GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τέλος τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό με το ΟΑΚΑ...

Προβλημάτων συνέχεια από τον προβληματικό χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το ΟΑΚΑ και για άλλες αναμετρήσεις, πλην ...

Προβλημάτων συνέχεια από τον προβληματικό χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το ΟΑΚΑ και για άλλες αναμετρήσεις, πλην αυτή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη...
Κανονικά το στάδιο θα έπρεπε να ήταν πλήρως έτοιμο στις 13 Σεπτεμβρίου για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟ στους ομίλους του Champions League.
Όμως, η υπεύθυνη εταιρία για τις εργασίες στον χλοοτάπητα ενημερώθηκε από...
τη διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας του συγκροτήματος των U2 ότι δεν θα μπορεί να έχει το ΟΑΚΑ στη διάθεσή της πριν από τις 6 Σεπτεμβρίου κι έτσι το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων!
Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι διοργανωτές της συναυλίας δεν θέλουν να βγει το χορτάρι και έτσι θα πρέπει μετά από αυτή να αντικατασταθεί πλήρως. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει  ο κίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος να μην είναι έτοιμος ούτε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στις 28 ή 29 Σεπτεμβρίου και τότε θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δηλώσει διαφορετική έδρα. Βάσει, όμως, των κανονισμών της UEFA  η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μια έδρα στη συγκεκριμένη φάση και έτσι οι «πράσινοι» στη χειρότερη περίπτωση δεν θα μπορούν καν να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ. Επί του παρόντος, ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει με επιστολή του προς την UEFA να του δώσει κλειδάριθμο στην αποψινή κλήρωση, ώστε να παίξει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.
Στην περίπτωση που το γήπεδο δεν είναι έτοιμο μέχρι τη δεύτερη αγωνιστική, η ζημιά θα είναι τεράστια κυρίως από οικονομική πλευρά καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πουλήσει 22.000 διαρκείας και κινδυνεύει να χάσει -εκτός από την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών του- τεράστια έσοδα.

4 σχόλια

  1. ναι ενταξει φταιει ο ΓΑΠ για το χορταρι στο ΟΑΚΑ.....

    και εγω νδ ψηφιζα για πολλα χρονια (ειμαι 42) αλλα καλο θα ηταν καποιοι νδιτες να σταματησουν αυτη την αλογιστη κριτικη και φορτωμα ευθυνων στον ΓΑΠ,αλλωστε στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σχοινι.Ξεχασαμε τοσο γρηγορα τον δικο μας αρχιμπουχεσα? Τον ανθρωπο που πηγαινε με το ζορι στο μαξιμου και δεν ειχε το στοιχειωδες θαρρος να πει ενα συγγνωμη που αυτος και οι επιλογες του ξεφτιλισαν μια μεγαλη παραταξη και τον κοσμο της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EAN EINAI RE PAIDIA PROBLHMA GIA TON PAO EAN EXEI EDRA 'H DEN EXEI POSOS ENDIAFEREI TA EKATOMMYRIA TON ELLHNON POY TOYS EXOYN KOPSI THN SYNTGAKSI TA DORA KLP.

    ANONYMES ETAIREIES EINAI OLES OI OMADES KAI EINAI MALAKIA NA TSAKONETE O KOSMOS GIA MIA ANONYMH ETAIREIA.

    EINAI PROKLHSH NA KATHOMAI NA AKOYO EIDHSEIS KAI NA AKOYO TA EKATOMMYRIA EYRO POY SPATALANE NA AGORASOYN KREATA ( PODOSFERISTES ) APO TO EKSOTERIKO OPOS A GORAZOYN TA KREATA APO THN ARGENTINH.

    NA PANE NA KOPSOYN TON LAIMO TOYS GIA NA MHN PO NA PANE NA G@@@@@@@@@ KAI O PANATHINAIKOS KAI O OLYMPIAKOS KAI H AEK 'H KALYTERA OLES OI OMADES POY TO POIO KALO POY EXOYN KA KANOYN EINAI NA KLEISOYN TIS OMADES KAI NA KSEKOYMPISTOYNE NA PANE STON DIAOLO KAI AKOMA PARA PERA DIOTI OPOS EXOYN GINEI TI SKATA !!! PAIZOYN ELLHNES STIS OMADES MESA ??
    OLH H NOTIA AMERIKH EINAI EDO.

    LOIPON STON DIAOLO OLES OI OMADES KAI AKOMA PARA PERA MPAS KAI YSYXASEI O KOSOS APO TA TSOGLANIA TOYS ME TA DOLOFONIKA ENSTIKTA MERIKOYS APO TOYS OPADOYS TON.

    KATOIKOS PERIOXHS O.A.K.A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE NEODHMOKRATES
    RE PAIDIA AYTH H PSYXH O KOSTAKHS POY EINAI. KAIRO EXO NA TON AKOYSO.

    MHPOS EXEI PAEI KAI AYTOS STO OYZMPEKISTAN NA GINEI SYMBOYLOS STON PROEDRO THS XORAS.

    ALLA NOMIZO OTI OYTE GIA TO OYZMPEKISTAN DEN KANEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φήμες ότι τυφλοπόντικες άνοιξαν τρύπες στο χορτάρι θεωρούνται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ως ανυπόστατες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση