GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και οι θέσεις ευθύνης‏...

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ ψήφισε το νομοσχέδιο βάσει του οποίου οι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου αποκτούν πλέον και αυτοί βαθμό όπω...

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ ψήφισε το νομοσχέδιο βάσει του οποίου οι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου αποκτούν πλέον και αυτοί βαθμό όπως και οι μόνιμοι υπάλληλοι.
Εδώ λοιπόν και μερικούς μήνες σε όλους τους υπαλλήλους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου δόθηκε βαθμός από τις αντίστοιχες υπηρεσίες που εργάζονται.
 Δυστυχώς όμως δεν μπορούν να έχουν θέση ευθύνης διότι εκκρεμεί η ψήφιση ενός προεδρικού διατάγματος βάσει του οποίου θα τους δίδεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στις κρίσεις των υπηρεσιών τους.
Είναι άξιον να αναφερθεί ότι όλοι οι Ειδικοί Επιστήμονες (υπάλληλοι ΠΕ με αυξημένα προσόντα, μεταπτυχιακά και διδακτορικά) είναι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου οι οποίοι δυστυχώς δεν μπορούν να αναλάβουν θέση ευθύνης.
Νομίζω ότι ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να προχωρήσει άμεσα το...
προεδρικό διάταγμα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τα μεταπτυχιακά τους θα συμβάλλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας στο Δημόσιο όντας μορφωμένοι και με άλλη νοοτροπία. Εκτός βέβαια εάν δεν θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε!!!
Ν.Τ.

10 σχόλια

  1. Ο Ραγκούσης με το Λοβέρδο(εργασιακός νόμος-μισές αποζημειώσεις))ετοιμάζουν την ομαδική απόλυση τους.
    Αυτός θα είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα παρέμβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου καταρχήν είναι υπάλληλοι που διορίστηκαν εκτός Α.Σ.Ε.Π. με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν είχαν αυτά τα προσόντα που αναφέρεις παραπάνω θα είχαν περάσει στο Δημόσιο είτε με γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. ή με αντικειμενικά κριτήρια βαθμολόγησης πάλι μέσω Α.Σ.Ε.Π.. Αλλά το 99% των υπαλλήλων ΙΔΑΧ έχουν μπει στο Δημόσιο από την πίσω πόρτα, οπότε αφήστε τις υπερβολές για μεταπτυχιακά - διδακτορικά & αυξημένα προσόντα. Δεν φτάνει μπήκαν χωρίς Α.Σ.Ε.Π. θέλουν να γίνουν & Διευθυντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aytos pou leei oti oi ypallhloi IDAX einai oloi me proslhpsh ektos ASEP einai asxetos, provokatoras ths kyvernhshs. An diavasei ligo to syntagma mas (arthra 103-104) proswpa ayxhmenwn prosontwn sto dhmosio diorizontai MONO me kathestws Idiwtikou dikaiou. O ASEP prokyrhsei gia aytes tis theseis sygekrimenes prokhryxeis me diadikasies poly pio aysthres apo aytes gia thn loiph plempa tou dhmosiou pou arkoun mono ta moria poy sygentrwsan epeidh px gennhthikan dhmosioi ypallhloi kai eixan megalh proyphresia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε οι Ειδικοί Επιστήμονες είναι μόνο ΙΔΑΧ και προσλαμβάνονται όλοι μέσω ΑΣΕΠ. Οπότε μην μιλάς για πίσω πόρτες. Μάλλον δεν γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι άσχετος. Είναι κομπλεξικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 5% ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ? ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η "ΠΛΕΜΠΑ" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΕΠ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΘΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ? ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΧΗ ΠΑΝΤΑ) ΤΟ 30% ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ή ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕΣΩ Α.Σ.Ε.Π.ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ....ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SOSΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΔΑΧ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕΒ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ....ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... ΣΤΟ MAIL MOY clairy22@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOS.TO MAIL MOY clairy22@windowslive.com Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΙΔΑΧ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ...ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση