GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γι' αυτό επιβραβεύτηκε;...

Αγαπητό blog , Διαβάζοντας το εύστοχο άρθρο της κ. Κέζα   όπου αναπτύσσονται οι εύλογες ανησυχίες της, εκφρασμένες με μια δολοφονική ειρωνε...

Αγαπητό blog,

Διαβάζοντας το εύστοχο άρθρο της κ. Κέζα  όπου αναπτύσσονται οι εύλογες ανησυχίες της, εκφρασμένες με μια δολοφονική ειρωνεία που συνηθίζει, ενθυμήθηκα ένα πρόσφατο δημοσίευμα της "Ε" όπου παρουσίαζε τους βουλευτές που δεν ασκούν το βασικό τους καθήκον. Αυτό της άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου με την κατάθεση ερωτήσεων.
Η κ. Άννα Νταλάρα, λοιπόν, από τότε που...
 εκλέχτηκε βουλευτής δεν έχει υποβάλλει ούτε μία ερώτηση (όπως και ο κ. Χυτήρης, που κι αυτός υπουργοποιήθηκε) και διερωτώμαι: αφού δεν έμαθε να ρωτά, πώς θα μάθει να απαντά; Αλήθεια, για την κοινοβουλευτική της παρουσία επιβραβεύτηκε με υπουργικό θώκο ή για την πρότερη καριέρα της στις δημόσιες σχέσεις; Eύχομαι ολόψυχα να μάθει να χειρίζεται το μεταναστευτικό, όσο καλά ξέρει να κρατά ένα ποτήρι με Q' Royal. Eίμαι, δε, πεπεισμένος πως σημαντική βοήθεια θα έχει από τον σύζυγο που τελεί χρέη Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (!). Όσο κι αν με γαργαλάει η γλώσσα μου, δεν θα πω -ακόμα- το "αχ, τους καημένους μετανάστες... aχ τα έρμα προσφυγόπουλα".

Διερωτώμενος,
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

14 σχόλια

  1. Μη μαλώνετε την εξαδέλφη.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΚΑΛΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ
    - ΦΟΡΟΔΥΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ.
    - ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ
    ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΕΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
    - ΣΚΛΗΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΣΕΙ ΦΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ.
    - ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΓΑΡΟ
    ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΠΟΥ ΞΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΣΑΝ. ΣΤΟ "ΟΙΚΟ" ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΜΠΟΥΦΕΤΖΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ROOM TO LET.GOOODYS. ΔΟΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΔΟΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡοΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΤΩΡΑ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

    ..πάγωσε και η τσιμινιέρα ! ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ-ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟ PASOK...

    NA ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ. ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νταλάρα ,το ακρον αωτον της αξιοκρατίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κ. Αντώνη-Μάριε Παπαγιώτη, αν τόσο πολύ σε ενοχλεί η κ. Νταλάρα στις επόμενες εκλογές μην της δώσεις ψήφο. Μέχρι τότε μην προσβάλεις εκείνους που έχοντας διαφορετική γνώμη από τη δική σου την έστειλαν στο κοινοβούλιο. Όσο για τις ερωτήσεις στο κοινοβούλιο δεν είναι μόνο αυτες τα καθήκοντα των βουλευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΙΖΕΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ
    Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΑΝΝΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ (του στενού της συνεργάτη Καραχαλιου) ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ … !!!!
    O Καραχάλιος "άνθρωπος του Γ.Νταλάρα και της Αννούλα σου ¨¨ τσέπωσε τα αφορολόγητα χρήματα των συναυλιών που έγιναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς υποτίθεται
    Ο Καραχαλιος (ταμίας –διοργανωτής των συναυλιών ) του Νταλάρα και της Άννας, έχει δημόσια τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά καταγγελθεί ως ο υπεύθυνος διοργανωτής των δυο φιλανθρωπικων συναυλιών "Καζαντζίδη", που τσέπωσε το χρήμα...

    Η Άννα Νταλάρα του δίνει όλες τις συναυλίες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων του Μεγάρου του Λαμπρακισταν….
    Το δεξί χέρι του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα είναι ο Ανδρέας Καραχάλιος που κατηγορείται ότι τσέπωσε πάνω από 1.000.000 ευρώ για 2 συναυλίες που έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.

    Ο Α. Καραχάλιος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού Μαίρης Βιδάλη είναι ο αποκλειστικός ….διοργανωτής…. εδώ και πολλά χρόνια όλων σχεδόν των συναυλιών του Νταλάρα.
    Η Άννα Νταλάρα, υφυπουργός και βουλευτής σήμερα του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο του έδινε τις συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής αλλά παντού και πάντα τον συνιστούσε ως διοργανωτή και άλλων συναυλιών διαφόρων καλλιτεχνών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Με την μεγάλη αυτή υπόθεση φοροδιαφυγής υποτίθεται ότι απασχολείτε το ΣΔΟΕ επτά (7) μήνες και ακόμη να βγάλει πόρισμα .( Ίσως να βραχυκύκλωσε με τα εκατομμύρια και τους λογαριασμούς των πρωτοκλασάτων τραγουδοποιών )
    Ίσως κύριε Ραγκουση ο παραιτηθείς Πανταγιας (του ΣΗΜΙΤΗ), να έχει ακόμη πλάτες και άκρες στο σημερινο ΣΔΟΕ του τηλεοπτικου αστερα Καπελέρη , η ίσως η ξαδερφούλα σου μέσω του βαθέως ΠΑΣΟΚ ,να καλύπτει τον υπόλογο συνεργάτη της…
    Αυτά κύριε Ραγκουση μου και κύριε Καπελέρη αν συνέβαιναν σε μια ευνομούμενη χώρα κάποιοι λωποδύτες θα είχαν κρεμαστεί στο Σύνταγμα…
    Το παθημα του Πανταγια δεν σας έγινε μάθημα !!!

    Μέχρι εδώ και μη παρεκεί ανάλγητοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέτε το ΠΑΣΟΚ να γίνε κυβέρνηση για να μπει μια Νταλάρα στην εξουσία;
    Μα να βάλει τη Νταλάρα υφυπουργό στο εργασίας !!!!
    Σε τέτοιο κιόλας υπουργείο;;
    Στο υπουργείο οικονομικών και ειδικά στο ΣΔΟΕ έπρεπε να την διορίσει ο ξάδελφος Ραγκουσης να ελέγχει τους μεγάλο-φοροφυγαδες καλλιτέχνες που έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί της.

    Κάποτε ο Τζιμάκος έλεγε πως η Κύπρος σκλαβώθηκε για να τραγουδά ο Νταλάρας γι αυτή!!

    Δεν μας χεζεις ρε Ραγκουση…..Εσυ τραγούδα τον Νταραλα και εμείς με τους ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι, επιβραβεύτηκε αυτό που επιβραβεύεται πάντοτε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ
    ΕΠΙΜΕΝΩ.
    Ο Υπουργός που υπογράφει για περαίωση θα έπρεπε να πηγαίνει μέσα. Στην ουσία στερεί από το κράτος έσοδα, δικαιολογεί μαύρο χρήμα και ομολογεί ότι είναι ανίκανος να επιτελέσει την εργασία που του έχει ανατεθεί.
    Αν οποιοσδήποτε πολίτης στερούσε αποδεδειγμένα δημόσια έσοδα θα ήταν μέσα, ενώ εδώ οι φεουδάρχες μας είναι μέσα στη Βουλή.

    ΥΓ

    περιμένω το λαλίστατο κύριο Ρακιντζή, ή τον λαλίστατο Υπουργό να μας πει την τύχη των 200+ εφοριακών που δεν υπέβαλαν καν φορολογική δήλωση.
    Εχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα;
    σε αργία;
    ή θα περαιώσουν την περαίωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χίλιοι νοματαίοι εδώ και τριάντα χρόνια, πολιτικοί,τζάκια,επιχειρηματίες,μεγαλοδημοσιογράφοι, καλλιτέχνες του κώλου, οι ίδιοι και οι ίδιοι τόσα χρόνια μας πίνουνε το αίμα , στερούν από τα παιδιά μας το μέλλον, για να κονομήσουν έως και τριάντα γενιές.
    Oλα στην ζωη είναι θεμα γνωριμιων,κουμπαριων και συγγενικών σχεσεων.
    Τυφλα να εχουν τα πτυχια .
    Από την μετρέσα του Βοσκόπουλου στην γυναίκα του Νταλάρα…και έπεται η γκόμενα του Τζιμακου Πανουση…(Μην ξεχασουμε και την Ασπα του Σαβοπουλου) … Τυφλά να έχουν τα πτυχία…Μπροστά στα ντεφια…
    Κατι τύποι σαν την Αννούλα Νταραλα-Ραγκουση είναι η ελπίδα μιας χρηστής διακυβέρνησης ,σαν έμπειρη διαχειρίστρια, διοργανώτρια φιλανθρωπικών κατά το πλείστον συναυλιών ,που αποτελούν υπόδειγμα φοροδιαφυγής και φοροαπαλλαγής…
    EN ΠΑΡΟΔΟ !!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ??? ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ? ΟΕΟ!!!
    (Τα ψάχνει ο Καπελερης και ο Παπανδρέου στους παντα άφραγκους πολίτες )
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΩΝ , ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ …

    Αι σιχτίρ ! τους βαρέθηκα!!!!!
    ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ !!!ΑΠΛΗΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ??? ΟΕΟ…

    Η κ. Έλλιοττ, πρόεδρος του σωματείου «Αρωγή» δήλωσε στην ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ( Μόλις 30 χιλιάδες ευρώ μπήκαν στα ταμεία της «Αρωγής» από τις δύο συναυλίες και αυτά προήλθαν από την πώληση προσκλήσεων VIP, από το ίδιο το σωματείο.)

    Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στη δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει το θέμα, ενώ επιβεβαιώνει ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συνάντηση με τη Μαρινέλλα τον Νταλάρα ,τον Ανδρέα Καραχάλιο και λοιπούς εμπλεκόμενους.

    ΚΥΡΙΕ ΑΡΜΟΔΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΜΕΣΑ .
    Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ VIP… , ΠΟΣΕΣ ΤΥΠΩΣΕ…, ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕ… , ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ…,
    ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ …,.ΠΟΣΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ …,ΠΟΣΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ… KAI ΠΟΣΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΜΗΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ.
    ( ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ,
    ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ.

    ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΜΙΑ. )

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΣΙΜΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΔΕ Η ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΝΑ- ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΤΑΛΑΡΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ...…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aυτη η κουφάλα η Κέζα που ειναι ότι πιο προστυχο στη σημερινηδημοσιογραφία, έχεο το θρασος να το παιζει και κουλτουριαρα.
    Καταρεει το συστημα σας;
    Σε λιγο μην αναρωτηθειτε γιατι μεινατε ανεργοι, επαγγελματίες ληβελογραφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΣΥΝΑΔΛΦΕ...ΚΑΙ ΦςΤΟΓΡΑΦΕ..
    ΣΤΟ ΟΣΛΟ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ?Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ?
    ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ γλυφτη ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ,ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!!ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΠΡςΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΤΟΒΙΤΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΑΖ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΓΑΠ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..ΝΑ ΤΟΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΥΣ πες στον μεξικανο να παμε για cffe..στο outlet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταλαβαίνω το πρόβλημα που υπάρχει με το ΠΑΣΟΚ αλλά να λέτε ό,τι σας κατέβει για τον Νταλάρα και τη γυναίκα του; Ή μάλλον να λέτε ό,τι έχετε ακούσει. Πλέον τις φήμες τις κάνετε είδηση. Συγχαρξτήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ.

    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ-ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    ΑΠΟ ΚΥΠΡΟΣ ΈΩΣ ΓΕΩΡΓΙΑ.
    όχι γεωργία γυναίκα βλάκα.
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΡΑΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση