GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ...

Από την Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Κορινθίας Πριν από 36 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε ως το κίνημα των μη προνομιούχων. Στη...

Από την Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Κορινθίας

Πριν από 36 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε ως το κίνημα των μη προνομιούχων. Στην πορεία έγινε ένα λαϊκό μαζικό κόμμα, που αντιπροσώπευε τις αγωνίες της ισχυρής λαϊκής του βάσης. Αποτέλεσε τον πολιτικό φορέα που έφερε στο προσκήνιο τα χαμηλά και μεσαία στρώματα, που έδωσε δύναμη στον αγρότη, που χαλύβδωσε τα εργασιακά δικαιώματα, που αναγνώρισε την εθνική αντίσταση και δημιούργησε το ΕΣΥ.
Ξεπετάχτηκε από τα σωθικά του λαού και αγκάλιασε τις αγωνίες του απλού κόσμου, που στάθηκε και στέκεται δίπλα του στην μεγάλη διαδρομή του.
Η επέτειος της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ αποτελεί ένα κορυφαίο πολιτικό ορόσημο για την χώρα μας, καθώς η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη του Ανδρέα Παπανδρέου έκανε λαϊκά συνθήματα την...
 Εθνική Ανεξαρτησία, την Κοινωνική Απελευθέρωση, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και τη Λαϊκή Κυριαρχία.
Τα 36 αυτά χρόνια γιορτάζουμε σήμερα. Χωρίς φιέστες, γιορτές και μεγάλα λόγια, αλλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτόν τον αγώνα, κάνοντας απολογισμό και βάζοντας στόχους για το μέλλον.
Πριν από ένα χρόνο παραλάβαμε μία Ελλάδα αδύναμη, αναξιόπιστη και εξαρτημένη από πελατειακές λογικές. Σήμερα κάνουμε αγώνα να σταθούμε στα πόδια μας, να λειτουργήσει το κράτος, να φτιάξουμε νέες δομές, να προωθήσουμε την ανάπτυξη και να ξεφύγουμε από την μιζέρια.
Αναγκαστήκαμε να πάρουμε σκληρές αποφάσεις. Οι πολίτες πόνεσαν. Πονέσαμε όμως και εμείς γιατί στο πολιτικό μας DNA είναι ο σοσιαλισμός και η στήριξη των εργαζομένων και των αδύναμων ... η αγωνία για μια καλύτερη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.
Το ΠΑΣΟΚ όμως, ήταν ανέκαθεν το κόμμα της τόλμης, των τομών και των μεταρρυθμίσεων, που πρότασσε τη σωτηρία της χώρας από τα πρόσκαιρα κομματικά οφέλη. Γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται στη συνείδηση του έλληνα πολίτη ως ο «προοδευτικός χώρος». Πολιτικές λοιπόν, που πλήγωσαν αναθεωρούνται άμεσα. Δεν ακολουθούμε πια αδιέξοδους δρόμους. Ακούμε τη φωνή του πολίτη χωρίς ελιτισμό και αλαζονεία. Και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, που ο λαός κάνει τη μεγάλη του προσπάθεια, στρώνουμε δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας για τους αδύναμους και δίνουμε χώρο στο ΠΑΣΟΚ της ευθύνης, της δράσης, του οράματος.
Σήμερα καλείται η ίδια παράταξη που άλλαξε τη χώρα και έδωσε ευκαιρία στον μικρομεσαίο να ζήσει μια καλύτερη ζωή, να υποστηρίξει πολιτικά τη νέα αυτοδιοικητική της δομή, με πρόσωπα που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση και στις αρχές της. Σε λίγο καιρό, ο Καλλικράτης θα αλλάξει τη χώρα. Με αυτοδύναμους οικονομικά και ισχυρούς πληθυσμιακά δήμους. Με νέους θεσμούς, λογοδοσία και έλεγχο. Με δυνατές Περιφέρειες, για πρώτη φορά υπεύθυνες κατ’ αποκλειστικότητα για την ανάπτυξη. Με τον πολίτη σε πρώτη προτεραιότητα. Ο δρόμος σίγουρα είναι μακρύς. Όμως, το ΠΑΣΟΚ στα 36 αυτά χρόνια που πέρασαν έχει μάθει ότι «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ». Και τίποτα δεν είναι τυχαίο…

43 σχόλια

  1. Όποιος Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίσει πάλι το ΠΑΣΟΚ και ειδικά οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ , μετά από την μεγάλη μύωση των μισθών και των συντάξεων , με κομμένα δώρα , επιδόματα έπεται και συνέχεια , πρέπει να είναι πίσωγλέντηδες και πρέπει να πάνε σε ιδικο για θεραπεία και αποτοξίνωση .
    Εκτός αν τους αρέσει …….. ….τότε αλλάζει το θέμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις θελουμε να διαβασουε δρ Κουτσουκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπαθεστατη,αλλα νομιζω οτι εχετε μεινει χαμενη καπου στο παρελθον.

    Μπορει να σας χειροκροτουν οταν τα λετε αυτα στις κομματικες μαζωξεις αλλα καλυτερα να μην τα λετε πιο εξω γιατι εχει αγριεψει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΙΝ 36 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΘΕΙΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΑΤΣΟΚ,ΔΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ/ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ/ΗΘΙΚΗΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΑΤΣΟΚ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΘΕΙΑ ΒΡΕΦΗ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.

    Η 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΑΝΤΕ ΧΕΣΕ ΜΑΣ Κ Συ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑς ΑΛΗΤΕΣ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!αι σιχτιρ κ συ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΟΙ (ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ )ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΚΤΛ.ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΙΑ,ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΟΙ (ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ )ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΚΤΛ.ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΙΑ,ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Είναι πολύ εύκολο κάποιος να καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν κατά της τρόικας. Αλλά αυτό θα ήταν ψήφος χωρίς ουσία. To πραγματικό δίλημμα είναι "αλλάζουμε ή δεν αλλάζουμε τη χώρα" σημείωσε ο πρωθυπουργός στο Πολιτικό Συμβούλιο. Αυτο θυμιζει το αλαζουμε η βουλιαζουμε και δυστηχως κε γαπ μας πηρε ο διαολος.και εισαι υπευθυνος για το καταντημα της χωρας.η ψηφος των ελληνων θα σου αποδειξει τη λαθος επιλογη σου για την τροικα και πολυ συντομα θα θεωρεισαι παρελθον και ο πιο αποτυχημενος πρωθυπουργος της ελλαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ

    ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.
    ΘΑ ΜΕΝΕ ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΗΣΟΥ Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΘ
    ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ
    ΚΑΘΙΚΙ !
    ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ....

    ΦOBATAI- ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑΙ.
    Ο ΧΕΣΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ...

    ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ Ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ...
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ..
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...
    ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 11 ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 39 ΗΜΕΡΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα φάσκελα που σου ρίχνουμε μωρή καριόλα προέρχονται από τα σωθικά μας.Τα γιαούρτια που θα σούρθουν αν πείς δημόσια αυτές τις μαλακίες θα προέρχονται από τα χεράκια μας.Βούλωστο και μη μας προκαλείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. * (Π)ατερα (Α)ναπαυσου (Σ)υνεχιζω (Ο)λικη (Κ)αταστροφη= ΠΑΣΟΚ!!! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ "ΔΝΤ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξοφλήσατε. Ο ελληνικός λαός ξύπνησε. Σε λίγο θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό το ξύπνημα. Κρυφτείτε όλοι σας. Οργή Λαού ξέρεις τι σημαίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ...ΒΡΙΣΙΑ.

    ΘΑ ΛΕΣ ..ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΜΟ.

    ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΙΑ.
    ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ....
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.
    ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ
    ΕΙΝΑΙ...........( γράψτε ότι βρισιδι θέλετε....τεριάζει )

    Παπανδρέου: Οι φόροι είναι …. «αλληλεγγύη στην κυβέρνηση» !!!
    ΘΕΕ ΜΟΥ...........
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και θα σας έλεγα εγώ ΤΟΜΑΡΙΑ πόση αλληλεγγύη θα ήταν οι φόροι…!!!!!

    Στο λαιμό να σας κάτσουνε καθάρματα ειδικά εσένα αβάφτιστε που νομίζεις ότι κάτι είσαι…σου χτυπάνε το ντέφι και χορεύεις σαν την αρκούδα και κάνεις και πλάκα εις βάρος των πολιτών.

    Χαζό είναι το GAP?
    Τί είδους αλληλεγύη είναι οι φόροι?
    Ημίχαζο…δηλαδή ούτε καν ολόκληρο.

    ..προς κάλυψη αναγκών του φιλοπτώχου τραπεζιτών και πολιτευτών!
    Γιατί όπως έλεγε ο Μητσοτάκης: ,
    “Οι Τράπεζές μας υποφέρουν”!
    Αλληλεγγύη στους τραπεζίτες. Πεινάνε!

    Σοσιαλιστική αλληλεγγύη στους μή έχοντες Τραπεζίτες.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤE ΡΕ ΕΣΕΙΣ..
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟN ΨΗΦΙΣΑΤΕ...!!!
    ΣΤΑΓΟΝΑ..σταγόνα..
    ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ
    ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και θα σας έλεγα εγώ ΤΟΜΑΡΙΑ πόση αλληλεγγύη θα ήταν οι φόροι…!!!!!

    Στο λαιμό να σας κάτσουνε καθάρματα ειδικά εσένα αβάφτιστε που νομίζεις ότι κάτι είσαι…σου χτυπάνε το ντέφι και χορεύεις σαν την αρκούδα και κάνεις και πλάκα εις βάρος των πολιτών.

    Χαζό είναι το GAP?
    Τί είδους αλληλεγύη είναι οι φόροι?
    Ημίχαζο…δηλαδή ούτε καν ολόκληρο.

    ..προς κάλυψη αναγκών του φιλοπτώχου τραπεζιτών και πολιτευτών!
    Γιατί όπως έλεγε ο Μητσοτάκης: ,
    “Οι Τράπεζές μας υποφέρουν”!
    Αλληλεγγύη στους τραπεζίτες. Πεινάνε!

    Σοσιαλιστική αλληλεγγύη στους μή έχοντες Τραπεζίτες.

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤE ΡΕ ΕΣΕΙΣ..
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟN ΨΗΦΙΣΑΤΕ...!!!
    ΣΤΑΓΟΝΑ..σταγόνα..
    ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ
    ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά κυρά μου, τα πιστέυεις αυτά που λες?
    Εγώ δεν βλέπω να γιορτάζει κανείς σήμερα.
    Κάθε σπίτι έχει τα δικά του βάσανα, που εσείς δημιουργήσατε.
    Την ώρα που εμάς μας έβγαινε ο κώλος να δουλεύουμε για να κλείσουμε τρύπες, ο "σοσιαλιστής" αρχηγός σας, έκανε διακοπάς.
    Κυρά μου, τα γιαούρτια θα τα τρώτε στην κεφάλα, και μάλιστα θα είναι από τα κυριλέ με το πήλινο λεκανάκι.
    Αντε λοιπόν παράτα μας στη μιζέρια μας και πήγαινε στα αφεντικά σου στις Βρυξέλλες να λες μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι πασοκοι υποψηφιοι ξερουν οτι πηγαινουν σαν προβατα στη σφαγη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. “Τριπλή πόρτα” έφαγε ο Γιώργος από υπουργούς του !!!


    Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε από το πρωί της Πέμπτης αλλεπάλληλες συναντήσεις με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να τους πείσει να μετακομίσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

    Μεταξύ άλλων είχε συναντήσεις με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Απόστολο Κατσιφάρα για την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Ουδείς εκ των τριών αποδέχθηκε να είναι υποψήφιος, εκφράζοντας ο καθένας συγκεκριμένες επιφυλάξεις.

    Ο κ. Παπανδρέου συνάντησε επίσης τον βουλευτή Πάρη Κουκουλόπουλο, ο οποίος επίσης αρνήθηκε να πάει υποψήφιος περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία. Σε εκκρεμότητα είναι επίσης η ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον βουλευτή Καβάλας Μιχάλη Τιμοσίδη, ο οποίος προορίζεται για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – κατά τα φαινόμενα ο κ. Τιμοσίδης έχει αποδεχθεί την πρόταση παρά τις αρχικές επιφυλάξεις του.

    Ο κ. Παπανδρέου έχει επίσης το απόγευμα συναντήσεις με τις κυρίες Τίνα Μπιρμπίλη και Εύη Χριστοφιλοπούλου, καθώς και τον Κώστα Σκανδαλίδη. Και οι τρεις τους είναι υποψήφιοι για το χρίσμα στην περιφέρεια Αττικής. Για την ίδια περιφέρεια εξετάζεται, παρότι η ίδια δεν θέλει και η Φώφη Γεννηματά.
    Ο πρωθυπουργός θα κάνει προσωπικά τηλέφωνα ή θα συναντήσει κι άλλους βουλευτές, όπως την Άντζελα Γκερέκου, η οποία πιέζεται να είναι υποψήφια στα Ιόνια νησιά.

    Μόνοι σίγουροι πλέον πρέπει να θεωρούνται ο Ευάγγελος Αργύρης για την Ήπειρο, η Ελπίδα Τσουρή για το βόρειο Αιγαίο και ο Γιάννης Μχαιρίδης για το νότιο Αιγαίο. Για την Πελοπόννησο ζητήθηκε νέα μέτρηση, προκειμένου να δει η Ιπποκράτους τις πιθανότητες νίκης, που έχει ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπυλος, μετά την άρνηση του βουλευτή Μεσσηνίας Οδυσσέα Βουδούρη.

    Για τη Θεσσαλία συζητείται η Ροδούλα Ζήση, ενώ για την Κρήτη τα πράγματα είναι μεταξύ του Σταύρου Αρναουτάκη και της Βαγγελιώς Σχοιναράκη, με την πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΛΕΦΤΙΝΑ.ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΥΠΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μας ρημάξατε,μας φτάσατε στα όρια της φτ΄χειας, με τις περικοπές των μισθών μας και εσύ μας μιλάς για 3 Σεπτέμβρη και κουραφέξαλα.

    Δεν ντρέπεστε να προκαλείτε το κοινό αίσθημα ; Τι σχέση έχει το σημερινό ΠΑΣΟΚ με την 3η Σεπτέμβρη ; Ου να μου χαθείτε...

    Και στη ΔΕΘ απέξω θα βρίσκομαι να διαμαρτυρηθώ και στη κάλπη θα πάω να μαυρίσω τους εκλεκτούς του κόμματος, που μας εξαπάτησε και μας έφτασε τις οικογένειές μας στα όρια της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ,ψηφίζοντας κάποιον άλλο υποψήφιο για δήμαρχο και περιφερειάρχη και στους δύο γύρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φόροι: Αλληλεγγύη στην …κυβέρνηση

    Γλώσσα: Σεξουαλικό όργανο, το οποίο μερικοί εκφυλιστικά το χρησιμοποιούνε για την ομιλία

    Ομαδική δουλειά: Η δυνατότητα να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους

    Τραπεζίτης: Αυτός που σου δανείζει την ομπρέλα του όταν έχει λιακάδα και την παίρνει πίσω όταν αρχίζει να βρέχει

    Απαισιόδοξος: Αισιόδοξος με εμπειρία
    ____________________________________

    Aντι για παπουτσια συνελληνες,
    ας πεταξουμε μεθαυριο στη ΔΕΘ
    τσαρουχια με ΦΟΥΝΤΑ.

    Ο Πρώτος πολίτης μας έδειξε..το δρόμο (απο παλιά βέβαια στη γλάστρα)
    Αλλά σήμερα την ..φάγαμε στην μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ...........
    ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. “Αν κάποιος θέλει να καλλιεργεί στο μπαλκόνι του λίγο χασίς «δι’ ιδίαν χρήσιν», αυτό δεν είναι τόσο τρομερό.

    Ετσι προωθούσε την “privé-home-made” χαύνα στη νεολαία, ως (ευτυχώς!) μονοετής υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988-1989). Την σκυτάλη πήρε ο γίγαντας Γεράσιμος (vertigo).

    Aπό ανάλγητους, ανίκανους, ατάλαντους, άχρηστους, διεφθαρμένους, λαπάδες πουλημένους σκαφάτους με πολιτικό ανάστημα νάνου OΛΑ ΠΡΕΠEI NA TA ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !

    Mineiko Bilderberg: Πρωθυπουργός (1 + 1 + 22)= 24 Μνημοσύνων της Ελληνικής Κυριαρχίας + ΥΠΕΞ + Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς + Μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών + Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών και Αυτομόρφωσης!!! + Ιδρυτικό Μέλος του Helsinki Citizen Assembly + Ιδρυτικό Μέλος της Πρωτοβουλίας για τη Συνεργασία στα Βαλκάνια = Persona Non Grata στην Ελλάδα!


    Φούντα δεν πιστεύω, είναι πολύ μπας-κλας, για τα φτωχαδάκια.
    Για τη χάρη του μόνο εκλεκτά αλκαλοειδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμπρός γιά νέους Άκηδες,Μαντέληδες,Τσουκάτους,Λαλιώτηδες,Νεονάκηδες και σόι πάει το βασίλειο.
    Σαν δεν ντρέπεστε ρε ξετσίπωτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θείτσα, πιάσε μια μακαρόνι με ολίγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η τύπισσα έχει χοντρο πρόβλημα. Εμένα ό,τι λεφτά ή φάρμακα και να μου δίνανε, ΤΕΤΟΙΕΣ μαλακίες δεν θα έγραφα. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τι μπουρδες μας λες παλι κι εσυ ρε μανταμιτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παιδιά η εγώ είμαι τρελός και δεν ξέρω τι διαβάζω η αυτή η θείτσα είναι τρελή γι δέσιμο.
    εκτός αν μας περνάει για τελείως χαχόλους η στην τελική είμαστε χαχόλοι και ανεχόμαστε ακόμα να ακούμε παπαροπασοκολογίες.
    ουστ μωρή και συ και η 3 σεπτεμβρη που να μην είχε έρθει ποτέ.
    τίποτα σάπιες ντομάτες δεν έχουν οι πατριώτες εκεί να τις φας στη μούρη.
    παπαροπασοκτζού.
    ουσττττττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 2010 ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ


    ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ

    Θ Λ Ι Β Ε Ρ Ε Σ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρε παιδιά ψυχραιμία.
    Η κυρία αν δεν υπήρχε το PASOK να την κάνει βολευτή θα ήταν μια απλή υπάλληλος στην καλύτερη περίπτωση και θα μέτραγε τα ευρώ να δει αν της βγαίνουνε για σχολικά, ενώ τώρα σαν βολευτής πάιρνει τις 10 χιλαροπούλες το μήνα και σιγά μην την απασχολούν τετριμένα πράγματα όπως ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ.
    Οπότε κάλά κάνει και λιβανίζει την κυβερνητική πολιτική, γιατί χέρι που σε ταιζει δεν το δαγκώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΗ.
    ΤΟ ΙΔΡΥΣΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ.
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 3 του Σεπτέμβρη 1974 - 2010.
    Απο τον Σοσιαλισμό
    στον ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΛΗΣΜΟ.

    ΠΑΣΟΚ χέρι-πάδι με το βόδι.
    η γη να τρέμει,
    ο ήλιος του
    νέου ΦΑΣΙΣΜΟΎ
    ανατέλει.

    ΠΑΣΟΚ. Κατόπιν αδείας του ΔουΝουΤίου
    ΕΠΚΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ουουρ' μωρ' θείτσα μ' ουραία π' τα λες!

    "Ξεπετάχτηκε από τα σωθικά του λαού;;"

    καλό και τούτο πάλι.
    Να ξεπεταχτεί από τα σωθικά μου... ο Τσοχατζόπουλος!

    Ετοιμόγενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. το πασοκ εχει τελειωσει οριστικα, ειστε με ημερομηνια ληξεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Xρόνια πλολά ...
    3ης του Σεπέμβρη Γιωργάκη
    να περνάς..
    «Πόδι-Πόδι-Με-Το-Βόδι.»

    Το νέο ΠΑΣΟΚ είναι αμιγώς νεοφιλελεύθερο-ακροδεξιό κόμμα.
    Λογικό να είναι ατζέντης του ο κωλοτούμπας, o φίλος τού μεγάλου σοσιαλιστή

    -”Είμαστε η γενιά των Αετών”!
    -”Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς”!
    -”Γροθιά στο σάπιο και το κατεστημένο”!
    -”Δύμανη ανόδου”
    Η ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΑ.ΣΟΚ.

    Ειμαστε η γενια των χαρταετων
    Είμαστε η γενιά των πράσινων χαρταετών.

    Εξαλλου όπως είπε ο Runciman: Τα κτήνη είναι του Θεού, η κτηνωδία των ανθρώπων.

    Ευτυχίαααααααα…….
    ΝΤΡΟΠΗ κορίτσι πράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 3η του Σεπτεμβρη, καθε χρονο και νεο αγγουρι για τους μισθωτους-συνταξιουχους-ανεργους.
    Καθε χρονο και νεα πλουτη για τους κυβερνωντες και τα μεγαλοεπιχειρηματικα (αεριτζιδικα ως επι το πλειστον) τζακια.
    Αυτος ειναι ο σωστος τιτλος κυρια μου......
    ΜΑΥΡΟ στους πρασινο-γαλαζους επανιδρυτες και στα δεκανικια τους (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Αριστερα, ΛΑΟΣ, Οικολογοι, Δραση, Φιλελευθερη Συμμαχια, η λιστα θα μεγαλωσει συντομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κι εγώ αν ήμουν βουλευτής τέτοιες μαλακίες θα έλεγα.
    Σωστη η κυρία.
    Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που τους ακούνε ... και τους πιστεύουνε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση