GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατεβαίνει "αντάρτης" από τη ΝΔ ο Δ. Σαραβάκος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR Κι άλλο πρόβλημα για τη ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου . Ανακοινώνει οσονούπω την κάθοδό του, ως ανεξάρτητος υποψήφιος π...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR
Κι άλλο πρόβλημα για τη ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ανακοινώνει οσονούπω την κάθοδό του, ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης, ο πρώην νομάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σαραβάκος. Η υποψηφιότητα αυτή προκαλεί νέο πλήγμα στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ Δημήτρη Δράκο.
Ο Δ. Σαραβάκος είχε κατέβει ως αντάρτης και την προηγούμενη φορά στο νομό Αργολίδας, κόντρα στον Β. Σωτηρόπουλο, και είχε πετύχει την εκλογή νομαρχιακών συμβούλων και τη συμμετοχή του στο νομαρχιακό συμβούλιο.
Ο Αυτοδιοικητικός

6 σχόλια

  1. Πακιστανοί ψηφοφόροι, Αμερικανοιρανοί και Ιταλοί σύμβουλοι, Αμερικανίδα μητέρα, Παγκόσμια Διακυβέρνηση, κατά τα άλλα ασκεί τα καθήκοντά του προς όφελος της Ελλάδας και των Ελλήνων.
    χεσε...μέσα με τον Μαλάκα !

    [MNHMOΣΥΝΟ1 + ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ2 (ΔNT) + 22 ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ (της Ελληνικής Κυριαρχίας, υπογεγραμμένα από τα κοράκια: Mineiko-Bilderberg και το Σελτζουκο-Μόγγολο.ΕΡΝΤΟΓΑΝ)]

    Εκκρεμεί το 25ο (εικοστό πέμπτο) ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, το έσχατο και το φαρμακερό:

    Το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ οριστικής εκδίωξης της λαίλαπας ΔΝΤ, από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai pou na katevei kai o vazeha!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΧΑΘΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙΛΑ.Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΨΑΡΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΡΥΠΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα φαει και αυτος τη σκονη του Τατουλη. Σκιστους Πετρο,παρτους τα σωβρακα απο τη πρωτη Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γι αυτό εγώ δεν πάω διακοπές, φοβάμαι μην με πιάσει τσιρλιπιπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση