GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστική συνάντηση Φασούλα - Μαντούβαλου...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Συνάντηση μακράς διαρκείας και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχαν χθες το μεσημέρι ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Πέτρος Μ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Συνάντηση μακράς διαρκείας και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχαν χθες το μεσημέρι ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Πέτρος Μαντούβαλος.
 Η συνάντηση έγινε στο νέο μικρό δημαρχείο του Πειραιά και το ενδιαφέρον της είναι ότι πραγματοποιήθηκε ένα μόλις 24ωρο μετά την κρίσιμη σύσκεψη του Π. Φασούλα με τον Θ. Τσούρα όπου εμμέσως πλην σαφώς του διαμηνύθηκε πώς δύσκολα θα πάρει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για τις...
 ερχόμενες εκλογές.
Τη συνάντηση επιβεβαίωνε αργότερα και ο ίδιος ο Π. Μαντούβαλος ο οποίος, με αέρα νικητή (αφού τα γκάλοπ τον δείχνουν πολύ μπροστά από τον νυν δήμαρχο), έλεγε ότι είναι φίλος με τον Π. Φασούλα και δεν είχε κανέναν λόγο να αρνηθεί την πρόκλησή του.
Τι άραγε να του είπε ο Π. Φασούλας;
Ο Αυτοδιοικητικός

3 σχόλια

  1. Μετά κι από τόν αρχι-ηλίθιο μαλάκα ψηλό καί τό λαμόγιο,ό υπόδικος νταβατζής τού Πειραιά,θά πάρη από τούς γνήσιους Πειραιώτες,τά αρχίδια τους.
    Δήμαρχο,νέο/-α,ακομμάτιστο/-η καί πάνω απ΄ όλα ΓΝΗΣΙΟΣ/-Α ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ/-ΙΣΣΑ χρειάζεται ό Πειραιάς,πού νά έχη τό ίδιο όραμα,μέ αυτό τού αείμνηστου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΚΥΛΙΤΣΗ.
    Οί Πειραιώτες τουλάχιστον,διότι έχουμε πολλούς λαθρομετανάστες έξω αλλά κι έσω,πρέπει νά είναι πολύ προσεκτικοί στήν επιλογήν τους.
    35 χρόνια,ό Πειραιάς είναι ένα απέραντο σκουπιδαριό.
    Μετά τόν Σκυλίτση,ό Παπασπύρου,γνήσιος Πειραιώτης,προσπάθησε,αλλά ό μηχανισμός τών νταβατζήδων τού ΠΑΣΟΚ (Σημίτης,Τσοχατζόπουλος,Λαλιώτης,
    Λογοθέτης κ.α.),δέν τού ''επέτρεψαν'' νά δημιουργήση.
    ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ή ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!
    Όλοι οί άλλοι στά γαμίδια!!!
    Ούυυυυυυυσσσστττ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ο τεράστιος, ο μέγιστος, ο ανεπανάληπτος, το μεγάλο λαμόγιο, ο Μαντούβαλος θέλει την ψήφο σας στον Πειραιά. Ξέρετε τι θα του δώσετε έτσι ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @@@@@@@@


    Παιδιά ο τεράστιος, ο μέγιστος, ο ανεπανάληπτος, το μεγάλο λαμόγιο, ο Μαντούβαλος θέλει την ψήφο σας στον Πειραιά. Ξέρετε τι θα του δώσετε έτσι ?????????

    05 Αυγ 2010 3:41:00 μ.μ.

    -----------------------


    Ό,τι καί τού ''φίλου'' του,τού ψηλού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση