GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος να κατέβει για την Αττική -κι ας διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ- ο Α. Μητρόπουλος...

Πολύ κοντά στην απόφαση να κατέβει ανεξάρτητος  υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Αλέξης Μητρόπουλ...

Πολύ κοντά στην απόφαση να κατέβει ανεξάρτητος  υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Αλέξης Μητρόπουλος κι ας διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ στο Εθνικό Συμβούλιο του οποίου είναι μέλος.
Οι δημοσκοπήσεις δίνουν ποσοστά άνω του 20% στον κ. Μητρόπουλο ο οποίος έχει ταχθεί κατά του ΔΝΤ.
Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει -εφόσον δεν άλλαξει γνώμη- στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενώ αναμένεται να τον στηρίξει και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αυτοδιοικητικός

17 σχόλια

  1. Αυτός είναι ξάδερφος του Αυτιά;;

    Ή κάτι τέτοιο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα έπρεπε ο Geoffrey να γίνει πρωθυπουργός. Για τον σκοπό αυτό το ειδικό όργανο του Κέντρου, η Λέσχη Bilderberg, αποφάσισε κατα την τελευταία συνεδρίαση της στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2009 να αποκαθηλώσει τον „δύστροπο“ Κώστα Καραμανλή και να χρίσει σαν πρωθυπουργό τον Geoffrey.

    Αμέσως μετά το χρίσμα η Λέσχη άρχισε να στέλνει τον ένα μετα τον αλλό στην Αθήνα „ειδικούς“ για να οργανώσουν, μαζί με το επιτελείο του Geoffrey (αδέλφια, μητέρα κ.α.), την προεκλογική του εκστρατεία:
    Τον εβραίο David Axelrod, ιδιοκτήτη της εταιριας public relations AKP&D Message and Media (που ειχε οργανώσει και την προεκλογικη εκστρατεια του Barack Obama), το τσιράκι του David Rothschild, τον George Soros (ουγκρικά Dzjchdzhe Shorash) για την χρηματοδότηση της „επιχειρήσεως“ και όσους άλλους θα μπορούσαν να βοηθήσουν για την εκλογή του Geoffrey. Σημαντική βοήθεια παρείσχε και ο εβραίος σουπερσπεκουλαδόρος John Paulson (Paulson&Co), στένοντας αρχές Ιανουαρίου στην Αθήνα δύο αντιπροέδρους της εταιρίας του για „συνομιλίες“, τελη Φεβρουαρίου δε ήρθε και ο εβραίος Josef Ackermann της Deutschen Bank, πάλι για διαβουλεύσεις.


    Και μερικές σκέψεις για τον Geoffrey. Έχω αναρωτηθει αρκετές φορές τι σόι ατομο είναι αυτός ο ανθρωπος; Είναι ένας πονηρός Παπανδρέου που μας επεξεργαζεται τεχνηέντως, γιατί θέλει κι΄αυτός, σαν τους προγόνους του, να κυβερνήσει; Ή είναι ένας μεγάλος βλάκας, που η διεθνής μαφία των κερδοσκόπων τον χρησιμοποιεί σαν πιόνι για να επιτύχει τους σκοπούς της; Βλέποντας τον όμως πρίν μερικές μέρες στην τηλεόραση να υπεραμύνεται των όσων καταστροφικών για την Ελλάδα έχει κάνει το κόμμα του ρίχνοντας τα σφάλματα στη Νεα Δημοκρτία, φάσκοντας και αντιφάσκοντας για τα κατορθώματα του στην Ευρώπη, ρητορεύοντας όμως με μια παράξενη και ιδιότυπη ελαφρότητα, τότε είδα για πρώτη φορά ξεκάθαρα, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές αλλά και αυθάδες άτομο, με προφανή τα συμπτώματα μιας σοβαρής παιδαγωγικής βλάβης: Φαίνεται ότι ο Geoffrey συνείθισε απο μικρός να λέει ότι του κατέβει, θεωρώντας το για σωστό. Και επειδή το περιβάλλον του λειτουργούσε κατα τον ίδιο τρόπο, κανείς δεν κατάλαβε, ότι ο νεαρός έλεγε μπούρδες. Μπούρδες άλλωστε λέγανε και ο Παπανδρέου Ι. και ο Παπανδρέου ΙΙ., γιατί να μήν λέει μπούρδες και ο Παπανδρέου ΙΙΙ. Αυτή η βλάβη, σαν ενα προσωπικό κουσούρι του Geoffrey, δεν θα ήταν τραγική, όταν όμως ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο πρωθυπουργός που αποφασίζει για το μέλλον της Ελλάδος, το κουσούρι του είναι μια μοναδική εθνική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ
    ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΧΑΠΙΩΝ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ

    ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ
    Ο ΥΠΕΡ ΗΛΙΘΙΟΓ !

    «Οι φόροι που βαρυγκωμούν οι πολίτες για να πληρώσουν και καταστρέφουν την μεσαία τάξη της χώρας δεν είναι χαράτσι» δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου. στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

    Τι είναι τότε οι φόροι; «Αλληλεγγύη στην …κυβέρνηση», απάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον εαυτό του.

    Ναι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι. Το είπε κι αυτό, προφανώς βέβαιος πλέον ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς του Αμαζονίου που δεν καταλαβαίνουν τι λέει και τα ανέχονται όλα.

    Πάρτε το και αναλυτικά: «Ξέρουμε ότι τα βάρη φέτος είναι περισσότερα από κάθε άλλο χρόνο, διότι έχουμε και ύφεση και περισσότερους φόρους, όμως, δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα. Και ο φόρος, γι’ αυτή την κυβέρνηση, δεν είναι χαράτσι, είναι αλληλεγγύη, γιατί οι φόροι με αυτή την κυβέρνηση, σημαίνουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε εκεί όπου πρέπει. Θα πάνε για να στηρίξουν περισσότερο εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που το έχουν ανάγκη, όπως βεβαίως και μια αναπτυξιακή διαδικασία, που την έχει ανάγκη όλη η χώρα και ιδιαίτερα η νέα γενιά, οι άνεργοι κλπ» επεσήμανε ο πρωθυπουργός».

    Μιλάμε για πολύ μεγάλο δούλεμα, αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΒΓΉΚΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντάρτης και ο Μητρόπουλος-μαϊντανός των καναλιών!Καλός δικηγόρος ,βέβαια.Δεν είναι ,όμως,ξεφτιλίκι, να βγαίνεις κάθε μέρα σ΄αυτόν τον αγχωμένο γλείφτη τον Αυτιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίσει πάλι το ΠΑΣΟΚ και ειδικά οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , μετά από την μεγάλη μύωση των μισθών και των συντάξεων , με κομμένα δώρα , επιδόματα έπεται και συνέχεια , πρέπει να είναι πίσωγλέντηδες και πρέπει να πάνε σε ιδικο για θεραπεία και αποτοξίνωση .
    Εκτός αν τους αρέσει …….. ….τότε αλλάζει το θέμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ...ΒΡΙΣΙΑ.

    ΘΑ ΛΕΣ ..ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΜΟ.

    ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΙΑ.
    ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ....
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.
    ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ
    ΕΙΝΑΙ...........( γράψτε ότι βρισιδι θέλετε....τεριάζει )

    Παπανδρέου: Οι φόροι είναι …. «αλληλεγγύη στην κυβέρνηση» !!!
    ΘΕΕ ΜΟΥ...........
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

    ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΒΣΑΗ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 175 ΕΥΡΩ

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ
    ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΙ

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ [ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ]

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑ

    ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΔΕΔΥ [ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ 35ΕΤΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΣ] ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑΝ

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΩΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .... ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ

    ΑΥΤΑ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΟΛΜΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και θα σας έλεγα εγώ ΤΟΜΑΡΙΑ πόση αλληλεγγύη θα ήταν οι φόροι…!!!!!

    Στο λαιμό να σας κάτσουνε καθάρματα ειδικά εσένα αβάφτιστε που νομίζεις ότι κάτι είσαι…σου χτυπάνε το ντέφι και χορεύεις σαν την αρκούδα και κάνεις και πλάκα εις βάρος των πολιτών.

    Χαζό είναι το GAP?
    Τί είδους αλληλεγύη είναι οι φόροι?
    Ημίχαζο…δηλαδή ούτε καν ολόκληρο.

    ..προς κάλυψη αναγκών του φιλοπτώχου τραπεζιτών και πολιτευτών!
    Γιατί όπως έλεγε ο Μητσοτάκης: ,
    “Οι Τράπεζές μας υποφέρουν”!
    Αλληλεγγύη στους τραπεζίτες. Πεινάνε!

    Σοσιαλιστική αλληλεγγύη στους μή έχοντες Τραπεζίτες.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤE ΡΕ ΕΣΕΙΣ..
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟN ΨΗΦΙΣΑΤΕ...!!!
    ΣΤΑΓΟΝΑ..σταγόνα..
    ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ
    ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα τον εχουν στο ΠΑΣΟΚ "Γραμμενον" το να τον διαγραψουν ειναι κατι το τυπικο. Ο αδελφος του Αυτια, εχει χεζμενη τη φωλια του απο κατι καταδικαστικες λαμογιες στην πατριδα του την Ηλεια, για αυτο και το ΠΑΣΟΚ ποτε δεν τον εχει προτεινει για υποψηφιο βουλευτη.
    Το ΣΥΡΙΖΑ μαζευει και ας ειναι και ρογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΑΥΤΗ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.Η ΤΟΥΣ ΘΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝΙ. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ .ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΗΔΗΧΤΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΡΟΤΑΡΝΑΡΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ Τ Ο ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΩΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ,ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΣΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΜΥΙΓΑ ΤΣΕ ΤΣΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ.ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΛΟΥΤΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Οι φόροι είναι …. «αλληλεγγύη στην κυβέρνηση» !!!
    ΘΕΕ ΜΟΥ..........."
    NAI OI FOROI EINAI KOINONIKH ALLYLEGIH. TOSO DYSKOLO EINAI NA TO KATALAVEIS!
    H FOROLOGISH EINAI H DYNATOTHTA POY EXEI MIA KOINONIA NA ANADIANEIMEI TON PLOUTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ Ή ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΙς ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ..ΤΟΥΣ ΕΓΔΕΡΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xρόνια πλολά ...
    3ης του Σεπέμβρη Γιωργάκη
    να περνάς..
    «Πόδι-Πόδι-Με-Το-Βόδι.»

    Το νέο ΠΑΣΟΚ είναι αμιγώς νεοφιλελεύθερο-ακροδεξιό κόμμα.
    Λογικό να είναι ατζέντης του ο κωλοτούμπας, o φίλος τού μεγάλου σοσιαλιστή

    -”Είμαστε η γενιά των Αετών”!
    -”Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς”!
    -”Γροθιά στο σάπιο και το κατεστημένο”!
    -”Δύμανη ανόδου”
    Η ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΑ.ΣΟΚ.

    Ειμαστε η γενια των χαρταετων
    Είμαστε η γενιά των πράσινων χαρταετών.

    Εξαλλου όπως είπε ο Runciman: Τα κτήνη είναι του Θεού, η κτηνωδία των ανθρώπων.

    Ευτυχίαααααααα…….
    ΝΤΡΟΠΗ κορίτσι πράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα ο ανθρωπος δεν εχει καμια σχεση με το ΠΑΣΟΚ (απορια πως εκλεγετε στο Εθνικο συμβουλιο) οποτε ας βαλει με τον ΣΥΝ να τελειωνουμε αφου εξαλλου εκει ειναι ο φυσικος του χωρος (χωρις καμια αιχμη,δεν ειναι κακο αυτο).
    Θα τον προβαλει δεοντως και ο Κοκκορικος απο τον ΦΛΑΣ 06-08 καθε πρωι που ειναι τακτικος καλεσμενος του μαζι με τον Λαφαζανη και αλλα προσωπα δηλωμενα κατα του μνημονιου
    (και αυτο δεν ειναι κακο φτανει να συνοδευεται και απο εναλλακτικη προταση)(αληθεια αυτο τον σταθμο πως τον εχουν καταντησει ειδικα στην πρωινη ζωνη απο τοτε που αλλαξε ιδιοκτησια, νομιζει κανεις οτι ακουει τον περισσο 902 αριστερα στα FM μπερδεθεσαι ρε παιδι μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αλέξης Μητρόπουλος είναι από τις ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα. Αν υπάρχουν δέκα στην Ελλάδα με τις γνώσεις του και το ήθος του, είναι ζήτημα. Το έδειξε και τώρα που τάχθηκε κατά του μνημονίου και του ΔΝΤ. Θα μπορούσε να μην πει τίποτα και να κατέβει ωραία και καλά με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής, όπου θα εκλεγεί πανηγυρικά. Υπερασπίζεται όμως τα συμφέροντα του λαού μας που δοκιμάζεται σκληρά από την επικυριαρχία της τρόικας. Σας πειράζει που βγαίνει στα καναλιά και λέει την αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση