GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται ο Συνήγορος του Πολίτη Γ. Καμίνης που πάει για δήμαρχος Αθήνας...

Την πρόθεσή του να υποβάλει παραίτηση εντός του Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο Συνήγορος του Πολίτη Γ. Καμίνης , το όνομα του οποίου συζητείται, ...

Την πρόθεσή του να υποβάλει παραίτηση εντός του Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο Συνήγορος του Πολίτη Γ. Καμίνης, το όνομα του οποίου συζητείται, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ως υπερκομματική υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων.
«Στις αρχές του μήνα ο κύριος Φώτης Κουβέλης μου γνωστοποίησε την πρόθεσή του να με προτείνει ως υπερκομματικό υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές για το αξίωμα του δημάρχου της Αθήνας», αναφέρει στη δήλωση παραίτησής του ο Συνήγορος του Πολίτη.
«Δέχτηκα να συζητήσω την τιμητική αυτή πρόταση, καθώς θεωρώ ότι...
 έχω ουσιαστικά ολοκληρώσει το έργο μου στον Συνήγορο του Πολίτη», συμπληρώνει και συνεχίζει: «Επιπλέον, εκτιμώντας ότι ο Δήμος της Αθήνας διέρχεται μια οξύτατη κρίση, θεωρώ αναγκαία μια εναλλακτική πρόταση που θα υπερβαίνει τις κομματικές περιχαρακώσεις. Ανεξάρτητα, πάντως, από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα, αποφάσισα να παραιτηθώ, προκειμένου να μην βαρύνει καμία απολύτως σκιά την ανεξάρτητη αρχή στην οποία υπηρετώ», δηλώνει και γνωστοποιεί ότι την παραίτησή του θα υποβάλει εντός του Σεπτεμβρίου, «περιοριζόμενος έως τότε στη διεκπεραίωση διοικητικών εκκρεμοτήτων, για τις οποίες δεν είναι νομικά δυνατή η αναπλήρωσή μου».
«Κατά τα λοιπά», προσθέτει, «και έως την εκλογή νέου Συνήγορου του Πολίτη, θα εφαρμοστεί ο θεσμός της αναπλήρωσης από Βοηθό Συνήγορο, όπως προβλέπει ο νόμος».

10 σχόλια

  1. ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ

    ΤΑΧΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ
    ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ

    ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΝΑΤΑΛΑΚΙΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

    ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
    ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ....αγωνιστικά και διεκδικητικά.

    ΞΥΣ΄ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΣΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΤΡΩΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ
    ΨΥΧΡΑ...και ανεξάρτητα..
    ΝΑ ΧΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΛΩΡΟ...
    ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ.ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΗΣΙΑΣ
    ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ..........

    Φίλε μου, δεν έχεις καταλάβει τη μεθοδολογία των ΠΑΣΟΚων ?
    Στην αρχή προσπαθούν και επιμένουν να σε πείσουν ότι αυτοί ποτέ δεν φταίνε για τίποτα.

    Όταν καταλάβουν ότι δεν πείθεσαι, τότε αλλάζουν ταχτική και προπαθούν να σε πείσουν ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους, το ίδιο θα έκανε.

    Γιατί νομίζεις ότι είναι εφησυχασμένες οι συνειδήσεις τους τόσα χρόνια?

    Ψευδοαριστεροί, ξενόδουλοι, ευρωλιγούρηδες, σαλονάκηδες, γλύφτες της κάθε είδους εξουσίας, αλλεργικοί με την Παράδοση και την Ιστορία αυτού του τόπου, κομπλεξικοί με την ίδια την εθνική καταγωγή τους ανέκαθεν ήταν οι άνθρωποι!
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Δαμανάκη, ο Μπίστης, ο Βούγιας….

    ΠΑΝΤΩΣ __________________________
    Πιστεύω πως ξέρω τι φταίει για τις
    αρλούμπες της δομηκής, ραστώνης του τζέφρη!

    Ίσως έκανε πραγματικότητα για τον ευατό του την πρόταση της γλάστρας με το ……τρίφυλλο,
    και μετά το φαί,
    τραβάμε και καμιά τζούρα!!
    Ίσως.
    ===================================ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά, αν θέλει ο λαός να μείνει άνεργος, να χάσει μισθούς και δώρα, να χάσει τα σπίτια του στους πλειστηριασμούς λόγω αδυναμίας πληρωμής δανείων,να κλείσει τα μαγαζιά του, να βλέπει τα παιδια του άνεργα, την οικοδομή και τον τουρισμό να καταρρέει,
    ας ψηφίσει Πασοκ, Ντόρα και Λαος, που στήριξαν το μνημόνιο.
    Ας απέχει ή ας ρίξει λευκό ή άκυρο, για να στηρίξει το Παπανδρέικο,Μητσοτακέικο και τους άλλους του ΔΝΤ.

    Το Βήμα της Κυριακής , με τις 7 αμαρτίες της τρόικας, έδειξε την αποτυχία του μνημονιου.Για να μαζέψουν εσοδα, πρεπει να κόψουν και άλλο μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, να αυξήσουν και άλλο το ΦΠΑ ,τους φόρους σε ακίνητα, επιχειρήσεις, παντού.
    Αυτά θα τα πάρουν μετά τις εκλογές, αφου υφαρπάξουν τη ψήφο των πολιτών.Θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ,Μαρκογιαννάκη, Τατούλη, Κουβέλη, Ντόρα, Λαος και θα τους έρχονται και άλλοι φόροι και μειώσεις. Εκεί θα έχει μεγάλη πλάκα. Θα βουλιάξει τουρισμός και ακίνητα.Θα καταστραφεί η μεσαία τάξη.

    Δυστυχώς, θέλουμε δεν θέλουμε, δικαιώνεται η κρτικη του Αντώνη Σαμαρά και υπάρχει κάποιο φως, ελπίδα να μην φτάσουμε στο μηδέν. Αν οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι καταστηματάρχες και οι πολύτεκνοι τους ψηφίσουν, θα είναι άξιοι της μοίρας τους. Ψήφο σε ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,
    Ντόρα, Δημοκρατική Αριστερά, Οικολόγους και στους υποψηφίους τους = ΦΠΑ, αύξηση αντικειμενικών αξιών, τεκμήρια μεγαλύτερα για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα, ανεργία, απολύσεις.

    Με τις υγείες μας ,λοιπόν.Μετά να πάτε να μείνετε στις βίλες του Μητσοτάκη με 20 λουτροκαμπινέδες και στις σουίτες του Γ.Παπανδρέου στις Γούβες Κρήτης.Να σας πληρώνουν λογαριασμούς και δάνεια, να βρουν δουλειά στα παιδιά σας.Για τα δικά τους έχουν …
    Τη Βουλή και το εξωτερικό. Άντε,βρε, ψηφίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραίτηση Καμίνη – δεκανίκι Κουβέλη στο ΠΑΣΟΚ.


    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΝΤΡΟΠΗ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ.
    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΙ ΣΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΤΑ "ΕΝΣΗΜΑ" ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟ ΑΙΡΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΔΝΤ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ό ΠΟΛΙΤΗΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!
    ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ-ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΌ ΤΟ 20% ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ!!!!!!!!

    Ο ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ (ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΟΜΒΕΡΔΟΣ) ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!!!

    ΚΙ ΕΡΩΤΩ:

    ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΛΟΜΒΕΡΔΕ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ/ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΣΑΣ,ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΖΩΗΣ???

    ΡΕ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤ (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ) ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ-ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΑ ΄ΜΈΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛ./ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΩ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΧΙΑ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΝΑΤ/Ο.Ν./ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ (ΔΟΛ.ΜΑΡΚΑ.ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ),ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ/ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ/ΧΟΡΗΓΗΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ 17.000 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ/ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (ΕΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ 1983-1986),ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΜΕΤΕΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤ/Ο.Ν. (ΑΠΟ 150 ΤΟ 1981 ΣΕ 750Plus ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1985) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤ/Ο.Ν ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗΣ ΕΣΥ ΚΙ Η ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗΝ ΜΑΣ (ΝΑΥΤΙΚΩΝ) ΖΩΗ?????

    ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ,ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ,ΠΑΡΟΝΟΪΚΟΙ,
    ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ.ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ/ΕΚΑΛΗ/ΨΥΧΙΚΟ/ΜΥΚΟΝΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι μάσκες πέφτουν.
    Όλα τα πουστρόνια των ανεξάρτητων αρχών τάχαμου τάχαμου(αρε Χατζηχρήστο) κάποια στιγμή θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
    Συνήγορος του πολίτη και πράσινα άλογα.
    Εγώ μιά φορά που έμπλεξα με αυτό το μπουρδέλο μου έδειξε ότι τελικά ήταν συνήγορος του κράτους.
    Χαθείτε ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση