GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Δημοκρατική Αριστερά" για την περαίωση...

Από την Δημοκρατική Αριστερά    Η κυβερνητική απόφαση για τη φορολογική περαίωση επιβραβεύει σκαδαλωδώς όποιον έχει αποκρύψει υψηλά εισοδή...

Από την Δημοκρατική Αριστερά  
Η κυβερνητική απόφαση για τη φορολογική περαίωση επιβραβεύει σκαδαλωδώς όποιον έχει αποκρύψει υψηλά εισοδήματα και έσοδα και γι αυτό ωθεί πολίτες και επιχειρήσεις στη φοροδιαφυγή. Πρόκειται για καταστροφική επιλογή που ακυρώνει εξαγγελίες και ελέγχους, πολιτική που ευνοεί τη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Είναι πανηγυρική παραίτηση του δημοσίου από τον έλεγχο των φορολογικών δηλώσεων και θα υπονομεύσει για πολλά χρόνια κάθε προσπάθεια οικοδόμησης υπεύθυνης σχέσης κράτους - πολίτη.
Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη ενίσχυσης των...
 δημοσίων στη φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή και τη παραοικονομία. Γι αυτό η αύξηση των δημοσίων εσόδων δε μπορεί να στηριχθεί στην επιβράβευση της φοροδιαφυγής αλλά στην καταπολέμησή της, σε όλη της την έκταση.
Καλούμε τη κυβέρνηση να επιδείξει τη στοιχειώδη συνέπεια στα λόγια της, να εγκαταλείψει τα σχέδια για τη περαίωση, την ανοχή στη φοροδιαφυγή και να οργανώσει πολυεπίπεδη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.
Αυτό είναι το δημόσιο συμφέρον, αυτή είναι η υποχρέωσή της προς τη χώρα και το μέλλον της.

2 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙ.ΑΣ:

    Ειναι ενα αυτοκινητο ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ
    περναει ομαδα ΔΙ.ΑΣ
    μπορουν να ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ τους επιβατες
    να ΚΑΤΕΒΟΥΝ απο το αυτοκ. για ελεγχο;!!

    τι συμβαινει;
    Τοτε θα πρεπει να μπορουν να μπαινουν ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ολων μας
    για παρομοιο ελεγχο!

    Ποιος γνωριζει την απαντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση