GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνητικά τρικ για τον τζόγο...

Γράφει ο Μικρός Ήρωας    Στο άρθρο του με τίτλο « Ξαναμοιράζεται η τράπουλα προς όφελος των εσόδων » το ΕΘΝΟΣ αναφέρεται στην επιθυμία της...

Γράφει ο Μικρός Ήρωας  
Στο άρθρο του με τίτλο «Ξαναμοιράζεται η τράπουλα προς όφελος των εσόδων» το ΕΘΝΟΣ αναφέρεται στην επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων να ελεγχθεί ο παράνομος τζόγος. Συμφώνα με το δημοσίευμα το 82% των Ελλήνων ζητούν κρατική παρέμβαση στον παράνομο διαδικτυακό τζόγο και με βάση αυτό το γεγονός το άρθρο αναφέρεται στο σχέδιο της κυβέρνησης να επιτρέψει την νόμιμη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών από τις εταιρίες που παλεύουν για τις άδειες.
Δηλαδή το ποσοστό αυτό η κυβέρνηση το μεταφράζει ως επιθυμία των πολιτών να επιτρέψει στις Bet & Win, Ladbrokes, Betfair, Sportingbet, Betoto, Interweten, William Hill, Stanleybet κ.α., καθώς επίσης και στις Lottomatica/Gtech, Essnet- Tattersall, Scientific Games Corp. (και φυσικά στους ΟΠΑΠ και Intralot) να πάρουν από την τσέπη των πολιτών τα λίγα που τους έμειναν;
Αυτό θέλει να μας κάνει να...
πιστέψουμε ο αρθρογράφος. Στην πραγματικότητα οποιονδήποτε ρωτούσαν αν πρέπει να ελεγχθεί ο παράνομος τζόγος θα απαντούσε ΝΑΙ! Δεν νομίζω όμως να εννοούσε με αυτό «νομιμοποιήστε λοιπόν τον τζόγο για να μην είναι παράνομος». Αυτά είναι τα κυβερνητικά τρικ στην προσπάθεια να περάσει ένα νομοσχέδιο που ήδη έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις ακόμα και εκ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Όμως το οικονομικό επιτελείο έχει τάξει και στο ΔΝΤ καθώς και στους άρχοντες του τζόγου να μετατρέψει την Ελλάδα σε καζινοχώρα χωρίς να σκέφτεται ούτε το κοινωνικό κόστος αλλά ούτε και το οικονομικό κόστος για το ετοιμοθάνατο ελληνικό εμπόριο.
Ας αφήσουν τα τρικ και ας μιλήσουν μια φορά επιτέλους ειλικρινά. Ας πουν «θέλουμε να σας πάρουμε και τα σώβρακα κύριοι». Αν πουν οτιδήποτε άλλο είναι για άλλη μια φορά ψεύτες.

3 σχόλια

  1. Πασοκ

    Εξω οι βασιλοφρονες απο το Πασοκ ειπε ο δρ Κουτσουκος σημερα στην Μηλιωνη

    Αν το Πασοκ κατεβασει τον φιλοβασιλικο Γερουλανο Περιφερειαρχη Αθηνας ειναι καταδικασμενο να αποτυχει!!

    Ο Γιωργος να επιλεξει ειτε με το λαο ειτε με τους βασιλοπροδοτες
    Και οποιος το παιζει διπλο ταμπλο θα χασει!!

    Νικητας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μικρός ήρωας είσαι δεν ξέρω γιατί πρέπει να γράφεις τόσα ενάντιων των παιχνιδιών που πρόκειται να εγκατασταθούν και να ποιεις την νήσσα σε όλα αυτά που παίζονται δίπλα σου Από τον ΟΠΑΠ και το ληστρικό ΚΙΝΟ μέχρι το παράνομο στοίχημα ,φρουτακια και καζίνα του εξωτερικού Μήπως για αυτό κόπτεσαι μήπως λέω μήπως έχεις κανένα συμφέρον άμεσο η έμμεσο και γίνεσαι πολέμιος μόνο αυτών που θα έλθουν Εδώ είμαι και θα σε αντιμετωπίσω ότι και να γράφεις εάν δεν είσαι αντικειμενικός και πρώτιστα ενήμερος
    yiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση