GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς κ. Γιανναρά...

Του Λεωνίδα Ορφανουδάκη leonidasorf@gmail.com    Κύριε Γιανναρά κάθε φορά που διαβάζω κάποιο άρθρο σας έχω την βεβαιότητα ότι ζούμε στην ...

Του Λεωνίδα Ορφανουδάκη
leonidasorf@gmail.com  
Κύριε Γιανναρά κάθε φορά που διαβάζω κάποιο άρθρο σας έχω την βεβαιότητα ότι ζούμε στην ίδια Ελλάδα και έχουμε κοινή την άποψη για την κατάντια της και για τους πολίτες της.
Εσείς όμως μόνιμα και ευθέως ή πλαγίως καταλήγετε στην επωδό πως η κακοδαιμονία του τόπου ξεκίνησε από τον Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 ενώ εγώ θεωρώ και ξέρω πως η φοβερή κατρακύλα άρχισε αμέσως μετά την απελευθέρωση και τον εμφύλιο που μας επέβαλαν.
Να συμπεράνω ότι επειδή είστε πολύ μικρότερος μου δεν θυμάστε και ούτε μάθατε τίποτα, για την εποχή του Κωκού, για τη χρυσή οκταετία και για τα τόσα άλλα μεταγενέστερα κακά. Μόνο τα μετά το 81 μάθατε και θυμάστε.
Σκέφτομαι να σας γράψω μερικά πράγματα και να παρακαλέσω τον Καφετζή να τα...
 δημοσιεύσει για χάρη σας. Θα δούμε! Και μη φανταστείτε πως έχω και καμιά εικόνα του Ανδρέα στο σπίτι μου. Έχω και για αυτόν ράμματα. Έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο και ο ίδιος χαραμίστηκε.
Υ.Γ
Ίσως όμως και η προ του 81 κακοδιαχείριση να μην σας πείραζε . Το ότι από τον Παπανδρέου και μετά άρχισε να τρώει από τα κλεμμένα και ο λαός αυτό Φαίνεται καθαρα πως σας ενόχλησε ιδιαίτερα .

21 σχόλια

  1. Πού κρύφτηκαν τα ρετάλια - "επαναστάτες" των "Δεκεμβριανών";
    Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008; Τότε που οι κουκουλοφόροι ανενόχλητοι έκαιγαν την Αθήνα επί τρεις μέρες.
    Εξέγερση της νεολαίας την χαρακτήρισαν αυτή την καραμπινάτη προβοκάτσια οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, οι συριζαίοι, οι "αριστεριστές", οι ποικίλοι ανένταχτοι διανοούμενοι και φυσικά οι επαγγελματίες αντιρατσιστές.!Οι ύμνοι και τα παραληρήματα της ..."αριστεράς πολυτελείας" ήταν τέτοιοι που κατέγραφαν τα "Δεκεμβριανά" σαν τη μεγαλύτερη "εξέγερση" της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.
    Να θυμίσουμε επίσης ότι τα όργανα της καθεστωτικής προπαγάνδας δεν υμνολογούσαν, απλώς, την "αντικαθεστωτική εξέγερση" (από αυτά τα όργανα διδάχτηκε και ο ΓΑΠ που μας δολοφονεί σήμερα …αντικαθεστωτικά!), αλλά και ανέλαβαν την καθοδήγηση των "Δεκεμβριανών", προτρέποντας μάλιστα τους μαθητές να κάνουν …ρεσάλτο στα αστυνομικά τμήματα…
    Πρώτη φορά στην ιστορία η Αθήνα είχε καταληφθεί, και αφεθεί ανενόχλητη, στους "εξεγερμένους" επί μέρες και το μόνο που απέμενε σαν κατακάθι ήταν στάχτες και αποκαΐδια.
    Ούτε μια ιδέα, ούτε μια πολιτική συγκρότηση, ούτε μια αγωνιστική μαγιά, ούτε μια αγωνιστική κληρονομιά, ούτε μια οργάνωση ζωής.
    Μόνο στάχτες και φωτιές…
    Πού βρίσκονται αλήθεια όλοι αυτοί οι υμνητές, οι καθοδηγητές και οι "εξεγερμένοι" κατά του καθεστώτος;
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους πείραξε, κανένας στρατός δεν τους τσάκισε, κανένας δεν φυλακίστηκε από το καθεστώς για την "εξέγερση", αντίθετα πήραν εύσημα και ύμνους, ΠΟΥ βρίσκονται;
    ΠΟΥ βρίσκονται όλοι αυτοί οι "επαναστάτες", οι καθοδηγητές και υμνητές τους ΣΗΜΕΡΑ που η Ελλάδα στενάζει κάτω από την μπότα των διεθνών κέντρων εξουσίας, σήμερα που τα κυβερνητικά ανδρείκελα δολοφονούν ανελέητα και βάρβαρα ολόκληρο τον ελληνικό λαό, λεηλατούν και αποτεφρώνουν την ελληνική κοινωνία;
    Τότε πυρπόλησαν τα πάντα και ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ αντικαθεστωτικά, σήμερα μπροστά στα πελώρια κυβερνητικά εγκλήματα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και έχουν τρυπώσει στα λαγούμια τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για αυτο βαζουν κατι τυποτενια ανθρωπακια τυπου δραγωνα, ρεπουση κτλ. να κανουν τη "βρωμικη" δουλεια που δεν θα εχουν πολιτικο κοστος, αυτες οι μαριονετες αυτα τα αποβρασματα της κοινωνιας "ανιχνευουν" αντιδρασεις, που οι πολιτικοι, "αξιοποιουν" κατα το δοκουν......πανε να μας αφανισουν, για θυμηθειτε τι εγραφε καποια ρεπουση για το βιβλιο της ιστοριας του δημοτικου!!!! οτι στη σμυρνη τοτε που οι τουρκοι εκοβαν τα κεφαλια των ελληνων, υπηρχε.....ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ!!!! αυτα ελεγε αυτο το αποβλητο της κοινωνιας, αυτα προωθουσε αυτο το ανθροπωμορφο τερας για να διαβασουν τα παιδια μας στο δημοτικο!!!! και μαλιστα οπως ειπε η ιδια ειναι απο τη ...σμυρνη!!! σκεψου να μην ηταν τι θα εγραφε!!! μετα ασφαλως εξαφανιστηκε ως αναλωσιμο ειδος που ηταν!!! εφεραν τη δραγωνα!!!! αλλο κτηνος!!! αλλη ανεραστη που βρισκει ενδιαφερον στο να διαλυσει τη χωρα που ακομα την ανεχεται και τη ζει και μαλιστα πλουσιοπαροχα!!! εμεις την πλρωνουμε ΚΑΙ αυτην!!!
    ας συνεχιζουμε λοιπον να τους ψηφιζουμε αυτους που δεν τους φτανει που κατεκλεψαν τη χωρα, δεν τους φτανει που λεηλατησαν τα ταμεια, τωρα θελουν να μας σβησουν απο το χαρτη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι μπραβο μαλακες, συνεχιστε να μαλωνετε για το ποιος ειναι λιγοτερο.....κλεφτης!!! τοσο ζωα εισαστε.....αυτοι ειμαστε αυτο μας αξιζει που ζουμε.....εχουμε οτι ακριβως μας αξιζει!!!!! ρε ειναι δυνατον ακομη και σημερα να πιστευετε σ αυτους τους αλητες???? κοινοι απατεωνες και αποβρασματα της κοινωνιας ειναι που δεν εχουν ιερο και οσιο!!! διελυσαν μια χωρα, την ομορφοτερη χωρα τους κοσμου με φιλοξενους και γελαστους ανθρωπους, μια χωρα που αντεξε τοσους αιωνες, που περασε τα πανδηνα και βγηκε αλωβητη, που θαυμαστηκε απο φιλους και εχθρους, που οι εχθροι της σεβαστηκαν τα μνημεια εν αντιθεσει με τους σημερινους που τα εκαναν σκουπιδοτοπους οπως στη σαλαμινα το πεδιο των σαλαμινομαχων οπως τοσο και τοσα αλλα, οι αθλοι των ελληνων εγιναν μυθοι, τα κατορθωματα εγιναν τραγουδια, λογια που εμειναν στην ιστορια δειχνωντας το παγκοσμιο θαυμασμο προς τους ελληνες αυτους που σε μια γωνια του πλανητη καταφεραν να εκπολιτισουν ολη την ανθρωποτητα, λογια που υμνουν το ελληνικο πνευμα και τον ηρωισμο των προγονων μας "δεν πολεμουν οι ελληνες σαν ηρωες αλλα οι ηρωες σαν ελληνες" ειπε καποτε ο τσωρτσιλ και συμφωνουσε μαζι του η παγκοσμια γνωμη, βλεποντας τον αθλο της μικρης ελλαδας εναντια στον αξονα κατοχης!!! "τους θελω μαζι μου" ειπε καποτε ο χιτλερ, σημερα για μια χουφτα αλητες πολιτικοδημοσιογραφους καταντησαμε περιγελος του κοσμου, μας αποκαλουνε κλεφτες ως τα περατα της γης, νομιζουν οτι ειμαστε ολοι σαν τα μουτρα των πολιτικων μας, δεν τολμαμε να μιλησουμε για ελλαδα και μας αποκαλουν ....φασιστες!!!! δεν μπορομε να αρθρωσουμε λεξη και μας λενε ...ρατσιστες!!!!! ποιοι??? οι μεγαλυτεροι ρατσιστες του κοσμου, αυτοι που χωρισαν τους ελληνες σε πλουσιους και φτωχους, αυτοι που λενε σε μας πως πρεπει να αισθανομαστε οταν δεν μπορουμε να βγουμε απο τα σπιτια μας, οταν οταν βιαζεται η ελευθερια μας και τολμανε να μιλανε για δημοκρατια αυτοι!!!!! αυτοι που καταπατουν καθε δικαιωμα ελευθεριας!!!! και το χειροτερο ειναι οτι αυτοι που τα λανε ολα αυτα ειναι τοσο λιγοι ειναι τοσο μικρη μειοψηφεια αλλα φερονται και απτονται λες και ειναι η μεγαλη πλειοψηφεια!!!! αυτο ειναι το τραγικοτερο ολων!!!! στη τηλεοπτικη δημοκρατια που ζουμε το 5% (τοις εκατο) ζει εις βαρος του 95% (τοις εκατο).....
    τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1953 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, Ο ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ, Ο ΜΑΚΑΡΕΖΟΣ, Ο ΘΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ 1930 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1982. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ, (ΣΙΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε), ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΟΜΩΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Ο ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕ ΤΟ 1960, ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΝΑΡΚΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΓΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΥΠΤΟΔΕΞΙΟΣ ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ.
    ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ.
    ΕΚΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1981 ενώ εγώ θεωρώ και ξέρω πως η φοβερή κατρακύλα άρχισε αμέσως μετά την απελευθέρωση και τον εμφύλιο που μας επέβαλαν.
    /////////////////////////////////
    Δέν τόν επέβαλαν.
    Αφού μάς είχαν κατατάξει από τή
    συνθήκη τής Γιάλτας στή Βρεττανική
    σφαίρα επιρροής.
    Σύμφωνος ήταν καί ο Πατερούλης.
    Δέν επέβαλλε ούτε ο Σκόμπυ,ούτε
    ο Τίτο,ούτε οί μεγάλες δυνάμεις.
    Θυμήσου τί έπαθε ο Ζαχαριάδης
    στή Μαμά CCCP γιά...ανυπακοή.
    Νά μήν αναφερθώ στόν Μπελογιάννη
    (γιά άλλους λόγους).
    Έφταιγαν οί ΕΔΩ.Καί από τήν άλλη
    πλευρά.Αυτοί όμως τυπικά ήσαν
    νόμιμοι.Ηθικά κανείς.
    Όταν η Αριστερά δέν προσήλθε στίς
    εκλογές,έφταιγάν πάλι ΟΙ ΕΔΩ,
    ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΚΡΟΘΕΝ.
    Όταν προσήλθε αργότερα ήταν
    Αξιωματική Αντιπολίτευση μέ 26%!
    Από τότε....κατηφόρα.
    Επαναλαμβάνω:ΟΙ ΕΔΩ,όχι οί ΜΑΚΡΥΑ
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάνεις το χρόνο σου με τον Γιανναρά
    κ.ΟΡΦΑΝΟΥΔΆΚΗ!
    Ενα "ελληνορθόδοξο" δεξιότατο πετσί είναι και τίποτ'άλλο!
    Η μεγαλύτερη πρόκληση για όλα τα
    δεξιά ντουγάνια,μετά τον εμφύλιο,
    ήταν και θα παραμείνει ο Ανδρέας
    Παπανδρέου. Τους τέλειωσε!
    'Εκτοτε σκούζουν αλλά δεν μπορούν να δαγκώσουν πιά,τα νούμερα!
    Ούστ, κατάμαυρα ρετάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυριε ορφανουδακη
    σεβομαι την ηλικια σας αλλα δεν σεβομαι καθολου την ιστορικη ασχετοσυνη σας.
    ημιμαθεια αισχροτερα αμαθειας ελεγαν οι προγονοι σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Ορφανουδάκη ...και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις.
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ,ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ,ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ,ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ,ΚΛΠ.ΚΛΠ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ MUST ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80.
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ,Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ 2011 ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟ-ΑΝΑΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ,ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ & Σια ΜΠΑΤΣΟΚ-ΜΑΦΙΑ-ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Α.Ε. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ!!!

    Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗΝ ή Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ-ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΕΣΟΥ,ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΟ!!!!

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΡΕ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΑ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΩΒΗΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ,(ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ)ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ!!.

    Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ!!!!

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ!!!!
    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΠΡΑΣΙΝΕ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΜΠΑΤΣΟΚ!!!! ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....
    ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80, ΟΙ ΔΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΙ ΤΡΕ ΣΤΟΝ ΣΜΙΤΗ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΠ ΕΞΩ...ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!)ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΝΑΥΑΓΙΟ!(ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ..)
    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ...ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΩΡΆ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ...
    ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ!
    ΚΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @@@@@

    ΚΚ

    25 Σεπ 2010 2:46:00 μ.μ.


    -----------------------------------


    1ον
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
    2ον.
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΗΤΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΣ Δ.Ν.Τ.(ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ) ΛΥΣΕΙΣ.
    3ον.
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ./ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΟΡΘΟΠΛΩΡΗΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    4ον.
    ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ/ΠΑΣΟΚ.
    5ον.
    ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ-ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ''ΦΑΓΟΠΟΤΙ'' ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ.

    ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΤΙ ''ΔΕΝ''!!!
    ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ''ΔΕΝ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!!!

    ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ''ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ''!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!

    ΔΙΑΛΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ :
    EITE MAZI MAΣ EITE AΠENANTI MAΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ . ΠΧ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΡΦΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από ποιά κλαδική πρασινοφρουρών μας ήρθες ρε
    ΚΚ
    25 Σεπ 2010 2:46:00 μ.μ.??
    Γιατί ή κρατικοδίαιτος προνομιούχος καλοβολεμένος είσαι,ή με εγκέφαλο μαρουλιού,γιά να γράφεις τέτοια εκτρώματα.
    Τι από τα δύο είσαι φίλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλλη μια αποδειξη της μαλακιας των χουντοδεξιων εκτος απο οτι δεν ξερουν την τυφλα τους για τα ελληνικη οικονομικη ιστορια οπως ο 25/9 12.28 πιστευουν οπως και ο Γιανναρας σε μαλακιες για παρθενα που την γαμησαν τα αγγελακια οπως ο Γιανναρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον κάποιοι δε γνωρίζουν ότι η χούντα πήγε τον πληθωρισμό από 0,3-0,7 στο 27% !!!!!

    Ότι τα πρώτα δάνεια τα πήρε αυτή (δεν τα πρόλαβε όλα βλέπετε) και ότι ο Μητσοτάκης το 1964 έκανε αναδιάρθρωση του τότε ελληνικού χρέους με αποτέλεσμα τα 100 ΔΙΣΣ ΕΥΡΑ από τα 300 που χρωστούσαμε όταν πήγαμε στο ΔΝΤ να είναι αποτέλεσμα ΕΚΕΙΝΗΣ της επιλογής του!!!

    Αρκετά με τα ψέμματα! Η χούντα και ο εμφύλιος που έκαναν στην Ελλάδα τα τότε οικονομικά συμφέροντα (ΝΤΟΠΙΑ) ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ τον τόπο και τον πήγαν χρόνια πίσω.

    Τα σπρέντ ήταν στα 135 προ ΔΝΤ και αφού ο ΓΑΠ ούρλιαζε με το επιτελείο του για οικονομία τιτανικό για 3 μήνες και βάλε άρχισαν να ανεβαίνουν.

    Έχετε δει τα χρέη και τα ελλείμματα άλλων χωρών της Ευρώπης??? Θα ανατριχιάσετε!!!

    Το χρέος είναι το μέσο με το οποίο θα διαλύσουν το δημόσιο και το κοινωνικό κράτος και θα επιβάλουν τον αρπαχτικό απάνθρωπο καζίνο καπιταλισμό τους.

    Σε όλη την Ευρώπη ανακαλύπτουν χρέη και δικαιολογίες για να κόψουν παιδεία , υγεία και δεν ξέρω και γω τι άλλο.

    Να πω και κάτι ακόμα??

    Άμα είσαι τράπεζα και ζητά δανεικά ο Δημητράκης (η Ελλάς) και βλέπεις ότι δεν τα 'χει ή βαριέσαι να το ψάξεις .. να ΧΑΣΕΙΣ τα λεφτά ου κύριε!!!

    Δεν είναι δικαιολογία, εμείς σας δανείσαμε δώστε τα πίσω! ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ! έκανες κακή επένδυση, να τα χάσεις εσύ!

    Και στη τελική ποια λεφτά?!?!? ΤΡΕΙΣ (3) Φορές τα έχει επιστρέψει τα δανεικά η Ελλάς! Τόκους χρωστάμε! ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ είναι παιδιά και δεν υπάρχει γλιτωμός από δαύτους!

    Όσο για τον κύριο που αποκαλεί τα παιδιά του Δεκέμβρη με τέτοιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, του υπενθυμίζω ότι στους δρόμους βγήκε η πλειοψηφία της νεολαίας (παρά πολλές χιλιάδες κόσμος) και αντέδρασαν στην ευκολία΄'ια με την οποία ένα αστυνομικό όργανο μπορούσε να δολοφονήσει εν ψυχρό ένα παιδί! Ακόμη και ο εισαγγελέας στη δίκη που τελειώνει σύντομα υπήρξε καταπέλτης. Ήταν μια υγιής αντίδραση από τη νεολαία που έστειλε το μήνυμα ότι δεν κοιμάται εντελώς!

    Αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ για το χρόνο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ναι και πριν το 81 τρωγαν...αλλα οχι τα λεφτα των παιδιων τους....(ο νοων νοειτω)

    ο αντρικος δεν βυθισε μονο τη δεξια οπως λεει και ενας παραπανω,βυθισε την ελλαδα και τις επομενες γενιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12:28

    Ο Ανδρέας για ψηφοθηρικούς λόγους άνοιξε τα ταμεία του κράτους και μοίρασε απλόχερα τα ξένα λεφτά στον λαό, χρεώνοντας τον για τις επόμενες γενιές και αναγκάζοντας τον έτσι να καταρρακώνεται σήμερα βλέποντας τα παιδιά του και τα εγγόνια του άνεργα , απογοητευμένα και πεινασμένα.
    Δυστυχώς τα λεφτά που χάρισε τότε δεν ήταν δικά του και ούτε ανήκαν σε πάμπλουτο κράτος.
    Γι αυτό και σήμερα τα πληρώνουμε με το αίμα της ψυχής μας.
    Ασε που έκανε και άλλα μεγάλα λάθη όπως το περίφημο "είπαμε να κάνεις ένα δωράκι στον εαυτό σου "που είπε στον Μαυράκη.
    Άσε και τα πάμπερς του Κοσκωτά.
    Άσε και τα "δάνεια" της ροζ βίλλας.
    Άσε και τα συνδικάτα που δημιούργησε με τα ρετιρέ των ΔΕΚΟ όπου άνθρωποι του Δημοτικού άρχισαν να παίρνουν μισθούς σημερινής αξίας 3οοο ευρώ και γονάτισαν τον προϋπολογισμό της χώρας.
    Τότε οι μορφωμένοι νέοι έβλεπαν τους αποφοίτους Γυμνασίου της Ολυμπιακής να παίρνουν διπλούς και τριπλούς μισθούς και συνειδητοποίησηαν το άδικο των κόπων τους.
    Δεν χρειάζεται λοιπόν να αγιοποιούμε κανέναν γιατί
    Χορτάσαμε από τους "Σωτήρες" που μας κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ.
    ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΟΠΑΠΑΡΙΕΣ .
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ...
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 ΕΙΝΑΙ 17.800, ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΤΑ 13.400
    ΩΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ... (ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
    ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....;;;
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ "ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ"...
    ΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ....;
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ....(ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ 13 ΚΑΙ 14 ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ, ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΛΥΜΙΛΑΕΙ).....ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012
    ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΟ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση