GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ κατεβάζει για δήμαρχο, σύμβουλο του Μαντέλη!..

...που είναι σήμερα "επικοινωνιολόγος"  της Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου  Μύλος στην Αργυρούπολη... Από την Ιωάννα Ξυλαδάκη Διάβασα...

...που είναι σήμερα "επικοινωνιολόγος"  της Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου 
Μύλος στην Αργυρούπολη...

Από την Ιωάννα Ξυλαδάκη

Διάβασα με έκπληξη ότι στα ονόματα που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές, για το νέο δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού υπάρχει ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και όχι ο αγωνιστής Χάρης Πασβαντίδης που αποκλείεται για μια ακόμη φορά. Με ποια κριτήρια; Πάντως στην περιοχή μας επικρατεί αναστάτωση.
Δεν αποφεύγω λοιπόν τον πειρασμό να σας ενημερώσω -στέλνοντας και το σχετικό ΦΕΚ με τη σχετική διόρθωση της ιδιότητας από ..."κοινωνιολόγο" σε "επικοινωνιολόγο"- ότι ο κ. Κωνσταντάντος που θέλει να βγει δήμαρχος είναι σήμερα διορισμένος Ειδικός Σύμβουλος της υπουργού Υγείας Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου. Με τις δικές της "πλάτες" άραγε κατεβαίνει; Και το δικό της έργο (....) θα προβάλει για να βγει; Ή μήπως κάποιοι χρησιμοποιούν το κράτος και τις κρατικές τους θέσεις για να "καπελώσουν" την κοινωνία; Αυτά δεν είπαμε ότι ανήκουν στο παρελθόν;
Επίσης, να σας πω ότι ο κ. Κωνσταντάτος, τον οποίο σήμερα το ΠΑΣΟΚ θέλει να...
 κατεβάσει για δήμαρχο μας, διετέλεσε σύμβουλος και του κ. Τάσου Μαντέλη, όταν αυτός ήταν υπουργός Μεταφορών κατά την περίοδο 1997-2000. Ναι, του γνωστού κ. Μαντέλη της Siemens... (Οχι ότι έχει καμιά ευθύνη και ότι ήταν επιλήψιμο, αλλά τι ...επικοινωνιακές συμβουλές του έδινε άραγε τότε;)

27 σχόλια

  1. Jean Constantato
    Xarry Pass Avant

    Τα αλλοδαπά, και στον ύπνο τους και στον ξύπιο τους, εξουσία θα ονειρεύονται.
    Δεν θα τους δείτε ποτέ να εργάζονται πραγματικά!

    Ως αλήτες ήρθαν στην Ελλάδα και ως τέτοιοι συνεχίζουν να λειτουργούν.

    Αδιόρθωτοι ληστές που βρωμίζουν τον τόπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους πραγματικούς Έλληνες κατοίκους της Ελλάδος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε δεκαμελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ( να γνωρίζουν από όπλα , και πολεμικές τέχνες ) ,
    και να αρχίζουν τις εκτελέσεις των λαθρομεταναστών , μεταναστών .
    Διότι αυτοί είναι παράνομοι και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τους πιάσει η αστυνομικά με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων , τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα εκτελούνε τους λαθρομετανάστες , μετανάστες βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα
    Καλή δουλειά και είμαστε μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά πού κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ο Herr Mandel;
    Τον φυγάδευσε το παSSοκ στη Γερμανία, ή όχι ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΚΙ'ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ;;;;;;;......ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ "ΜΑΣΑΕΙ" ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ειναι ο αγωνιστης?ποτε αγωνιστηκε και που?Καλα περιμενετε να δειτε ποσους δημαρχους θα βγαλει το πα-σοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [...«και να αρχίζουν τις εκτελέσεις των λαθρομεταναστών , μεταναστών»...]

    Έχω την εντύπωση ότι κάποιος σε έβαλε για να τα γράψεις αυτά!


    Αυτός ο κουτοπόνηρος πολύ θα το ήθελε μάλλον να μας παραπλανήσει για να μην καταλάβουμε ποιοί είναι οι αληθινοί υπαίτιοι για την υποδούλωση τής Χώρας.

    Τώρα, τα χιτλερικά ζώα νόμισαν ότι δεν θα στραφούμε εναντίον τους, αλλά θα αρχίσουμε να κυνηγάμε τους πειναλέους πακιστανούς και αφρικανούς... Να μας βάλουν δηλαδή να κάνουμε την εγκληματική δουλειά που θα ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι - χωρίς όμως να φαίνονται οτι είναι οι πραγματικοί αυτουργοί!

    Γερμανικά ζώα, σας έχουμε μάθει τόσο καλά, που είναι αδύνατον να κρυφτείτε.
    Όξω από δω, φασιστικές κοπριές!
    Ραους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΙΑ ψήφο σε κομματόσκυλα, και έτσι βοηθάμε στην κατάρρευση των διχαστικών εγωμανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

    Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΑΣ 'ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠ@@@@ Η ΒΟΥΛΗ' ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρία Ξυλαδάκη επειδή προτιμάτε τον κ. Πασβαντίδη δεν είναι σωστό να συκοφαντείτε τον αντίπαλό του. Όπως λέτε αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε. Αν ο Μαντέλης έσφαλε δεν θα κατηγορούνται όσοι υπήρξαν συνεργάτες , σύμβουλοι ή συγγενείς του. Θα μπορούσατε να προβάλετε το έργο και τους αγώνες του κ Πασβαντίδη. Αν τον ρωτήσετε δεν θα εγκρίνει αυτό που κάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί δεν μας λές κοπέλα μου καλύτερα γιατί ΚΟΨΑΝΕ τον ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ για 2Η φορά.
    Ο κάθε άσχετος Κωνσταντάτος σε πείραξε ή τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ που γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ οτι έχουν γίνει?
    Θα είσαι τουλάχιστον ηλ...α οτι τον κόψανε για να κάνουνε την πλάκα τους.

    Υ.Γ Αλήθεια για πές μας ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙ Ο Κος ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗς ΣΗΜΕΡΑ?
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αμα βαζετε την Φωφη σωθηκαμε....
    δεν βαζετε τον Μαντελη καλυτερα...καλος ειναι ο γαμιολης ο αντρας....να αραξει στην γραφειαρα του δημαρχειου μπας και χωνευσει το καταπετασμα που κατεβασε ο πουστης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλέ είναι αυτό το παλικάρι με τα γένια που είναι πάντα από πίσω της, όπου και να εμφανίζεται ? Λύστε μου την απορία γιατί τόσο καιρό τον περνούσα για bodyguard, ή car driver ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ!ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ.ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΧΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν αντιλαμβάνομαι τι σχέση μπορεί να έχει αν κάποιος είναι σύμβουλος του Μαντέλη με το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έκοψε τον Πασβαντίδη για 2η φορά; Με τον Μαντέλη δούλεψαν χιλιάδες άνθρωποι και τον ψήφισαν επίσης χιλιάδες. Να πεθάνουν κατά την κυρία αυτή; Να αυτοκτονήσουν; Να πάνε μετανάστες;;ήταν όλοι κλέφτες δηλαδή;που γνωρίζετε τον Κωνσταντάτο που είναι νέο παιδί και όταν ήταν ο Μαντέλης υπουργός δεν πρέπει να ήταν παραπάνω απο 22 χρονών ώστε να τον βαφτίζετε σύμβουλο;έχετε στοιχεία κυρία μου;η είστε συνάδελφος στην Αυριανή του Αγωνιστή Χαρη που αν αριθμήσεις τους πολιτικούς που ήταν σύμβουλος θα βάλουμε τα κλάματα. Ντροπή σας. Πείτε μας γιατί κόψανε τον Αγωνιστή τα συντρόφια στο ΠΑΣΟΚ για δεύτερη φορά, πείτε μας αν θα κατέβει τώρα αντάρτης και σε ρόλο εφιάλτη και αφήστε τα αυριανιστικά κόλπα ότι φταίει ο άλλος που ήταν δήθεν σύμβουλος. ο κόσμος δεν μασάει. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΨΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!ΟΣΟ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΤΟΣΟ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο Κ.ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΑΡΑΓΜΑ.Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ??Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. eytyxos pou to pasok vrhke enan agonisth symvoulo ypourgon gia thn argyroupoli.panta se kratikes theshs mpravo !!!!!mayro poy tha fAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ΄΄.ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ΄.ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ΄΄΄ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!!!!ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ!!!!!!!ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΓΩΝΙΣΤΗς ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗς " ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ....

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ "ΖΗΤΩ Ο ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ , ΔΙΑΔΟΧΟΣ (ΔΙΑ ΒΟΗΣ) ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ BLOG

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΜΕΣΑ....
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ...

    ΤΕΛΟΣ...
    ΠΟΙΟΣ , ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ CAREFOUR, ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, 8 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ 4 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2 "ΞΥΝΟΝΤΑΙ"...)

    ΠΟΙΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβάζω αυτά που γράφετε φίλοι για τον Κωνσταντάτο και με πιάνουν τα γέλια. Για τον νέο άνθρωπο δηλαδή, τον φέρελπυ νέο κλπ.κλπ.
    Τον άνθρωπο που αν δεν ήταν ο ευσταθίάδης δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του. Τον άνθρωπο που χρησιμοποίησε ένα σύλλογο (των κεφαλλονιτών) για να κάνει δημόσιες σχέσεις, και να τον κομματικοποιήσει αισχρά, διώχνοντας κάθε άλλο μη πασόκο.
    Τον άνθρωπο που έχει τις μεγαλύτερεσ αντιπάθειες στην πόλη του γιατί είναι αλαζόνας και αχάριστος. Τον άνθρωπο που θα πηδήξει όποιον δεν του... κάθεται.
    Τον άνθρωπο που σε ένδειξη ευγνωμοσύνης στον ευσταθιάδη άρχισε απο το πρώτο χρόνο να διαφοροποιείται και να προετοιμάζει το έδαφοσ για τη σημερινή κατάσταση. Τον άνθρωπο που έβριζε τον ευσταθιάδη ως γέρο, ραμολιμέντο, καιάχρηστο.
    Παραμερίστε ρε, περνάει ο φον Κωνσταντάτος...
    Ο άνθρωπος που δεν άφηνε καμία "ευκαιρία" να πάει χαμένη.
    Ήθελα να ήξερα αν δενήταν μερικοί κεφαλλονίτεσ στην κυβέρνηση αυτό το παιδάκι τι τύχη θα είχε.
    Ο γερουλάνοσ, η ξενογιαννακοπούλου και η βάρτζελη του γραφείου του κ.Παπανδρέου...
    Με τέτοιου είδου είδους μεθοδεύσεις ο καθένας πάει μπροστά.
    ¨οσο για τον πασβαντίδη, ας βγουν καθαρά να πουν τι του προσάπτουν. όχι λάσπη. γεγονότα θέλει ο λαόσ τησ αργυρούπολης καιαποδείξεις.
    έγινε κι ο κωνσταντάτοσ αντιδήμαρχοσ πολιτισμού για δύο χρόνια και σήκωσε μύτη. Αν νομίζει ότι πήρε τη στήριξη και θα του ανοίξουνδιάπλατα τις πόρτες στην αργυρούπολη,κάνει λάθος. Οιάνθρωποι δεν ξεχνάνε τα ψέμματα καιτην αλαζονεία ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα διαπιστώσετε ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν ελένξει κανείς το υπόβαθρο των μελών της ΝΕΑΣ - ΩΡΑΙΑΣ κλπ παράταξης. Κάποιοι δηλώνουν πομπώδη επαγγέλματα χωρίς να έχουν περάσει ποτέ ούτε την πόρτα της σχολής που λένε ότι έχουν τελειώσει. Γνωρίζουν άραγε τα λαμόγια το Νόμο περί παραπλάνησης κοινής γνώμης ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2 χρονια δεν παταει σε δημοτικα συμβουλια ο φον κωσταντατοσ απο οτι γνωριζω.σε σοωαρα θεματα ολο κατι του τυχαινε και τωρα ζηταει συννενεση.!!!!!το πασοκ της αργυρουπολησ νομιζει οτι θα τον στηριξη !!!!!!η νομιζει οτι ο κοσμος ξεχναει οτι εχει καβαληση ενα καλαμι μεγαλυτερο απο το μποι του!!!!για να δουμε φον !1!!!!!θα φτιαξης ψηφοδελτιο ικανο!!!η νομιζεισ οτι η διεκδηκηση του δημου θα σε βοηθηση η μαριλιζα και ο μαντελης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιατί κανείς δεν γράφει επώνυμα εδω μέσα?Κανεις δεν έχει το θάρρος της γνώμης για αυτά που λέει και γράφει?Όλοι "κότες" της ανωνυμίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αντε μπραβο ...
    ξεκινα πρωτος εσυ κι ακολουθουμε....
    μαθατε ολοι γραμματα και αραδιαζετε κοτσανες στον αερα....
    κακομοιρηδες , καημενοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση