GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τροχαία Ελληνικού ποια συμφέροντα εξυπηρετεί;‏..

Από τον  Νικόλαο Βασιλάκη Καθηγητή Πληροφορική Θα ήθελα να δημοσιευθεί η παρακάτω εύλογη πιστεύω απορία - καταγγελία. Θα ήθελα να μας απα...

Από τον Νικόλαο Βασιλάκη
Καθηγητή Πληροφορική
Θα ήθελα να δημοσιευθεί η παρακάτω εύλογη πιστεύω απορία - καταγγελία.
Θα ήθελα να μας απαντήσει η Τροχαία Ελληνικού ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί στέλνοντας "συνεργείο" να κόβει κλήσεις στις 01.50 το βράδυ του Σαββάτου - ξημερώματα Κυριακής - στην παραλιακή έξω από τα γνωστά μαγαζιά Ακάνθους κλπ.
Μήπως, λέω, μήπως θέλει να στέλνει όλα τα αυτοκίνητα μέσα στα παράνομα πάρκινκ των εν λόγω μαγαζιών;
Ποιούς εξυπηρετεί αυτή η συμπεριφορά;
Αξίζει να σημειωθεί ότι η στάθμευση επάνω στο πεζοδρόμιο δεν εμποδίζει την διέλευση των πεζών καθώς πρόκειται για πεζοδρόμια μέγαλου πλάτους ούτε...
φυσικά τη διέλευση αναπήρων καθώς πουθενά δεν υπάρχει μπάρα πρόσβασης για αυτούς.
Νομίζω ότι έχει στηθεί ένα παιχνίδι υπόγειων συναλλαγών για να λειτουργούν αυτά τα παράνομα πάρκινκ.

42 σχόλια

  1. Αυτο ειναι ενα ερωτημα για την υπηρεσια εσωτερικων υποθεσεων. Παρτε τους τηλεφωνο για να το διαβασουν και να το ψαξουν. Για αυτο πληρωνονται εξαλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθηγητής βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι "συνέλληνα",ότι αν πάρκαρες παράνομα τότε εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων αυτών που παρκάρουν νόμιμα και κατά συνέπεια του Ελληνικού λαού.Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι το γελοίο της διαμαρτυρίας και ελπίζω κάποτε να διορθωθείς.Νά'σαι καλά πάντως με έκανες και γέλασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >Αξίζει να σημειωθεί ότι η στάθμευση επάνω στο πεζοδρόμιο δεν εμποδίζει την διέλευση των πεζών καθώς πρόκειται για πεζοδρόμια μέγαλου πλάτους

    Τα είπες όλα!
    Και μετα αναρωτιέσαι γιατί τους γράφει η τροχαία;;;

    Χμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti perimeneis file moy apo mpatsoys kai apo moynopana mpaskines?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τροχάια φίλε μου το κάνει για εισπρακτικούς λόγους και μόνο.
    Μην δικαιολογούμαστε όμως πως ένα αμάξι στο πεζοδρόμιο δεν ενοχλεί αν χωράει να περάσει ο πεζός ή δεν ενοχλεί όσους είναι σε αναπηρικά καροτσάκια αν δεν υπάρχει ράμπα για να ανέβουν σε αυτό.
    Κι εγώ έχω αυτοκίνητο και μηχανή αλλά μάζί με την αγορά τους δεν αγόρασα και το πεζοδρόμιο για να τα παρκάρω.
    Παναγιώτης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας.

    Παρκάρει παράνομα και μετά ψάχνει να βρει ποιο "συμφέρον" του την έχωσε.

    Τι να πω ρε πούστη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά πόσα κιλά μαλάκας είσαι ρε?
    Ελπίζω να μη σ΄έχουν καθηγητή τα παιδιά μου, αλλά και κανένα παιδί του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μεγάλε το να μην παρκάρεις πάνω στο πεζοδρομιο δε σου πέρασε καθόλου από το μυαλό (KANONIKA ME AYTA TA MYAΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ); Αφού δε θες να "εξυπηρετείς τα συμφέροντα της παραλιακής", τι σκατά πας στην παραλιακή τότε;;;

    Πού είσαι καθηγητής να ΜΗ στείλουμε τα παιδιά μας;

    Κι εσείς βρε παιδιά του press-gr, αφήνετε που αφήνετε να περνάει η σάρα και η μάρα, κόψτε τουλάχιστον τα πιο γελοία posts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχα κι εγώ την ίδια εμπειρία προ μηνών στη Βουλιαγμένη, Σάββατο βράδυ! Οι Διοικούντες απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Αντί να ξεχυθούν και να πραγματοποιούν ΑΛΚΟΤΕΣΤ προς το συμφέρον του *ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ*, αυτοί σκορπάν το χρόνο τους με απόλυτες ηλιθιότητες.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (αφήστε δε που μπορεί να είναι και συγγενείς!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MPATSOI, GOYROYNIA, DOLOFONOI, ESEIS POYLATE THN ASPRH SKONH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο δρ Κουτσουκος κατεθεσε την υπ. αρ. πρωτ. καταγγελια 87746/Β2 της 19-7-2010 προς το Υπουργειο /Παιδειας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΦΙΛΟΙ κ.ΚΑΘΗΓΗΤΑ, ΤΟΟΟΣΑ PARKING ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ???? ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ PARKING. Ε ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.... ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Etsi douleuei to systhma dustuxws! I tha plhrwseis klhsh h tha to valeis sto paranomo parking !
    Epipleon osoi skeftontia ta 5 euro xwris apodeiksh plhrwnoyn 80 sto elliniko kratos gia tis uphresies poy prosferei!
    Eytyxws poy kapoioi vlepoyn ta paixnidia poy paizontai kai ta katagelloun! Oi politikoi kai oi dhmarxoi ti kanoyn ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. GAMIOYNTAI OI MPATSOI KAI OI KARABANADES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.
    ΜΕ ΥΠΟΓΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΜΑΛΑΚΑ!!!
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσοι θα φυλάνε τον λαοπρόβλητο, τον Σωτήρα, τον Μεσσία, τον ΟΗΕ.. χιχι
    στη ΔΕΘ ;
    - 5.000 αστυνομικοί !!!!

    ΠΟΣΟΙΙΙΙΙΙΙ..... !!!
    Τόσοι θα φυλάμε. Το ΣΚΥΛΟ,τον ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ,τον ΑΡΑΠΗ, τον ΡΑ ΤΑ ΠΛΑΝ

    μωρέ και 50.000 να το φυλάνε....
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
    ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ -ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οπου και να παρκαρεις στην αθηνα ειναι παρανομο. το πεζοδρομιο σας πειραξε?? η ωρα δηλαδη ηταν νορμαλ?? εκεινη την ωρα ολοι περπατανε και κανουν τζοκινκ?? κατι σωστο δεν κανει η αστυνομια και παιρνετε το μερος της?? ολοι μας εγωιστες ελληνες μαλακες θα μεινουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TSEKOYRI KAI FWTIA STO KEFALI TOY KA8E MPASKINA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μου αρεσει που το παιζεις και καθηγητης....αντι να δινεις το σωστο παραδειγμα ο μονος που σου φταιει ειναι η τροχαια που απλα εκανε την δουλεια της!!!Τελικα δεν ξερετε τι θελετε απο την τροχαια..αλλα μαλλον ξερω αυτο που μας συμφερει και μονο επομενως και εσυ εξυπηρετεις συμφεροντα Κ καθηγητα του εαυτου σου και της τσεπης σου!!!Αν ηθελες να εισαι σωστος ουτε καν θα δημοσιευες την μπαρουφα σου...καλα που υπαρχετε και εσεις και γελαμε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μου αρεσει που εισαι και καθηγητης και δινεις το καλο παραδειγμα και στα παιδια που διδασκεις...!Φταιει η τροχαια στο οτι ησουν παρανομα παρκαρισμενος σε λιγο θα μας και αυτο...!Για τις αλλους παραβατες πρεπει να γραφει αλλα για εμας οχι..επομενως Κ. καθηγητα εσυ εξυπηρετεις συμφεροντα του εαυτου σου και πανω απο ολα της τσεπησ σου!!!Ετσι για να ξερουμε τη μας συμφερει και τι οχι...παντα να φταιε η τροχαια και οχι ο παραβατης!!!Αλλα αν ησουν τυπικος ουτε καν που θα δημοσιευες αυτη την μπαρουφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Αυτό σου αρκει? Εσύ δεν είσαι όπως και κάποιοι άλλοι που διαμαρτύρονται για τις σταθμεύσεις στα πεζοδρόμια? Αφήνεις εσύ υπονοούμενα ένας, που για την στενοκεφαλιά του, δεν καταλαβαίνει?
    Το μυαλό σου το κουτό φταίει και όχι ο αστυνομικός που έκανεν σωστά την δουλειά του. Άμα ήθελες φίλε να το στάθμευες κανονικά, αλλά από στερημένο μυαλό τι περιμένεις. Εσύ απορώ με το μυαλό που έχεις πως πήρεςς πτυχίο.
    Αστυνομικοί ΜΠΡΑΒΟ κάνατε πολύ σωστά την δουλειά σας, θα ηθελα μόνο να του κάνετε και μια αγωγή του εν λόγω για να μάθει να σέβεται τους αστυνομικούς και να μην τους συκοφαντεί.
    Όσο για κείνο τον χαζοχαρούμενο που λέει ότι η τροχαία γράφει για εισπρακτικούς λόγους, τόσα ξέρει τόσα λέει. Να πάει να μάθει ποίος εισπράτει τα πρόστιμα από τις Τροχαίες παραβάσεις.
    Να σε καλέσουν να ξαναδώσεις εξετάσεις οδήγησης από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καθηγητής είσαι εσύ? ή ντενεκές ξεγάνωτος. Άντε να κρυφτείς δεν σε παίρνει έγινες ρόμπα.
    Καλά σου έκαναν, τις πινακίδες τις πήραν? αν όχι να περιμένεις και την απόφαση για παράδοση των πινακίδων κυκλοφορίας. Τότε ίσως καταλάβεις την παράβαση που έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καθηγητής είσαι εσύ? ή ντενεκές ξεγάνωτος. Άντε να κρυφτείς δεν σε παίρνει έγινες ρόμπα.
    Καλά σου έκαναν, τις πινακίδες τις πήραν? αν όχι να περιμένεις και την απόφαση για παράδοση των πινακίδων κυκλοφορίας. Τότε ίσως καταλάβεις την παράβαση που έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυριε καθηγητα, κανατε αναρτηση για να επιχειρηματολογησετε οτι το παρκαρισμα πανω σε πεζοδρομιο δεν ειναι παρανομο, αλλά η νομιμοτητα του παρκαρισματος εξαρταται απο την....ωρα και απο το πλατος του πεζοδρομιου? Συγχαρητηρια. Ειστε ενα κλασικο παραδειγμα Ελληνα που κραταει την Ελλαδα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. MPATSOI GAMIESTE. NA DOYME APO TO 2011 PWS 8A POYLATE MOYRI ME MHDENIKA EPIDOMATA... PALIARXIDA, GAMW TIS MANES SAS, ENSTOLA KA8IKIA, PSEFTONTAHDES. PREZEMPOROI KAI NTABATZHDES. PSEYTOMAGKES KAI XESTHDES. NA ZHSEI O PASARIS POY SAS GAMOYSE TIS MANADES KAI TIS ADERFES KAI ANOI3E TON TAFO SE KAPOIOYS APO ESAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο στην Τροχαία ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Δεν είναι δυνατόν μερικοί μερικοί, που απέκτησαν ρόδα [καλώς την απέκτησαν] να σταυμεύουν όπου θέλουν. Πρώτα να μάθουν όμως οδηγηκή συμπεριφορά και μετά να πιάνουν τιμόνι. Δεν περίμενα το ΘΡΑΣΟΣ του καθηγητού να θέλει να βγεί και λάδι.
    Καθηγητή ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    ΟΙ ΈΞΥΠΝΟΙ ΔΙΑΚΡΊΝΟΝΤΑΙ ΌΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΛΆΘΗ ΤΟΥΣ.
    Διαλεξε λοιπόν για να δικαιώσεις το επάγγελμά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. EL.AS.: Ellhnes Astoixeiwtoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χτες δικαζόταν ένας συνταξιούχος μπάτσος στην Καλαμάτα που είχε φυτεία χασίς.
    Την δικαιολογία την είχε έτοιμη: «Καλλιεργούσα χασίς για να κάνω αφέψημα από τα φύλλα του και να ρυθμίζω τα επίπεδα του ζαχάρου μου» είπε στους δικαστές.

    Σήμερα ένας αντισυνταγματάρχης έγινε αντιληπτός να καλλιεργεί χασίς με τις πιο σύγχρονες μεθόδους στην Θεσσαλονίκη.
    Αυτός πώς θα δικαιολογηθεί άραγε;
    Ότι μαστούρωνε μήπως του φύγει η μαλάκυνση εγκεφάλου που δέρνει τους στρατόκαυλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Καθηγητής Πληροφορικής"
    Όταν έχουμε τέτοιους καθηγητές, μετά απορούμε γιατί παεί η Παιδεία μας κατά διόλου.
    Κι εγώ φίλε θα έρθω να σου ρίξω μια ροχάλα στο ένα μάτι. Δεν πιστεύω να ενοχληθείς, αφού θα μπορείς να βλέπεις από το άλλο.
    Ασιχτίρι αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με τα γραφόμενά σου απέδειξες ότι σου λείπει μυαλό.
    Ο φαντασμένος φαντάσματα φαντάζεται. Μπορείς να μας πεις εσυ ποία συμφέροντα εξυπηρετείς με αυτή την ανόητη ανάρτηση. Κρίμα που λες ότι είσαι και καθηγητής. Εσύ λοιπόν θέλεις να μας δώσεις μήνυμα να γράφουν τους άλλους και όχι εμάς. Οι άλλοι πάντα φταίνε.
    Είναι πολύ φθηνά τα επιχειρήματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Kathigitis na soy petixei. Gia klamata eisai. Mathe symperifora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε τον καθηγητή..
    Πάρε και μια βαθμολογία κύρια καθηκιτά (με άριστα το 10)

    Ποιότητα διασκέδασης: 1
    Λογική: 4
    Κοινωνικότητα: 2
    Αλληλεγγυη: 0
    Ελληνική κουτοπονηριά: 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ γαμημενοι σας λεει ο ανθρωπος οτι ειναι 01.50 ξημερωματα.
    οταν πατε να διασκεδασε ρε μουνοπανα εσεις που βαζετε τα ξεκολιαρικα τα αυτοκινητα σας [μηπως στον κωλο σας] Ναι ρε βρωμερα σκουλικια στο πεζοδρομιο τα βαζετε η το δινεται στον παρκαδορο και με 5,10,20 ευρω τα παιρνετε.
    μαλακιστιρια γαμημενα κωλοπαιδα που εχεται φτασει 30-35 χρονων και μενετε με την μαμα και τον μπαμπα
    αντε στο διαολο ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΑ

    Διαβαζω και διαβαζω και ολο μαλακιες λετε ακοινωνητα οντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΟΤΈ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα δικά μου συμφέροντα εξυπηρετεί, να περπατώ με ασφάλεια στο πεζοδρόμιο και να μην κινδυνεύω από κάτι ασυνείδητους σαν εσένα.
    Μια και είσαι καθηγητής άνοιξε λοιπόν ένα λεξικό να μάθεις -αγράμματε- τι σημαίνουν οι λέξεις *πεζοδρόμιο* και *οδόστρωμα*. Μετά να πας να αγοράσεις ένα Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να κάτσεις να τον διαβάσεις.
    Ίσως τότε καταλάβεις πόσο ανόητος είσαι και εάν έχεις την ηθική δύναμη να βγείς και να ζητήσεις Συγνώμη απ΄όλο τον κόσμο, για την πατάτα που έκανες.
    Όσο για κάποιους ψευτοκουλτουριάρηδες τους αφήνω να πέσουν μόνοι τους στην λάσπη όπου τους αξίζει. Βρήκαν τα λαμόγια και οι κάθε είδους διαπλεκομενοπαράνομοι,να κατηγορήσουν τους Αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στα Γιάννενα συνελήφθη από την Αστυνομία καθηγητής πληροφορικής ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑ.
    Αυτός τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τρεις φίλοι και συμμαθητές9 Σεπ 2010, 10:14:00 μ.μ.

    Αν σε είχα καθηγητή θα σε είχα πάρει εγώ και οι φίλοι μου με σάπιες ντομάτες. Δεν σου αξίζει ο τίτλος του καθηγητή.
    Διαβάζω ότι σε αποκαλούν αγράμματο, έχουν δίκιο και προσθέτω, σου λείπει η ορθή νόηση. Σε έκραξαν στο διαδίκτυο πως θα εμφανισθείς στην αίθουσα να διδάξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπορείς να μας πεις, εσύ ποία συμφέροντα εξυπηρετείς με την ανάρτηση αυτή?
    Εάν δεν εξυπηρετείς κάποια συμφέροντα τότε είσαι .....
    με περικεφαλαία.
    Εάν ήμουνα μαθητής σου, θα ζητούσα από το 15/μελές να αξιώσουμε την αποπομπή σου από το σχολείο.
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε παιδιά τι φαντασία διαθέτει ο ανεκδιήγητος παραβάτης στο όνειρό του βλέπει φαντάσματα. Το έγραψαν γιατί ήταν παράνομος και αμέσως να ρίξει λάσπη στους αστυνομικούς ότι εξυπηρετουν κάποια συμφέροντα.
    Ναι βρε βλάκα καθηγητή, τα συμφέροντα και την ασφάλεια όλων μας προστατεύει η αστυνομία από σένα.
    Πρέπει να ξαναδώσεις εξετάσεις, κακώς οδηγείς είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κ. Αστυνομικοί, ο *καθηγητής* πληροφορικής σας συκοφαντεί από το διαδίκτυο, για να προβάλλει τα ανύπαρκτα προσόντα του. Διαβάζω ότι εκτός από μερικούς ψευτοκουλτουριάρηδες όλοι τον κράζουν για την ασχετοσύνη του και την περιορισμένη ή ανύπαρκτη σκέψη. Δώστε του ένα μάθημα δια της δικαστικής οδού, το χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αρσένης εκ Κερκύρας11 Σεπ 2010, 4:27:00 μ.μ.

    Τα μεγαλύτερα κλεφτρόνια της Ελληνικής Κοινωνίας έχουν το θράσος να λασπολογούν κατά των εντίμων εργατών της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
    Παλιάνθρωποι,νταβατζήδες και εκβιαστές τα παίρνετε χοντρά από κάθε Ελληνικό Σπίτι με τα φροντιστήρια ακόμα και ορισμένοι με τις εκδρομές των μαθητών.
    Εσείς λοιπόν κατηγορείτε ποία συμφέροντα εξυπηρετούν οι αστυνομικοί που εφήρμοσαν τις ισχύουσες διατάξεις, που ψήφισαν οι βουλευτές στην Βουλή?
    Εσείς που με τις απεργίες εκβιαστικά ταλαιπωρείτε τα παιδιά μας κατά την διάρκεια των εξετάσεων?
    Εσείς οι κλέφτες - ληστές που ακόμη και τα κρατικά υλικά που σας δίνει η πολιτεία για να διδάξετε τα ΚΛΕΒΕΤΕ? Τι έγινε στα Γάννενα? Βούιξε η κοινωνία.
    Πόσοι από σας έχετε συλληφθή για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών?
    Ποτέ δεν θα ήθελα το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου να βρεθούν στην αίθουσα με σένα τον ΑΧΡΗΣΤΟ και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ.
    Εσύ λοιπόν καθηγητή τι συμφέροντα εξυπηρετείς? της τσέπης σου? Αποδείξεις έκοβες? Δήλωση στην εφορία έκανες? Μην μου πεις ότι δεν κάνεις ιδιαίτερα γιατί τότε επιβεβαιώνεις ότι είσαι και αγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση