GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς δίποδα...

ΠΡΟΣ ΔΙΠΟΔΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΙΤΗ Επειδή πολύς ντόρος γίνεται για το τι θα πάθουμε εάν απομακρυνθούμε από το ΜΑΝΤΡΙ, εμείς τα ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΔΙΠΟΔΑ, δ...

ΠΡΟΣ ΔΙΠΟΔΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΙΤΗ
Επειδή πολύς ντόρος γίνεται για το τι θα πάθουμε εάν απομακρυνθούμε από το ΜΑΝΤΡΙ, εμείς τα ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΔΙΠΟΔΑ, δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, διότι έτσι αισθανόμαστε ασφαλείς και το κυριότερο, βοηθάμε στην ανάκαμψη της χώρας. Για σκεφτείτε λίγο τι θα πάθουμε εάν...
 η χώρα πτωχεύσει; Ποιος θα φέρνει φαί στο μαντρί, αφού οι ιδιοκτήτες θα την έχουν κάνει για άλλες χώρες;
 Ποιος θα παίρνει τα προϊόντα μας που με τόσο κόπο κάναμε για τα αφεντικά μας; Ποιος θα διακινεί τον κόπο μας, αφού εμείς ως δίποδα δεν γνωρίζουμε τίποτα από όλα αυτά. Εμείς αυτά ακούσαμε τις προάλλες στο μαντρί, που μας είχαν μαζέψει, επειδή έφτασε από την Πόλη ένα ΔΙΠΟΔΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ για να μας μιλήσει για τα οφέλη που θα έχουμε, εάν συνεχίσουμε να μένουμε στο μαντρί και όλα μας συμφωνήσαμε. Εκτός από 2-3 ΔΙΠΟΔΑ εισαγωγής, από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, θηλυκά βεβαίως. Έτσι είμαστε αποφασισμένα να συνεχίσουμε, αυτό που τόσα χρόνια κάνουμε και να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες και όποιος δεν αντέχει βγάλαμε απόφαση, το περισσότερο που θα κάνει, θα στηρίξει από σπόντα τους τάχατες διαφωνούντες υπερκομματικούς. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Υ.Γ. Αυτή την στιγμή μας ενημερώνουν για την πτώχευση και ποιοι θα κερδίσουν, αλλά δεν προλαβαίνουμε την έκδοση!!! και θα σας ενημερώσουμε πιθανότατα αυριο.
Υ.Γ. 2 ΑΣΧΕΤΟ. Στην ΓΛΥΦΑΔΑ εκτός των 2 ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΠΑΛΛΗ ΑΛΕΞ.
Υπάρχει και ο πρώην ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ γιατρός το επάγγελμα ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που δήλωσε ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο, και αυτός από τις τάξεις της Ν.Δ. καθώς επίσης ακούγεται και το όνομα του επίσης γιατρού και αντιδημάρχου ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΒΑΡΗ
Ο ΔΙΠΟΔΟΣ

5 σχόλια

  1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!!!
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!
    ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
    ΕΝΩΣΗ ΛΗΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Καλες σχετικα οι επιλογες Πασοκ για Περιφερειες

    αλλα δεν ειδαμε πολυ δυνατα ονοματα!

    Ακολοθειται ναλλον η τακτικη να προωθουνται τα λεγομενα "πολιτικα σαπακια" για να μην υπαρχει καποιος ισχυρος

    πλην του "περιβαλλοντος"!

    Οι συζητησεις, ιντριγκες, αλλαξοκολιες, προδοσιες συνεχιστηκαν στο Συνεδριο!

    Ακομα και ενας Νομαρχιακος Σμβουλος" που υποσχοταν σιγουρη θεση αντιπεριφεριαρχη στον Δρ Κουτσουκο στην Περιφερεια...τα "γυρισε" οταν ανακοινωθηκε ο Σγουρος!

    Αρα επικρατει το κλιμα "σκυβουμε ωσπου να βγουμε" και μετα δεν σας γνωριζουμε!

    Σημειωση: Δεν τελειωσαν ακομα οι εκλογες!


    Μιλτιαδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΠΟΔΑ:
    Δαρβινικά
    Ιατρικώς
    Παραδεκτά
    Όντα
    Διαρκώς
    Άβουλα.
    ................
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε διεφθαρμένο κόμμα...που σέβεται τον εαυτό του καλλιεργεί εντός του κομματικού μαντριού την αρχή της "προβατοποίησης".
    Το σίγουρο βέβαια είναι,οτι αυτό δεν υπηρετεί τους δημοκρατικούς θεσμούς,αλλά εισάγει στη δημοκρατική ομάδα των στελεχών που το απαρτίζουν την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς,για όποιο βουλευτή ή στέλεχος του δημιουργήθηκε στιγμιαία αναλαμπή και του ...περίσσεψε πολιτική συνείδηση!
    Τα "προβατοποιημένα" κόμματα τα διακρίνει ο αυταρχισμός,η εσωστρέφεια και η εξουσιομανία.
    Η πολιτική μετάλλαξη-διαφθορά όλων αυτών, έχει οδηγήσει σε αλλαγή του πολιτεύματος.
    Τη Δημοκρατία διαδέχτηκε η Κοινοβουλευτική δικτατορία ,μ' ενα λαό αδιάφορο να παρακολουθει τις εξελίξεις απο τον καναπέ του σαλονιού του, περιμένοντας απο τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ να του πούν δικαιολογίες για την εξαθλίωσή του, ελπίδες για ακόμη καλύτερες μέρες, διαδικασίες ανύπαρκτης απονομής δικαιοσύνης, ανακούφιση με μέτρα ασπιρίνες, ακόμη και με έντεχνο τρόπο "γραμμή" για να ΜΗΝ ΠΑΕΙ να ψηφίσει .
    Η απουσία των αδιάφορων του καναπέ απο την εκλογική διαδικασία, θα αντικατασταθεί απο τους "προβατοποιημένους" οπαδούς που όσο λίγοι και να είναι θα δωσουν τα ποσοστά που χρειάζονται για να ξαναπάρουν πάλι την εξουσία οι κάθε λογής Μαυρογυαλούροι.
    Η παρακμή μια χώρας δεν είναι τυχαία. Κάθε τι έχει την εξηγησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή μου τη λάλησε και με τα δρώμενα ξυπνάω το ξημέρωμα και λαλάω, ερωτώ :
    Τα πτηνά είναι μαζί με τα δίποδα που περιγράφεις η πρέπει να βρω άλλο κοτέτσι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση