GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θράσος χωρίς όρια από τον Αλογοσκούφη...

Συνάντησε τον πρωθυπουργό στην Πάρο, έβριζε τον Καραμανλή και ζήτησε να πάει ... εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ! Του Δημήτρη Σταματόπουλο...

Συνάντησε τον πρωθυπουργό στην Πάρο, έβριζε τον Καραμανλή και ζήτησε να πάει ... εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ!

Του Δημήτρη Σταματόπουλου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ανταπόκριση από την Πάρο

Στη Πάρο και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Πίσω Λιβάδι συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργό Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης.
Στην ολιγόλεπτη συνάντηση, η οποία φαίνεται να πραγματοποιήθηκε ύστερα από επιδίωξη του πρώην υπουργού,  οι δύο άντρες συζήτησαν την κατάσταση της οικονομίας με τον κ. Αλογοσκούφη να πλέκει το εγκώμιο του διαδόχου του κ. Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα πρότεινε στον Πρωθυπουργό εντατικοποίηση των μέτρων εξυγίανσης του δημόσιου τομέα και...
 περαιτέρω μεταρρυθμίσεις.
Ο κ. Αλογοσκούφης υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ μιλώντας ωστόσο με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρώην πρωθυπουργό.
Η είδηση από την συνάντηση ήταν το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός αυτοπροτάθηκε για τη θέση του Έλληνα εκπροσώπου στο ΔΝΤ μετά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Ο Πρωθυπουργός ξαφνιάστηκε, χαμογέλασε αμήχανα αλλά απάντησε πως για την θέση προαλείφεται στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Πληροφορίες του press-gr κάνουν λόγο για τον Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ καθηγητή κ. Ιωάννη Στουρνάρα. Ο Πρωθυπουργός στη Πάρο σε συνταντήσεις με τον κ. Ραγκούση μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για το πρόσωπο του κ. Στουρνάρα.

29 σχόλια

  1. Ο Στουρνάρας είναι κι αυτός μέλος της λέσχης Builderberg ! Τυχαίο ; Δεν νομίζω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις περυσινές εκλογές εγώ θυμάμαι δύο βασικούς υποψήφιους, Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Μήπως κάποιος από εσάς ψήφισε Τόμσεν;

    Το ότι ο Γιωργάκης προεκλογικά δεν είπε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι γνωστό.
    Το ότι ο Γιωργάκης δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της χώρας είναι και αυτό γνωστό, γιαυτό μας έφερε και το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, σαν άλλοθι.
    Επέλεξε τον εύκολο δρόμο να αυτο-υποβιβαστεί σε υπαλληλάκι του Τόμσεν και ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ.

    Όταν όμως ο Παπανδρέου φτάνει στο σημείο να αφήνει τον Τόμσεν να κάνει υποδείξεις ακόμη και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, τότε καταλύεται η Ελληνική Δημοκρατία.
    Το συνειδητοποιεί αυτό το μικρό σου μυαλουδάκι ρε Γιωργάκη;
    Ναί ή Ού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Κουράζεται πολύ το GAP” προσπαθούν να μας πουν τα μέσα της προπαγάνδας, υποτιμώντας την νοημοσύνη των Ελλήνων.

    Η επικοινωνιακή διαχείρηση αυτού του τύπου είναι κίνηση απελπισίας μιας κυβέρνησης μισητής πλεόν, περισσότερο κι από αυτής του ΚΚ.

    Τα πράγματα θα βαίνουν συνεχώς επιδεινούμενα για το GAP παρά τις απέλπιδες προσπάθειες.
    Εκείνο που μένει χαραγμένο στην μνήμη των Ελλήνων είναι πως το GAP φέρει τον τίτλο του νέου Τσολάκογλου.

    Γνωρίζει κανείς αν ο ΓΑΠ έχει συναντηθεί τους τελευταίους μήνες με τον Τόμσεν η κάποιον άλλον από την ομάδα εθνικών καταστροφών;

    Είναι περίεργο, αλωνίζουν σε όλα το υπουργεία και δίνουν εντολές. με τον πρωθυπουργό δεν θέλουν να συναντηθούν ;;;;;;;;;;;


    AΠΑΝΤΗΣΗ:
    Φαντάσου πόσο ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ.
    Που τον έχουν όχι απλώς γραμμένο στα Δουνουτιανά τους...Αλλά ούτε για ΧΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχουν αποδειξεις για τη συναντηση? Ηταν παρων στη συζητηση ο απεσταλμενος σας?
    Μπορει ο Αλογοσκουφης να ειναι οτι ειναι αλλα αυτα μου φαινονται υπερβολικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Διεθνής Τύπος αναπαρήγαγε δηλώσεις του Έλληνα(?) Πρωθυπουργού και των συνεργατών του.

    Τώρα γίναμε καλοί και παίρνουμε εύσημα!!!
    Γιάούρτια έγραψες καρντάσι;
    Γιαούρτια;

    Η σπίλωση της εικόνας είναι σημαντική σε πρώτη φάση.
    Το οικοδόμημα στηρίζεται στην επικοινωνία κατά το 90% και με επικοινωνιακά όπλα το πολεμάς σε πρώτη φάση.

    Η εικόνα ενός GAP με μάσκα γιαουρτιού είναι μεγάλο πλήγμα που κάνωντας τον γύρο του κόσμου δημιουργερί χάσμα κάτω από τα πόδια αυτού του κακομαθημένου μαμόθρευτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χάρρυ Πότερ κυβερνά την Ελλάδα, δεν εξηγείται αλλιώς
    Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ....πάντως, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    Πέρασε μόνο λίγος καιρός απο τότε που σύσσωμος ο διεθνής τύπος, έγκριτοι δημοσιογράφοι και οικονομολόγοι, αναλυτές και διεθνείς οίκοι αξιολόγησης μας περνούσαν γενεές δεκατέσσερις. Το μεσαίο δάκτυλο μας σήκωναν, την Ακρόπολη μας έλεγαν να πουλήσουμε, κλέφτες μας αποκαλούσαν, λαμόγια μας ανέβαζαν, τυχοδιώκτες μας κατέβαζαν, τεμπέληδες που δεν έχουμε μέλλον μας χαρακτήριζαν. Οι διεθνείς οίκοι μας υποβάθμιζαν, οι αναλυτές ήταν σίγουροι ότι η αναδιάρθρωση του χρέους και η έξοδος από το ευρώ ήταν δεδομένη. Μάλιστα έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι χαμένη υπόθεση, ας στραφούμε σε άλλες χώρες που κινδυνεύουν.

    Και ξαφνικά, ύμνοι από τις έγκριτες εφημερίδες για την ελληνική οικονομία, έπαινοι για τις διαρθρωτικές αλλαγές, για τη βελτίωση των δεικτών, για τις επιτυχίες της κυβέρνησης. Η Τρόϊκα να λέει ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση προηγείται του προγράμματος και να μας υμνεί για την πρόοδο που κάνουμε αλλά και την σοβαρότητα και αποδοχή από την πλευρά των πολιτών. Ακόμη και η Morgan Stanley μόνο τεμενάδες δε μας κάνει, ενώ και οι… κακοί Γερμανοί τώρα στάζουν μέλι για την Ελλάδα.

    Θα πρέπει να ζούμε σε απέραντο φρενοκομείο, ή μας δουλεύουν όλοι. Ξαφνικά άλλαξε η εικόνα της χώρας λες και η κυβέρνηση έφερε το Χάρι Πότερ και έλυσε τα πάντα ως δια μαγείας. Τρία τινά συμβαίνουν:

    1. Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι το πειραματόζωο των ΗΠΑ, της Ευρώπης και των αγορών. Σκληρά μέτρα για να δούμε πως θα αντιδράσουν, έπαινοι – κοροϊδία για να γελάσουν λίγο οι ιθαγενείς και συνέχεια του σκληρού προγράμματος μέχρι τα όρια των αντοχών τους.
    2. Ξένοι και κυβέρνηση πέρασαν μα πολύ άσχημη εικόνα για την Ελλάδα έτσι ώστε να πείσουν τον κοσμάκη για την αναγκαιότητα των μέτρων. Ξεζούμισμα με αιτία δηλαδή.
    3. Δε χρειάζεται ο Σκιόπα για να κάνει lobbying. Το έχουν κάνει κάποιοι άλλοι και έπεισαν τους ξένους ότι όλα είναι καλά στην Ελλάδα.

    Διαλέγετε και παίρνετε, αλλά το δούλεμα είναι σίγουρο ότι συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε χρειάζεται να πάτε στο Δ.Ν.Τ. κ. Αλογοσκούφη για να φανείτε χρήσιμος.
    Απλά "πείτε μου ειλικρινά..." τι ξέρετε... εδώ και τώρα.

    Καπετάν Μακρύς. Το Κακό όταν πια έχει κερδίσει το Καλό, αρχίζει και γκρεμίζεται, από "μέσα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακομα εκει ειναι ο μαλακας γιωργακης?

    σε λιγο θα κλεισει 3 μηνες χλιδατες διακοπες η πουστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντί να στείλουν τον Ανδριανόπουλο που τον καλούν ξένες κυβερνήσεις και ποτέ δεν τον έστειλε η Ελλάδα πουθενά τοποθετούν κρατικοδίαιτους και εξαρτημένους από κυβερνητικούς διορισμούς. Ελλάδα το χάλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος".
    Στην γκολντμαν σακς ο Καραμανλης διορισε τον γιο σου;
    Τα ομολογα, ο Καραμανλης σου εδωσε εντολη να τα τζογαρεις;
    Τον χαριστικο νομο στις τραπεζες για τις ασφαλιστικες εισφορες ο Καραμανλης σου εδωσε εντολη;
    Το ξεπουλημα του ΟΤΕ με αδιαφανεις πραξεις στους Γερμανους και τοποθετηση το φιλαρακι σου τον Βουρλουμη ο Καραμανλης σου εδωσε εντολη;
    Το φορτωμα της εταιρειας Γερμανος στο ΟΤΕ δυο δισεκατομμυριων μιας προβληματικης εταιρειας ο Καραμανλης σου εδωσε εντολη;
    Εσυ δεν ησουν ο που-τσαρος της οικονομιας και εστειλες στην ανεργια χιλιαδες ανθρωπους ο Καραμανλης σου εδωσε εντολη;
    Λιγο φιλοτιμο δεν εχεις επανω σου, λιγο αντρισμο, λιγη υπερηφανεια ρε αχρηστε καθηγητη της πλακας, που χορτασε η ψειρα και βγηκε στον γιακα.
    Αυτα ητανε τα λαθη του Καραμανλη που δεν σας αλλαξε τον αδοξαστο και δεν σας ξευτελισε οπως ειχε τον τροπο να κανει ο θειος του σε αντιστοιχες περιπτωσεις.
    Δρυος πεσουσης πασα δρυς ξηλευεται. Εσυ απλα εισαι ροκανιδι και τελειωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι βλάκας ο άνθρωπος!!!!!


    ΝΟΜΠΕΛ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ


    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΕΚΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

    ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΣΟΛΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μεγαλυτερο λαθος του Καραμανλη ηταν οτι εδειξε εμπιστοσυνη σε σκουληκια που σερνονται γυμνοσαλιαγκες σαλιαρηδες λιγουρηδες λαμογια που εκμεταλλευθηκαν την εμπιστοσυνη καταξευτιλιζοντας τον στον λαο και αυτος τους καλυπτε.
    Τα παραδειγματα πολλα, ασφαλως και δεν προτυπει ο τενεκες ξεγανωτος που απο αλογοσκουφης επρεπε να τον εχεις κανει αλογοκλωτση απο τα σουτια που επρεπε να του χωσει. Τι να σου κανω πληρωσες τα λαθη των επιλογων σου με τα αχρηστα υποκειμενα που περιεβαλες με εμπιστοσυνη αντι να χωνεις μπατσες και σφαλιαρες στις κουφαλες. Σεμνα και ταπεινα στα γαιδουρια γινεται; μονο κλωτσηδια καταλαβαινουν και πατητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Islam doesn't just hijack planes, it hijacks the things that mean something to people. The great cities of the world are littered with relics of the Muslim occupation of their sacred places. Jerusalem, Delhi, Constantinople and Alexandria all testify to the Muslim predilection for taking over other people's sacred places, and turning them into mosques. It wasn't enough for Muslims to conquer Jerusalem and subjugate its inhabitants. No, they also had to take the holiest place in Judaism and build a mosque on top of it. Similarly it wasn't enough for them to conquer and rename Constantinople, they also had to turn the Hagia Sophia into a mosque. These are not exceptions to the rule. In Asia, the Middle East and Europe, there are numberless examples of the same thing.

    To this day, Muslims continue seizing other people's places of worship and turning them into mosques. It's going on in Egypt today. It's going on in Yugoslavia where churches are being destroyed and turned into mosques, day by day. It's went on in Israel, in Joseph's Tomb, burial spot of the biblical Joseph, which was seized by Muslims in September of 2000, a year before 9/11.

    Why do Muslims this? It's not just about seizing territory, though that is part of it. It's also about hijacking something more vital, identity. By Islamizing sacred sites, they also take control of other people's history and culture. As they have done throughout the world. Hijacking the Temple Mount, has allowed Muslims to claim Jerusalem as a holy city of theirs. Hijacking churches in Egypt and Yugoslavia, eliminates the religious history of non-Muslims from the area. Hijacking the Hagia Sophia, was part of the recreation of Constantinople, into Istanbul.

    The common denominator is that Muslims do not just make war on lands or bodies-- but on memory itself. Their goal is to make people forget what came before their colonization. To distort the history and traditions that are meaningful to them, and replace them with a distorted Islamized version of history. The Muslim "tolerance" in Spain, the Palestinian Arab "refugees" and the Muslim "contributions" to science, are all examples of that revisionist history, in which oppression becomes tolerance, repression becomes knowledge, and the oppressors become the victims. Συνεχια εδω ...http://sultanknish.blogspot.com/2010/08/muslim-hijacking-of-ground-zero.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κι αφου συναντηθηκε χάθηκε να τραβήξεις μια φωτο για να μας πείσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .καλά αυτός ο κακοποιός δεν είναι στη φυλακή..;; Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος..;; αν ειναι δυνατόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. <>

    Του Δημήτρη Ψεματόπουλου

    Ανταπόκριση από την Πάρο
    Απο πολυ έγκυρη πηγή
    μα πάρα πολυ έγκυρη
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ και 99,9 βέβαιο . .

    A lie has speed,
    but truth has endurance


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ;


    ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΜΕ ΓΙΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟ.

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑ!!!!!
    Μάς έπεισες ρέ αρχιμαλάκα ανταποκριτή,μέ τίς αποκλειστικές μαλακίες σου!!!!!!
    Άντε γαμίδια μαλακοτρίφτη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΑΥΓΑ

    ΑΥΤΟΣ ΝΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θέλει η π.... να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τους παρακάτω................

    Πάει, τρελλάθηκαν και χειροκροτούν τον Γιώργο…

    Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συνάμα κωμικό να διαβάζεις σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες παραπολιτικές ειδήσεις για την αποδοχή που έχει ο Γ. Παπανδρέου από τουρίστες και κατοίκους της Πάρου, ή των άλλων νησιών που έκανε διακοπές.

    Με γλαφυρό τρόπο διάφορες πένες γράφουν για το πόσο ζεστά υποδέχονται τον πρωθυπουργό, σχεδόν με ευγνωμοσύνη για την πολιτική και τα μέτρα που έχει λάβει.

    Κι ένας νοήμων άνθρωπος αναρωτιέται: Είναι όντως έτσι κι έχει τρελαθεί ο κόσμος από τη ζέστη;

    Ή μήπως είναι οι γνωστοί πληρωμένοι κονδυλοφόροι που γράφουν κατά παραγγελία του Μαξίμου με όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία; Δηλαδή ο κόσμος έχει πάθει… εγκεφαλίτιδα και ξεχνά τι περνά, ειδικά οι κάτοικοι και τουρίστες της Πάρου που βλέπουν τους νεόπλουτους να παρελαύνουν με τα κότερα και τους ίδιους να σκέφτονται πώς θα βγάλουν το χειμώνα.

    Η προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης λίγο προτού ο κόσμος εξεγερθεί διότι δεν αντέχει άλλο θυμίζει αυτό που είχε πει πριν μερικούς μήνες ο πρωθυπουργός. Ότι τάχα τον σταματούαν στο δρόμο και του λέγανε ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν το μισθό και τη σύνταξή τους για να σωθεί η Ελλάδα.
    Μα που είναι όλοι αυτοί;
    Σε άλλη Ελλάδα ζουν, διότι εμείς στην επαρχία μόνο οργή βλέπουμε.

    - και λείπει και ο Χασαπόπουλος!!!!!!!!
    ένας Καψής μόνον τι να σου κάνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ψέματα!!
    Ήμουν στή συνάντηση καί συζητούσαν
    γιά τόν Βαλβέρδε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παραμυθια της ΧΑΛΙΜΑΣ
    Υποτιμα την νοημοσυνη ολων μας το παπαγαλακι... του PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10 Αυγ 2010 12:41:00 π.μ.

    gia ton giorgaki les?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΠΑΕΙ, ΕΦΥΓΕ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥΣ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΡΙΑ ΣΟΥ ΛΟΥΚΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπορεί , γνωρίζει κάποιος , να περιγράψει πόσες εξοχικές βιλίτσες έχουν μοιραστεί-”πωληθεί¨ από επιχειρηματίες και φίλους της Δημαρχίας του κ. Ραγκούση σε φίλους του ΠΑΣΟΚ στην Πάρο ;

    Τότε θα καταλάβουμε ποιος και γιατί χειροκροτεί τους ¨χρυσούς αναβαθμιστές¨ του νησιού…


    Πάντως για δήμαρχος Πάρου κάνει ο ΓΑΠ, μέχρι εκεί...

    - Τι λες ρε φίλε, την θέση αυτή την έχει καπαρώσει γιά πάντα ο Ραγκούσης,μετά την φυλακή τι θα κάνει;
    το γκαρσόνι στα Good’s και μετά τον Δήμαρχο.
    Ο ΓΑΠ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπάλληλος των ΗΠΑ στην Τουρκία. _________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση