GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πελέκη: Με απόφαση Καραμανλή το Βατοπέδι!...

Για κεντρική πολιτική απόφαση που ελήφθη με ευθύνη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και μεταβιβάστηκε στους υπουργούς από τους καθ...

Για κεντρική πολιτική απόφαση που ελήφθη με ευθύνη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και μεταβιβάστηκε στους υπουργούς από τους καθ' ύλην αρμόδιους έκανε λόγο η σύζυγος του πρώην υπουργού της ΝΔ Γιώργου Βουλγαράκη, Αικατερίνη Πελέκη, ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
«Εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω εγώ που δεν φοράω», σημείωσε η κ. Πελέκη.
Ερωτηθείσα για τους υπουργούς στους οποίους μεταβιβάστηκε η εντολή ανέφερε τους κ.κ. Μπασιάκο, Κοντό, Κιλτίδη και Δούκα, ενώ...
 για τους καθ' ύλην αρμόδιους τους κ.κ. Θ.Ρουσόπουλο και Γιάννη Αγγέλου.
Η κ. Πελέκη, η οποία ήταν η συμβολαιογράφος που χειρίστηκε την πλειονότητα των υποθέσεων ανταλλαγών του Δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου, φέρεται να δήλωσε ότι θεωρεί πως υφίσταται πολιτική δίωξη επειδή είναι η σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη.
Έχω καταστραφεί επαγγελματικά και κοινωνικά, τουλάχιστον ας αποκατασταθώ ηθικά, επεσήμανε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, υπογραμμίζοντας ότι η ίδια δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ από αυτή την υπόθεση.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους η κ. Πελέκη ανέφερε ότι «για μία κυβερνητική απόφαση που ελήφθη από τον πρωθυπουργό και το πρωθυπουργικό γραφείο και υλοποιήθηκε από τους υπουργούς δεν μπορεί κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη και να φταίνε τρίτοι, που συνιστούν τον κορμό του κράτους, δηλαδή γνωμοδοτικά συμβούλια, υπηρεσίες της ΚΕΔ, ορκωτοί λογιστές και μία συμβολαιογράφος».
Σε ερώτηση, αν θεωρεί η ίδια ότι θα έπρεπε να πάει και ο πρώην πρωθυπουργός στο Ειδικό Δικαστήριο απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σκάνδαλο. Δεν έχω στοιχεία ότι ζημιώθηκε το Δημόσιο από αυτή την ανταλλαγή. Αλλά θα έπρεπε ο πρωθυπουργός αντί να πει "δεν ξέρω" να βγει και να πει, ότι ελήφθη μια κυβερνητική απόφαση με νόμιμες υπουργικές αποφάσεις και να καλέσει πέντε εκτιμητικούς οίκους του εξωτερικού να γνωμοδοτήσουν, αν έχασε το Δημόσιο και κέρδισε η Μονή. Θα περίμενα πράγματι να μιλήσει έστω και τώρα ο κ. Καραμανλής».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

11 σχόλια

  1. Καυμένε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για ποιούς θυσιάστηκες................

    Η κυρία όταν διεκπεραίωνε όλα σχεδόν τα συμβόλαια της μονής ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ δεν εξέφραζε καμία απορία για το γεγονός........

    Συμπληρωματικά σε μία συνέντευξη της οικογένειας ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ στο Κυριακάτικο Βήμα της άνοιξης του 2004 όπου η κυρία φωτογραφίζονταν στην έπαυλη της στο ΣΟΥΝΙΟ, φαινόταν κάποια τοιχία σε επαφή με την θάλασσα, κάθε άλλο παρά νόμιμα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως και Συμβολαιογράφο της Μονής Βατοπεδίου την έκανε ο Καραμανλής; Μήπως και για την αμισθί παροχή των υπηρεσιών της προς την Μονή την υποχρέωσε ο Καραμανλής ή μήπως το έκανε για την ψυχή της αυτοβούλως και κατόπιν "κατ'όναρ" υποδείξεως της Παναγίας; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΕΔΩ Ο ΓΛΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑΧΑΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΚΑΝΕ ..ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ..ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ, ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ;
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΑΠΛΑ, Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΚΥΠΡΙΟΣ ΓΑΡ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΛΑ ΑΠΟ ..ΑΦΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία Πελέκη η Θεοσεβουμενη , ξεμπρόστιασε τον επίγονο Κωστάκη …

    ( ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ )

    Πλάκα θα έχει τώρα να βγει και ο Βουλγαράκης(ντορακης) να αποδοκιμάσει τους σκαφάτους , ο Ρουσόπουλος τους πισινατους και ο Πατερακής τους ελικοπτερατους .

    Η αναλγησία η αμνημοσύνη και η αγνωμοσύνη δεν έχουν όρια…

    Στην Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος. Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κομματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόπιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι πάτρωνες επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.

    Ο Βουλγαρακης ειναι ένας υπόλογος πολιτικος ,πρώην βασικός υπουργός της Ντόρο-φαύλο-κράτιας, με καταθέσεις εκατομμύρια ευρώ , με τα αναρίθμητα ακίνητα ,τα καινούργια κότερα και τις πισινούχες του βιλάρες.

    Ξεβρακώστε τον…Δακτυλίστε τον …Φτύστε τον…Φασκελωστε τον…

    Αρχή του. Πως θα κονομήσουνε με κάθε τρόπο. Πώς θα κάνουνε τη λαμογιά χωρίς να μας πάρουνε χαμπάρι. Κι αν μας πάρουνε χαμπάρι, το νομότυπο έχει χάρη!!!

    Έτσι δίδασκε ο αλήστου μνήμης κοτερο-επιδειξιας υπουργός της προηγούμενης,δυσώδους, πενταετίας.

    Ύποπτος διαπλεκομενος,επιδειξίας, οσφυοκαπτης,σφουγγοκωλαριος ,
    Ντόρο-κόπρο-σκυλο ,άλογο δημιούργημα της οσίας φαμίλιας των ανάλγητων αρπαχτικών.

    «Ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας» ήταν το σύνθημα του κάθε υποτακτικού της Ντόρο-φαύλο-κρατιας...
    Ετσι διελυσαν την χωρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H κυρία Πελέκη Βουλγάρικη-Ντορακη δήλωσε ...
    ( Σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός δίνει εντολές και τις διακινεί στους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς δια του υπουργού Επικρατείας και ενδεχομένως του διευθυντή του γραφείου του …)
    Σωστά κ Πελέκη αυτά συμβαίνουν σε χωρά οργανωμένη .
    Εδώ στο μπουρδέλο Ελλαδισταν όμως σηκώνει ο κάθε μακάκας πρωθυπουργός το τηλέφωνο και διορίζει από τους φίλους του και από τους ακόλουθους οσφυοκάμπτες , τους υπουργούς,υφυπουργούς ,πρόεδρους,γραμματείς και Φαρισαίους.
    Μεταξύ αυτών παρεισφρύουν και κάποια ζόμπι της πολίτικης όπως π.χ. ο υποτακτικός ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, δημιούργημα και φερέφωνο της Ντόρας, διαχρονικό οικόσιτο της όσιας οικογένειας του εφιάλτη Μητσοτακουλα. ,επαγγελματίας πολιτικάντης ... χρόνια ανεπάγγελτος… δημοσυντήρητος αλαζόνας,γνώστης των φορολογικών απαλλαγών των παράκτιων εταιρειών…
    Ένας πολίτικος σώγαμπρος… Ένας σφουγγοκωλάριος της Ντόρας…
    'Ένσημα μηδέν…Κρατικοδίαιτες θέσεις πολλές… Ακίνητα και κινητά απροσδιόριστα .
    Δηλώνει όμως μεγαλοεισοδηματίας από τον μπαμπά του, τον πεθερό του και από την πολίτικη του καριέρα !!!
    Όλα αυτά με ένα τηλέφωνο...με μια εντολή…ενός αχ-αμνου

    Είδες από πρώτο χέρι κυρία Πελέκη τι μαλακίες κάνουν πολλάκις οι πρωθυπουργοί…

    ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ ΚΟΤΕΡΑΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ....
    ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ...ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Η ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΤΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ....χαχαχαα...

    Φρίξου Δρακοντίδη.
    Ιωάννα Σαλαμάνου
    και Ελισάβετ Λινού,
    Οι γλυκές «σκιές» του Γιώργου στα υπουργεία..

    Ένα εντυπωσιακό πρώην μοντέλο που πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικά σποτ και μια 26χρονη φοιτήτρια- κόρη μεγαλογιατρού ανήκουν στην πολυσυζητημένη ομάδα συμβούλων του πρωθυπουργού που συστάθηκε από το Μαξίμου προκειμένου να συμβάλει στη προσπάθεια να βγει η χώρα από τη κρίση.

    Προσελήφθησαν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Γιώργου Πεταλωτή, προκειμένου ο πρωθυπουργός να έχει πλήρη γνώση της όλης κατάστασης της χώρας εξηγώντας πως είναι επιβεβλημένο να υπάρχει μια υποδομή που θα δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις έτσι ώστε το γραφείου του πρωθυπουργού να είναι άρτια στελεχωμένο.

    ΟΡΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΑ 60 ΧΡΟΝΕ..
    ΠΟΥ την ξεχύλωσες την τσουτσού στο τράβα-τράβα και σε βάλανε τον Ραγκούση απο πάνω, γιατί βάρεσες μπιέλα μαλακισμένο ανθρωπάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη η κ. Πελεκη διοριστηκε κατοπιν υποδειξεως του Συμβολαιογραφικου συλλογου κ οχι χαριστικα λογω συζυγου, κ περαν των κρατικων συβολαιων, για το οποια εκ του νομου δεν αμοιφθηκε, για ολες τις αλλες μεταβιβασεις δεν έβαλε τιποτα στην τσεπουλα της??? ουτε κ ο αυτής αυταδελφος που παριστατο ως δικηγορος εισεπραξε αμοιβη???
    Βεβαίως ο Καραμλέγκος έχει ευθυνη. Κ η μεγαλυτερη ευθυνη του είναι το οτι αφησε όλα αυτα ταλαμογια να αλωνιζον\υν, αντι να τα στειλει ο ιδιος στην στενη να δοκιμαζουν σαμπουαν για ψειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" Ο χέσε μέσα Νταλάρα !

    Σε υπερσυντονιστή του κυβερνητικού έργου αναδεικνύεται ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, μετά τη σχετική απόφαση του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    ΚΑΙ οι ψηφοφόροι του Πασοκ
    μου θυμίζουν τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΙΜΗΚΟΣ.
    Ξεπουπουλιασμένα, χωρίς εντόσθια
    με τα ποδαράκια δεμένα,
    στη πλαστική συσκευασία,
    τυλιγμένα με το σελοφάν απο πανω.
    και την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ απο κάτω.

    Έτοιμα για την κατσαρόλα ή το ψήσιμο
    ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όποιος ρουφιανέψει πολιτικό
    τη βγάζει καθαρή

    Καστανίδης

    και παίρνει και την ευλογία της Παναγίας

    Πελέκη

    +$+$$++$$$$$+$$$$$$+++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για κάτι ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ
    ΑΚΟΜΑ
    ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚ
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    ΕΝΤΑΞΕΙ.....βρήκαν απασχόληση για την εγκεφαλική μαλακία τους.

    ΓΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΜΩΣ..ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ
    ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΩ.

    ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ
    ΤΑ 50 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
    ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ
    Ή ΑΥΤΗ ????

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.
    ΑΛΛΑ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΑΚΙΝΗΤΑ
    ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΑ off shore.
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΡΑΔΑΚΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ
    ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

    ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!
    40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.
    ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΣΚΡΟΦΑ ΚΤΗΤΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση