GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέφτουν διαρκώς τα ποσοστά του Γ. Σγουρού...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Με «κομμένα φτερά» βαδίζει προς τις κάλπες της 7ης Νοέμβρη ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττ...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/
Με «κομμένα φτερά» βαδίζει προς τις κάλπες της 7ης Νοέμβρη ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής Γιάννης Σγουρός μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του Γιάννη Δημαρά και του Αλέξη Μητρόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, όπως προκύπτει από κυλιόμενες δημοσκοπήσεις και οι δύο υποψήφιοι που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ κόβουν σημαντικά ποσοστά από το νομάρχη Αθηνών, καθώς φαίνεται ότι...
 οι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος μετακινούνται μάλλον εύκολα και χωρίς πολλές ενοχές από την επίσημη άχρωμη υποψηφιότητα του κόμματός τους προς μία ψήφο διαμαρτυρίας που εκφράζουν τα συγκεκριμένα οικεία σ' αυτούς πρόσωπα.
Μάλιστα, όπως λένε οι ερευνητές της κοινής γνώμης, ζημιά στον κ. Σγουρό έκαναν και τα πρόσφατα ήξεις αφήξεις σχετικά με το Μνημόνιο (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8144), καθώς οι βασικοί του αντίπαλοι έχουν εκπεφρασμένες σταθερές θέσεις.
Για το λόγο αυτό, βασικός στόχος του νομάρχη Αθηνών είναι πλέον να μπει στο β΄ γύρο με τον Βασίλη Κικίλια, τον οποίο, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις κερδίζει με άνεση. Σε αντίθετη περίπτωση (αν, δηλαδή, μπει στο β΄ γύρο ο Γ. Δημαράς που φαίνεται να κατοχυρώνει την τρίτη θέση, πολύ κοντά στα ποσοστά του υποψήφιου της ΝΔ ή Α. Μητρόπουλος, που είναι τέταρτος) όλα τα προγνωστικά για τον κ. Σγουρό είναι δυσοίωνα.
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Να σημειωθεί ότι σε δύο δημοσκοπήσεις την προπερασμένη Κυριακή πριν την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων Δημαρά και Μητρόπουλου ο κ. Σγουρός κατέγραφε 17,4% (MRB) και 28% (Μαrc) στον α΄ γύρο (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7993).
Στην πρώτη δημοσκόπηση ο Γ. Δημαράς λαμβανε 13%, ο Β. Κικίλιας: 11,2%, ο Α. Μητρόπουλος: 6% , ο Α. Γεωργιάδης: 5,8%, ο Α. Αλαβάνος: 4,3 %, ο Γρ. Ψαριανός: 3 %, ο Θ. Παφίλης: 2,6%, ενώ η Αδιευκρίνιστη ψήφος ανερχόταν στο 30,3%.
Μάλιστα, όσον αφορά τα σενάρια του β΄ γύρου, η δημοσκόπηση καταδείκνυε ότι το απόλυτο φαβορί είναι ο Γιάννης Δημαράς. Συγκεκριμένα, ανεξάρτητος βουλευτής συγκέντρωνε 40,6% έναντι 30,2% του Γιάννη Σγουρού. Ανάμεσα δε σε όσους δήλωναν ότι θα υπερψήφιζαν τον ανεξάρτητο βουλευτή ήταν και το 30,44% των πράσινων οπαδών.
Στη δεύτερη η οποία, πάντως, δεν περιελάμβανε τον Γιάννη Δημαρά ο Γ. Σγουρός λάμβανε 28%, ο Β. Κικίλιας 14,5% και πάλευε για τη δεύτερη θέση με τον Αλέξη Μητρόπουλο (12,3%), καθώς ο εργατολόγος υπερτερούσε κατά πολύ στις θετικές γνώμες του μπασκετμπολίστα (44 έναντι 27,5%).
Σύμφωνα με τις νεότερες έρευνες το status δεν αλλάζει θεαματικά, ωστόσο ο Γ. Σγουρός φαίνεται πλέον να βρίσκεται κοντύτερα στα αποτελέσματα της έρευνας της MRB (17,4%) παρά σε αυτά της Marc (28%) που δεν περιλάμβανε τον Γ. Δημαρά.
Επιπλέον, αν και ο Β. Κικίλιας βρίσκεται στη δεύτερη θέση δεν φαίνεται να την εξασφαλίζει, καθότι τον ακολουθεί κατά πόδας ο ανεξάρτητος βουλευτής. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Α. Μητρόπουλος και πολύ κοντά του ο υποψήφιος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. Από τους υπόλοιπους ο Αλέκος Αλαβάνος έχει περιορισμένη δυναμική, ο Άδωνης Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ μένει στα «ρηχά», ο Γρηγόρης Ψαριανός κάνει μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση με βάση τα δημοσκοπικά ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς και ο Κώστας Διάκος των Οικολόγων είναι τελευταίος.
Πάντως και στις νεότερες έρευνες παρά το γεγονός ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος μειώνεται κατά τι, παραμένει ιδιαίτερα ψηλά, δείγμα του ότι ακόμη το κλίμα δεν έχει «ζεσταθεί».

23 σχόλια

  1. Πέφτουν διαρκώς τα ποσοστά του Γ. Σγουρού...
    -----------------------------------
    Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΛΕΙΠΕ....ΝΑ ΠΗΓΑΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ
    ΓΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ.

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ....
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 !

    ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 22 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ
    ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ.ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ Η ΤΣΙΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΗΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ,ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απεργίες “τέλος” λέει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ”

    Άιντε μάγκα μου! Φτιάχτηκες κι εσύ!

    Επιχειρηματικό πνεύμα ο μπαγάσας!

    Απόφοιτος του ΙΕΚ “Αρτέμης Μάτσας”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=8515&catId=4

    όλα τα σοσια-ληστικά κόμματα είναι μες στη συναλλαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγκυρες πηγές, αναφέρουν πως εν μέσω ‘’οικονομικής κρίσης’’, και λίγες ημέρες πριν κλείσει η Βουλή για το καλοκαίρι, οι βουλευτές της Βουλής μας, ζήτησαν, και ο πρόεδρος της Βουλής αποδέχθηκε, να ισχύει ΑΥΞΗΣΗ του μισθού των βουλευτών, τάξεως 5%!!!
    Την είδηση αυτή, δεν την ακούσατε πουθενά.
    Κανένα δελτίο ειδήσεων δεν την έπαιξε, καμία εφημερίδα δεν την ανέφερε, κανένα ...
    ραδιόφωνο δεν την μετέφερε, κανένας Τριανταφυλλόπουλος δεν την αποκάλυψε.
    Και ούτε θα γίνει.

    Οι δημοσιογράφοι, εντεταλμένοι υπάλληλοι προάσπισης του Συστήματος..... Εξουσίας, αποδέχονται να δημοσιεύουν μόνο εκείνες τις ειδήσεις που τους επιτρέπει το Σύστημα.

    Βλέπετε, η δυνατότητα που τους δόθηκε, να έχουν ξεχωριστό ασφαλιστικό ταμείο, χωρίς καμία πιθανότητα ενοποίησής του με τα υπόλοιπα, είναι το μέσο διαπραγμάτευσής τους, με τα αφεντικά τους.

    Η είδηση αυτή, είναι πολύ σημαντική.

    Σε μια εποχή, που ο κοσμάκης, πρέπει να σφίξει και άλλο τη θηλιά στο λαιμό του, οι βουλευτές μας, αιτούνται και επιτυγχάνουν ΑΥΞΗΣΗ στους μισθούς τους.

    Οι προεδρικές αποφάσεις, ΔΕΝ δημοσιεύονται στην σελίδα της Βουλής.

    Δεν μπορείτε να πληροφορηθείτε από πουθενά αυτή την είδηση.

    Κοιμάστε, Έλληνες, και οι πολιτικοί, σας πετάνε υπνωτικά χάπια!!!!

    ΥΣ η πληροφορία ήρθε μέσα από τη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο σγουρος δεν μπορει καν να συγκριθει με τον δημαρα.

    ετη φωτος μπροστα ο δημαρας σε ολα.

    ηθικη, τιμιοτητα, ντομπρος και αληθινος.

    ο σγουρος μολις ειδε οτι δεν τραβαει αρχισε να κατηγορει το μνημονιο και τον γιωργακη (φυσικα εχει δικιο) μπας και σωθει.
    αυτο ομως και μονο αν και σωστο δειχνει τι τυπος ειναι.

    ψευτικος και βιτρινα μονο.


    ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΑ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΓΓΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΘΕΙ ΑΛΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ .ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΕΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ -ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΠΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ,ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ & Σια ΠΑΣΟΚΜΑΦΙΑ Α.Ε. ΤΡΩΚΤΙΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟ.

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -----------------------------------
    Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ.
    Ας το μάθει ο ελληνικός λαός.


    Ας το μάθουν πρώτοι απ’ όλους οι χτεσινοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ,
    όλοι αυτοί που τους κόβουν τους μισθούς, τις συντάξεις, τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, που τους έχουν πεθάνει στους φόρους:

    Τα 28 δισ., τα επόμενα 15 δισ., τα μεθεπόμενα 10 δισ. και τα τελευταία 25 δισ. προς τους τραπεζίτες… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα 100 δισ. καθαρά κέρδη την τελευταία δεκαετία που ενθυλάκωσαν 300 οικογένειες από το Χρηματιστήριο… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα 500 δισ. που διακινούνται ετησίως από βιομήχανους και εφοπλιστές στις «οφ σορ»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα ομόλογα… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα λεηλατημένα από τη Σοφοκλέους… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα κτηματολόγια… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα φέσια της Ολυμπιάδας… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα «μαύρα» της «Ζήμενς»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα μυστικά κονδύλια και τις χορηγίες του υπουργείου Εξωτερικών προς τους εκλεκτούς των ΜΚΟ… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!

    Τα λεφτά για τα «υποβρύχια που γέρνουν»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα «χαβιάρια» της ξιπασιάς πάνω στα «κότερα»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα κλεμμένα από τους «συντρόφους που πλουτίσανε» και από τους «συντρόφους που ενέδωσαν στην κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας»… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!

    Τα «απροσδιόριστα βάρη για τον προϋπολογισμό» που (όπως οι ίδιοι αναφέρουν στις αιτιολογικές εκθέσεις τους) συνιστούν οι επιδοτήσεις και οι φοροαπαλλαγές υπέρ πλουτοκρατών… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!
    Τα λύτρα υπέρ εργολάβων στις εθνικές και λοιπές οδούς… «όλοι μαζί τα φάγαμε»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ¨αμα πέφτουν συνεχώς τα ποσοστά.

    Γιατι δεν παίρνει τηλέφωνο αμέσως τον Ιακώβου, να τουσ σείλει ένα φορτηγάκι
    ΝΤΟΠΕΣ και ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.

    Παλαιά τους τέχνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @@@@@@@

    ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΑ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΝΤ

    24 Σεπ 2010 1:41:00 μ.μ.

    ----------------------------------

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (3 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝΤΙ ΔΙΑ 5 ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Φ/Γ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 35%,ΕΝΩ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ!!!

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ-ΓΑΖΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ/ΕΡΠΕΤΟ!!!!

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΑά.ΟΣ.
    ΕΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14.

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΣΟΚ-Λά.ΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΣΓΟΥΡΟΣ-ΔΗΜΑΡΑΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΠΛΕΟΝ!!!.

    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΘΕ ΚΙ ΟΙ ΣΓΟΥΡΟΣ-ΔΗΜΑΡΑΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ.

    24 Σεπ 2010 12:53:00 μ.μ.


    ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΥΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ", ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ....

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ????

    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ ....
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!!!

    ΑΙΝΤΕ .... ΜΑΛΑΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΣ!!! ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ!!!!
    ΡΟΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΓΟΥΡΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o sgoyros ua bgei pariferiarxis oso kai na xtypiosaste kolodexiantzes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o sgouros arxizei na fovatai oti den tha paei oute deytero gyro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΕ ΕΚΛΑΣΑ............ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ

    ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το νέο όραμα.

    ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΝΤΟΡΑ.
    “Ο αυνανισμός ως προεκλογική πλατφόρμα”.

    ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕΣΤΕ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @@@@@@

    o sgoyros ua bgei pariferiarxis oso kai na xtypiosaste kolodexiantzes

    24 Σεπ 2010 6:01:00 μ.μ.

    --------------------------------------


    ΤΟ ''ΣΓΟΥΡΟ'' ΠΑΠΑΡΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ/ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΗ,ΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΟ,ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λαέ, ξύπνα, σου έφαγαν τα λαμόγια της εξουσίας όλα τα λεφτά. Τώρα σε κοροιδεύουν και σου λένε μαζί τα φάγαμε.
    Ρε ψεύτες, εγώ και όλοι οι άλλοι Έλληνες εκτός από καμμιά 500 κολλήτούς σας δεν πήραμε μία.
    ΦΕΡΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Π Ι Σ Ω ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση