GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μπόνους της ΕΡΤ και η ένοχη σιωπή της...

Του Θύμιου Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/    Οι ένοχοι πάντα σιωπούν ή φλυαρούν περί ανέμων και υδάτων. Οι διοικούντες την ΕΡΤ έχ...

Του Θύμιου Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/  
Οι ένοχοι πάντα σιωπούν ή φλυαρούν περί ανέμων και υδάτων.
Οι διοικούντες την ΕΡΤ έχουν αυτή την εξουσιαστική πώρωση να σιωπούν σκανδαλωδώς για τα έργα τους. Ιδιαίτερα γα το πώς διαχειρίζονται τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Έτσι και τώρα δεν νιώθουν την ανάγκη να μας ενημερώσουν γι' αυτά τα περίφημα μπόνους: ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ τα πήραν!!!
Φαίνεται ότι και εδώ έχουν διαπραχθεί εγκλήματα ημετέρων.
Οι διοικούντες, αν σέβονται στοιχειωδώς αυτούς που πληρώνουν την ΕΡΤ (ελληνικός λαός), είναι υποχρεωμένοι να...
απαντήσουν άμεσα για τα μπόνους.
Αυτό είναι επιτακτικό για λόγους πολιτικής δεοντολογίας και ηθικής, αλλά και δημοσιογραφικής.
Όσο το ζήτημα δεν ξεκαθαρίζει «σέρνονται» καθημερινά διάφορες φήμες που ισοπεδώνουν τους πάντες και κηλιδώνουν τους πάντες.
Κυκλοφορούν πρόχειρα και επιπόλαια, αλλά και σκόπιμα, διάφορα ονόματα που πήραν μπόνους.
Πρέπει λοιπόν αμέσως να διευκρινίσει η διοίκηση της ΕΡΤ ποιοί τα πήραν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, οπότε πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και γιατί τα πήραν.
Ή να δηλώσει ανοικτά ότι δεν πρόκειται να διευκρινίσει τίποτε αφού η όλη υπόθεση πήρε ή θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Αυτό φυσικά θα είναι δόλια υπεκφυγή. Όταν ρίχνεις την υπόθεση στις δικαστικές καλένδες είναι σαν να την κουκουλώνεις, μεταθέτοντάς την στο αόριστο μέλλον και στον ακαθόριστο χρόνο των δικαστικών αποφάσεων που μπορεί ΠΟΤΕ να μην υπάρξουν.
Η  ΕΡΤ πρέπει η ίδια, γιατί είναι η άμεσα υπεύθυνη, να προβεί σε ξεκάθαρες διευκρινήσεις.
Πρέπει να ξεκαθαρίσει αμέσως ποιοι πήραν τα μπόνους και ποιοι τα πήραν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ: Αν τα πήραν, δηλαδή, νομίμως, σαν επιβράβευση πολυετούς απασχόλησης για εργασίες που έγιναν ΕΚΤΟΣ των υποχρεώσεών τους.
Πρέπει επιτέλους να μάθουμε αν αμείφτηκαν κάποιοι ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ, με τη μορφή μπόνους, όλοι όσοι εργάστηκαν πέρα από τα καθήκοντά τους: Π.χ. σε ειδικές, έκτακτες, δημοσιογραφικές αποστολές σε όλο τον κόσμο.Στη Γιουροβίζιον. Στους δυο Ολυμπιακούς της Αθήνας και του Πεκίνου. Σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά κύπελλα. Σε λαθεμένες ή πανάκριβες παραγωγές. Σε έκτακτα γεγονότα ή εγκαίνια, όπως στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Στα Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, στις αμέτρητες εκδηλώσεις-αφιερώματα της Ε.Ρ.Α, σε ποιητές και συνθέτες και στα πέντε ραδιοκανάλια της..
Πρέπει γενικά να μάθουμε αν όλες αυτές οι έκτακτες αμοιβές ήταν για πραγματοποιηθείσες εργασίες που είχαν ή δεν είχαν Κ Α Μ Ι Α σχέση με το αυτονόητο της υποχρεωτικής εργασίας τους. Όπως δηλαδή είθισται σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής μας ζωής.
Οι δημοσιογράφοι π.χ. να πληρώνονται ξεχωριστά όταν γράφουν πέρα από αυτά που πληρώνονται να γράφουν. Οι παρουσιαστές ειδήσεων ξεχωριστά όταν παρουσιάζουν μια εβδομαδιαία εκπομπή. Οι θεατρικοί συγγραφείς όταν επίσης σκηνοθετούν, οι συνθέτες όταν τραγουδούν, οι ηθοποιοί και οι σεναρίστες όταν τα έργα της σκηνής και της οθόνης, παίζονται και στην τηλεόραση και κάποια στελέχη όταν θυσιάζουν τη ζωή τους. Εκτός κι αν επικρατήσει παντού η δουλεία των υπαλλήλων πολλών σουπερμάρκετ που δουλεύουν 12 ώρες και πληρώνονται για 8..Κάτι που, δυστυχώς, γίνεται ήδη και σε άλλους, πνευματικούς υποτίθεται, χώρους..Περιμένουμε αυτές τις διευκρινήσεις αμέσως. Γιατί άλλο είναι να παίρνεις μπόνους επειδή είσαι «κουμπάρος» κι άλλο είναι να είσαι αφοσιωμένος, ολοκληρωτικά και πέρα από τη δουλειά σου.Διαφορετικά θα ισοπεδωθούν όλοι. Νόμιμοι και παράνομοι.
Κάποιοι που παίρνουν 40.000 ευρώ το μήνα, για 4 νυχτερινές, γλετζέδικες εκπομπές, με κάποιους που πήραν το ίδιο ποσόν για εξοντωτικές υπερωρίες ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗ ετών.Και το χειρότερο. Θα βοηθήσει η ίδια η ΕΡΤ τους μόνιμους και πολύ γνωστούς εχθρούς της που προσπαθούν, χρόνια τώρα, να της μειώσουν το κύρος και να την κάνουν ένα ακόμη φτηνό και αναξιόπιστο ιδιωτικό κανάλι, με προϊόντα της πιάτσας. Και, φυσικά, να καταντήσει να πληρώνει και η ΕΡΤ το προσωπικό της, τους συνεργάτες και τους καλλιτέχνες, όπως τους πληρώνουν και τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια. Όχι βέβαια τις «βεντέτες»,αλλά τους απλούς, πραγματικά, εργαζόμενους. Όταν φυσικά πληρώνουν.. Και αν πληρώνουν.. Χωρίς να μιλάει κανένας.. Ούτε τα ΜΜΕ, ούτε οι εργαζόμενοι ούτε και τα Σωματεία τους..Θα αφήσουμε λοιπόν την ΕΡΤ να γίνει άλλο ένα μαγαζί της πιάτσας;
Θα την αφήσουμε να πεθάνει; Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς φιλοσοφία, χωρίς άξιο προσωπικό;
ΑΚΕΦΑΛΗ εδώ κι ένα χρόνο. (μοναδικό φαινόμενο στα παγκόσμια ραδιοτηλεοπτικά χρονικά), για να παραδοθεί, ευκολότερα και φτηνότερα, σε κάποιο, παντοδύναμο, αφεντικό;

7 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

    ΑΞΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ – ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ (Είναι ελεύθερη ζώνη)
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :
    • Να ακυρωθεί τώρα η δρομολογούμενη θανατηφόρα ηλεκτροπαραγωγική επένδυση του ΚΑΤΑΡ με πρώτη ύλη το LPG στο ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ
    • Να μην ξαναπροταθει από τις κυβερνήσεις και από κανένα ιδιώτη επενδυτή η εγκατάσταση τέτοιων θανατηφόρων επενδύσεων
    • Να μην αλλάξει ο χαρακτήρας του λιμανιού και της ΒΙΠΕ και να ακυρωθούν τα όποια σχέδια για μετατροπή των εγκαταστάσεων σε κέντρο ηλεκτροπαραγωγής με καύση επικίνδυνων αέριων – ορυκτών ή σκουπιδιών.
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
    • ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ.
    • ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
    • ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ
    ΛΙΜΑΝΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ερτ από τη μεταπολίτευση και μετά ήταν όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης και είχε δερβέναγα τον εκάστοτε υπουργό Τύπου ή όπως αλλοιώς τον αποκαλούσαν. τα μπόνους τα έδωσε η διοίκηση Παναγόπουλου άρα δε μπορεί να δόσει απάντηση η σημερινή χωρίς πρόεδρο διοίκηση της ερτ.είναι εκπληκτικό όμως πως η κυβέρνηση Παπανδρέου δε μπορεί να βρεί τον κατάλληλο για να γίνει πρόεδρος της ερτ.πρέπει να κάνει διαγωνισμό? μα αφού θα είναι δοτός.κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως θα επιλεγεί άνθρωπος που δεν είναι φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. αλλά ο κ.Παπανδρέου αν ήθελε θα έβρισκε αυτόν που μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση του.η ΝΔ έχασε την ερτ επί Ρουσόπουλου, ο οποίος είχε βάλει στρατιά από εγκάθετους φίλους του που ελάχιστα γνώριζαν από τηλεόραση. Κέκης,Γ.Παπαδόπουλος,Λουκάκος ήξεραν.όλοι οί άλλοι ήταν ντενεκέδες ξεγάνωτοι.ο Χουλιάρας που ήξερε έφυγε,ο πρώην πολίστας του ΑΝΟΓ[Καλημέρης]ήξερε αλλά δεν είχε λόγο.οι περισσότεροι έπερναν μπόνους για δουλειές ππου ήταν υποχρέωση τους να κάνουν. το 1991 που μετέδωσα τον πόλεμο στον περσικό κόλπο δεν πήρα πεντάρα και ας ήταν έξω από τα καθήκοντά μου. το 1992 που ήμουν επικεφαλής της αποστολής της ερτ στους ολυμπιακούς αγωνες της βαρκελώνης, όχι μόνο δεν πήρα δεκάρα αλλά και πλήρωσα από την τσέπη μου γιατί η ΕΡΤ δεν αναγνώρισε τις αποδείξεις για το πλυντήριο[έμεινα 56 μέρες στην Βαρκελώνη με τι ρούχα θα κυκλοφορούσα?] και τότε κυβέρνηση της ΝΔ ήταν στα πράγματα. όμως άλλα τα ήθη . εκεί πρέπει να αποτανθείτε.με τιμή Γιάννης Συνοδινός, δημοσιογράφος, πρώην στέλεχος της ΕΡΤ από διευθυντής ειφδήσεων μέχρι παρουσιαστής ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ
    9 ΜΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟ
    ΜΑΓΙΚΟ ΤΣΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ .......................

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ...
    ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ
    ΓΙΑ ΤΑ 25.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑ 80.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ
    + 10.000 ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.

    ΟΡΝΕΑ ΠΑΣΟΚ...ΥΑΙΝΕΣ...ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένουμε αυτές τις διευκρινήσεις αμέσως.
    Γιατί άλλο είναι να παίρνεις μπόνους επειδή είσαι «κουμπάρος» κι άλλο είναι να είσαι αφοσιωμένος, ολοκληρωτικά και πέρα από τη δουλειά σου.
    Διαφορετικά θα ισοπεδωθούν όλοι. Νόμιμοι και παράνομοι.

    H ΝΔ επί Ρουσοπουλου υπερυπουργου καταχρέωσε την ΕΡΤ.
    Ο άνταυτου βίλαρχης διόρισε στρατιά από εγκάθετους φίλους του,κουμπαρους του και σφουγγοκωλάριους της Μαρας, που ελάχιστα γνώριζαν από τηλεόραση ,εισέπραξαν όμως υπέρογκα Bonus με σχεδόν μηδενικό παραχθεν έργο .

    Πρωτοκλασάτοι της αρπαχτής οι Παναγοπουλος,Χουλιαρας, Κέκης, ΛΟΥΚΑΚΟΣ,Πευκιανακης,Ζακυνθινος κτλ ολοι τους αχρείοι δημοσυντήρητοι οικονομισάριοι.
    Ήξεραν όλοι ότι ήταν ντενεκέδες ξεγάνωτοι και άσχετοι όμως είχαν την τύχη να είναι κολλητοί του πρωθυπουργεύοντας Ρουσσό…
    Η παρασκηνιακή πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου υπερυπουργου του αχρείου επίγονου Κωστάκη (που ηταν η ενσάρκωση της ιδιοτέλειας ,της διάπλοκης , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) ήταν έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αποτελούσε όνειδος για την πολίτικη ζωή της πατρίδας μας.

    Η εθελοτυφλούσα Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να καλέσει τα αρχιλαμογια της ΕΡΤ , να λογοδοτήσουν αμέσως για τα πεπραγμένα ,μα το κυριότερο να επιστρέψουν εντόκως τα φαγωμένα.

    Ντροπή σας άπληστοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ, ΕΥΡΟΒΙΣΙΟΝ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΤΛ , ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΖΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ.

    ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ. ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ,ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΤΑ ΕΧΤΡΑ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ , ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,OI ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ , OI ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ OI ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ

    ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ KOMMATIKHΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ , ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΛΟΥΚΑΚΟΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ) ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΨΑΝ ΤΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ,ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ...

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενω ΤΩΡΑ επι γερουλανου ΠΑΣΟΚ
    ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ?????????????????

    ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιμένουμε αυτές τις διευκρινήσεις αμέσως.
    Γιατί άλλο είναι να παίρνεις μπόνους επειδή είσαι «κουμπάρος» κι άλλο είναι να είσαι αφοσιωμένος, ολοκληρωτικά και πέρα από τη δουλειά σου.
    Διαφορετικά θα ισοπεδωθούν όλοι. Νόμιμοι και παράνομοι.

    Tα μπόνους τα έδωσε η διοίκηση Παναγόπουλου άρα δε μπορεί να δόσει απάντηση η σημερινή χωρίς πρόεδρο διοίκηση της ερτ.

    H ΝΔ επί Ρουσόπουλου, ο οποίος είχε βάλει στρατιά από εγκάθετους φίλους,κουμπαρους και σφουγγοκωλαριους του, που ελάχιστα γνώριζαν από τηλεόραση ,αλλα εισεπραταν συχνα τα υπερβολικα Bonus. (Κέκης,Γ.Παπαδόπουλος,Λουκάκος,Χουλιαρας, Καλημέρης και αλλοι κολητοι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση