GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειονοτικό «τoυρκικό» συνδυασμό ετοιμάζουν για τον δήμο Κομοτηνής...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Καλά πληροφορημένη η εφημερίδα «ο Χρόνος», παρουσιάζει τα γεγονότα έτσι όπως είναι. Στην Κομοτη...

Καλά πληροφορημένη η εφημερίδα «ο Χρόνος», παρουσιάζει τα γεγονότα έτσι όπως είναι.
Στην Κομοτηνή σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το τουρκικό προξενείο επέβαλε και κατεβάζει οριστικά ανεξάρτητο μειονοτικό συνδυασμό για τον δήμο Κομοτηνής με υποψήφιο δήμαρχο τον πρόεδρο της Ένωσης «Τούρκων» Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν.
Αυτή η εξέλιξη δείχνει καθαρά ότι και στο νομό Ξάνθης το θέμα με τους ανεξάρτητους μειονοτικούς συνδυασμούς, δεν έχει...
 ακόμη «κλείσει». Είναι κάτι που το είχαμε επισημάνει στα blog εδώ και καιρό (δες εδώ) και φυσικά αλλάζει κατά πολύ τα εκλογικά δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου για το Δήμο Κομοτηνής…

4 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΖΕΦΡΕΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΝΟΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑ ΝΔ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ
    του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    Ήταν τότε – στις 27 Ιουνίου του 2010...
    Ήταν τότε που ο Κουβέλης έκανε την (μια ακόμα) γιαλατζή επανάστασή του....
    Ήταν τότε που εμείς γράφαμε: «Κανείς προφανώς δεν τους είπε (ή κανέναν δεν άκουγαν όταν τους φώναζε) πως το πρόβλημα αυτής της κοινωνίας, δεν είναι η ποσότητα των παραμάγαζων της «Αριστεράς», αλλά η ουσιαστική εναλλακτική πολιτική πρόταση ανατροπής και δράσης, που θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, και τη ζωή μας συνολικότερα.»
    Και τότε κάποιοι έσπευσαν να μας κακίσουν…
    Έσπευσαν να μας χρεώσουν εμπάθεια απέναντι στο «συμπαθή» πολιτικό άνδρα, λες και είχαμε να μοιραστούμε μαζί του τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες θλιβερές επιλογές.
    Όμως… Πριν αλέκτωρ κακαρίσει – όχι τρις αλλά ούτε καν άπαξ – ο «συμπαθέστατος" ήρθε να μας δικαιώσει με τις πολιτικές του επιλογές.
    Τώρα ζητάει απομνημονιοποίηση των δημοτικών εκλογών.
    Δηλαδή προωθεί την αποενοχοποίηση της κυβέρνησης των Τσολάκογλου.
    Μέσα από την επιθυμία της προσωπικής του πολιτικής επιβίωσης, προωθεί «αριστερόστροφο» συγχωροχάρτι στην πολιτική του δοσιλογισμού.
    Ο θλιβερός επαναστάτης της γιαλατζή αριστεράς, αναζήτησε το πολιτικό αποκούμπι στους θιασώτες του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ… ΛΑΟΣ… και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) και επιχειρεί να τους απομνημονιοποιήσει.
    Γι αυτόν τον αριστερόστροφο αβανταδόρο του σοσιαλίζοντα φασισμού, ένα δεξιόστροφο φάσκελο θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή του.

    Δοξάστε τον ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαγκες παρτε το χαμπαρι.

    ο αλλοδαπος καθυστερημεος πηρε μερικα εκατομμυρια απο τις τραπεζες για να μας βαλει στο δντ.

    μολις παρει τον πουλο, η δει οτι η κατασταση ζοριζει, θα φυγει ουτως η αλλως εξω για την θεση στο οηε η την παγκοσμια τραπεζ που του εχουν κρατημενη σαν ανταλαγμα και αυτη για το δντ.

    δεν τον νοιαζει η ελλαδιτσα
    παρτε το χαμπαρι επιτελους

    καποιος πρεπει να τον καθαρισει πριν την κανει εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τις υγείες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση