GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς δίποδα...

ΠΡΟΣ ΔΙΠΟΔΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ Αγαπητά μου δίποδα, τώρα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ, όπως κάθε φορά, να πάτε σύσσωμα πίσω α...

ΠΡΟΣ ΔΙΠΟΔΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗ
Αγαπητά μου δίποδα, τώρα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ, όπως κάθε φορά, να πάτε σύσσωμα πίσω από τους υποδειχθέντας, από τα μεγάλα κόμματα[που καθημερινά βρίζετε] για να αποδείξετε, [για μια ακόμη φορά] ότι παραμένετε πιστοί σε αυτούς που σας οδήγησαν εδώ, έτσι ώστε να νομίζετε ότι έχετε εξασφαλίσει θέση στο παχνί της εξουσίας.
Σας προτρέπω να μην ξεφύγετε από την συνηθισμένη συνταγή η οποία πάντα σας δικαιώνει, έστω και προς το χειρότερο. Όλοι μαζί λοιπόν για τα...
 δικαιώματα των ΔΙΠΟΔΩΝ και μετά να συνεχίσετε να βρίζετε.
ΑΣΧΕΤΟ, η Αλεξάνδρα Πάλλη, κόρη της Φάννη Πάλλη Πετραλιά, εξακολουθεί να δηλώνει, [κόντρα στην μητέρα της] ότι θα διεκδικήσει και αυτή το δήμο Γλυφάδας, αντάρτισσα στην επιλογή από την Ν.Δ του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στερώντας του το δικαίωμα στην επιτυχία και ταυτόχρονα η μαμά της χάνει όποια ελπίδα να έπαιρνε αυτή την κενή θέση στην Βουλή του Μιλτιάδη.
Ο ΔΙΠΟΔΟΣ

8 σχόλια

  1. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΙΠΟΔΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΥΠΝΟΒΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να τιμωρηθει ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ τον Νοεμβρη,
    αλλιως θα εχει δικιο που μας θεωρει τοσο ηλιθιους και ευκολα κατευθυνομενους απο τα καναλια του και τα ψεμματα του.

    Αισθανομαι ντροπη που καποιος που δεν δουλεψε ουτε ενα 8ωρο στη ζωη του και δεν διαχειριστηκε ουτε καντινα, με επιασε τοσο κοροιδο.
    Ας τον ξαναστειλουμε μονιμες διακοπες που του αρεσουν και τοσο πολυ του σκυλιου.

    Επισης με τις δημοτικες εκλογες, θα δωθει και μηνυμα στο ΔΝΤ που περιμενει το αποτελεσμα για ευρυτερα και σκληροτερα μετρα αν ειναι θετικο!

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙ..

    - Απάτη είναι να ψηφίζεις ένα κόμμα που υπόσχεται ευνομία και να βλέπεις να την κοπανάνε οι Μαντέληδες και να μην πηγαίνει κανένας φυλακή.

    - Απάτη είναι να ψηφίζεις ένα κόμμα που υπόσχεται ισονομία και το κόμμα αυτό να ψηφίζει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάς πήραν χαμπάρι...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοκ-Πασοκ

    Σκανδαλιδης Σγουρος Μιχας δρ Κουτσουκος Μπεη Τζούλια, Νετανάχιου, Καντάφι, Ντούβλη, Μαντέλης..ολοι μαζι παιδια

    δεν εχουμε πολυτελεια για διαφωνίες τωρα! Η μοιρασιά και το γαμήσι μετά!

    Αυτα λεγαν στην Μηλιωνη πριν λιγο!

    Μηνας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο αυτό λείπει από την Ελλάδα,ένας ακόμη γιος η κόρη η εγγονός η ανιψιός πολιτικού για να πολιτευθεί και να συνεχίσει το άρμεγμα των δημοσιών η δημοτικών ταμείων

    Η κάθοδος στην πολίτικη των ανεπάγγελτων γόνων των γνωστών τζακιών και η καθημερινή προβολή των εκλεκτών αυτών γόνων ανατρέπει κάθε εξέλιξη προς το καλύτερο της πολίτικης ζωής.

    Όχι ρε μαμόθρεφτα … Θα φάτε φούμο ,φτύσιμο και γιαούρτωμα…

    Επιτελούς φτάνει βρε αχόρταγοι .

    Δεν σας ανεχόμαστε πια…

    Αφήστε βρε αδίστακτοι να προσπαθήσει να πάρει μεροκάματο και κανένα άλλο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμφύλιος επίγονων στο δήμο Γλυφάδας.

    Η Αλεξάνδρα, κόρη της Φάνη Πάλλη Πετραλια , διαμηνύει τώρα ότι θα ηγηθεί αντάρτικου ψηφοδελτίου για την κατάληψη του δήμου Γλυφάδας

    Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έλαβε το χρίσμα του υποψήφιου από τον Σαμαρά .( Αυτόν που θα πολεμούσε την οικογενειοκρατία…χα. χα. χα. )

    ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ...
    ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΛΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμια ΑΠΟΧΗ καμια, ολοι να εξαφανισουμε το Νουμερα του Δικοματισμου, ψηφηστε νεους Ανθρωπους μακρυα απο τα φρικτα Κομματα ΝΔουλας και Βρωμοπασοκ, μακρυα, μην τους χαρηστητε ειναι οι περισοτεροι Εβραιωμασονοι, απο προεδρο μεχρι και βουλευτη ανθρωποι των Εβραιων ο δε Ανθρωπος Τους πασοκια, φορεσε και το σκουφακι, ο βαπτισμενος δεν ντρεπομαστε λεω δεν ντρεπομαστε για το χαλι μας.
    Κλωτσηστε τους περα μια για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίποδα είναι οι Πασοκοι μέχρι τις εκλογές μετά θα είναι χωρίς πόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση