GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα έχει χάσει ο Μαγκριώτης...

Έστειλε απάντηση στο Press-gr για ανάρτηση την οποία όμως ... δεν είχαμε δημοσιεύσει ποτέ! Απέλπιδα προσπάθειά του να κρατηθεί στην κυβέρνη...

Έστειλε απάντηση στο Press-gr για ανάρτηση την οποία όμως ... δεν είχαμε δημοσιεύσει ποτέ! Απέλπιδα προσπάθειά του να κρατηθεί στην κυβέρνηση. Τι του έγραψαν...

Πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη αμηχανία ο (ακόμη) υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έστειλε (και) προς το Press-gr απάντηση για ανάρτηση την οποία όμως το blog δεν είχε δημοσιεύσει ποτέ!!!
Ιδού, κατ' αρχάς, τι γράφει ο κ. υφυπουργός:
Προς τους διαχειριστές του Bobolasgate.info, του press-gr.blogspot.com και του tro-ma-ktiko.blogspot.com.
Σχετικά με την ανάρτηση «Νέο πολιτικό έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού με υπογραφή Μαγκριώτη (καθ΄ υπαγόρευση Μπόμπολα)».
Ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα αυτό που γράφετε διότι, πρώτον η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει πάνω από όλα τη διαφάνεια και δεύτερον, εγώ προσωπικά ούτε έχω υπογράψει, ούτε πρόκειται να υπογράψω τέτοιο σχέδιο νομού διότι δεν έχω καμία αρμοδιότητα για τέτοια θέματα.
Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Από το περιεχόμενο της απάντησης φαίνεται, σε πρώτη ανάγνωση, η προσπάθεια του κ. Μαγκριώτη να...
 φανεί πιστός στον πρωθυπουργό μπας και τον κρατήσει στην κυβέρνηση μετά την άρνησή του να θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Και δεύτερον για το επίμαχο "σχέδιο νομού" (....), που δεν ξέρουμε τι ακριβώς αφορά, επιχειρεί να φορτώσει τις τυχόν ευθύνες σε άλλους που έχουν την "αρμοδιότητα".
Μετά την απάντηση του κ. Μαγκριώτη για την ...ανύπαρκτη ανάρτησή μας, την αναζητήσαμε κι εμείς και την βρήκαμε στο http://bobolasgate.info/.
Την παραθέτουμε δε- χωρίς να την υιοθετούμε- για την πληρότητα της ενημέρωσης (όπως κάναμε και με την απάντηση του κ. Μαγκριώτη):

"Νέο πολιτικό έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού με υπογραφή Μαγκριώτη (καθ’ υπαγόρευση Μπόμπολα)
Νέος εγκληματικός νόμος απευθείας αναθέσεων στον Μπόμπολα από το πακέτο ΔΝΤ
Ο νέος νόμος που (προφανώς) καταρτίστηκε και υπαγορεύθηκε στον υπουργό υποδομών από τους λομπίστες μηχανικούς του Μπόμπολα, βάζει χέρι αφενός στην κοινή δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού και αφετέρου παρακάμπτει όλα τα ενδιάμεσα θεσμικά εμπόδια προκειμένου να αναλαμβάνει απευθείας νέα έργα από κονδύλια του ΔΝΤ, χρεώνοντας μερικές ακόμα γενιές Ελλήνων… παιδιών, εγγονιών και δισέγγονων!..
Ήδη τα μάτια του Μπόμπολα ο οποίος απειλείται με άμεση χρεοκοπία, γυρίζουν βλέποντας δολλάρια $$$$$$!!!… Τώρα, εκτός από τον Εθνικό Τζόγο που προσπαθεί να πάρει με τον Κόκκαλη, ανοίγει με επιτυχία ένα δεύτερο κανάλι τζίρου δισεκατομμυρίων από τις τσέπες των Ελλήνων (έμμεσα και Ευρωπαίων) πολιτών.
Ποιος είπε ότι το “too big to fail” (πολύ μεγάλη για να κλείσει), ισχύει μόνο για τις Τράπεζες!.. Τώρα εγκαινιάζεται σε παγκόσμια πρώτη και για τους μεγαλοεπιχειρηματίες!..
Διαβάστε τον εγκληματικό νόμο, μνημείο πολιτικού θράσους και αλητείας… Το ΠΑΣΟΚ ούτως ή άλλως μετράει μήνες ή εβδομάδες στην εξουσία. Τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη κεφαλαιοποίηση… έ, κύριε “υπουργέ“… εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο συνάδελφος σου ο Πάχτας!.
Ανοίγουμε νέο φάκελλο για να αναδείξουμε το θέμα!!!"

4 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΑΠ;;;;;;;
    ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ;;
    ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;
    ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;
    ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;;;;;;;!!!!!!!;;;;;;;;

    ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ........
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΣ ΛΟΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρει τι κάνει φόρεσε σωσίβιο και πήδηξε από το καράβι να σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραυματιοφορέας5 Σεπ 2010, 7:31:00 π.μ.

    Κατέβα από το τρένο, η γραμμή είναι μονή και θα συγκρουσθεί. Οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xrhxj
    [url=http://www.gigapan.org/profiles/37097/]buy methadone[/url] lvf
    [url=http://www.gigapan.org/profiles/37099/]chantix[/url] dwl
    [url=http://www.kiva.org/lender/buylevonorgestrel5546]buy levonorgestrel[/url] nxs
    [url=http://www.eons.com/members/profile/ritalin]buy ritalin online[/url] vxa
    [url=http://www.eons.com/members/profile/ephedrine]ephedrine[/url] gyq
    mjjfggw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση