GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοβουλία για τον δήμο Πατρέων‏...

Από τον Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο Είμαστε μια ομάδα νέων ενεργών πολιτών της Πατραϊκής κοινωνίας οι οποίοι αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για...

Από τον Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο
Είμαστε μια ομάδα νέων ενεργών πολιτών της Πατραϊκής κοινωνίας οι οποίοι αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για να περάσει η τύχη της πόλης στα χέρια μας.
Βαρεθήκαμε τα πολλά λόγια και τα λίγα έργα καθώς και τις πρακτικές του παρελθόντος με τις οποίες δεν είναι δυνατόν να σχεδιαστεί το μέλλον.
Όλοι μας επιθυμούμε να «φτιάξουμε» την πόλη μας και όχι να «φτιαχτούμε».
Δεν τοποθετούμαστε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε στο κέντρο. Δεν έχει νόημα ο...
 προσδιορισμός του δημότη μέσω της κομματικής του τοποθέτησης.
Η νέα γενιά, εκ φύσεως αναμορφωτική και ανατρεπτική, με κύρια χαρακτηριστικά την ηθική, την ανιδιοτέλεια, τη γνώση, την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την αυτοπροσφορά και συνεπικουρούμενη από τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας πιστεύουμε ότι είναι η λύση του αδιεξόδου. Είναι η ελπίδα της πόλης μας.
Βγαίνουμε μπροστά με όραμα την πρόοδο και μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για μια πόλη που μας αξίζει και θέλουμε να τη ζήσουμε. Τη δική μας Πάτρα.
Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση http://www.protovouliapatras.gr/ και προτείνετε και τις δικές σας ιδέες για το νέο Καλλικρατικό Δήμο Πατρέων.

4 σχόλια

  1. καλά ρε μαλάκα, ΕΜΑΧ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ
    χόμπυ έχεις να τρως γαμωσταυρίδια.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Ε!!!! ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
    Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΤΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 20:00, ΣΤΟ "ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΟΝ" (ΕΝΑΝΤΙ Γ΄ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ) ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

    ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΤΖΟΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση