GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

 Κ. Σημίτης : " Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κ. Καραμανλής δεν υπάρχει λόγος να προβεί σε καμία δήλωση. Του συνιστώ να μην δώσει καμία συνέν...

 Κ. Σημίτης: "Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κ. Καραμανλής δεν υπάρχει λόγος να προβεί σε καμία δήλωση. Του συνιστώ να μην δώσει καμία συνέντευξη και να μην πει ξεκάθαρα τί συνέβη στην ελληνική οικονομία. Είμαι πεπεισμένος ότι...
 δεν χρειάζεται να δώσει απαντήσεις στα πολλά "γιατί" του ελληνικού λαού. Το ίδιο έκανα κι εγώ και σήμερα κυκλοφορώ με ψηλά το κεφάλι από την Αναγνωστοπούλου ως τη Σίφνο και την Ελούντα. Εξάλλου τί να πω για την περίοδο του "εκσυγχρονισμού" και τους συντελεστές της;! Μιλούν τα έργα τους από μόνα τους. Πάρ' τε ως παράδειγμα τον σύντροφο Νίκο..."

Δια την ευφάνταστη δήλωση:
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

10 σχόλια

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, Ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ,ΠΩΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑ (ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ..)
    ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ,ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑ..
    ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ
    παιδιά......... ;;;;;;;;;

    “Πρόσεχε Γιώργο, σε ρίχνουμε για πλάκα” διεμήνυσαν οι νταβατζήδες μέσω του δημοσιογραφικού εκτελεστή Θέμου…
    em, 20% forologia sta MME einai auth….

    Εδω τον συμβουλευει η μανα του και ο Νικολακις με τον Αντρικο, ο Ρινγκο μα πειραξε ??
    Παλι καλα που δεν βλεπω τον Κατσιφαρα πουθενα..
    Με αντιπροεδρο τον Παγκαλο που τον στολιζε σαν χριστ δενδρο….
    χαχαχαα

    Τον συνάντησε λέει όταν έκανε κανό τι να πει κανείς;
    Δεν μπορούσε να συναντήσει ένα λευκό καρχαρία;
    Μην μου πείτε ότι έκαναν και μαζί καρουζέλ δεν θα το πιστέψω.

    Καθόντουσαν μια φορά ο ένας εμπροστά απο το καρουζέλ και μία ο άλλος ώστε και οι δύο να μοιραστούν την ξεγνοιαστη χαρά και ηδονή που δίνει μια βόλτα με το καρουζέλ…
    βρε παιδιά, μα βρέ παιδιά!
    δεν βλέπετε οτι ο κύριος είναι εμφανήσιμος;
    Να λοιπόν το προσόν…
    Όλο και κάπου θα “χωθεί” και αυτός….
    Ίσως να τον εγνωρίσανε στα σοκάκια της Πάρου… (παροικιά, νάουσα..)

    Νεο παιδι Πασόκος ο αλλος γέρος μήπως λέω μήπως...

    Ρε παιδιά με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο έχει καμιά συγγένεια;; Να το ψάξουμε, μας ενδιαφέρει………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια από προηγούμενο
    Το πιο εντυπωσιακό συμπέρασμα της έρευνας της Κάπα Research είναι ότι η μεγάλη πλειονότητα των νέων με πτυχίο στην Ελλάδα δηλώνει πρόθυμη να εγκαταλείψει τη χώρα για να βρει μια σταθερή και καλά αμειβόμενη εργασία. Από το σύνολο των ερωτηθέντων, το 73,6% δηλώνει ότι θα έφευγε από την Ελλάδα, ενώ το 42% δηλώνει ότι έχει ήδη προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις για να το επιτύχει, αναζητώντας εργασία στο εξωτερικό, κατοικία ή κάποιο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρόσθετης επιμόρφωσης. Από εκείνους οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι να εργαστούν στο εξωτερικό, το 66,4% δηλώνει ότι το κάνει για να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής συνολικά, το 44,7% για να βρει μια καλή δουλειά και το 32,6% για να διασφαλίσει περισσότερη αξιοκρατία στην εξέλιξή του. Μάλιστα, το 60,7% δηλώνει ότι θα προτιμούσε μια θέση εργασίας με προοπτική καριέρας στο εξωτερικό παρά μια μόνιμη θέση εργασίας στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα στην Ελλάδα. Ταυτοχρόνως, η συντριπτική πλειονότητα εκείνων που δηλώνουν πρόθυμοι να μεταναστεύσουν θέτει ως επιδιωκόμενο μισθό ένα ποσό της τάξεως των 1.500 ως 5.000 ευρώ. Ακόμη τονίζουν ότι «οι Ελληνες της ξενιτιάς είναι δύο φορές Ελληνες», προσθέτοντας ότι «μπορεί να γίνει πατρίδα και η χώρα που μπορεί να εργαστεί και να ζήσει κάποιος αξιοπρεπώς».
    Οι νέοι, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, θεωρούν ότι στην Ελλάδα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται σήμερα ένα μεταναστευτικό ρεύμα αντίστοιχο με εκείνο της δεκαετίας του '60 (54,9%), καθώς στην πλειονότητά τους πιστεύουν, σε ποσοστό 86,2%, ότι οι λύσεις που προτείνονται για την έξοδο της χώρας από την κρίση εξακολουθούν να αγνοούν τις δικές τους ανάγκες.
    Στην πλειονότητά τους εξάλλου (64,1%) οι νέοι οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα εκφράζουν την πεποίθηση ότι δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα όνειρα και τους επαγγελματικούς τους στόχους στην Ελλάδα και θεωρούν ότι παρά την αυξημένη δυνατότητα πληροφόρησης που υπάρχει σήμερα, τις ευκαιρίες για καλή μόρφωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δεν θα έχουν τη δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης, ούτε την ευκαιρία δημιουργίας περιουσίας, παρά μόνο μια μόνιμη αίσθηση επαγγελματικής ανασφάλειας και φόβου για τα γηρατειά τους.
    Περιγράφοντας το εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούνται οι νέοι σήμερα, και σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα, το 62,7% εργάζεται με πλήρη απασχόληση, το 12,4% με καθεστώς μερικής απασχόλησης, ενώ το 24,5% δεν εργάζεται και αναζητεί δουλειά.
    Από εκείνους που εργάζονται 40,6% απασχολούνται ως ιδιωτικοί υπάλληλοι γραφείου, 18,7% ως ελεύθεροι επαγγελματίες, 10,6% ως δημόσιοι υπάλληλοι, 6% ως τεχνίτες ή εργάτες και 4,4% ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Συγχρόνως, από τους νέους ηλικίας 22 ως 35 ετών οι οποίοι εργάζονται, το 54% απασχολείται σε τομέα σχετικό με εκείνον που σπούδασε, το 26,65% απασχολείται σε αντικείμενο που έχει μερική σχέση με τις σπουδές του, ενώ το 19,2% απασχολείται σε εντελώς άσχετο αντικείμενο με τις σπουδές του.
    Τι ονειρεύονται οι νέοι
    Oι απόφοιτοι και τελειόφοιτοι των ΑΕΙ και των ΤΕΙ περιγράφουν τους στόχους και τις προσδοκίες τους στη δημοσκόπηση της Kάπα Research υπογραμμίζοντας ότι πάνω απ' όλα τους ενδιαφέρει να έχουν μια σταθερή εργασία, ανεξαρτήτως με το αν αυτή τους ικανοποιεί πλήρως. Σε ποσοστό 34% οι ερωτηθέντες δηλώνουν ότι επιθυμούν γενικώς να έχουν δουλειά, ανεξαρτήτως με το πού θα απασχοληθούν, ενώ σε ποσοστό 26,4% θα ήθελαν να είχαν τη δική τους επιχείρηση. Το 15,5% θα επιθυμούσε να εργαστεί σε κάποια ιδιωτική επιχείρηση, ενώ το 10,6% θα ήθελε να εργαστεί ως αυτοαπασχολούμενος.
    Πάντως, οι περισσότεροι προτιμούν μια θέση στον ιδιωτικό τομέα (51,5%) παρά στον δημόσιο τομέα (44,3%), επειδή στον πρώτο υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης, ενώ η συντριπτική πλειονότητά τους (73,5%) τάσσεται υπέρ της κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο και υπέρ της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων (80,5%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι είναι όλα συμφωνημένα από την σημερινή κυβέρνηση.Όλα θα πωληθούν στους ξένους.Επίσης και το Αιγαίο έχει μοιρασθεί.Δεν θέλουν κάποιοι η Ελλάδα να γίνει ισχυρή χώρα στον κόσμο παρότι διαθέτει ορυκτό πλούτο και πετρέλαιο.Αυτό που συμβαίνει σήμαρα είναι ένα πείραμα στο λαό της Ελλάδος, στο έθνος μας, προκειμένου να δοκιμάσουν τις αντοχές μας.Αυτά που γίνονται τώρα θα γίνουν και στους λαούς της Ευρώπης προκειμένου να υπάρξει παγκόσμια διακυβέρνηση.Η λέσχη buildeberg γνωρίζει.Ιδιαίτερα οι iluminati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΥΣΙΓΝΩΜΙΑ ,ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ;


    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ;

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ .


    ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.....
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας ξαναπαίρνουν τα… μέτρα

    Δραματική υστέρηση των εσόδων και τον Αύγουστο, διαπιστώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, επισπεύδοντας τις αποφάσεις για νέα μέτρα – φωτιά. Αν και επισήμως η κυβέρνηση λέει ότι δε θα επιβάλλει άλλους άμεσους φόρους το 2010, εντούτοις, το μεγάλο “μαχαίρι” θα επισημοποιηθεί το Νοέμβριο, όταν τελειώσουν οι περιφερειακές εκλογές και η κυβέρνηση πιστέψει ότι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης να προχωρήσει. Εντός του Νοεμβρίου, λοιπόν, και με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, θα φανερωθούν οι βουλές του ΔΝΤ και τα “ναι” που έχει πει η κυβέρνηση.

    Τα έσοδα δεν ανέκαμψαν για δεύτερο συνεχή μήνα και η απόκλιση πλέον είναι τεράστια. Ο στόχος της είσπραξης 23 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου όχι μόνο απομακρύνεται αλλά μοιάζει με όνειρο απατηλό, έστω κι αν με το ξεκίνημα του φθινοπώρου θα αρχίσουν να έρχονται το ένα μετά το άλλο τα σημειώματα, για ΕΤΑΚ, φόρο μεγάλης περιουσίας, έκτακτες εισφορές κ.λπ.

    Η “μαύρη” τρύπα” έχει γίνει τόσο μεγάλη που “ρουφάει” και το οικονομικό επιτελείο, αλλά δυστυχώς απειλεί να πάρει μαζί της και όλη την κοινωνία. Ετσι, τα μέτρα που συζητιούνται (εκτός από την μετάταξη προϊόντων στον ΦΠΑ) που θα γίνει νωρίτερα) ότι πρέπει να επιβληθούν με τη νέα χρόνια είναι αύξηση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή στο 50%, επιβολή πολλών ενδιάμεσων συντελεστών ώστε να πιαστούν περισσότεροι στα δίχτυα της εφορίας, κυρίως τα μεσαία εισοδήματα, αλλά και νέες περικοπές ύψους 3 δισ. ευρώ στις δημόσιες δαπάνες.

    Κι όταν λέμε δαπάνες εννοούμε για συντάξεις, για κονδύλια στα νοσοκομεία, τα ταμεία και ορισμένες ΔΕΚΟ που έχουν κοινωνική πολιτική, όπως ο ΟΣΕ με τα φθηνά εισιτήρια. Πιθανότατα να επιβληθεί περαιτέρω μείωση των υψηλών συντάξεων, νέες περικοπές στους μισθούς των υπαλλήλων στις ΔΕΚΟ.

    Ενα εφιαλτικό σενάριο που ακούγεται κάνει λόγο για περαιτέρω ψαλίδι στα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού, με λίγα λόγια ουσιαστική εξαφάνιση ακόμη και αυτού του πενιχρού επιδόματος που δίνεται σήμερα.

    Ολα θα οριστικοποιηθούν μετά τις εκλογές, σαν… δωράκι από τον Καλλικράτη και όσους ψηφίσουν την κυβέρνηση του Μνημοσύνου.

    Ιδού η Ρόδος λοιπόν ιδού και το …πήδημα, κατά το ρητό. Θα τους αφήσουμε να μας ξαναπάρουν τα μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Θα μπορούσε να λέει..."

    - ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ..Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !
    - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ !!!
    - Κ Α Γ Κ Ε Λ Α Ρ Ι Ο Σ...
    Η ΡΑΓΚΟΥΣ΄ ΤΩΝ GOODYS ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ !
    ===================================
    Σύντροφοι.
    Σε απλά ελληνικά
    αυτο λέγεται...ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ.

    Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α
    να κυβερνα την Ελλάδα ένας μασκαράς
    πρωην Rom to let, μπουφετζής στα
    Goodys.
    Και να βαφτίζεται ο υπηρέτης του Γιωργάκη.....ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑ !!!

    πασόκοι καταντήσατε κουτόπουλα ΜΙΜΗΚΟΣ.
    ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΣΘΙΑ.
    ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΠΑΚΙ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΟΦΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση