GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είπε "όχι" η Μπιρμπίλη για την Περιφέρεια Αττικής...

Η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ύστερα από τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, απέκλεισε το ενδεχόμενο υποψηφι...

Η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ύστερα από τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, απέκλεισε το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της για την Περιφέρεια Αττικής.
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, οι στόχοι μου είναι διαφορετικοί» δήλωσε και πρόσθεσε ότι με τον κ. Παπανδρέου συζητήθηκαν οι προτεραιότητες του υπουργείου ενόψει της ΔΕΘ ενώ  επανέλαβε ότι το...
 σχέδιο για την απελευθέρωση της ενέργειας θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Δεκεμβρίου.

16 σχόλια

  1. Υποθετω πως αφου οι στοχοι της ειναι διαφορετικοι, αφου ηδη με τους αγωνες και την προσφορά της εγινε Υπουργος, ο επομενος σταθμος ειναι η ...Πρωθυπουργία..
    Θεέ μου, τι σου καναμε και δεν μας λυπασαι καθόλου, μα καθόλου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου ξερει οτι το πασοκ παει για αφανταστη συντριβη παντου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεια θα ηθελα ναξερα , τι να λενε για ολα αυτά που βιωνουμε ως Ελληνικη κοινωνια και κυριως οσοι ταχθηκαν, εξ απαλων ονυχων στο ΠΑΣΟΚ και εδωσαν σαρκα και αιμα-οχι σπερμα- αιμα ,νεανικο,αλικο, αγνο και αμολυντο, για τα ιδανικα της Ελευθεριας, της Δημοκρατιας και του Σοσιαλισμου,οταν αυτος ο πολιτικος χωρος εκπροσωπειται σημερα απο την Μπιρμπιλη, τον Δρουτσα και τον Γερουλάνο??
    Εχουν δικαιωμα να σιωπουν? ΟΧΙ.
    οφειλουν να μιλησουν.Και να υποδειξουν στον Λαο΄ποι ειναι σημερα το καθηκον του.Οπως τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι ρε παιδιά. Τι έχασε η περιφέρεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ.
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε και πρωθυπουργίνα Μπιρμπίλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετοιμαστητε πασοκοι να μετακομισετε ολοι για την οδο ΦΥΛΗΣ,μονο εκεί είναι ο κόσμος σας και από κεί τους παίρνετε για υπουργοπο'ιηση και στη συνέχεια τους πάτε στην ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ για καφέ,,μαζί με τον αρχισύμβουλό σας το ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ,είστε το κόμμα της οδού φυλής ,ούτε κάν της ΣΥΓΓΡΟΥ,ταλαίπωροι πασόκοι.ντροπη ,χασατε τα αρχιδια σασ ,και το μουνι σας ,γελοιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δείτε τι έλεγε ο Τζέφρυ ο Παπατζής ο Β΄ από την Πάτρα προεκλογικά το 2009 για τους Λαθρομετανάστες.Τίποτα εξ' αυτών δεν τήρησε.
    http://www.youtube.com/watch?v=YeWEwen3Ud8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν δεν μειωθει ο αριθμος των αχρηστων και πολυδαπανων
    βουλευτων ΑΜΕΣΑ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ στους 100 μην περιμενετε βελτιωση στα οικονομικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΚΑΛΕ.................

    ΑΦΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ....ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΑ...χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1 εκατομμύριο άνεργοι.
    500 χιλιάδες αν ξυπνήσουν από τον ύπνο και κατέβουν στο δρόμο για να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους στη ζωή, η κατοχική κυβέρνηση δεν έχει ούτε 24 ώρες περιθώριο.

    Οι επαγγελματίες , οι έμποροι, οι μικρομεσαίοι δεν έχουν άλλες επιλογές πλην της συμμετοχής τους στο αντικατοχικό κίνημα…
    Τα έτοιμα κάποια στιγμή θα τελειώσουν, τα μαύρα λεφτά μειώνονται κι αυτά δραματικά και αν αφήσουμε τον Γκιοργκάκις ανενόχλητο θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

    Οργανωστε το το ενιαιο αντικατοχικο κινημα και ειμαστε ετοιμοι να κατεβουμε στην Αθηνα με οτι μεσον εχουμε ,να διαδυλωσουμε,να διαμρτυρηθουμε ,να τους ριξουμε ,να ξεκουμπιστουνε.

    Οχι πια αλλη υπομονη,οχι αλλες διαμαρτυριες μεσα απο μπλογκς,περα απο κομματα,περα απο μαντρωμενους οπαδους κομματων,
    να φυγουν οι πουλημενοι και θα τα βρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματι οι στοχοι της Μπιρμπιλη ειναι αλλοι. Φροντιζει να καταστρεψει τις περιουσιες των Ελληνων καταστρεφοντας ΝΟΜΙΜΟ οικοπεδο πανω στο οποιο εχουμε στηριξει τα γηρατεια μας. Και δεν μιλαω παραλιακο η πανω σε καμμενες δασικες εκτασεις. Μιλαω για εντος οικισμου οικοπεδο που προσπαθει να το ακυρωσει και ετσι να μας καταστρεψει.
    Ο καθε μαλακς και κομλπεξικος ανεβαινει πανω και βγαζει το αχτι του χωρις να προσφερει τελικα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ.

    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ.
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΉΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση