GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο πρόσωπο από το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής...

Η άρνηση της Τίνας Μπιρμπίλη και η ανακοίνωση του Βασ. Κικίλια από τη ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής επηρεάζει το τοπίο για τις αποφάσεις ...

Η άρνηση της Τίνας Μπιρμπίλη και η ανακοίνωση του Βασ. Κικίλια από τη ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής επηρεάζει το τοπίο για τις αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το θέμα αυτό.
Η αναζήτηση ενός (άλλου) άφθαρτου προσώπου εξελίσσεται σε μονόδρομο.
Ήδη οι δημοσκοπήσεις που έχει η Ιπποκράτους δείχνουν ότι τα "πολυφορεμένα" ονόματα έχουν μεγάλη φθορά και συγκεντρώνουν χαμηλά ποσοστά...
Ο Αυτοδιοικητικός

5 σχόλια

  1. οποιον και αν βαλετε παιδια μαυρο μονοκουκι θα φατε.
    και η νδ και το πασοκ.
    εγγυημενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μετά από μακράν και επίπονη προσπάθεια και προτροπή , ξεκίνησε ο αγώνας αποκομιδής των κινουμένων σκουπιδιών ανά την χώρα .
    Έστω και αργά αγαπητoi μου Έλληνες πατριώτες , καταλάβετε πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας , στην τσέπη μας , στην εθνική μας ταυτότητα , στην πατρίδα μας στην Ελλάδα ,
    τα κινούμενα και βίαια εισερχόμενα σκουπίδια στη χώρα μας
    Άντε καλό Βόλι και οι δρόμοι μας , πάντα καθαροί , λευκοί και αστραφτεροί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 εκατομμύριο άνεργοι.
    500 χιλιάδες αν ξυπνήσουν από τον ύπνο και κατέβουν στο δρόμο για να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους στη ζωή, η κατοχική κυβέρνηση δεν έχει ούτε 24 ώρες περιθώριο.

    Οι επαγγελματίες , οι έμποροι, οι μικρομεσαίοι δεν έχουν άλλες επιλογές πλην της συμμετοχής τους στο αντικατοχικό κίνημα…
    Τα έτοιμα κάποια στιγμή θα τελειώσουν, τα μαύρα λεφτά μειώνονται κι αυτά δραματικά και αν αφήσουμε τον Γκιοργκάκις ανενόχλητο θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

    Οργανωστε το το ενιαιο αντικατοχικο κινημα και ειμαστε ετοιμοι να κατεβουμε στην Αθηνα με οτι μεσον εχουμε ,να διαδυλωσουμε,να διαμρτυρηθουμε ,να τους ριξουμε ,να ξεκουμπιστουνε.

    Οχι πια αλλη υπομονη,οχι αλλες διαμαρτυριες μεσα απο μπλογκς,περα απο κομματα,περα απο μαντρωμενους οπαδους κομματων,
    να φυγουν οι πουλημενοι και θα τα βρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν όντως ισχύει η είδηση, θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ένας άνθρωπος της γενιάς των 30 και κάτι, με καλό βιογραφικό, καμιά εμπλοκή σε “αμαρτίες” αθλητικών και άλλων επεκτάσεων. Καλή του επιτυχία. Θα έχει την αμέριστη στήριξη μας.

    Πάρα πολύ σωστή επιλογή.
    Μόνο με ανθρώπους νέους, δραστήριους και προπάντων μετρημένους, μακρυά από το life style, θα μπορέσει η ΝΔ να πείσει ότι είναι διαφορετική από τη σάπια εικόνα που υπάρχει σήμερα για το πολιτικό σύστημα.

    Χίλιες φορές ο κάθε άγνωστος Κικίλιας αντί για Σπηλιωτόπουλο, Μειμαράκη ή μεταγγραφές από την αριστερά και το ΠΑΣΟΚ…
    Μόνο έτσι θα αναδείξει στελέχη για το αύριο…
    Εξαιρετική επιλογή και πρέπει να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες με το ίδιο σκεπτικό:
    Θα δώσω ευκαιρίες σε 50 άγνωστους, θα μου βγουν οι 10 καλοί και οι 10 άριστοι και με αυτούς θα φτιάξω μια ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα.
    Σίγουρα θα κάνω και μερικές λάθος επιλογές.

    Αλλά χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις λάθη από την επιλογή Καραμανλή να έχω ως δεξαμενή μόνο μια – περιορισμένων δυνατοτήτων – Κοινοβουλευτική Ομάδα “για να μην αντιδρούν οι βουλευτές” και μετά να λέω ότι δεν έχω πάγκο…
    Μπράβο Αντώνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γυρίσατε πουλάκια μου ΖΩΑΡΕΣ μου, απο τα μπανάκια σας ;;;
    ----------------------------------
    Πάρτε βαθιές ανάσες και αρχίστε να ανοίγετε έναν – έναν τους φακέλους.

    1. Το εκκαθαριστικό της εφορίας το οποίο με τις αλλαγές στους συντελεστές και τα δόκανα που σας έχει βάλει η κυβέρνηση, θα είναι σίγουρα χρεωστικό. Οπότε, θα πρέπει να σπεύσετε να πληρώσετε.

    2. Θα σας περιμένει το ΕΤΑΚ για το 2009 αφού κάνατε το λάθος να έχετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο ακίνητο. Πρόκειται για τον φόρο που επέβαλε η ΝΔ και για τον οποίο “ούρλιαζε” το ΠΑΣΟΚ και κατήργησε, αλλά κράτησε μέχρι να εισπράξει.

    3. Για όσους έχουν κάποια ακίνητα πάνω από 400.000 ευρώ θα σας έχει έρθει κι ένα σημείωμα που θα λέει ΦΜΑΠ, οπότε μην το πετάξετε είναι κι αυτός φόρος.

    4. Οσοι είχατε την ατυχία να δηλώσατε εισοδήματα πάνω από 100.000 ευρώ θα σας περιμένει και η έκτακτη εισφορά, οπότε βάλτε κάτι στην άκρη και γι’ αυτό.

    5. ΔΕΗ, ΟΤΕ, νερό κινητά και λοιποί λογαριασμοί θα σας έχουν έλθει με αυξημένο ΦΠΑ, επομένως και ακριβότερα.

    6. Αν κι αυτός ο λογαριασμός δεν έρχεται στο σπίτι αλλά μόλις πάτε στο σούπερ μάρκετ, θα δείτε μεγάλη διαφορά στις τιμές των προϊόντων. Μην ανησυχήσετε δεν είναι λάθος. Είναι ο πληθωρισμός του ΠΑΣΟΚ που φτάνει στο 6%.

    7. Τα παιδιά σας θα σας ζητήσουν τα σχολικά είδη, οπότε μην φοβηθείτε για τον τιμοκατάλογο που θα σας φέρει.

    8. Εχετε ημιυπαίθριο; Τη βάψατε διότι θα μπείτε στη σκέψη “να πληρώσω και να γλιτώσω;”. Αν κάνετε το λάθος να πάτε στην πολεοδομία θα σας περιμένει το χαράτσι.

    9. Κρατείστε κάτι και για τα “πράσινα” (όνομα και πράμα) τέλη που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα στο όνομα της… πράσινης ανάπτυξης.

    Κι αν ύστερα από όλα αυτά γλιτώσατε το εγκεφαλικό, ψάξτε τις τσέπες να δείτε αν έμεινε κανένα ευρώ να πάτε να αγοράσετε αντικαταθλιπτικά. Θα τα χρειαστείτε για να ξεχάσετε τη μαύρη ώρα που ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ.
    ________________________________
    Κι αν ύστερα από όλα αυτά γλιτώσατε το εγκεφαλικό, να πάτε στο καθρέπτη να κοιτάξετε την μάπα σας και να της ρίξτε καμιά δεκαριά φάσκελα και με τα δυο χέρια, για τη ψήφο που χαρίσατε στον ΓΑΠ.

    Για το πήδημα του ΓΑΠ,
    Ευθύνη αποκλειστικά έχουν μόνο όσοι τον ψήφισαν.
    αλλά τώρα
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ που να ΚΟΛΛΑΕΙ
    και στα ΣΚΥΛΙΑ του ΔΝΤ
    της ΝΤΟΡΑΣ και του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση