GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τιμή της βενζίνης στο Καράκας και στην Ελλάδα...

Από τον Δημήτρη Τσίμπλινα Η φωτο που σας επισυνάπτω είναι από βενζινάδικο στο Καράκας (Βενεζουέλα). Την τράβηξα γιατί δεν θα με πιστεύατε...

Από τον Δημήτρη Τσίμπλινα
Η φωτο που σας επισυνάπτω είναι από βενζινάδικο στο Καράκας (Βενεζουέλα). Την τράβηξα γιατί δεν θα με πιστεύατε αν σας έλεγα την τιμή της βενζίνης ανά λίτρο. Η τιμή είναι 0,070Bs/λίτρο , όπου 1Ευρώ = 5,3 Bs αλλά αρκετά εύκολα μπορείτε να πετύχετε πολύ καλύτερη τιμή (εγώ αντάλλαξα 1Ευρώ=9,5Bs).
Δηλαδή 1λίτρο βενζίνης κοστίζει περίπου 0,007Ευρώ. Απίστευτο και όμως αληθινό! Η επιλογή του βενζινάδικου ήταν...
 εντελώς τυχαία!.Δεν έψαξα να βρω το φθηνότερο.
Δεν θα ήταν και ό,τι καλύτερο για μας η τιμή να είναι σε αυτά τα επίπεδα (το Καράκας έχει πολύ καυσαέριο) αλλά όχι και το σημερινό χάλι που ζούμε! Εκεί γεμίζουνε με 30λεπτά και εδώ με 80 Ευρώ! Εμείς ζητάμε μια normal τιμή γύρω στο 1Ευρώ/λίτρο!
Φανταστείτε, όταν το λίτρο πωλείται 0,007Ευρώ πόσο ξεκινάει από την πηγή;
Και γιατί σε εμάς καταλήγει στο 1,50Ευρώ/λίτρο;
Μεγάλο πάρτυ γίνεται με τα κάυσιμα και δυστυχώς την πληρώνουμε εμείς.

22 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ
    ΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτη με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς , Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πας να σε δει κανενας γιατρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑ !

    ΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΚΩΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

    (ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ 0,007€)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε κι εγω εχω βρεθει στο εξωτερικο για αρκετο διαστημα ομως δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν μπορουμε να παμε στη Βενεζουελα για να βαλουμε καυσιμα.Ζουμε σ'αυτη τη χωρα την οποια πλεον εχουνε κανει σαν τα μουτρα τους,και να δουμε πως θα ξεμπλεξουμε.'Η θα τους φαμε 'η θα μας φανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! ΜΕ 35 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κόκκα να δείς τί φτηνή είναι!
    Δυό λοιπόν από τους δείκτες ευζωίας είναι θετικοί ώστε να μετακομίσει κανείς. Βούούρρρρ λοιπόν!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά μυαλό κουκούτσι δεν έχετε; Η Βενεζουέλα παράγει η ίδια πετρέλαιο και η εκεί κυβέρνηση επιδοτεί την βενζίνη. Γι αυτό είναι φτηνή και άθλιας ποιότητας διότι η διύλιση γίνεται με αρχαίους τρόπους. Και στη Σαουδική Αραβία και στο Ιράν είναι φτηνή η βενζίνη. Και καλύτερης ποιότητας βέβαια. Τι παράγουμε ρε στην Ελλάδα που όλα είναι εισαγόμενα; Και είμαστε και υπερχρεωμένοι για να μπρούμε να επιδοτούμε. Ευτυχώς που η βενζίνη έπαψε να επιδοτείται από το 1992. Αλλά και γι αυτό οι άσχετοι ελληναράδες βρίζουν. Πριν γράψετε κάτι διαβάστε και τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eδω δεν ειναι Καρακας,εδω παντα κυβερνουσε ενας μαλακας,ριμα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από το Βιετνάμ, οι Αμερικανοί έφυγαν με Αμερικανικά αεροπλάνα, επανδρωμένα με Αμερικανούς πιλότους και με χώρα προορισμού τους, την πατρίδα τους, Αμερική.

    Γνώμη μου είναι ότι στην Ελλάδα, Δεν υπάρχει ούτε ένας, κανένας Ελληνας πιλότος που θα δεχόταν πρόθυμα να φυγαδεύσει στο εξωτερικό με Ελληνικής Ιδιοκτησίας αεροπλάνο ή ελικόπτερο τον Προδότη και την κουστωδία του.

    Kαι στην περίπτωση που τυχόν χρησιμοποιηθεί γιά τη φυγάδευση αλλοδαπός πιλότος ή/και αλλοδαπής ιδιοκτησίας εναέριο μέσο, αυτό, θα πρέπει από την Πολεμική Αεροπορία να υποχρεωθεί σε προσγείωση στο Ελληνικό Εδαφος.

    Είναι αδιανόητη η υλοποίηση του εύκολου σεναρίου άτακτης φυγής τους στο εξωτερικό, με τα φράγκα της προδοσίας στη τσέπη, αφήνοντας πίσω τα μισητά κορόϊδα τους Ελληνες, να πληρώσουν τον λογαρισμό των δικών τους κλεμμένων.

    Στην χώρα που γεννήθηκαν η Ισονομία και Ισοπολιτεία, πρέπει επιτέλους να υπάρξει λογοδοσία τους, παραδειγματική τιμωρία τους και δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους και των μετρητών τους. Γιά ν’αποπληρωθεί, εν μέρει, το τεράστιο Χρέος ΔΝΤ που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν κι εγκλώβησαν αγέννητες γενεές Ελλήνων.

    Μόνο με την δράση της Νέμεσης θα σαρωθεί αυτή η υπέρτατη Υβρις, αυτό το Αγος, που αυτή η φασιστοδυναστεία Παπανδρέου-Τσαντ προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί επί 122 χρόνια στην Ελλάδα. Βεβαίως, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης, χρειάζεται να είναι βαρύτατος και γιά τους λοιπούς Εθνικούς Ληστές, απ’όποιο κόμμα κι αν αυτοί προέρχονται. Προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ηλιθια συγκριση, δεν εβαλες και μερικες φωτογραφιες για να δουμε πως ζουν και που ζουν οι κατοικοι της Βενεζουελας ή μηπως δεν σ'αφησαν να παρεις φωτογραφιες τις παραγκες? Ξεχασες να μας αναφερεις και το μισθο που παιρνουνε εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνέλληνες. Η τιμή της βενζίνης, πολύ σύντομα θα σκαρφαλώσει στα 2 Ευρώ. Ο ΓΑΠ δεν αστειεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9 Σεπ 2010 12:59:00 μ.μ.



    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    (ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ)


    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ(;) ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ.


    ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.52

    Σε απαντηση αυτων που μιλουν οτι η Βενεζουελα ειναι παραγωγος χωρα και επιδοτει την βενζινη για να ειναι φθηνη.
    Δεν μου λες ρε παλληκαρι εχεις καμια βολτα στην λαικη να δεις τι επιδοτησεις δινει το δικο σου κρατος στην ντοπια παραγωγη; ειναι σαν να κανεις βολτα στην via veneto και την gallery Emmanouelle, Εχεις αγορασει τελευταια τυρι και λαδι αφου εισαι παραγωγος χωρα λογικα επρεπε να το τρως φθηνα; το τυρι ειναι σε συσκευασια περιδαιριου σε χρυση συσκευασια το δε λαδι πλεον το αγοραζεις για αρωμα. Μηπως τελευταια αγορασες ντοπιο κρεας; σε συμβουλευω να αγορασεις κανενα δαχτυλιδι χρυσο πιο φθηνα θα σου βγει. Μηπως περασες τελευταια απο την ψαραγορα εκει να δεις φθηνεια και επιδοτηση!!!εμεις πλεον τα ψαρια τα βλεπουμε στα ντοκυμαντερ του σκαι και χορταινουμε Τοκαρπουζακι που στην Ελλαδα ταιζαμε τα γαιδουρια πως σου φαινεται στα 5 ευρω με 500 μισθο; Για ποιο βιωτικο επιπεδο μιλας αναφερομενος στις παραγκες της Βενεζουελας; τουλαχιστον αυτες ειναι δικες τους, εδω ολοι μενουμε σε χρεωμενα σπιτια με δυο γενιες με χρεωμενα αυτοκινητα,με απληρωτες ασφαλειες,πνιγμενοι στα καταναλωτικα και τις καρτες,ανεργοι με δανεια που ποτε δεν θα μπορεσουμε να πληρωσουμε στις τραπεζες και αυτοι που νοικιαζουν καθε μηνα χωνουν πινεζα στον ιδιοκτητη και τον εχουν μεσα 3-4 ενοικια, δεν μιλω για τα μαγαζια γιατι εκει τα σφηνωμενα ενοικια αγγιξαν τον χρονο, ή μηπως κανω λάθος;
    Ξερεις κανουμε σαν τις καμηλες αντι να κοιταμε την δικη μας την καμπουρα που ειναι πιο μεγαλη απο του Καραγκιοζη κοιταμε του αλλου.
    Αγαπητε φιλε οι πολιτικοι σε ολο τον κοσμο δεν ειναι ιδιοι με τα δικα μας τα βρωμοσκυλα τους αληταραδες, παλιοκοπριες, τραχαναδες, παλιορουφιανους, γαμημενες ξεπουλημενες αδελφες, που παιζουν με τις ζωες μας εκει ειναι η διαφορα και οχι στις παραγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.52
    Τον χειμωνα που θα το δαγκωνουμε σαν τους λαγους απο το κρυο και το πετρελαιο θα το πληρωνεις 1,20 γιατι ετσι λενε τα πουστρακια να θυμασαι τις παραγκες της Βενεζουελας και να λες ειμαι καλυτερα. Σεσυσκευασια εμφιαλωμενου νερου θα πωλειται το πετρελαιο θερμανσης σε κανα 2-3 μηνες με τιμη λιτρου 1,20 για ολους τους πλουσιους και ανετους Ελληναρες.
    Αυτες τις μαλακιες κανουμε και τα κυβερνητικα κολοπαιδια εχουν αποθρασυνθει.
    Κατι τετοια ακουνε και λενε, αυτοι μαλακες ειναι γαμηστε τους αντεχουν, τωρα αν εσυ αντεχεις με γεια σου και χαρα σου και μαγκια σου ,εμεις φιλαρακι λυγισαμε δεν αντεχουμε αλλο και απο εδω και περα δεν καταλαβαινουμε και τιποτε θα κανουμε οτιδηποτε για να γινουμε καλα ακομα και αν ερθουμε στο σπιτι σου που εισαι καλα και στα παρουμε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ9 Σεπ 2010, 2:00:00 μ.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :

    ΜΕ 1,60 €/ΛΙΤΡ = 700 € ΜΙΣΘΟ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΕ 0,007€/λιτρ = 3 € ΜΙΣΘΟ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

    ΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ 10:52

    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ 2€ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 0,32€ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΖΑΣΟΝΤΕΣ,ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ,ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ.μπορείτε να το διανοηθείτε !!!

    1. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 1,30 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΤΕ.
    2. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 30% ΑΥΞΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    (ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΣΤΕ)
    3. ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ.
    4. ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ.
    5. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
    6. ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ..
    (ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;)
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΩΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΣΑΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ Κ.Λ.Π.
    ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ Η ΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΑΚΡΑΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε χαχολοι η Ελλαδα το μονο που παραγει ειναι φορους......
    Ακομα κι αυτα που παραγουμε ειναι απειρως ακριβοτερα στην Ελλαδα απότι τις Βαλκανικες χωρες που εξαγονται.....
    Το Ελληνικο γαλα και το ελαιολαδο στη Βουλγαρια και Ρουμανια ειναι φτηνοτερα απ'οτι τα αγοραζουμε εμεις.
    Η αληθεια ειναι μια, η Ελλαδα εχει παραγινει ακριβη χωρα για το μεσο μισθο ενος εργαζομενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10.52 & 10.56
    Συμπληρωματικα με τον ανωτερω σχολιασμο μου ξεχασα να σας πω οτι μολις οι τραπεζιτες μας παρουν το σπιτι και το πανηγυρι αρχισε στην παραγκα θα παμε και η γκινια μας θα ειναι οτι ουτε αυτη θα ειναι δικια μας. Εκει να δεις βιωτικο επιπεδο!!!!σκετη χλιδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν κάνετε σωστά την πράξη (ισοτιμία ευρώ/λίτρο βενζίνης) με την απλή μέθοδο των τριών βγαίνει 0,371 Ευρώ ανά λίτρο και όχι 0,007 ευρώ ! Αυτό βέβαια ελάχιστα αλλάζει όλο το σκηνικό της κοροϊδίας . Απλά να δημοσιεύουμε σωστούς υπολογισμούς.
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λάθος κάνεις φίλε μου!
    1Ευρώ=9,5Bs.Άρα 0,070Bs είναι 0,007Ευρώ όπως μας τα λέει ο φιλαράκος.Μην κάνεις την αναγωγή 1Ευρώ=5,3Bs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση