφάσεις του Ε.Σ., ότι διαφωνείς μεν αλλά, ότι ..., μπλα μπλα μπλα, κ.λ.π. Άντε τώρα να ετοιμασθείς σα καλό συντρόφι, να υποστηρίξεις γιατι πρέπει να ψηφισθεί ο προοδευτικός Τατούλης, που τόσα έχει προσφέρει στη παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πως ο Γιωργαρος δεν εβαλε κανενα Αλβανο, θα ειχε επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΟΣ!!!! ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 3ος ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΆΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ! ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Απο την ομαδικη πρασινη αφοδευση των παSSοκων, θα εχουν χεστει απ' το φοβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ασχοληθώ με την υποψηφιότητα Τατούλη.
    Πράγματι συμφωνώ ότι η επιλογή του ήταν αυτογκόλ του Ταξιδευτή.
    Δείχνει όχι μόνο πολιτική αμηχανία, αδυναμία επιβολής της ηγεσίας, αποδοχή ήττας, αλλά πάνω απ΄ ὀλα χάσιμο ψυχραιμίας.
    Ο εκλεκτός του ΛΑΟΣ, γίνεται και εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ.

    ΛΑ.ΣΟ.Κ, (ΛΑ.Ο.Σ + ΠΑ.ΣΟ.Κ),
    Πως καταφέρνουν κάποια τέτοια «φρούτα» να επιπλέον στην πολιτική ζωή της χώρας;
    Από που ξεκίνησε πολιτικά, που έγινε υπουργός – και τι έπραξε σαν υπουργός!, που πάει για υποψήφιος!
    Μα .. καλά!
    Πώς ψηφίζουν τέτοιους «ιδεολόγους» πολιτικούς κάποιοι;

    Τα νεοφιλελεύθερα απολειφάδια, υποστηρικτές της Δρακουλίνας, ας μην παίρνουν όρκο για πάνω από 3, το πολύ, περιφέρειες για το κόμμα που με ανίερη συμμαχία θα σπρώξει η εκλεκτή τους.
    Ήτοι, Αττική ελέω Σγουρού (και όχι σίγουρα), Κρήτη, και Νότιο Αιγαίο. Όλες οι άλλες είτε παίζονται, είτε θα τις πάρει η ΝΔ εύκολα ή δύσκολα.

    Τρεις και πολλές τού είναι.
    “Ο εξευτελισμός του θα γίνει τέλειος.”

    Μην τσιμπάτε, αφήστε τους δημοσιοκάφρους τους να λένε τις μπούρδες τους και να παρουσιάζουν τα στημένα-αγορασμένα γκάλλοπ τους. Θα τρίβετε τα μάτια σας στις εκλογές. Στόχος είναι να μην πάρουν καμμια περιφέρεια και να χάσουν όλες τις μεγάλες πόλεις. Χρειάζεται γιαυτό μια συνεργασία στη ΒΑΣΗ με την αριστερα. Ο κόσμος έτσι κι αλλοιως είναι εξαγριωμένος.

    Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος με τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του που να παίρνει στα σοβαρά τα διάφορα γκάλλοπς τους!
    Κύριε ελέησον!
    Όλα αυτά είναι καλοστημένες / καλοπληρωμένες απάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΥΣ.

    ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση