GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μην πληρώσει κανείς...

Από τον  ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ Λέει το ΚΚΕ ανυπακοή και δεν ξέρω εάν συμπεριλαμβάνει και την ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ σε...

Από τον  ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΛΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ
Λέει το ΚΚΕ ανυπακοή και δεν ξέρω εάν συμπεριλαμβάνει και την ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ σε κάθε μπαταχτζίδικο μέτρο, που σκοπό έχει να συμβάλλει στην άποπληρωμή των δανείων, πού άλλοι πήραν και ΕΦΑΓΑΝ και άλλοι καλούνται να πληρώσουν.
Ας αρχίσουμε λοιπόν από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που με το έτσι θέλω μας αρμέγει κανονικά για να παρουσιάζει τα πεπραγμένα της εκάστοτε κυβέρνησης και να βολεύει αναξιοκρατικά τα κάθε είδους κομματόσκυλα.
Ταμείο παρακαταθηκών και δανείων αλλά και...
 βοήθεια από το ΚΚΕ στις απειλές της ΔΕΗ ότι θα κόψει το ρεύμα και λοιπές μακακίες. Όχι στο νέο μπουγουρντί [μέσω της ΔΕΗ] που ‘αφορά τους τελωνειακούς. Επιστροφή των ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ και οι μακακίες περί πολιτικού θανάτου μας αφήνουν αδιάφορους.
ΤΟ 1.000.ΟΟΟ ΕΥΡΩ που έδωσε η ΣΙΕΜΕΝΣ και κατέληξε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ να επιστραφεί καθώς επίσης και οι καταθέσεις από ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ στους λογαριασμούς πρώην υπουργών. Κόψιμο από τα γραφεία βουλευτών- δημάρχων , υπαλλήλων και συμβούλων δεν χρειάζονται συμβούλους για να τα κάνουν μπάχαλο, μπορούν και μόνοι τους. Δεν χρειαζόμαστε 300 και με 100 κάνουμε δουλειά ,αρκεί να δουλεύουν και όχι να μας δουλεύουν.
Εν κατακλείδι πρώτα να πληρώσουν οι κατ΄ εξοχήν υπεύθυνοι και μετά το συζητάμε, γιατί είναι ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ να μας εγκαλούν οι υπεύθυνοι για το χάλι της χώρας και αυτοί να κάνουν το κοροΐδο. Τα περί πτώχευσης δεν μας αφορούν και στ τέλος τι βρεγμένοι, τι μούσκεμα, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

16 σχόλια

  1. Λύση νόμιμη δεν υπάρχει .
    Μην περιμένετε οι δικαστές να δώσουν λύση .
    Ούτε οι δικηγόροι , Ανδριόπουλοι , θα μας δώσουν λύση .
    Μόνο οι Ανδρειωμένοι Έλληνες με τα άρματα στα χέρια ,
    θα μας δώσουν λύση .
    Άντε Τσολιάδες , μου βγείτε στους δρόμους και μην αφήσετε μαυρόημίμαυρο και αλβανικό , ρουθούνι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Άντε Τσολιάδες μου παρτε τα οπλα, βγείτε στους δρόμους και μην αφήσετε ρουθουνι απο πασοκο, τσιριζαιο, οικολογο και οποιον αλλο αποφασισε οτι επρεπε να γινουμε "πολυπολιτισμικοι" κουβαλωντας εδω ολες τις φυλες του ισραηλ.

    Καθαριστε τους να ξεβρωμισει η Ελλαδα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε περισσότερες διευκρινήσεις... Να μην πληρώσω τίποτε παρά μόνο τον καθαρό λογαριασμό της ΔΕΗ; Πως γίνεται; Πρέπει να πάω στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων; Στη Θεσσαλονίκη, που είναι αυτό; Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες; Τι βοήθεια μπορώ να λάβω και από ποιον; Δεν είμαι διατεθειμένος να δίνω λεφτά σε δικηγόρους... Πείτε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:25 είσαι σίγουρος ότι η ΔΕΗ δεν θα κόψει το ρεύμα σε αυτήν την περίπτωση? Μου φάνηκε λογικό αυτό που λες, μέχρι που ξαναδιάβασα την αναρτηση και ειδα οτι για την μη διακοπή της ρευματοδότησης θα βοηθήσει το...ΚΚΕ (!!) Υποψιάζομαι λοιπόν ότι φυσικά η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα αν δεν πληρώσω τα τέλη και πρέπει να ποντάρω σε καμια κατάληψη του υποκαταστήματος ΔΕΗ της περιοχής μου από το ΠΑΜΕ και την επίσκεψη της κάμερας του 902 για να μην μου κοψουν το ρεύμα. Τίποτα πιο πρακτικο? Εγω δεν διατιθεμαι για να κανει διαφημιση το ΚΚΕ. Καλές οι επαναστατικες συμβουλές, αλλα εμεις εχουμε πολλα καθημερινα προβληματα για να κανουμε επανασταση για την ΕΡΤ. Εξάλλου κάποιοι άλλοι μας πιέζουν να κανουμε επανάσταση για τα διόδια. Ενας Ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:01:00 μ.μ.
    έκανα copy paste από ένα σχόλιο που είχε εμφανιστεί παλιά στο bourdela.tv, δεν είχε καμια σχέση με το ΚΚΕ, μου φάνηκε λογικό και καλή τη πιστη το διαδίδω. εγώ συγκεκριμένα δεν θα έκανα τίποτε αν ήταν να χρωστάω κάτι στο ΚΚΕ η στους τραμπούκους του ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε παιδιά, μπορεί κάποιος υπεύθυνα να πει αν γίνεται να μην πληρώσουμε την ΔΕΗ ολόκληρο τον λογαριασμό αλλά μόνο ότι αντιστοιχεί σε αυτή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων; Γίνεται αυτό; Κάποιος στα σίγουρα να μας πει παρακαλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαφωνώ κάθετα.
    Η κρατική τηλεόραση είναι η μόνη που βάζει καμια εκπομπή της προκοπής.
    Όλοι οι υπόλοιποι σταθμοί σερβίρουν σκουπίδια, συχνά ξαναζεσταμένα.
    Οι εκπομπές τους είναι τρισάθλιες, οι ποιοτικές μετρούνται στα δάχτυλα ενός χεριού για όλα μαζί τα υπόλοιπα κανάλια.
    Δε με πειράζει να δίνω λιγα ευρώ το μηνα για να βλέπω και κάτι αξιόλογο.
    Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι μόνο να ξεκαθαριστεί το κανάλι από τους άπειρους αργόμισθους καθώς και να μπορούν οι πολίτες εφόσον πληρώνουν να ψηφίζουν ηλεκτρονικά για το ποιες εκπομπές θα μεταδίδονται και ποιές όχι.
    Μεγκα, Αντέννα, Σκάι, Αλφα, Σταρ, Αλτερ και λοιποί τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν συνεχώς έναν τηλεοπτικό εμετό.Η ΕΡΤ είναι η μόνη που μπορεί να μιλάει για ποιότητα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ,ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερτόπληκτος28 Αυγ 2010, 6:10:00 μ.μ.

    Το ΠΑΣΟΚ πριν γίνει κυβέρνηση δια στόματος βουλευτών του έλεγε ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ.
    Τώρα γιατί πληρώνουμε?
    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι στην εξουσία?
    Γατί δεν καταργεί το χαράτσι που πληρώνουμε για ΕΡΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε 4:34 σου υποσχομαι να το ψαξω και σε καποια ευκαιρια να πληροφορησω υπευθυνα για το θεμα. Πραγματι τωρα θυμαμαι κι εγω οτι ειχα διαβασει κατι τετοιο στο bourdela.tv αλλά δεν ειχα δωσει σημασια. Ισως τα πουμε στο φορουμ εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.....
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΠΑΣΟΚ που είναι εξουσία ας υλοποιήσει τις εξαγγελίες και προτροπές προς τους πολίτες να μην πληρώνουμε ΕΡΤ.
    Εάν δεν το κάνει είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.
    Ο κόσμος να μην ξεχνά τα περίφημα και βαρύγδουπα συνθήματα
    //λεφτά υπάρχουν//
    //περίφανα γηρατιά// και άλλα που θα τα γράφω ένα ένα για να τα υπενθυμίζω στους πρασινορουφιάνους και λοιπά λαμόγια και κλεφτρόνια της εξουσίας.
    Εκείνοι οι καθηγητάδες συνταγματολόγοι ας απαντήσουν είναι νόμιμο το ΛΑΦΚΑ ή όπως αλλιώς το ονόμασαν?
    Γιατί δεν κατάσχουν τις περιουσίες όσων παράνομα τις απέκτησαν και πλούτισαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε
    28 Αυγ 2010 6:04:00 μ.μ.

    επειδή μιλάς για ποιότητα της Κρατικής τηλεόρασης, θέλω να σε ενημερώσω ότι έχω παρατηρήσει αρκετές φορές (για να είναι τυχαίο στις μέρες που ζούμε) το πρωί που διαβάζει τα πρωτοσέλιδα αυτός ο δημοσιγράφος που είναι εκεί, ο οποίος όπως φαίνεται δικαιολογεί πλήρως τον μισθό του.. πώς όποτε βλέπει πρωτοσέλιδο εφημερίδας το οποίο καταφέρεται εναντίων του "ΜΕΣΊΑ ΜΑΣ" πρωθυπουργού.. απλά το προσπερνά χωρίς καν να το διαβάζει!
    Άν αυτό το θεωρείς ποιότητα και εγώ αυτόν τον άνθρωπο να τον πληρώνω για να βρίσκεσαι εκεί, τότε όχι μονο δεν θα πληρώσω, αλλα αν ιχύει αυτό δεν θα πληρώσω και ότιδήποτε αλλό μπορώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλοι, οι δημοσιογραφίσκοι είναι τα πιο άχρηστα υποκείμενα ιδίως της Ελληνικής κοινωνίας. Τα κατάπτυστα αυτά όντα ιδίως της κρατικής τηλεόρασης είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. Το μυαλό τους δεν αξίζει πεντάρα και νομίζουν ότι με τις ανοησιβλακείες περνούν μηνύματα. Έχω ακούσει τα πιο δυσμενή σχόλια από 12/χρονα παιδιά, αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κάθε στιγμή.
    κ. Πρωθυπουργέ πότε θα κάνετε πράξη κάποια από τις εξαγγελίες σας? Μήπως μας λέγατε ψέμματα για να σας ψηφίσουμε?
    Πρέπει να ξέρετε η καρέκλα που σας έδωσε ο Ελληνικός Λαός είναι προσωρινή δεν είναι μόνιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαρατσομένος29 Αυγ 2010, 8:55:00 μ.μ.

    Μεγάλε [αν είσαι μεγάλος], προχώρα να καταργήσεις το χαράτσι της ΕΡΤ.
    Πιστεύω ότι δεν μπορείς γιατί θα σου λείψουν τα πληρωμένα φερέφωνά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση