GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα της αλήθειας για την "Αριστερή Πρωτοβουλία"...

Από το http://mhpronomiouxos.blogspot.com/ Κάποτε όλα έχουν ένα τέλος... Κάποτε έρχετε η ώρα να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα...

Από το http://mhpronomiouxos.blogspot.com/
Κάποτε όλα έχουν ένα τέλος... Κάποτε έρχετε η ώρα να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Η "συνάντηση" των Διαφωνούντων του ΠΑΣΟΚ με τον Συνασπισμό και τον Αλέξη Τσίπρα για την υποστήρηξη της υποψηφιότητας του Αλέξη Μητρόπουλου για την περιφέρεια Αττικής δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό και την κεντροαριστερά, σε συνάρτηση βέβαια με...
την αυτο-περιθωριοποίηση του Αλέκου Αλαβάνου.
Έτσι στο ΠΑΣΟΚ δεν μένει πια ιδεολογική "εκκρεμότητα" η διαφοροποίηση, αφού σε επίπεδο βουλευτών η στελεχών οι 3 διαγράφηκαν και οι 157 υπέγραψαν, ενώ σε επίπεδο ιδεολογικών ρευμάτων η σιώπησαν η αποχώρησαν. Μένει όμως η Αριστερή Πρωτοβουλία.... Αλήθεια Κύριε Παναγιωτακόπουλε.. τι επιλέγετε;... Θα στηρίξετε τον Σύντροφο Αλέξη Μητρόπουλο η θα απολαύσετε τις δάφνες του κύριου Παπουτση;
Έχετε 2 επιλογές, η βγαίνετε με θάρρος και πάτε με τους συντρόφους που στρατεύονται στην Αττική ενάντια την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα η... θα συνεχίσετε ως "γκρινιάρης" στο Πασοκ στηρίζοντας το σε ότι πράττει ενάντια στο λαό και στην ιστορία της Σοσιαλιστικής Αριστεράς...
Στη δεύτερη περίπτωση να ξέρετε ότι θα μείνετε μόνος... δεν παραμυθιαζόμαστε πια.. και βέβαια δεν παραμυθιάζουμε κανέναν... και κυρίως του εαυτούς μας.

12 σχόλια

  1. Κύριοι, φθάσαμε στο όριο. Στις Βρυξέλλες είναι μουδιασμένοι με τον “μετασχηματισμό” της κυβέρνησης.

    Ειλικρινά στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, πλανάται το ερώτημα: Μα καλά χρειάζεται να έχει η Ελλάδα 48 υπουργούς, ενώ η Γερμανία στη Κεντρική Κυβέρνησης δεν έχει πάνω από 25;

    Επίσης, το μπλέξιμο των αρμοδιοτήτων προκαλεί αμηχανία γιατί κανείς δεν ξέρει που να απευθυνθει για να ρωτήσει οτιδήποτε.

    Επίσης, ο προϋπολογισμός έπεσε έξω από κακούς χειρισμούς. Όταν στερεύεις την αγορά από ρευστό και αυξάνεις ΠΑΝΤΟΥ τους άμμεσους και έμμεσους φόρους, τότε ο πιο απλός μπακάλης της γειτονιάς σου λέει ότο φαληρίσαμε.

    Τώρα δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι θα απωλήσει και Δ.Υ. διότι μετά πάμε για άλλου είδους καταστάσεις……

    Για το πληθος των υπουργων εχουν κατι ωραιες!!! δικαιολογιες οι εσωτερικες σελιδες των εφημεριδων…

    εγω ομως θα το πω με δυο λεξεις…
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ 49 ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
    ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4.500 + ΑΣΤΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΛΟΓΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ STAGE ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΑΣΕΠ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΑ θα είναι-γίνουν τα ΛΑΧΑΝΑ ΠΑΣΟΚ.

    Τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι το ΔΝΤ θα ζητήσει την άμεση απόλυση Δ.Υ. για να μειωθούν τα έξοδα της κεντρικής κυβέρνησης, και να ισοσκελισθεί το έλειμμα του προϋπολογισμού.

    Τόσο καιρό το μαιμυδιάζαν το θέμα, τάσοντας λαγούς και πετραχείλια στην Τροικα ότι θα πετύζουν τουσ στόχους από την αύξηση των φορολογικών εσόδων και την μείωση άλλβ λειτουργικών κόστων.

    Όμως η συνταγή δεν τους βγαίνει, όπως είταν φυσικό, και τώρα μόνο αυτή η λύση υπάρχει στο τραπέζι.

    Για 2.5 δις έλειμμα μιλάμε για 100,000 τεμάχια που πρέπει άμεσα να απομακρυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΟ...2.11.....ΚΑΛΟ...ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΣ...ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ..Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ,,ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΑΚΗ 11 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, TA STAGE ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ. ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά την αποτυχία του “Υπαρκτού ΣΟσιαλισμού” ο ΓΑΠ εφεύρε τον “Ανύπαρκτο ΣΟσιαλισμό” !

    Έτσι έχω Νέα: το ΠΑ.ΣΟ.Κ μετονομάστηκε σε Π.Α.ΣΟ.Κ. !

    Π.Α.ΣΟ.Κ. = Πανελλήνια Ανύπαρκτο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα.


    Μου κάνει εντύπωση, η μικρής διάρκειας μνήνη των ελλήνων, κάτι σαν της μύγας δηλαδή βρε παιδί μου. Ο Χρυσοχοΐδης αφού τα έκανε σκ…..τα στο υπουργείο ΠροΠο, τον έστηλαν να κάνει μια από τα ίδια υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

    Ενώ επειδή είχε λερωμένη την φωλιά του δεν έβγαζε τόσο καιρό άχνα, ξανφνικά “ξεπλήθηκαν” όλες οι αμαρτίες και άρχησε να “κελαηδά” σαν καρδερίνα. Ρε δε ντρεπόμαστε λέω εγώ, δώστου ένα σουτ, δοκιμάστηκε και απαίτυχε, τί τον κρατάς;
    Κλοτσιά δώσε μια κλοτσιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κρίσεις πάντα είναι δημιουργούν ανακατατάξεις. Η ευκαιρία είναι τώρα και όχι "περιμένοντας και κάνοντας" δηλαδή γκρινιάζω γιατί δειλιάζω.
    Πρέπει επι τέλους σε αυτόν τον τόπο οι λέξεις να έχουν το νόημα τους και όχι να ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από έναν μάλιστα ημιμαθή και φτωχό γνώστη και χειριστή της Ελληνικής γλώσσας.
    Αν ο Παναγιωτακόπουλος και οι άλλοι δεν έχουν αντιληφθεί μέχρι σήμερα οτι με ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ο ΓΑΠ εγινε πρωθυπουργός καιρός να το καταλάβουν πρίν είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσ, τσ, τι γινεται βρε παιδι μου....
    Εχουμε γεμισει "αριστερους" σε αυτη τη χωρα.
    Δημοκρατικη Αριστερα (πλεονασμος, ο πραγματικος αριστερος ειναι και δημοκρατης), Αριστερη Πρω(κ)τοβουλια, Πανελληνιο Σοσιαλι(η)στικο Κινημα,
    (Τ)ΣΥΡΙΖΑ (με τις 101.328,52 συνιστωσες του), ΚΚΕ (το εργοστασιο εκλεισε συντροφοι, ακομα κρατατε την αντιπροσωπεια???), και ποσοι αλλοι ακομα.....
    Πως γινετε κιολας πολλοι απο αυτους τους "αριστερους", να εχουν βιλλες και να ειναι και θαμωνες στο ΝταΚαπο παντως, περιεργο πραγμα.
    Μαλλον εχω μεινει πισω στην εξελιξη της Αριστερας, δεν γινεται αλλιως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο υπουργός του “Σάμινα” μετέτρεψε σε στρατόπεδο τη Θεσσαλονίκη.

    Ο επαναστάτης Παπουτσής!
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    Πιο χωμένος στο σύστημα δεν γίνεται.

    Πως και δεν κατεβασαν και τον στρατο ειναι αποριας αξιο.

    Η αρμοδιότητα ΛΕΕΙ !!! ανήκει… στον Πάγκαλο ..με εισηγητή τον Βενιζέλο …και κλαδική ….απόστρατοι ΠΑΣΟΚ … όλα να τα περιμένουμε.

    Κάνεις λάθος , είναι με πολιτικά δεν τους είδες – τάχαμ είναι σε άδεια , εδώ δεν μπορούμε να πάμε σπίτι μας και μας κάνουν έλεγχο λες και είμαστε οικονομικοί μετανάστες…..

    Χαχαχαχαχα

    Στην φωτο ο Παπουτσης κανει τον σπουδαίο οτι κατι ψιθυρίζει και ο ΓΑΠ κανει οτι στοχάζεται οτι δηθεν σοβαρά ενδιαφέρεται να τον ακούσει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν το ΠΑΣΟΚ ξεφορτωθεί τον Παναγιωτακόπουλο και τους περί αυτόν τότε πολλοί από εμάς - που δεν είμαστε κρατικοδίαιτοι - μπορεί να προεγγίσουμε προς τα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Παναγιωτακοπουλος εχει μονο μια διεξοδο

    να στηριξει δρ Κουτσουκο
    αυτο βεβαια θα το κανει ειτε τωρα ή μελλοντικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση