GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποδοχή της υποψηφιότητας Καμίνη...

Από την  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η οργάνωση Αθήνας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θεωρεί ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βή...

Από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η οργάνωση Αθήνας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ θεωρεί ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα η υποστήριξη της υπερκομματικής υποψηφιότητας του Γιώργου Καμίνη από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, όπως έγκαιρα είχε προτείνει το κόμμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Τώρα ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια με αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος της Αθήνας, για να ηττηθεί η σημερινή δημοτική αρχή που συσσώρευσε μόνο μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα στην πόλη, για μια ...
νέα και ουσιαστική σχέση των πολιτών με τον Δήμο.Τώρα, η υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη είναι υπόθεση της κοινωνίας των πολιτών.

18 σχόλια

  1. TO TΕΛΟΣ ΤΟΥ ...ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

    Πέντε χρόνια χρειάστηκε ο … Κώστας Καραμανλής για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται ο σημερινός πρωθυπουργός. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν χρειάστηκε ούτε ένα για να φτάσει στην σημερινή αποκαρδιωτική εικόνα για τον πρωθυπουργό μιας χώρας έστω και της Ελλάδας.

    Το κύρος του κ. Παπανδρέου έχει υποστεί βαρύτατο πλήγμα και από την δημόσια διαπραγμάτευση μέσω …. Πεταλωτή και διαρροών με τους πολιτικά υφισταμένους του και από τα “όχι” που εισέπραττε μέχρι αργά χθες το βράδυ.
    Και οι προτάσεις που ανακοίνωσε προ ολίγου επιβεβαιώνουν την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται.

    Πρόκειται για Επιλογές ήττας του ΠΑΣΟΚ, με δανεικό προσωπικό.
    Τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη στον πρωθυπουργό, αρνούμενοι να μπουν στα ψηφοδέλτια, αποφεύγοντας να εκτεθούν στην λαϊκή ετυμηγορία.

    Αποδεικνύεται και κάτι άλλο: Ο μοναδικός συνεκτικός ιστός αυτής της τραγικής ομάδας που μας κυβερνά εν ονόματι του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τάξης είναι η νομή της εξουσίας.
    Όσοι είπαν “όχι” στον Γιώργο Παπανδρέου δεν το έκαναν μόνο επειδή φοβούνται πως δεν θα εκλεγούν.
    Το έκαναν και επειδή δεν θέλουν να απολέσουν την υπουργική καρέκλα τους, επειδή στο βάθος του μυαλού τους γνωρίζουν ότι δεν θα ξαναβρεθούν εκεί.

    Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η ηγετική ομάδα που κατάφερε να φέρει τον Γιώργο στην εξουσία (με την βοήθεια του ξένου παράγοντα και την απίθανη λασπολογία εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης) σπαράσσεται σε μια εξίσου πρωτοφανή διαμάχη εξουσίας.

    Επικεφαλής των δύο αντίπαλων ομάδων είναι της μίας ο υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ραγκούσης που διεκδικεί ρόλο “αντ’ αυτού” στον επικείμενο ανασχηματισμό και της άλλης ο πολυπράγμων Χάρης Παμπούκης.

    Όπως σημειώνει το “Βήμα”, “αυτή δεν είναι σύγκρουση αλλά υπόγεια πυρηνική δοκιμή» λένε στις ιδιωτικές τους συζητήσεις πολλοί υπουργοί”. Στο ένα στρατόπεδο, στο πλευρό του κ. Ραγκούση συντάσσονται οι κκ. Π. Γερουλάνος, Μ. Χρυσοχοΐδης, Δ. Ρέππας και Γ. Παπακωνσταντίνου.
    Τις απόψεις του κ. Παμπούκη υιοθετούν ο κ. Θ. Πάγκαλος, αλλά και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Τίνα Μπιρμπίλη.

    Η μέχρι πρότινος νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γλυκερία Σιούτη ήταν το πρώτο θύμα αυτού του πολέμου καθώς ήταν επιλογή του κ. Παμπούκη.

    Τι σημαίνει, μεταξύ άλλων, αυτή η ονοματολογία; Ότι έχει διχαστεί και η … οικογένεια Παπανδρέου. Το κατάφερε κι αυτό ο Γιώργος. Επειδή, ως γνωστόν, ο αδελφός του Νίκος Παπανδρέου στηρίζει τον κ. Παμπούκη και επιτέθηκε πρόσφατα δημοσίως στον κ. Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ Η ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΡΑΣΗ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙΣ . ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΑΝΕΡΑ(ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ) ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ(ΝΔ), ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ. ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΚΡΑΞΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ ΗΓΟΥΝ ΘΥΛΑΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΑΦΡΙΚΗΣ); ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΚΑΝΕΙΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ Η ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤA ΥΠΟΛΟΙΠA 10-20 EKATOMYPIA ΕΔΩ. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φτάνει το μαύρισμα στην κάλπη. Σκεφτείτε και άλλες αντιδράσεις πιο δυναμικές για πολιτικούς τύπου Κουβέλη, Καρατζαφέρη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η υποψηφιότητα του κ. Καμίνη δεν είναι υπερκομματική υποψηφιότητα, παρά τα όσα ισχυρίζεται η "Δημοκρατική Αριστερά" του ντροπαλού Μνημονιόφρονα κ. Φώτη Κουβέλη, ο οποίος την πρότεινε, ως μια πρόβα τζενεράλε μιας μεταγενέστερης συνεργασίας των απομειναριών του παλαιού ευρωκομμουνιστικού χώρου, με το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ του σοσιαλνεοφιλελεύθερου ΓΑΠ.

    Η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Καμίνη είναι μια κοινή κομματική υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και των υπολειμμάτων του ευρωκομμουνισμού και πολιτικών απογόνων του κ. Λεωνίδα Κύρκου και ως τέτοια θα αντιμετωπισθεί από τους ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν πρόκειται να δώσουν συγχωροχάρτι, ούτε σε αυτούς, που υπέγραψαν το απεχθές και επαχθές αποικιοκρατικό Μνημόνιο της ντροπής, αλλά ούτε και στους ντροπαλούς νεόκοπους υποστηρικτές του και θλιβερούς κοινωνικά συντηρητικούς και πολιτικά (κατ' επίφαση) αριστερούς συνεργάτες των υποτακτικών των μοντέρνων κατακτητών της χώρας.

    Το κύμα της λαϊκής οργής θα σαρώσει και τα δύο σκέλη αυτής της αγαστής συμμαχίας των Μνημονιοφρόνων (ανοικτών και κρυφών). Τίποτε δεν πρόκειται να σώσει ούτε τον μεγάλο εταίρο αυτής της εκλογικής συμμαχίας, αλλά ούτε και τον μικρό κολαούζο του, του οποίου ο πολιτικός ρόλος αποκαλύπτεται, ως ένας ρόλος κοινωνικά αντιδραστικός, πολιτικά συντηρητικός και οικονομικά καταστροφικός, όντας παρακλάδι ενός μετεξελιγμένου ευρωκομμουνιστικού νεοφιλελευθερισμού.

    Και φυσικά και τα δύο μέρη αυτής της τόσο ταιριαστής συμμαχίας θα λάβουν αυτό που τους αξίζει, δηλαδή την οργή του εκλογικού σώματος, την συνακόλουθη εκλογική συντριβή και στο τέλος την χλεύη των Αθηναίων και ευρύτερα των Ελλήνων πολιτών. Μια χλεύη, η οποία και θα τους αξίζει...

    Και οι δύο κωμικοτραγικοί συνεταίροι - είναι η αλήθεια - μας υπόσχονται πολλά σπαρταριστά επεισόδια γέλιου και διασκέδασης, με όσα πρόκειται να ισχυρισθούν και να πράξουν στην πορεία προς τις κάλπες του ερχόμενου Νοεμβρίου.

    Ήδη, τα θλιβερά απολειφάδια του ευρωκομμουνισμού βγήκαν πρώτα και καλύτερα και μίλησαν για τις "αυτοδιοικητικές εκλογές", που δεν πρέπει να χάσουν το νόημά τους. Φυσικά, νομίζουν πως απευθύνονται σε χαχόλους και βλάκες.

    Μόνο που το εκλογικό σώμα, το οποίο δεν αποτελείται μόνον από βλάκες, θα τους υποδείξει την αλήθεια, την οποία ο κ. Φώτης Κουβέλης και η συντηρητικοποιημένη και ψευδοανανεωτική του παρέα αρνούνται να δουν :

    Ότι οι βλάκες δεν αποτελούν, πλέον, την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος και ότι η σχετική πλειοψηφία των σύγχρονων βλακών βρίσκεται εντός των πυλών του χώρου των γερασμένων και συντηρητικοποίημένων ευρωκομμουνιστών "ανανεωτών"...

    Και αυτό οι συντηρητικοποιημένοι και ντροπαλοί εραστές του αποικιοκρατικού Μνημονίου θα το διαπιστώσουν σύντομα και με πολύ οδυνηρό τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ Η ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΡΑΣΗ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμίνι η βάση του ΠΑΣΟΚ με τις υποψηφιότητες ήττας που ανακοίνωσε ο Γιώργος.Τόσες συσκέψεις για το τίποτα.Άντε καλά σαράντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουβελης......και οι Αμερικανοι επλασαν την Ευα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Καλες σχετικα οι επιλογες Πασοκ για Περιφερειες

    αλλα δεν ειδαμε πολυ δυνατα ονοματα!

    Ακολουθειται μαλλον η τακτικη να προωθουνται τα λεγομενα "πολιτικα σαπακια" για να μην υπαρχει καποιος ισχυρος

    πλην του "περιβαλλοντος"!

    Οι συζητησεις, ιντριγκες, αλλαξοκολιες, προδοσιες συνεχιστηκαν στο Συνεδριο!

    Ακομα και ενας Νομαρχιακος Σμβουλος" που υποσχοταν σιγουρη θεση αντιπεριφεριαρχη στον Δρ Κουτσουκο στην Περιφερεια...τα "γυρισε" οταν ανακοινωθηκε ο Σγουρος!

    Αρα επικρατει το κλιμα "σκυβουμε ωσπου να βγουμε" και μετα δεν σας γνωριζουμε! Με αλλα λογια "μεσω του συλλογικου" προσπαθούν να κερδίσουν "ατομικά"!

    Σημειωση: Δεν τελειωσαν ακομα οι εκλογες!


    Μιλτιαδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΣΕ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ

    ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Καλες σχετικα οι επιλογες Πασοκ για Περιφερειες

    αλλα δεν ειδαμε πολυ δυνατα ονοματα!

    Ακολουθειται μαλλον η τακτικη να προωθουνται τα λεγομενα "πολιτικα σαπακια" για να μην υπαρχει καποιος ισχυρος

    πλην του "περιβαλλοντος"!

    Οι συζητησεις, ιντριγκες, αλλαξοκολιες, προδοσιες συνεχιστηκαν στο Συνεδριο!

    Ακομα και ενας Νομαρχιακος Σμβουλος" που υποσχοταν σιγουρη θεση αντιπεριφεριαρχη στον Δρ Κουτσουκο στην Περιφερεια (για να εχει την στηρξη των πρασινοφρουρων και των μπλογκ)...τα "γυρισε" οταν ανακοινωθηκε ο Σγουρος!

    Αρα επικρατει το κλιμα "σκυβουμε ωσπου να βγουμε" και μετα δεν σας γνωριζουμε! Με αλλα λογια "μεσω του συλλογικου" προσπαθούν να κερδίσουν "ατομικά"!

    Σημειωση: Δεν τελειωσαν ακομα οι εκλογες!


    Μιλτιαδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Φιλτατον κυριον Καμινη:
    Δοξασθηκατε κρυπτομενος, γελιοποιηθηκατε εμφανιζομενος.

    Προς ΠΑΣΟΚ κ προς Ό,τι-εχετε-ευχαριστηση- Αριστεροαριστερα-απεμεινε-απο-τον-ΣΥΡΙΖΑ-μετα-την- διασπαση-του-ατομου: Τι σάς χρωσταγε ο φουκαρας κ τον πηρατε στο λαιμό σας? Θα χασει κ την καρεκλα που είχε κ το μηνιατικο του...... εν ειναι εποχες αυτες να βγαινεις στην ανεργια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Επεβαλε και στη Αθηνα και στη Θεσσαλονικη ανεξαρτητες υποψηφιοτητες που συσπειρωνουν ευρυτερες δυναμεις.Τερμα στον αχρηστο Κακλαμανη που εχει αφησει την Αθηνα στα σκουπιδια και τη βρωμα.Τωρα να φυγουν απο το δημο τα λαμογια της δεξιας.Και εδω και στη Θεσσαλονικη να τελειωνουμε με τα φασιστακια και τους εθνικιστες.Επιτελους υποψηφιοι δημαρχοι με ανεξαρτησια και χωρις κομματικες δεσμευσεις.
    Καλη επιτυχια σε ΚΑΜΙΝΗ και ΜΠΟΥΤΑΡΗ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ απεδειξε οτι ξερει να κανει πολιτικη με κριτηριο το δημοσιο συμφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΘΩΣ ΦΕΥΓΕΙ!!!Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ!!ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση