GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία και Βουλγαρία συζητούν για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη...

Από το  http://notoburgasalexandroupolispipe.blogspot.com/    ...στις 8-9 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα ενώ ο Βούλγαρος υπουργός διαψεύδει ότι υπά...

Από το http://notoburgasalexandroupolispipe.blogspot.com/  
...στις 8-9 Σεπτεμβρίου στην Μόσχα ενώ ο Βούλγαρος υπουργός διαψεύδει ότι υπάρχει τέτοια συνάντηση σχεδιασμένη!
  
Βουλγαρική αντιπροσωπεία θα έχει στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου διαβουλεύσεις στη Μόσχα σχετικά με την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον Ίγκορ Ντέμιν, επίσημο εκπρόσωπο της εταιρείας «Τρανσνιέφτ», που είναι από ρωσικής πλευράς ο κεντρικός μέτοχος του σχεδίου.
Σύμφωνα με τον κ. Ντέμιν, επικεφαλής της βουλγαρικής αντιπροσωπείας στην οποία θα...
 γίνει επίσημη παρουσίαση του σχεδίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, θα είναι ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών Συμεών Ντιάνκοφ.
Όπως επισημαίνει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι, «η τύχη του σχεδίου παραμένει ασαφής μετά την αλλαγή της κυβέρνησης στη Βουλγαρία το καλοκαίρι του 2009», καθώς ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ «έκανε επανειλημμένως αντικρουόμενες δηλώσεις για τα ενεργειακά σχέδια με τη Ρωσία, ανακοινώνοντας ειδικότερα την ακύρωση του σχεδίου, αλλά και δηλώνοντας ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το θέμα».
Στα τέλη Ιουλίου, επισημαίνει το πρακτορείο, επιτεύχθηκε ορισμένη πρόοδος, καθώς η βουλγαρική κυβέρνηση δέχθηκε να καταβάλει 6,5 εκατ. ευρώ ως συμμετοχή της και κάλυψη λειτουργικών εξόδων της εταιρείας για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Trans-Balkan Pipeline B.V., της οποίας η Ρωσία κατέχει το 51 % και η Ελλάδα με τη Βουλγαρία μοιράζονται το 49 %.

2 σχόλια

  1. Κυριο μεσα της λυσσασμενης προπαγανδας απο τους δεκαδες αλλοδαπους και ελληνες επικοινωνιολογους
    (ποτε θα δουμε ονοματεπωνυμα, χρυσούς μισθους και πληρη στοιχεια τους?)
    του Πασοκ και του αθλιου Παπαντρεου,

    ειναι:
    -το καναλι "MEGA"
    -οι εφημεριδες "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
    και "Εθνος"
    -Blogs τυπου "pressgr"

    Μεσω αυτών προωθούνται έτοιμες προκατασκευασμένες στημένες "ειδήσεις" όπως:

    -οτι η κυβερνηση δινει "μαχη" με το ΔΝΤ (που η ιδια εφερε),

    -ότι υπάρχουν "εσωτερικές" αντιδρασεις στο κομμα για τα καθημερινα άθλια μέτρα (όλα ψηφίζονται θριαμβευτικά ομως στο τελος ε?..)

    -ετοιμες στημένες δημοσκοπήσεις μήπως και βοηθηθούν από την ψυχολογία της μάζας..(οπως πιο πρόσφατα η ντορα που ετρωγε ανετα με περιπατο τον σαμαρά..)

    -σύνηθης τακτική ειναι να τον αποκαλούν "ο πρωθυπουργός" για τεχνητό κύρος ή "ο γιώργος" λες και ειναι ο καλός φίλος μας που ξεραμε απο χθες..,

    -πληρης αποκρυψη αποτυχημενου υπουργικου παρελθοντος, μηδαμινης εργασιακης εμπειριας, μετριας ευφυιας, ατελειωτων χωρις δισταγμο
    προεκλογικων ψεμματων, συμμετοχης επι χρονια στην διαφθορα και τις κυβερνησεις

    -η εμμεση προωθηση της αποχης (αναφεροντας την συνεχεια..) μηπως ετσι σωθουν τα υψηλα ποσοστα τους παρολες τις λιγες ψηφους (το 2009 με 40% αποχη το βρωμοπασοκ βγηκε με 44%!..)

    -η χρησιμοποιηση ωραιων λεξεων οπως "επικαιροποιημενο" μνημονιο αντι για "ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ"

    κτλ.. κτλ.. κτλ..

    ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gamietai h Tourkia kai h Boulgaria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση