GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσέλη και Μπατζελή υποψήφιες για Περιφερειάρχες...

Τι ακούγεται τις τελευταίες ώρες εν όψει του ανασχηματισμού . Οργιάζει η σεναριολογία εν όψει ανασχηματισμού. Ετσι ακούγεται ότι αρκετοί ...

Τι ακούγεται τις τελευταίες ώρες εν όψει του ανασχηματισμού
.
Οργιάζει η σεναριολογία εν όψει ανασχηματισμού. Ετσι ακούγεται ότι αρκετοί υπουργοί και υφυπουργοί μπορεί να φύγουν για να διεκδικήσουν Περιφέρειες ανά την Ελλάδα.
Ένα από τα ονόματα αυτά είναι και της Λούκας Κατσέλη που ακούγεται ως πιθανή υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να αναλάβει το Εμπορικής Ναυτιλίας που μάλλον θα αποσχιστεί από το Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας. Για εκεί προορίζεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (που όμως θέλει το σύνολο των αρμοδιοτήτων του, όπως είναι σήμερα) και ένα από τα...
 πιθανά ονόματα για το Προστασίας του Πολίτη είναι του νυν αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη.
Για την περιφέρεια Αττικής ακούγεται και το όνομα της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη. Επίσης, η νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή συζητείται ως πιθανή υποψήφια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Μια άλλη γυναίκα, η Αννα Διαμαντοπούλου, αν φύγει  από το Παιδείας μπορεί να πάει στο υπουργείο Υγείας.
Ο Αδιάκριτος

20 σχόλια

  1. Βρήκαν πάλι την ..Λύση τα "αλάνια" οι Σύμβουλοι Γιώργου !!!
    Κρουαζιέρα για την κυβέρνηση. !

    Μια εντυπωσιακή είδηση από το εξωτερικό.

    Το 2012 το κρουαζιερόπλοιο Balmoral θα κάνει την ίδια διαδρομή που έκανε και ο Τιτανικός και στις 14 Απριλίου, στην τραγική επέτειο, θα βρεθεί στο σημείο που βούλιαξε το τεράστιο πλοίο. Εκεί θα γίνει ειδική τελετή προτού συνεχίσει το ταξίδι του για τη Νέα Υόρκη. Επιβάτες θα είναι κατά κύριο λόγο συγγενείς των θυμάτων του περίφημου ναυαγίου που κόστισε τη ζωή σε 1.500 επιβάτες.

    Με την κυβέρνηση να είναι γνωστή για τον Τιτανικό της οικονομίας καλό θα ήταν να κλείσει ορισμένες θέσεις για το ταξίδι.
    Άλλωστε ο υπουργός Οικονομικών πρώτος είχε μιλήσει για τον Τιτανικό, προτού εμφανιστούν οι «σωτήρες» του ΔΝΤ.

    Τώρα που ο κ. Παπακωνσταντίνου αποδεικνύεται προφήτης και πλησιάζουμε ως χώρα στο ναυάγιο της οικονομίας, μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνουν το ταξίδι με προορισμό το παγόβουνο;

    Άλλωστε, κάτι ανάλογο κάνει και η οικονομία.

    ** Ο ΓΑΠ θα πάει είπε με κανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργιάζει η σεναριολογία εν όψει ανασχηματισμού.
    //////////////////////////////
    Σιγά τά όργια.
    Ούτε μιά σταγόνα υγρασίας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 1.
    Θεέ και Κύριε!
    Ο Πιο Άχρηστος και Επιζήμιος για τηνΕλλάδα και τους Έλληνες διατελέσας Πρωθυπουργός Κωστάκης Καραμανλής, ο Πρωθυπουργός που έστησε την Ελλάδα μας, και Ελλάδα του; στο Εκτελεστικό Απόσπασμα ουκ ολίγες φορές εν τη Πρωθυπουργία του σινάμενος και κουνάμενος, διερωτάτε δια μέσω των εξαπτέρυγων του από τηλεοράσεως, και μάλλον καταφατικά εάν το Πασόκ ζητά την πολιτική εξώντοση του!
    Ο Μικράνθρωπος που δια μέσω της απογραφής Του, έριξε την Ελλάδα στα σκατά ανερυθρίαστος, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα βρωμερά και απύθμενα πολιτικά του πάθη εναντίων του Πασόκ, και καταδίκασε όλους τους Έλληνες και αυτούς που τον ψήφισαν και αυτούς που δεν τον ψήφισαν να είναι υποκείμενοι στην κάθε λογίς όρεξη των άλλων ομοίων του Δυτικοευρωπαίων, αναρωτιέτε για το μέλλον του!
    Την ταινία, Ένας Βλάκας και Μισός πόσες φορές την έχει δει και έχει εθιστεί με τον χοντρούλη που είπε, βλάκας εγώ, βλάκας εσύ;
    Το λαγός την φτέρη κούναγε κακό της κεφαλής του πόσες χιλιάδες φορές το έχει επαναλάβει και έχοντας του γίνει βίωμα δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό;
    Αυτός ο Μικράνθρωπος έπρεπε να είναι στην φυλακή και μόνο για το γεγονός πως στις φωτιές που κατέκαψαν την Ελλάδα επί πρωθυπουργίας του και εβδομήντα περίπου ανθρώπους ζωντανούς δήλωσε με θράσος και ηλιθιότητα ότι παρακολουθούσε τα γενόμενα από την τηλεόραση! Ο Άθλιος! ( να φανταστώ ότι και αυτό το έκανε στα διαλείματα του GAME BOY που έπαιζε, ή ότι η τσίκνα των καμμένων που έβλεπε του άνοιξε την όρεξη για παϊδάκια;) ΣΥΝΕΧΕΙΑ…… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 2,
    Ο Άθλιος που για να βολεύει τα γαλάζια παιδιά, μαζί με τον Κύριο Καθηγητή που τον υπερασπίζεται στα κανάλια, καθιέρωσε την συνέντευξη στις προσλήψεις και το πριμ του πενήντα τοις εκατό μοριοδότηση στους προσληφθέντες για ακόμη πιο πέρα, στέλνοντας στο σκατόλακο που να πέσει ο ίδιος, χιλιάδες νέους και νέες που δεν είχαν κομματική ταυτότητα της αρεσκείας του, εκφράζει μέσω πληρωμένων κοντυλοφόρων την ανησυχία του για το πολιτικό του μέλλον!
    Αν υπήρχε δικαστήριο με Εθνική συνήδειση και για αυτό θα έπρεπε και αυτό να τον έχει στείλει στην φυλακή, γιατί διαχώρισε με σκληρα κομματικά κριτήρια Έλληνες από Έλληνες, και μάλιστα τον Ανθό της Ελλάδας, τα Νιάτα της, Τα Παιδιά της στα Πρώτα τους Βήματα!
    Για αυτά και χιλιάδες άλλα σου ατοπήματα Κύριε Κραμανλή, μην αναρωτιέσε για το πολιτικό σου μέλλον, εσύ το κατέστρεψες, και εξ αυτού στην συνήδειση όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, και αυτών που σε ψήφισαν και αυτών που δεν σε ψήφισαν, είσαι ένα Πολιτικό Τίποτα, ένας Μικράνθρωπος που εκμεταλευόμενος το όνομα του θείου του ανέβηκε εκεί που ανέβηκε για να πέσει και να μην ξανασηκωθεί, γιατί ήσουν τόσο λίγος, τόσο Άχρηστος, και τόσο Εθνικά Επιζήμιος, που ποτέ δεν θα σε ξαναχρειαστούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
    ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕΣ, ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ;;;;;;;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεσα σε εννια μηνες ξεσκισαν τον τοπο στον φορο και το μονο που καταφεραν ηταν τα ευσημα των νταβατζηδων που απο την μια τσεπη μας δανεισαν και με το αλλο χερι τα ξαναεβαλαν στη θεση τους χρεωνοντας μας ακομα περισσοτερο με τοκους.

    Ποια ειναι η προοπτικη αυτης της πολιτικης;
    Ποιος ειναι ο χρονικος οριζοντας απεξαρτησης απο το ΔΝΤ ;
    Κανενας και τιποτε.
    Βαδιζουμε στις εντολες αφαιμαξης του κινητου πλουτου που υπαρχει στην χωρα μεχρι να φτασουμε και στην ουσια που ειναι ο φυσικος και γεωγραφικος πλουτος αυτης της χωρας.

    Ειναι τοσο κακος ηθοποιος και ξετσιπωτος σαν ανθρωπος που ενω γνωριζε τα παντα για την οικονομια κοροιδευε τον κοσμο με ψευτικες και υποκριτικες κορωνες περι πρασινης αναπτυξης.
    ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ γεματες πρασινες μυγες που τρεφονται απο αυτες.

    Ο λαος πρεπει να κινηθει γρηγορα και αμεσα να διωξει ολα αυτα τα πουλημενα καθαρματα της λεσχης μπιλντμεργκ,τα τσιρακια των σιωνιστων, τους ανθελληνες, τους νεοταξιτες τους διεθνεις απατριδες πολιτες,τους τεμπελχαναδες καιροσκοπους και ολο τον συρφετο που τους στηριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλώνει η σύζυγος Πάγκαλου ότι δεν κατεβαίνει για δήμαρχος ως σύζυγος του Πάγκαλου. Αλλά; Ως πρώτη ξαδέλφη της Λίτσας Διαμάντη;

    Θέλει, λέει, να εκλεγεί δήμαρχος Σαρωνικού επειδή μένει εκεί και της αρέσει η περιοχή. Αναλογικά σ΄εμάς αφού μας αρέσει η Ιταλία και πίνουμε μακιάτο πρέπει να μας ….”κάτσει” η Μόνικα Μπελούτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί όλες αυτές οι κυρίες που θα φύγουν από τα Υπουργεία τους πρέπει να πάνε κάπου αλλου? Σπίτι δεν έχουνε? Μπατζελή, Διαμαντοπούλου, Μπρμπίλη μήπως να πηγαίνανε να μεγαλώσουνε τα παιδάκια τους να μας αφήσουν ήσυχους. Σαν πολιτικοί δέν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητας, ας τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν κάτι σαν μάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οτι και να κανουν οι κυριες

    το μονο σιγουρο ειναι ο ...Αντιπεριφεριαρχης δρ Κουτσουκος

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΙΡΜΠΙΛΛΛΛΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑ ΧΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ

    ΜΠΙΡΜΙΛΗΗ Η ΤΣΙ,ΠΟΥΚΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H MΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Η ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σοκ

    ολο το δημοσιευμα ηταν
    για να

    "πλασσαρουν αγογγυστα" την

    "Μπιρμιλη"!

    Για την περιφέρεια Αττικής ακούγεται και το όνομα της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη.

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά μας τα είπες Γιώργο μου εκεί στην ΠΑΡΟ...αλλά εμείς δεν πήγαμε ΔΙΑΚΟΠΕΣ Γιώργο μου...γιατί ΠΕΙΝΑΜΕ Γιώργο μου...ΠΕΙΝΑΜΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άν οι Έλληνες ξαναψηφίσουν ΚΚΕ και τους βάλουν τους δράκουλες πάλι στη βουλή,θα είναι άξιοι της μοίρας τους !!Έξω από την ελληνική βουλή τα τεμπελόσκυλα,αφού δεν σέβοντε το σύνταγμα και τους νόμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΛΟΓΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,,ΟΙ ΚΟΓΡΗΕΣ Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΡΣΕΝΗ ΚΥΡΑ ΛΟΥΚΙΑ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,ΟΙ ΚΟΛΟΓΡΙΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ,ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ,ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΥΤΑ ΟΝΤΑ ,ΤΙΣ ΚΟΛΟΓΡΙΕΣ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΙΟ ,ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ,ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΘΑΣΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΘΑΣΑΝΕ ,ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,,,ΝΤΡΟΠΗ ,ΞΟΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ,ΑΛΗΤΕΣ ,ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΡΗΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι λέτε παιδιά,θα ψηφίσουμε τα κορίτσια του πασοκ για περιφερειαρχίνες;;;
    δεν θέλω όχι,δεν θέλω όχι...
    γιατί;δεν το αξίζουν;;;!!!
    δεν επιτέλεσαν έργο;δεν εκτέλεσαν κατα γράμμα τις εντολές του πασά τους σαν άλλες χανούμισες σε χαρέμι ορέ;;;
    τρέμε κυρά φροσύνη, εδώ έχουμε τις νέες υπερ-βουλευτίνες!!!
    όλες θα μπούνε στο χορό των προσεχών εκλογών.καλά,πάμε για ριζικό ανασχηματισμό,σαν ριζική αποτρίχωση μου ακούγεται..
    γιατί όποιος μείνει στο ίδιο υπουργείο θα είναι μεγάλο κορόιδο,καλύτερα να κάνει χαρακίρι..
    τα φράγκα παιδιά θα παιχτούν στην τοπική αυτοδιοίκηση..λόγω αυξημένων αρμοδιοτήτων θα παίζουν πολλές μίζες..καιρός να αρχίσουν να τρώνε αλλιώς τι σόι πασοκ είν τούτο που μας κυβερνά;;;-ήδη δίνουν τρελά φραγκάκια σε κάτι αμφιβόλου ποιότητας και εγκυρότητας προγραμματάκια βλ μπατζελή με φθιωτική αναπτυξιακή για ενίσχυση της γεωργικής και τουριστικής δραστηριότητας..να φτιάχνει η γιαγιά την μαρμελάδα την σπιτική και να επιδοτείται κιόλας..ρε αυτή η κυβέρνηση έχει τρελά κέφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αχαχαχαχα αποτυχαν στα ποστα τους και δοκιμαζουν μια νεα αποτυχια μηπως και..ελεος ρε φυγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση