GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διόγκωση της ένοπλης τυφλής βίας και η ασφάλεια των πολιτών...

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ Βουλευτή  Ά Πειραιά και Νήσων του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα του κοινοβουλευτικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη «Σήμερα ...

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ
Βουλευτή  Ά Πειραιά και Νήσων
του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα
του κοινοβουλευτικού
Τομέα Προστασίας του Πολίτη

«Σήμερα στον Πειραιά ζήσαμε ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Μια ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο κέντρο της πόλης μας, εξελίχθηκε σε ομηρία υπαλλήλων και στελεχών της τράπεζας επί αρκετές ώρες.
Το σημερινό συμβάν δείχνει ότι το οργανωμένο έγκλημα αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο και είναι παγκοσμιοποιημένο. Υπάρχει, δυστυχώς, τυφλή, ένοπλη βία που σε...
 συνθήκες οικονομικής κρίσης διογκώνεται.
Έχει όμως ιδιαίτερη αξία για την ομαλή εξέλιξη του θλιβερού αυτού συμβάντος ο τρόπος δράσης της ΕΛΑΣ. Υπήρξε άμεση παρέμβαση, ψυχραιμία και υπομονή με κύριο μέλημα να συλληφθούν οι ένοχοι χωρίς ανθρώπινα θύματα.
Σημαντική συνεισφορά στην αντιμετώπιση του περιστατικού αυτού είχε και η ομάδα ΔΙΑΣ που εδώ και αρκετούς μήνες αστυνομικοί με μηχανές περιπολούν όλο το κέντρο και τις συνοικίες προσφέροντας αποτελεσματική ασφάλεια και προστασία στους πολίτες.
Είναι φανερό ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εργάζεται με σχέδιο, συντονισμό και αποτελεσματικότητα. Αυτό το αναγνωρίζουν οι πολίτες και το επικροτούν. Μοναδική παραφωνία, όπως κάθε φορά, η Ν.Δ. Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατά την εξέλιξη της τραγικής αυτής υπόθεσης ζητούσε με δηλώσεις του, τον ανασχεδιασμό της αντιεγκληματικής πολιτικής, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί μικροκομματικά το θέμα.
Η Ελληνική Αστυνομία όμως του έδωσε την καταλληλότερη απάντηση».

25 σχόλια

  1. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΦΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙ...
    ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΕΡΕΨΕ Ο ΞΗΛΑΓΚΟΥΡΑΣ...

    Που ειναι τωρα αυτη η καριολα η Αλ Σαλεχ (google) να βγει και να πει οτι το κοριτσακι εφταιγε που ηταν προκλητικα ντυμενο και προκαλεσε τον αλβανο;

    Το εχει ξανακανει οταν Ελληνιδα βιαστηκε απο αλλοδαπο, η καραπουταναρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAAXAXAX

    Ετσι ρε μαλακες ελληνες

    ετσι

    να σας γαμησουν κι αλλο

    γελανε απο την αλβανια εως την τουρκια με τον θιασο που βγαλατε με 42%! και σας γαμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @@@@@@@@@@@

    {......}
    Σημαντική συνεισφορά στην αντιμετώπιση του περιστατικού αυτού είχε και η ομάδα ΔΙΑΣ που εδώ και αρκετούς μήνες αστυνομικοί με μηχανές περιπολούν όλο το κέντρο και τις συνοικίες προσφέροντας αποτελεσματική ασφάλεια και προστασία στους πολίτες.

    {.....}


    Καρύδη,ν΄αφήσης τίς μαλακίες καί τά γλυψίματα.
    Τήν όμάδα ΔΙΑΣ τήν ιδρυσε κι οργάνωσε ό Μαρκογιαννάκης πρίν ένα χρόνο κι όχι εσείς πρίν λίγους μήνες.
    Όταν δέ ιδρύθη,μέ αιτία τά συνεχή σπασίματα καταστημάτων στήν Αθήνα,από οργισμένους δήθεν νεαρούς μέ τίς κουκούλες,στήν ουσία χαπάκηδες πού τό κόμμα σου ""τάιζε"",πολλοί σημερινοί υπουργοί τής ηλίθιας κυβέρνησής σας,έκαναν τότε επιτιμητικές/ειρωνικές δηλώσεις,προεξέχοντος τού αρχιμαλάκα σήμερα Σερίφη σας.
    Παρόμοιες δηλώσεις έκανε εκτός τών αλλων κι ό θηλυκός Πάγκαλος σέ στύλ,ή Κατσέλη,διά τούς πυρήνες τής φωτιάς.
    Θυμάσαι αυτές τίς ηλίθιες δηλώσεις της περί συλλήψεων 18ρηδων καί μωρών!!!!.
    Όπως επίσης καί τίς δηλώσεις σας διά τήν φυλάκιση τών μελών τής οικογένειας τού αρχιμαφιόζου τής siemens,πού έφυγε διά Ουρουγουάη.
    Επομένως άφησε τίς μαλακίες καί τίς δηλώσεις ικανοποίησης διά τό σημερινό έργο τής ΕΛ.ΑΣ/ΔΙΑΣ καί τού αρχιμαλάκα ΠΡΟΠΟ!!!!

    Ό κόσμος θυμάται Δημητράκη καί δέν καλλιεργούμε απαξάπαντες οί πολίτες χασισάκι/κουτόχορτο στά μπαλκόνια μας,όπως ό ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΜΟΣ ΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ή
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΕΣ????

    Άς μάς απαντήση ό ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ
    ΚΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ!!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝ ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΚ. ΒΡΥΩΝΗ,ΣΧΕΔΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΗΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ""ΔΙΑΣ"" ΗΤΟ ΑΜΕΣΗ (ΟΥΤΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΝ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΥΠΕΡΙΠΤΑΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΡΟΚΟ/DAKAR/ΤΖΑΜΑΙΚΑ/ΕΚΟΥΑΤΟΡ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ???

    ΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΑ,ΛΕΧΡΙΤΕΣ,ΕΛΕΕΙΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μισο λεπτο. Για ποιον λογο συνταχθηκε αυτο το κειμενο απο εναν κυβερνητικο βουλευτη? Περιληψη: Η βια παγκοσμιοποιειται, το οργανωμενο εγκλημα ανθεί, η αστυνομια μας ομως ειναι καλη και ανταπεξερχεται στις δυσκολιες, δυστυχως ομως η ΝΔ ενεργει μικροκομματικα. Ποιος ειναι ο σκοπος του κειμενου αυτου? ενημερωτικος? καταγγελτικος? ομολογω δεν καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ όποιος διαβάσει και έχει τα μέσα να βρει ποιο είναι αυτό το καθίκι με αριθμό κινητού 6943272875 ο οποίος ενοχλεί συνέχεια με μηνύματα να ‘’ επικοινωνήσουμε μαζί του ‘’ ας το κοινοποιήσει μήπως κάποιος από την αστυνομία ή την εισαγγελία τον βρουν και τον συλλάβουν. Το τηλέφωνό του για να λειτουργεί θα έχει ταυτοποιηθεί. Είναι αλλοδαπός και θα έχει κάποιο λογισμικό υποκλοπής για παγίδευση τηλεφώνου.
    Ζητώ συγνώμη θα το καταχωρήσω σε πολλές μεριές μήπως κάποιος κάνει κάτι.
    Δεν είμαι σαν και αυτόν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

    Ευχαριστώ και συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ όποιος διαβάσει και έχει τα μέσα να βρει ποιο είναι αυτό το καθίκι με αριθμό κινητού 6943272875 ο οποίος ενοχλεί συνέχεια με μηνύματα να ‘’ επικοινωνήσουμε μαζί του ‘’ ας το κοινοποιήσει μήπως κάποιος από την αστυνομία ή την εισαγγελία τον βρουν και τον συλλάβουν. Το τηλέφωνό του για να λειτουργεί θα έχει ταυτοποιηθεί. Είναι αλλοδαπός και θα έχει κάποιο λογισμικό υποκλοπής για παγίδευση τηλεφώνου.
    Ζητώ συγνώμη θα το καταχωρήσω σε πολλές μεριές μήπως κάποιος κάνει κάτι.
    Δεν είμαι σαν και αυτόν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

    Ευχαριστώ και συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε δεξιοί, είστε τόσο ζώα που θα προτιμούσατε να πεθάνει κόσμος σήμερα για να μπορείτε να κράζετε το κακό ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση..για κακή σας τύχη και καλή τύχη του ελληνικού λαού, τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο κρατικός μηχανισμός αρχίζει να παρουσιάζει κ πάλι την στοιχειώδη σοβαρότητα..όσο για το κείμενο του Καρύδη, να ξέρετε πως προέρχεται από ένα υπεύθυνο πολιτικό που ήταν από την πρώτη στιγμή ΠΑΡΩΝ στο περιστατικό, ως βουλευτής ΠΕΙΡΑΙΑ κ εισηγητής στη βουλή για θέματα προστασίας του πολίτη, όταν εσείς κότες ήσασταν στο σπιτάκι σας..ήμουν τυχαία εκεί και τον είδα με τα μάτια μου..αλ΄λά ο άνθρωπος, επειδη είναι σοβαρός, δεν πήγε σαν τους αλησμόνητους μαιντανους σας να κάνει δηλώσεις, αλλά προσπάθησα να βοηθήσει μαζί με τους αρμόδιους ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ..!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ....

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΒΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
    ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΨΗΦΟΥΣ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ?

    ΝΑΙ.

    ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
    ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΦΑΣΟΥΛΑ.
    ΕΒΓΑΚΕΣ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΜΑΛΟ ΣΟΥ.
    ΤΡΑΒΑ
    ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι φανερό ότι όταν ο βουλευτής δεν μπορεί να προσφέρει κάτι ουσιαστικό (γιατί όλα έρχονται απο Μαξίμου), τότε βρίσκει ευκαιρία σε τέτοια γεγονότα να κάνει αισθητή την παρουσία του ή καλύτερα την ύπαρξή του. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι όσο επικρατεί αυτό το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι δράστες είναι "Ελληνες" Ρωσοπόντιοι από αυτούς που εξελλήνισε το σημιτο-πασοκ την δεκαετία του 90 για να τους κάνει ψηφοφόρους. Αυτοί οι καφρομετανάστες που δεν γνώριζαν γρι Ελληνικά και ξαφνικά έγιναν¨Έλληνες. Ακριβώς σαν τους μαυρο-Μπαγκλαντεσιάνους που θα κάνει ψηφοφόρους το πασοκ του αυτιστικού ΤΩΡΑ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 60-70% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αλβανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Γεωργιανοί, Σύριοι, Μαροκινοί, Αφγανοί, πακιστανοί, Σομαλοί κ.λ.π. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όλες οι βρωμοφυλές μαζεύτηκαν εδώ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.! ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. Τελικά έχουμε ακόμη και τους "μετανάστες" που μας αξίζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.
    Στηρίζουμε το GAP
    Ζήτω ο σοσιαλισμός!

    Ένας είναι ο σοσιαλισμός.
    Ένας και ο “πιο σοσιαλιστής”.
    Δεν μιλάει ..δεν λαλάει .. παντού με το χαρτάκι και copy πάει ..χιχχι
    -- Για την παραλία ρε γαμώτο.
    Λιώνουν τα νειάτα του στη βιοπάλη….
    χιχιχιχι

    Ρε τι είναι τούτοι ρεεεεεεεεε
    Μεσα στη βρώμα και τη δυσωδία… Τους σιχάθηκε το αίμα μου…
    Και μετα μιλάμε γιά εκλογές…

    Που το μόνο πράγμα που πρεπει να γίνει σε αυτές, είναι να μην πατησει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να δώσει την ψηφο του ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ -ΔΝΤ & ΓΙΟΥΦΤΩΝ
    ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ !!!

    Πληρης απαξίωση!!!
    Αυτός θα είναι ο θανατός τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @@@@@@@@@@@



    23 Αυγ 2010 8:21:00 μ.μ.


    {......}
    όσο για το κείμενο του Καρύδη, να ξέρετε πως προέρχεται από ένα υπεύθυνο πολιτικό που ήταν από την πρώτη στιγμή ΠΑΡΩΝ στο περιστατικό, ως βουλευτής ΠΕΙΡΑΙΑ κ εισηγητής στη βουλή για θέματα προστασίας του πολίτη, όταν εσείς κότες ήσασταν στο σπιτάκι σας..ήμουν τυχαία εκεί και τον είδα με τα μάτια μου..

    {.....}


    ..............................


    Επειδή ερχόμενος από τό cosmozoo,στίς 12:25 περίπου πρός Βρυώνη,οί πρώτες δέ μηχανές τής ομάδος ΔΙΑΣ,πέρασαν εκείνην τήν ώραν από δίπλα μου,πρός ΕΘΝΙΚΗ καί παρέμεινα εκεί μέχρι τίς 13:40,έξω από τήν τράπεζα ALPHA ΠΕΙΡΑΙΩΣ/στάση τών λεωφορείων πρός Χατζηκυριάκειο,πές μου πού ήταν ό Καρύδης καί πότε καί πώς κι υπό ποία ιδιότητα (αστυνομική) πήγε νά βοηθήση!!!!

    Άφησε ρέ τά πράσινα σάπια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kabul allah akbar pasok

    papandreou yunanistan yok mpernte

    kaput yunani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kabul allah akbar pasok

    papandreou yunanistan yok mpernte

    kaput yunani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ με το κύριο ΚΑΡΥΔΗ, είναι αναμφισβήτητο πως το σχέδιο ίδρυσης της δίκυκλης αστυνόμευσης είναι μεγάλη επιτυχία της σημερινής κυβέρνησης και μέρα με την μέρα φέρει όλο και περισσότερους καρπούς… δεν ξέρω τι λένε για τα οικονομικά θέματα… αλλά όσο αναφορά την δημόσια ασφάλεια έχουν γίνει μεγάλα βήματα… και μην ξεχνάμε πως πέρσι και πρόπερσι καιγόταν όλη η Ελλάδα απ΄ άκρη σε άκρη, τίποτα δεν είναι τυχαίο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ με το κύριο ΚΑΡΥΔΗ, είναι αναμφισβήτητο πως το σχέδιο ίδρυσης της δίκυκλης αστυνόμευσης είναι μεγάλη επιτυχία της σημερινής κυβέρνησης και μέρα με την μέρα φέρει όλο και περισσότερους καρπούς… δεν ξέρω τι λένε για τα οικονομικά θέματα… αλλά όσο αναφορά την δημόσια ασφάλεια έχουν γίνει μεγάλα βήματα… και μην ξεχνάμε πως πέρσι και πρόπερσι καιγόταν όλη η Ελλάδα απ΄ άκρη σε άκρη, τίποτα δεν είναι τυχαίο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ...ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ.ΧΩΝΕΨΤΕΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ 11ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιτέλους κάποια πράγματα αρχίζουν και διορθώνονται και Ελληνική Αστυνομία δείχνει τον πραγματικό της εαυτό… η παρούσα ηγεσία κάνει πολύ καλά την δουλεία της ! καιρός είναι να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται κάθε μέρα με το έγκλημα στους δρόμους της Ελλάδας παίζοντας την ζωή τους κορόνα γράμματα!!!!! Επίσης συγχαρητήρια στον Δημήτρη Καρύδη που αναδεικνύει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και της επιτυχημένης ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καρυδη μπορείς να πας να γαμηθείς.
    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι λέτε ??????
    Επειδή ο άνθρωπος λέει τα πράγματα με το όνομα τους εμείς πέσαμε να τον φάμε…
    Ο κ ΚΑΡΥΔΗΣ βρέθηκε εκεί λόγο της ιδιότητας του (τραπεζικός) και γιατί ήθελε να είναι στο πλευρό των συναδέλφων του και των ελλήνων πολιτών που κινδύνεψαν , ένας πολιτικός βρέθηκε εκεί και εμείς αντί να του πούμε ένα μπράβο, τον χλευάζουμε και βάζουμε μικροκομματικά κριτήρια για να τον κρίνουμε……
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Δ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.Η ΔΙΑΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ Η Δ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΑΛΗΤΗ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΚΑΡΥΔΗΣ.

    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΟΠΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ
    ΡΕ ΠΡΩΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΟΣΠΡΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση