GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ηθικοί αυτουργοί ενός (;) θανάτου...

Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κακλαμάνης και ο Σταύρος (σκύλος) της Ηρώδου Αττικού... Aπό την Σοφία Λαμπίκ...

Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κακλαμάνης και ο Σταύρος (σκύλος) της Ηρώδου Αττικού...

Aπό την Σοφία Λαμπίκη

Τι σχέση έχουν ένας Υπουργός, ένας Δήμαρχος και ένας σκύλος; Οι δύο πρώτοι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι οι (πιθανόν) ηθικοί αυτουργοί για τον θάνατό του τελευταίου.
Ο Σταύρος, ο υπέροχος σκύλος που ζούσε χρόνια στην Ηρώδου Αττικού, συνόδευε την φρουρά των Ευζώνων σε κάθε αλλαγή σκοπιάς και είχε γνωρίσει όλα τα υψηλά πολιτικά πρόσωπα και επίσημους επισκέπτες του Προεδρικού Μεγάρου δεν υπάρχει πια.
 Πέθανε προχτές από θερμοπληξία. Έσβησε μέσα σε ταχυπαλμία και δύσπνοια, συμπτώματα της θερμοπληξίας που τον έπληξε και επέφεραν αργά και βασανιστικά ανακοπή καρδιάς. Γιατί δεν υπήρχε στάλα νερό να δροσιστεί σε περίοδο καύσωνα. Γιατί ο Δήμαρχος Αθηναίων αρνείται σθεναρά εδώ και χρόνια να επανατοποθετήσει τις ποτίστρες για να πίνουν νερό τα αδέσποτα.
Το ίδιο αρνείται και το τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου που διευθύνεται από κτηνίατρο, η οποία όφειλε να γνωρίζει ότι τα αδέσποτα έχουν απόλυτη ανάγκη το νερό για να επιβιώσουν σε μια πόλη από τσιμέντο χωρίς ίχνος σκιάς.
Το ίδιο όφειλε και ο κ. Δήμαρχος που είναι γιατρός και γνωρίζει πολύ καλά ότι τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα ζώα ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και προσβάλλονται πολύ εύκολα από θερμοπληξία.
Παρά τις άπειρες επιστολές, διαμαρτυρίες και παρακλήσεις μας να επανατοποθετηθούν οι ποτίστρες-που ήταν δωρεά δημότη-, παρά τις επισημάνσεις ότι τα ζώα δεν επιβιώνουν χωρίς νερό και ότι κινδυνεύουν άμεσα κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πότε δεν εισακουστήκαμε, όλοι εμείς οι απλοί φιλόζωοι που...
 χρόνια φροντίζουμε ανελλιπώς τα αδέσποτα στους αφιλόξενους δρόμους της πόλης.
Προχτές θυσιάστηκε ο Σταύρος στην αδιαφορία και αναλγησία της κρατικής μηχανής να φροντίσει σωστά τα αδέσποτα που επανατοποθετούνται. Ο Σταύρος είναι θύμα της έπαρσης των διοικούντων τον Δήμο Αθηναίων να κάνουν αποδεκτό το αίτημα των Δημοτών να έχουν πρόσβαση σε νερό τα αδέσποτα. Άγνωστο σε εμάς όλους πόσα άλλα ζώα σαν τον Σταύρο είχαν την ίδια τύχη και φρικτό θάνατο με το αίσθημα της ασφυξίας.
Ελπίζουμε ότι η θυσία του Σταύρου να είναι και η τελευταία και ο κ. Δήμαρχος Αθηναίων να αλλάξει στάση και να αποφασίσει επιτέλους να επανατοποθετήσει τις ποτίστρες.
Το ίδιο σκηνικό διαδραματίζεται το τελευταίο διάστημα στην Αρχαία Αγορά όπου η Αρχαιολόγος διευθύντρια και υπεύθυνη του χώρου έχει δώσει εντολή τα τέσσερα εναπομείναντα αδέσποτα του χώρου, τα οποία γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ζουν εδώ και πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο, να μην λαμβάνουν ΟΥΤΕ μια στάλα νερό. Καταδικάζοντας τα έτσι σε αργό και βέβαιο θάνατο.
Οι λεκάνες με νερό απομακρύνονται άμεσα με διαταγή της διευθύντριας. Το ίδιο απομακρύνονται οι λεκάνες με νερό που τοποθετούν οι φιλόζωοι στα παρτέρια και πάρκα από τους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. «Εντολή εκ των άνωθεν. Εστία μόλυνσης!», υποστηρίζουν.
 Ο κ. Υπουργός Πολιτισμού, κ. Γερουλάνος, ένας νέος άνθρωπος από γνωστή οικογένεια Ευρωπαϊστών με οράματα ελπίζουμε μετά από αυτό το θλιβερό γεγονός και τις καταγγελίες να αλλάξει στάση και άμεσα να επέμβει και να ανακαλέσει τις αυθαίρετες αποφάσεις της διευθύντριας της Αρχαίας Αγοράς.
Ο κ. Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κακλαμάνης, ελπίζουμε να βρει χρόνο να επανεξετάσει το αίτημα των φιλόζωων για την δυνατότητα να βρίσκουν τα αδέσποτα νερό.Όσο για τα όσα σωματεία που κλείνουν τα μάτια τους (και το μάτι στον Δήμο και τους εκπροσώπους του!) στην σημερινή κατάσταση να θελήσουν επιτέλους να (συν)υπογράψουν την διαμαρτυρία-αίτημα προς το Δήμο για την επανατοποθέτηση του συστήματος αυτόματης ποτίστρας σε διάφορα σημεία στην πόλη μας.
Οι έμμισθοι «φιλόζωοι» από την Αγγλία που έσπευσαν να δώσουν τα εύσημα για το υπέροχο Πρόγραμμα Αδέσποτων του Δήμου χωρίς ένα ψεγάδι (!) και αναφέρονται ότι λειτουργεί πολλές φορές καλλίτερα από τα Προγράμματα στην Αγγλία, ας κάνουν έναν κόπο να περπατήσουν στην πόλη για να δουν ιδίας όμμασι πόσο υποφέρουν τα ζώα χωρίς νερό.
Αυτά τα ολίγα στη μνήμη του Σταύρου, του υπέροχου σκύλου της Ηρώδου Αττικού.

20 σχόλια

  1. Με βάση την ειδισεογραφία των ημερών, προχθές πο θερμοπληξία πέθαναν δύο, το αδέσποτο σκυλί και ο δικτάτορας Ιωαννίδης!!!!!!!!!!

    Πρόκειται για κατάντια της κοινωνίας μας, με ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς τους συγκεκριμένους πολιτικούς μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ Ο ΠΑΠΑΟΥΛΙΑΣ ΦΤΑΕΙ !!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ !!!!!


    ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...??????????
    ??????????????????????????????????
    ??????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 17 Αυγ 2010 9:35:00 μ.μ.

    Ψόφα ρε μαλάκα, ψόφα να ξεβρομίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσον αφορά τη δ/ντρια της αρχαίας αγοράς,κάθε σχόλιο περττεύει...η λήψη σωστών-ανθρώπινων αποφάσεων και η καλλιέπεια του ... πνεύματος απαιτούν ευαισθησίες που απουσιάζουν στις μέρες της,ενώ αντίθετα στη βιβλιογραφία αναφέρεται ότι διαφορετικό "πνεύμα" επικρατούσε την εποχή λειτουργίας της αρχαίας αγοράς.Τέτοιο πνεύμα πού να βρεθεί σήμερα για να υπηρετεί σωστά και ανθρώπινα τέτοιους χώρους.
    Όσο για τον δήμαρχο αθηναίων και τις ...ευαισθησίες του: ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα"
    Αυτο ταιριαζει γαντι στον απιθανο απο καθε αποψη δημαρχο της Αθηνας αλλα και σε οσους, ο καθενας με τον τροπο του,μας θυμιζουν οτι ζουμε σε μια χωρα οπου βασιλευει το χαος η αναρχια και πολιτικοι αναξιοι να κυβερνησουν την Ελλαδα..
    Η αξια του σκυλου ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την δικη σας χαμενα κορμια...θα μας ερθετε ομως οταν ειναι η ωρα των εκλογων και καλυτερα να μην σας πω τι θα παρετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή και αίσχος!!
    Αυτός είναι πολιτισμός !!
    Κυριε Κακλαμάνη είσαι εκγκληματίας!
    πολιτικοι αναξιοι κυβερνάτε μια χώρα και την καταντήσατε ακυβέρνητη!!
    Η αξια του σκυλου ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την δικη σας.......θα μας ερθετε ομως !
    Κύριε πρωθυθπουργέ,εύγε
    Η εικόνα θα κάνει το γύρο του κόσμου!! ΕΥΓΕ σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο μια λουγγρα δημαρχο τι περιμενεις.....για να εβλεπες πως θα εκανε αν ηταν τιποτα ξυπολητοι πακιστανοι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΠΙΑ ΑΘΗΝΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΛΕΣ-ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΩΣ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΩΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    Ο ΓΑΠ ΩΣ ΠΑΝ-ΧΑΖΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΚΡΥΜΕΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ [ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ].
    ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΝ ΝΑ "ΨΟΦΑΕΙ" ΣΤΑ 87 ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ?...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΚΡΙΜΑ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ... ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΗΞΕΙ ΤΡΕΜΩ... ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΟΤΗΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ... ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νά αρχίσουμε κάποια στιγμή,νά τοποθετούμε φόλες έξω από τό μπουρδέλο τού εθνικού μας δανειστή κι έξω από τό μπουρδέλο-βουλή,μήπως καί τίς φάνε αυτά τά βρωμόσκυλα-κοπρόσκυλα οί πολιτικοί κι αρχίζουν νά ψοφούν.
    Όσο διά τόν Κακλαμάνη,τήν φόλα τήν έχει ήδη ''αρπάξει'' πρίν τίς δημαρχιακές εκλογές.
    Διά τόν σχολιαστήν δέ τών 0935μμ,θά τού έλεγα ''κομψά'',νά πάη στά γαμίδια οικογενειακώς.
    Όλοι οί ψυχασθενείς,πούστηδες,πολιτικοί,
    εγκληματίες,από τήν ίδια ψυχασθένεια πάσχουν,όπως κι αυτός.
    Καριόλη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι για το ζωντανό αλλά: Πρόκειται για ένα από τα αδέσποτα που με κυνηγούσαν όταν προσπαθούσα να τρέξω στο πεζοδρόμιο, μάλον το ίδιο που πριν ένα μήνα παραλίγο να ρίξει κάτω έναν ποδηλάτη μέσα στην Ηρώδου Αττικού, πρόκειται για ένα από τα σκυλιά που με τη θυμηδία των αστυνομικών κυνηγούσαν τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν το δρόμο με προφανή κίνδυνο ατυχήματος. επίσης είναι μάλλον μακρινός ξάδερφος των σκύλων που πρόσφατα κυνήγησαν και δάγκωσαν τη γυναίκα μου στο πάρκο Ιλισσίων. Μήοως μπορείτε εσείς οι φιλόζωοι να τα πάρτε σπίτι σας. διότι από τα σπίτια σας τα έχετε παρατήσει στους δρόμους. Η μόνη άλλη Ευρωπσαϊκή πόλη με αδέσποτα που γνωρίζω είναι το Βουκουρέστι. Αλλά εκεί έχει και αδέσποτα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “Αυτοί είναι οι δολοφόνοι”

    Ελπιζω να εχουν την τυχη των τουρκων κομμαντο των ιμιων…

    Το σωστό είναι οι αλβανοί να αφήσουν ελεύθερο το δράστη.
    Αφού δεν έφταιγε όπως λέει ο ίδιος…
    Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατι πιστεύω πως άν μπεί τελικά στη στενή,θα ζήσει περισσότερο…[ακριβώς όσο η διάρκεια της πονής του...]

    Κάτι ξέραν οι καταδρομείς του Λιμενικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν εχει χρονο ο Δημαρχος να ασχοληθει με τα αδεσποτα. Προτεραιοτητα εχουν οι λαθρομεταναστες, οι πολιτες και τα αδεσποτα ερχονται σε δευτερη μοιρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήοως μπορείτε εσείς οι φιλόζωοι να τα πάρτε σπίτι σας. διότι από τα σπίτια σας τα έχετε παρατήσει στους δρόμους. Η μόνη άλλη Ευρωπσαϊκή πόλη με αδέσποτα που γνωρίζω είναι το Βουκουρέστι. Αλλά εκεί έχει και αδέσποτα παιδιά.

    18 Αυγ 2010 10:34:00 π.μ.


    .................................


    Πρίν δύο ήμέρες ''καστανοί'' μού έκαναν επίθεση καί προσπάθησαν νά μέ κλέψουν.
    Πρίν μία εβδομάδα,ομάς ""ευρωπαίων αδελφών μας"" επετέθησαν στό παιδί μου καί τού πήραν τό κινητό καί τό σταυρό,αφού τό ξυλοκόπησαν.
    Πρίν..........!!!!!!
    Πρίν..........!!!!!!
    Πρίν!!!!!!!!!!!!!!!!
    .............

    Μήπως αυτούς,τούς αδέσποτους ""καστανούς αδελφούς μας"" θά πρέπει,μερικοί εξ υμών νά τούς φιλοξενήσετε στά σπίτια σας,διότι εσείς τούς έχετε ''προσκαλέσει'' στήν χώραν μας???
    Κι από ό,τι γνωρίζω,σέ Ευρωπαικές χώρες/πρωτεύουσες/κοινωνίες/εξουσίες/αρχές δέν υπάρχουν τόσο έντονα τά φαινόμενα/περιστατικά εγκληματικότητος/βίας,όσο εδώ,εκτός φυσικά τών χωρών προελεύσεως τών ""καστανών αδελφών σας""!!!
    Νά αρχίζουμε λοιπόν,αντιδρώντας αυτοδικαίως νά ''καθαρίζουμε'' αυτά τά ''δίποδα'' ???
    Όσο διά σένα,πού θεωρείς εχθρούς σου τά 4ποδα αδέσποτα,νά σού ρίξουμε καί καμμία φόλα,έτσι διά δοκιμή,διά νά αντιληφθής τήν τραγικότητα τών στιγμών,ενός δηλητηριασμένου από 2ποδο,4ποδου.
    Τήν ευθύνην διά τήν περίθαλψιν αδέσποτων κι όχι μόνον,τήν φέρει τό μπουρδέλο κράτος.
    Επίσης καί τήν αυστηρήν τήρησιν/εφαρμογήν τών υφιστάμενων νόμων,σχετικά μέ υιοθεσίες/εγκαταλείψεις τών όποιων ζώων.
    Τά ζώα τί ευθύνην φέρουν???
    Καί ποιός νομίμως εξουσιοδοτεί ποιόν,νά δολοφονεί,αδιακρίτως τά όποια αδέσποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kai TELOS afou echete thn poustra gia dhmarcho kala na sas kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΔΩ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥ ΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΣΙΓΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΩΕΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΦΥΡΙΔΑΣ ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ο παξινοσ ο υποδικοσ θα σασ διαφωτισει??
    κοιμηθειτε εσεισ του πασοκ

    17 Αυγ 2010 9:10:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ...

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
    Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στο Kontra Channel εκπομπές θα παρουσιάζουν ο Βασίλης Τζιβιλίκας (ο γνωστός ηθοποιός), ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος,


    ο Δημήτρης Παξινός (πρόεδρος του ΔΣΑ), που έχει μηνυθεί από τον δρ Κουτσούκο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για "προγεννετήσιες δολοφονίες παιδιών", για εξωθηση γυναικών στην πορνεία, για οικονομικά εγκλήματα της βιομηχανίαε δυαζυγίων που καλύπτει, και για σύσταση συμμορίας με επίορκους δικηγόρους ο...
    γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης, ο πρώην υπουργός Χρήστος Βερελής και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου! Αυτά προς το παρόν...

    17 Αυγ 2010 9:12:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΞΙΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ??
    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ?

    17 Αυγ 2010 9:14:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 18 Αυγ 2010 1:10:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Kai TELOS afou echete thn poustra gia dhmarcho kala na sas kanei

    18 Αυγ 2010 2:47:00 μ.μ.

    ..................

    Συμφωνώ μέ τήν τελευταία διαπίστωσίν σου απολύτως,άν κι εγώ είμαι Πειραιώτης,μέ άλλον καριόλη δήμαρχο όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αθηνα και θεσσαλονικη εχουν τους πιο αχρηστους και γκει δημαρχους. καλα να παθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση