GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πληρώνουν οι αλλοδαποί εισιτήριο στα νοσοκομεία!...

Εντολή Λοβέρδου να εφαρμοστεί σωστά ο νόμος μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Τζάνειο Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο  «Τζάνειο» νοσοκομε...

Εντολή Λοβέρδου να εφαρμοστεί σωστά ο νόμος μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Τζάνειο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο  «Τζάνειο» νοσοκομείο του Πειραιά πραγματοποίησε  ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Κατά την περιήγησή του στα εξωτερικά ιατρεία του Τζανείου, έκπληκτος διαπίστωσε ότι το εισιτήριο των 3 ευρώ για τις τακτικές υπηρεσίες εξωτερικών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία εισπράττεται κανονικά από τους Έλληνες, αλλά όχι από...
 τους αλλοδαπούς ασθενείς, λόγω παρερμηνείας του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που απαλλάσει μόνο τους πολιτικούς πρόσφυγες από την υποχρέωση αυτή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, για το λόγο αυτό θα αποσταλεί άμεσα σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία ενημερωτική εγκύκλιος, η οποία θα αποσαφηνίζει τις διατάξεις του νόμου.

24 σχόλια

  1. Ρε παρασανταλο καψαμπελη,ωραια δεν ειπαμε να εισαι ολο το 24ωρο εδω και να βαζεις τα σχολια ,αλλα ρε πουστη γαμω το σοι σου ,κανονισε καποιες ωρες ,ας πουμε 10.00 ,14,00,17.00,20.00 23.00 η ξερω εγω καποιες αναλογες ωρες που να σε βολευουν και σε σενα ρε μπαγλαμα...

    Καταλαβαινεις τι σου λεω ρε μαμουχαλο??

    Ερχομαστε εδω να ριξουμε κανα μπινελικι στα συμπαθη διποδα της αλητοσυμμοριας πασοκοσκυλια και δεν βλεπουμε τα σχολια..

    Αει στο διαολο παρασανταλο επιτελους ..αντε να μην πω στο πεθερο σου να σε πηδηξει καθικι..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας περνατε προφανώς για πανηλιθιους οταν μας ανακοινωνετε τετοια μετρα.
    Δηλαδή δεν ξερατε οτι το Νοσοκομείο Ιωαννίνων μεχρι τωρα υποκαθιστουσε με τζαμπα φαρμακα και νοσηλεια ολους τους Αλβανούς; Τωρα ανακαλυψατε οτι ολοι οι λαθρομεταναστες δηλωνουν αποροι , απαιτουν και παίρνουν δωρεαν περίθαλψη εις βαρος των κοροιδων που πληρωναν μια ζωή ασφάλιστρα;Δηλαδή οι διορισμενοι διοικητές με τα πολλα "προσοντα" δεν ηξεραν μεχρι τωρα τιποτα;
    ΓΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Αγιασοφια


    ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

    Οι Τουρκοι δεν θα ειναι ποτε ευρωπαιοι και ουτε υπακουν σε νομους και συμφωνιες!

    Ας ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 35 ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ .
    ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΜΩΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ...
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ.
    ΣΑΠΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΣΚΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Μετανάστες ΜΑΣ δεν πληρώνουν γενικώς ΤΙΠΟΤΑ ούτε περίθαλψη ούτε εισητήρια στις αστικές συγκοινωνίες ούτε φόρους και καλά κάνουν αφού εκμεταλεύονται την ανοχή την δική μας και την ανικανότητα των εκάστοτε κυβερνόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΘΑΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΜΕ ΔΟΤΟ ΧΑΖΟΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ OFFSHORE .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΨΗ;

    EKΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ...ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βασιλάκης Καίλας (καμια σχέση με τον αξέχαστο ηθοποιο) και οι υπόλοιποι υπηρέτες της σαπιοπαρεας που κανει κουμαντο τη χωρα τι θα λενε στα εγγονια τους.
    γιατι τα παιδια τους ταχουν φτιαξει καλα με τα κλεμενα.
    αλλα θα ντρεπονται να βγαινουν στη κοινωνια γιατι ο υπολοιπος κοσμος θα τους χλευαζει.

    Αισχος και ντροπη τους οι δοσίλογοι..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΥΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΕΝΑΣΥΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΜΜ????
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!

    ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΜΜ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΚΤΕΣ,ΑΥΤΟΙ,ΟΝΤΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ "'ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ"" ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ!!

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΤΗΝ ''ΝΥΦΗ'' ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΩΣ,ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΜΠΑΦΕΣ ΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΟΙ ΝΕΟ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΟ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ...ΚΥΤΑΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ, ΔΗΛ. ΕΛΕΓΧΕΙ ...ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ !!!!! ΜΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ..
    ΒΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΤΟΜΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !!!!
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ...ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΞΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ !!!!

    α, ρε ελλαδα....εισαι και η πρωτη γκόμενα στο χαβαλέ και το απίθανο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί πληρώνουν φόρους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωθήκαμε.
    Τώρα θα βρούμε τα χρήματα που μας λείπουν.
    Ρε λαμόγια του ΠΑΣΟΚ φορολογήστε τους αλλοδαπούς αλύπητα που όλοι κάνουν παραεμπόριο και μαύρη εργασία, πουλάνε ναρκωτικά και έχουν ρημάξει τον κόσμο στις κλοπές ,και αφήστε τις μαλακίες γιατί με τρία ευρώ δεν αγοράζεις ούτε τυρόπιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. EKPLHKTOS e? Afou KAI stous LATHROMETANASTES ofeilontai TA ELLEIMATA re BODIA!

    PETAXTE TOUS EKSW APO TH XWRA DEN ANTEXOUME ALLO NA PLHRWNOUME KERATIATIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν πάτε σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο θα διαπιστώσετε οτι το 70% αυτών που περιμένουν στα επείγοντα καθώς και ένα αντίστοιχο ποσοστό αυτών που νοσηλεύονται ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

    Επίσης το ξέρετε οτι οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ λαθρομετανάστες παίρνουν από τον ΟΑΕΔ επίδομα ανεργίας 800 ευρώ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;

    ΣΚΟΥΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. (ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ" ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΡΥΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΘΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ). ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ? ΚΑΙ ΤΟΥΣ 500000 ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ?). ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ). ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας. Με τη προπαγάνδα των ΜΜΕ, των ΜΚΟ, των "αντιρατσιστικών" οργανώσεων (μόνο για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων δεν λένε τίποτε) και όλων των άλλων πρακτόρων της Νέας Τάξης που σιτίζονται στο Πρυτανείο έχουμε πιστέψει τα παραμύθια ότι η Ελλάδα άρχισε να υπάρχει με τους λαθρομετανάστες γιατί είμαστε τεμπέληδες. Κανείς δεν λέει για τους Έλληνες που εκδιώχθηκαν από τις "ταπεινές" δουλειές γιατί δεν δέχονται να τις κάνουν ανασφάλιστοι και με 20 Ευρώ μεροκάματο. Κανείς δεν μιλάει για τους προαναφερόμενους Έλληνες που μετακινήθηκαν από ανάγκη σε «ευγενέστερες» εργασίες συμπιέζοντας τα μεροκάματα άλλων κλάδων κ.ο.κ. Κανείς δεν μιλάει για τα δημόσια νοσοκομεία που συντηρούνται με χρήματα των γηγενών κατά βάση φορολογουμένων ενώ εξυπηρετούν σε μεγάλο ποσοστό και δωρεάν λαθρομετανάστες (ακόμη και με ασθένειες που είχαν εξαφανισθεί από την Ελλάδα), όπως και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Κανείς δεν μιλάει για φάρμακα που φεύγουν για την οικογένεια σε Αλβανία, Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ. Δεν μιλάμε για την μεταφορά τεράστιων ποσών από την ελληνική αγορά στην Αλβανική, Πακιστανική, Νιγηριανή, Τουρκική (μέσω των δουλεμπόρων) κλπ με επακόλουθο την πτώση της εγχώριας κατανάλωσης και στέγνωμα της αγοράς. Το ίδιο δεν μιλάμε για το παρεμπόριο (χωρίς φόρους, δημοτικά τέλη και ασφαλιστικές εισφορές) που με τον αθέμιτο ανταγωνισμό του κλείνει ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δεν μιλάμε για την εκθετική αύξηση της εγκληματικότητας που έφεραν οι λαθρομετανάστες και υποχρέωσαν την μέση ελληνική οικογένεια να υποβληθεί στη δαπάνη εγκατάστασης θυρών ασφαλείας, συναγερμών, υπηρεσιών security κλπ. Δεν μιλάμε για το ότι οι λαθρομετανάστες με το να καταλάβουν ολόκληρες περιοχές (όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν να ζήσουν σε μια περιοχή που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν με κοσμήματα ή/και μετά το απόγευμα και μετά μιλάνε για ρατσισμό), δημόσια σχολεία, δημόσια νοσοκομεία κλπ υποχρέωσαν τους Έλληνες να μετακομίσουν σε ακριβότερες περιοχές, να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία και να καταφεύγουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία επιβαρύνοντάς τους με σοβαρές δαπάνες.
    Βέβαια οι ιδοκτήτες των χουντοΜΜΕ (και συνήθως μεγαλοπρομηθευτές/μεγαλοκατσκευαστές του δημοσίου) πλήρωθηκαν τα δημόσια έργα με ελληνικά τιμολόγια (ΑΤΟΕ με ελληνικά μεροκάματα) και δαπάνησαν τριτοκοσμικά μεροκάματα. Επίσης παίρνουν χρήματα από ύποπτες πηγές για να μας πείσουν ότι η Ελλάδα άρχισε να υπάρχει με τους λαθρομετανάστες.
    Από τα λίγα παραπάνω γίνεται φανερό ποιοί οφελούνται κυρίως από την λαθρομετανάστευση και αν είναι αυτή άσχετη με την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια γνωστή μου, εργαζομενη σε νοσοκομειο, μου ειχε πει οτι όταν τους έλεγαν ότι έρχεται εγκυμοσυνη με ασθενοφορο, ήξεραν ότι είναι αλβανη. Οι αλβανοι ειχαν παρει ειδηση σε τι μπουρδελλο ζουσαν, και το εκμεταλλευονταν καταλληλως. Βλεπεις ολοι αυτοι που ειχαν να κανουν με διοικηση νοσοκομειων δεν τολμουσαν να πουν "αλβανοι αντε γαμηθειτε, ή πληρωνετε ή ψοφατε"..φοβοντουσαν μην τους χαρακτηρισουν ρατσιστες..Σε τετοιο μπουρδελλο ζουμε. Ο φοβος του χαρακτηρισμου "ρατσιστης", φασιστας" κλπ κλπ που εχουν καλλιεργησει τα τσιριζακια και οι λοιποι αριστερομαλακες, καταντησαν την Ελλαδα μπουρδελλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί που πληρώνουν οι αλλοδαποί μήπως πληρώνουν εισητήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς? Τα νοσοκομεία είναι κατά το ήμιση χρεωμένα απ΄τα φάρμακα και τα νοσήλεια των αλλοδαπών που έχουν έρθει με χρόνια πολυδάπανα νοσήματα που τα πληρώνουμε εμείς.Και παίρνουν κι όλα τα επιδόματα που δεν παίρνει πια κανένας έλληνας.
    Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί να τους πάρουν στα σπίτια τους και να τους φροντίζουν κι όχι να τους έχουν πεταμένους στους δρόμους έξω απο τις δικές μας πόρτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ..ΗΛΙΘΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κούκλα μου, γλυκιά μου πούστρα! Κραγμένη ξεκωλιάρα μου...

    Απο τότε που σου βγάλαν οι γιατροί τον δονητή από το κώλο που έχει σκαλώσει, ξεσάλωσες μωρή λοβέρδα! Λούγκρα του κερατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΒΙΛΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση