GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και μας δουλεύουν και μας κλέβουν στη Μύκονο, κ. Νικητιάδη...

Στη ναυαρχίδα του ποιοτικού τουρισμού , στη Μύκονο, ο Δήμος έχει εγκαταστήσει πινακίδες ότι το συνολικό τίμημα της ενοικίαης μίας ομπρέλλας ...

Στη ναυαρχίδα του ποιοτικού τουρισμού, στη Μύκονο, ο Δήμος έχει εγκαταστήσει πινακίδες ότι το συνολικό τίμημα της ενοικίαης μίας ομπρέλλας και δύο ξαπλωστρών δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 12 ευρω. Μόνο που οι επιχειρηματίες τις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Και φυσικά ο Δήμος κάνει τα στραβά μάτια.
Στην Ελιά, όπου δεν υπάρχει γωνία χωρίς ξαπλώστρες, σου ζητάνε 16 ευρώ, με το "έτσι θέλω". Στη Λια, κάθεσαι και σου χρεώνουν το "σετ" 15 ευρώ. Αν διαμαρτυρηθείς, σου λένε ότι οι ξαπλώστρες τους έχουν στρώματα ή πετσέτινες επενδύσεις, που εσύ φυσικά δεν τα ζήτησες, αλλά και δεν μπορείς να βρεις άλλες.
Στον Πάνορμο, από τις πιο ροκ μυστικές γωνίες παλιότερα, έχουν γεμίσει όλη...
 την παραλία με αντιαισθητικά, παρδαλά πουφ. Ούτε να περάσεις, δεν μπορείς.
Αποδείξεις στα μαγαζιά πρέπει να ζητήσεις για να πάρεις. Σου φέρνουν το δελτίο παραγγελίας από τον υπολογιστή και είσαι τυχερός αν καταλάβεις την απάτη.
Η μπόχα σπάει κόκκαλα. Οι βόθροι στα παραλιακά studios ξεχειλίζουν και τα νερά καταλήγουν μπροστά στην παραλία, που εκμεταλλεύονται οι ίδιοι άνθρωποι, χρεώνοντας την βασιλικά.
Πας στον φούρνο και κανένα μέτρο υγιεινής. Με τα ίδια χέρια, πιάνουν τα λεφτά, με τα ίδια τα ψωμιά και τις τυρόπιττες που τις πληρώνεις τρελά.
Ποιοτικός τουρισμός δεν γίνεται έτσι, κύριε Υφυπουργέ. Με κακογουστιές και υπερβολές.
Ο ποιοτικός τουρίστας απαιτεί σεβασμό. Δεν θέλει να του φέρονται σα κορόίδο. Θέλει να ξέρει τι θα πληρώσει.Τα 3 και τα 4 ευρώ δεν είναι ασήμαντα για κανέναν. Κανένας δεν αγαπάει να του τα παίρνουν από τη τσέπη με μαγκιά ή με κόλπα. Θέλει καθαριότητα και τάξη, ευγένεια και χαμόγελο.
Από το Δήμο, δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα. Εκλογές έχουν φέτος και άσε που, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Στη Μύκονο, υπάρχει η ομερτά των ντόπιων, που έχουν καβαλήσει το καλάμι. Από εκεί που πουλούσαν παξιμάδια, θαρρούν ότι έγιναν οι πρώτοι. Απαίδευτοι κι αγενέστατοι. Χωριάτες με τα όλα τους. Που να απευθυνθείς;
Στην Τουριστική Αστυνομία το 2289022482 είναι φαξ. Τις άλλες υπηρεσίες που να τις βρεις;
Μήπως, στη Σύρο, στον εισαγγελέα, που πριν από τρία χρόνια σήκωσε στο πόδι τη Ψαρρού; Αυτός πρέπει να μετρήσει τις ξαπλώστρες στις παραλίες; Πας στη Ελιά και τα μόνα ελεύθερα κομμάτια είναι στα water-sports και πίσω από τις αντιανεμικές καλαμιές, με τα σκουπίδια (φωτο). Ο ΕΦΕΤ που είναι, να κάνει υγειονομικούς ελέγχους στα μαγαζιά; Η ΥΠΕΕ στις παραλίες για τις αποδείξεις; Οι επιθεωρητές περιβάλλοντος της κυρίας Καραβασίλη πότε κατέβηκαν στις ακτές για να δουν που τρέχουν αναξέλεγκτα οι βόθροι;
Πριν από χρόνια, διερωτιόμουνα τι είναι τα άσπρα σημάδια στους δρόμους. Τώρα ξέρω. Είναι τα ιζήματα από τους βόθρους που ξεθυμαίνουν στις κατηφόρες μέχρι να στεγνώσουν από τον ήλιο ή να φθάσουν στη θάλασσα. Αηδία!
Κύριε Υφυπουργέ Τουρισμού, δεν σας κάνει εντύπωση ότι από όλη τη Μύκονο με τις τόσεςυπέροχες παραλίες, μόνο ο Καλαφάτης έχει γαλάζια σημαία; Που να μπει άλλη παραλία στο πρόγραμμα;
Οι Μυκονιάτες τρώνε τις σάρκες τους. Νομίζουν ότι θα ζουν για πάντα έτσι. Ξεχείλωσαν τα πάντα. Κάνουν ένα λάθος, όμως. Η γη είναι δική τους, ο τόπος τους όμως ανήκει σε όλη την Ελλάδα. Κι οι υπόλοιποι Έλληνες που τον αγαπήσαμε, απαιτούμε να τον σεβαστούν.
Ηρθε η ώρα, κύριε Υφυπουργέ, να δράσετε. Αρχίστε ελέγχους, τώρα. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε.
Ένας αθεράπευτα Μυκονιάτης
(εκ μεταγραφής)

8 σχόλια

  1. Αν δεν ηταν η Μυκονος...
    Ψωναρες
    Πρεζονια
    Ομοφυλοφιλοι
    Τραβεστι
    Ανωμαλοι
    Εκδιδομενες και εκδιδομενοι
    Οι πελατες τους
    Νεοι που δεν ξερουν
    Βλακες
    Καραγκιοζηδες
    Κλεφτες
    Λαμογια

    ολοι θα ηταν εκει που παω εγω, επομενως... προτεινω να μην αλλαξει τιποτα, η Μυκονος ειναι τελικα πολυ χρησιμη, και μια και οι ντοπιοι πρεπει να ζουν σε αυτο το κλιμα καλα κανουν και σαν γδερνουν.... Στειλε μου λιγη αληθινη ντοπια κοπανιστη αν βρεις.

    Μητσάρας
    http://ntalaras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Κύπρο υπάρχει ενιαίο τιμολόγιο για το σετ (Ξαπλώστρες & Ομπρέλα), ανέρχεται στα 7.5€, και σε όποια οργανωμένη παραλία πηγαίνεις είναι η ίδια τιμή. Απλά εδώ έχουν νόμους και τους εφαρμόζουν σε σχέση με την Ελλάδα μας έτσι όπως την έκαναν μερικοί και 2ον έχεις δικαίωμα ανάμεσα στις ομπρέλες να απλώσεις την δική σου πετσέτα ή ομπρέλα χωρίς να σου λένε τίποτα. Σκέψου να το κάνεις στην Ψαρού αυτό το τι έχει να γίνει. Κατά άλλα θέλουνε και τουρισμό, τρομάρα τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ έχεις και πόσο πολύ σε καταλαβαίνω!

    Ίσως να είναι θέμα παιδείας που ποτέ δεν είχαμε σ' αυτό τον τόπο.

    Βλέπω μετανάστες με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό από τους εδώ Έλληνες.

    Κρίμα. Ίσως τελικά μας αξίζει ο αφανισμός μας.

    Στη Σαντορίνη που χα πάει παλιότερα θυμάμαι ΠΟΣΕΣ γόπες και σκουπίδια έβρισκα στις παραλίες. Τα μόνα εστιατόρια που άξιζαν ήταν αυτά που τα είχαν ξένοι και τα δούλευαν εποχιακά!

    Οι περισσότεροι τουρίστες θυμάμαι την έβγαζαν στα supermarket. Μετά κατάλαβα γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ""Καί μάς δουλεύουν καί μάς κλέβουν στή Μύκονο,κ.Νικητιάδη"".



    Νά σάς γαμήσουν κιόλας ψυχανώμαλοι,πού μάς ''τά'' έχετε ζαλίσει,εσείς ΟΛΕΣ οί καριολιόπουστρες,μέ τίς ""παρεκλίνουσες σεξουαλικές προτιμήσεις"", μέ τό μπουρδελόνησο!!
    Καί αφού πηγαίνετε στό μπουρδελόνησο,θά έπρεπε τό άλλο μπουρδέλο,πού λέγεται ""κράτος"",νά σάς ""απαγορεύση διά παντός""
    τήν επιστροφήν/είσοδον στήν....Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνήθως οι επισκέπτες της Μυκόνου δεν θέλουν ξαπλώστρες.
    Την βρίσκουν στα όρθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΛη η Ελλάδα είναι έτσι ρε μάγκα , μες τη βρώμα και την αναρχία. Κι αν περιμένεις απ τον Νικιτιάδη να μας σώσει ... σώθηκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ "ΟΝΤΑ" ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ!!!! ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!!! ΑΠΟΡΙΑ, Η ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΣΗ ΚΟΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση