GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς την κυρία Διαμαντοπούλου...

Καλημέρα σας κυρία Διαμαντοπούλου Ζήτησα από τον μπαμπά μου να με βοηθήσει για να σας γράψω αυτό το γράμμα μιας και πάω Δευτέρα δημοτικού κ...

Καλημέρα σας κυρία Διαμαντοπούλου
Ζήτησα από τον μπαμπά μου να με βοηθήσει για να σας γράψω αυτό το γράμμα μιας και πάω Δευτέρα δημοτικού και δεν τα καταφέρνω ακόμα καλά στο γράψιμο.
Σας ευχαριστώ που φέτος κάνατε πράξη της υπόσχεσή σας, στο ότι θα υπάρξουν αξιοκρατικά κριτήρια στις αποσπάσεις τον εκπαιδευτών. Σας ευχαριστώ που χωρίσατε την οικογένεια μου και στείλατε την μαμά μου μακριά από τον μπαμπά μου, εμένα και τον αδελφό μου. Ο μπαμπάς μου δουλεύει στην ΔΕΗ και έτσι μένει υποχρεωτικά στην Κοζάνη. Εγώ πηγαίνω στην δευτέρα δημοτικού και ο αδελφός μου είναι 2 χρονών και δεν...
πάει ακόμα σχολείο. Έτσι, θα μείνουμε εγώ και ο αδελφός μου, με τον μπαμπά μου ο οποίος είναι υποχρεωμένος λόγω τις αξιοκρατία σας να πάρει όλο το βάρος πάνω του και να κάνει ταυτοχρόνως και τον μπαμπά και την μαμά. Ακούω τον μπαμπά μου να λέει ότι πρέπει να κάνουμε πολύ οικονομία γιατί πλέον πρέπει να συντηρούμε δύο σπίτια. Επίσης πρέπει να δώσουμε και πολλά λεφτά στην κυρία που θα έρχεται κάθε πρωί για να στέλνει εμένα σχολείο και να προσέχει τον αδελφό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θέλετε οι οικογένεια μου να είναι ευτυχισμένη. Πως θα νιώθατε αν βρισκόσασταν στην θέση μου. Εκεί που είχα την μαμά μου και τον μπαμπά μου και ήμασταν μια χαρούμενη οικογένεια, έρχεστε εσείς και μου παίρνετε την μαμά μου μακριά. Τώρα ήμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε με αγωνία πότε θα έρθουν τα Χριστούγεννα για να δούμε την μαμά μας.
Σας ευχαριστούμε να την ευαισθησία που δείχνετε στις οικογένεια των εκπαιδευτικών με κοινωνικά κριτήρια
Πολλούς χαιρετισμούς από την Κοζάνη

29 σχόλια

  1. ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΗ , ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ" ΠΛΑΖ.Ή ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , Ή Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ.Κε ΜΙΧΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ? ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,,ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ,ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε εδώ...
    Γιατί το press GR έκανε γαργάρα τι λέει ΤΟ ΒΗΜΑ σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΟΝ ΤΗΣ Λέσχης Μπίλντεμπεργκ , ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
    ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΜΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μικρή μου,

    έχεις δίκιο που παραπονιέσαι για το οτι η μαμά σου θα σου λείψει, αφού τα τελευταία 2 χρόνια αν και μισθοδοτούνταν κανονικά έμενε στο σπίτι σας με γονεϊκή άδεια λόγω του αδελφού σου και δεν πήγαινε στη δουλειά της.

    Το ίδιο φαντάζομαι έγινε και πριν κάμποσα χρόνια όταν γεννήθηκες εσύ, δηλαδή άλλα 2 χρόνια στο σπίτι μετ' αποδοχών.

    Φυσικό λοιπόν είναι να σου λείπει τώρα που επιτέλους πρέπει να πάει για δουλειά.

    Όσο για τα διπλά έξοδα λόγω δεύτερου σπιτιού, πες στης μαμάς σου να σκεφτεί τους μισθούς που εισέπραττε επί 4 χρόνια χωρίς να εργάζεται... Αυτή θα καταλάβει...

    ΥΓ. Ο μπαμπάς σου αφού είναι στη ΔΕΗ δεν πρέπει να παραπονιέται. Οι υπάλληλοι αυτής της εταιρείας εισπράττουν κατά μέσο όρο 55.000 ευρώ το χρόνο. Πες του λοιπόν ότι υπάρχουν πάααααρα πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα μας που δεν παίρνουν ούτε το ένα δέκατο από αυτά που παίρνει αυτός...

    Γειά σου μικρή μου και να προσέχεις.

    Η θεία Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΦΟΎ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομιζω οτι πρεπει να γινετε πιο επιλεκτικοι στην αναγνωση πρωτογενων ειδησεων που αφορουν κυριως προσωπα ειτε πολιτικα ειτε οχι. Ο καθενας που το κανει το κανει περισσοτερο για να θιξει προσωπα και οχι λογω πραγματικων γεγονοτων. Απλη συραφη καταστασεων και πως συνηθιζουμε να λεμε "Λασπη στον ανεμιστηρα". Τα σχολια χαριζουν ποντους στον δημιουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γλυκιά μου μικρή,
    Η μαμά σου κάνει μιά πολύ σπουδαία δουλειά που είσαι πολύ μικρή για να την καταλάβεις (ή η μητέρα σου δεν αγαπάει τόσο τη δουλειά της ώστε να σου εξηγήσει πόσο σπουδαία είναι).
    Η μαμά σου προσφέρει στα παιδιά λίγο μεγαλύτερα από σένα την μόρφωση, την παιδεία, τη γνώση, τη δυνατότητα κρίσης κλπ Πράγματα δηλαδή που είναι απαραίτητα στον άνθρωπο όχι για να επιβιώσει απλά αλλά για να μεγαλουργήσει.(εάν το κάνει σωστά).
    Είσαι πολύ τυχερή που έχεις μιά τέτοια μητέρα και όταν το καταλάβεις θα τη θαυμάσεις πολύ.
    Η παιδεία θέλει θυσίες και οι εκπαιδευτικοί δεν διστάζουν να τις προσφέρουν χωρίς ανταλλάγματα για να έχεις εσύ ένα καλύτερο μέλλον.
    Εκεί λοιπόν στο μέλλον πρέπει να κοιτάς και να δείς που τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σύντομα.
    Και πες στον μπαμπά σου να προσπαθήσει να βλέπει λίγο πιό μακριά και να ευχαριστεί το Θεό που έχει μιά δουλειά και μπορεί να σας συντηρεί .
    Πολλοί άλλοι δεν έχουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗ25 Αυγ 2010, 4:01:00 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΗΤΖΗ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Η ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΚΥΡΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ.. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ Ν' ΑΝΑΡΩΤΙΩΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗ25 Αυγ 2010, 4:07:00 μ.μ.

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ θεία Νέμεσις

    25 Αυγ 2010 1:42:00 μ.μ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΘΕΙΑ, ΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ Δ.Υ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕΣ Τ' ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜ.ΤΟΜΕΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν εχετε πάρει ακόμη ειδηση οτι αυτή η Διαμαντοπούλου ειναι πολύ μεγάλο κάθαρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΙΑ ΔΥΣΥΛΛΑΒΗ ΛΕΞΟΥΛΑ.ΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΦΙΛΟ ΡΩΜΙΟΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 1.42 ΑΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΦΘΟΝΟ,ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑΝΟΥ ΑΚΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ.ΕΥΓΕ ΡΩΜΙΟΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nai mikri mou. Gi'auto kai i manoula sou kala tha kanei na katsei sto spiti i na paretithei kai na parei tin thesi kapoios neos pou tora den exei taliro. Ean i manoula sou agapaei tin douleia tis toso poly na paei kai na tin kanei kai kala. Spiti tha mporei na erxetai kathe SK kai oxi xristougena kai pasxa. Oson afora gia tin Diamantopoulou, siga min dosei dekara gia sena. Ta tomaria den exoun tsipa kai min perimeneis apo tetoies gourounopetses na katalavoun to krima sou! Auth mono to tomari tis skeftetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντάξει τα παμε αυτα.

    Αν κάποιος άλλος δεν περνάει καλά εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να διαμαρτύρεστε.

    Και να υποθέσω ότι στους συνάδελφους ιδιωτικούς υπαλλήλους δεν τους αρέσει να περνάει μία μητέρα με το νεγέννητο παιδί της 1,5 χρόνο, αν οι ίδιοι δεν έχουν την ίδια δυνατότητα.

    Πρέπει άρα όλες οι μητέρες να πέρνουν την ίδια άθλια άδεια. Ή μήπως θα ήταν προτιμότερο να στρώσει ο ιδιωτικός τομέας και να πέρνουν όλοι τις κατάλληλες άδειες του 1,5 χρόνου? μήπως αυτό το τελευταίο θα ήταν καλύτερη ιδέα από το να σκοτώνεστε μεταξύ σας? μήπως πρέπει κάθε μάνα με νεογέννητο παιδί να παίρνει μία αξιοπρεπή άδεια?

    δεν είναι λογικό να λέτε ότι εφόσον εσείς αδικείστε και δεν έχετε τέτοιες άδειες, να απαιτείτε να χάσουν και οι άλλοι τις δικιές τους. Θα ήταν προτιμότερο να αγωνιστείτε για τέτοιες άδειες και σεις.νομίζω.

    μήπως επιτέλους όλοι μαζί να ενωθούμε ενάντια σε αυτούς που μας βάλαν να τρωγόμαστε μεταξύ μας?
    το μόνο που σας προτείνω είναι ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. τίποτα παραπάνω....και λίγος σεβασμός καλός θα ήτανε αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες.

    είμαι 28, ιδιωτικός υπάλληλος και αχρωμάτιστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΘΕΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑ στους βολεμένους επικριτές της:

    Είναι τις πάσι γνωστό ότι γίνεται κατάχρηση "δικαιωμάτων" από τις περισσότερες υπαλλήλους του Δημοσίου - ιδιαίτερα εκπαιδευτικούς.

    Όσον αφορά τις άδειες τώρα: Μένουν έγκυες κατα προτίμηση καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο εξασφαλίζουν μιά άδεια "επαπειλούμενης εγκυμοσύνης", όπερ σημαίνει ότι μέχρι να γεννήσουν παραμένουν αδειούχες μετ' αποδοχών. Αμέσως μετά τον τοκετό - που συνήθως είναι τελευταίοι μήνες της Άνοιξης - παίρνουν άδεια ανατροφής ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, την οποία ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ λίγο πριν τις σχολικές διακοπές του καλοκαιριού οπότε και απρουσιάζονται στο σχολείο (!!!) και αμέσως παίρνουν την κανονική άδεια όπως όλοι οι εκπαιδευτικοί (3 ΜΗΝΕΣ περίπου). Το Σεπτάμβριο με την έναρξη του νέου σχολικού έτους ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ και φυσικά δεν πατάνε στο σχολείο.
    Έτσι εξηγούνται τα ΚΕΝΑ στις θέσεις εκπαιδευτικών και το γενικό αλαλούμ που επικρατεί κάθε χρονιά με το άνοιγμα των σχολείων με τους πρόσθετους κλπ κλπ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 2 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤ ΑΠΟΔΟΧΩΝ για κάθε παιδί.

    ΥΓ. Συνήθως κάνουν και τρίτο παιδί οπότε και αποκτούν ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ.

    Αυτά για όσους αμφισβήτησαν τις γνώσεις μου περί του θέματος.

    Η ΘΕΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ σας χαιρετά Λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς Ρωμηοψαξεβρες 25 Αυγ 2010 4:54:00 μ.μ

    Αυτό ακριβώς κάνει η Νέμεσις: Κάποια στιγμή (έστω και αργά) σου δίνει αυτό που πραγματικά αξίζεις. Ιδιαίτερα όταν είσαι λαμόγιο-λουφαδόρος Δημόσιος Υπάλληλος.

    Ένας Έλληνας σκέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό μου παιδάκι που τελικά είσαι η μαμά σου, υπηρέτησα 4 χρόνια στα Ψαρά γιατί δεν είχα παιδάκι για να πάρω απόσπαση.
    Εκεί είδα πολλές κυρίες σαν τη μαμά σου να μην πατούν το ποδάρι τους για 3 χρόνια , είτε λόγω αδειών είτε αποσπάσεων, και να μετατίθενται εκεί που ήθελαν κάνοντας χρήσησ των μορίων που οι υπόλοιποι μαζεύαμε παρόντες με το αίμα της ψυχής μας.
    Είδα όμως και καθηγήτριες που έφεραν μαζί τα παιδιά τους , μωρά τα πιό πολλά, και υπηρέτησαν χωρίς κλαψομουνιές μακριά από τον άντρα τους και πληρώνοντας δεύτερο σπίτι για τριετίες.
    Ως πότε θα έχουμε ειδικές κατηγορίες πολιτών ;
    Βαρεθήκαμε!
    Εξάλλου όποιος δεν μπορεί να μεγαλώσει παιδιά δεν τα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σκανδαλο

    ακομα παραμενει καθηγητρια στην ασπαιτε Η Ευη Μποτσαρη με τα πλαστα πτυχια
    και την κλοπη Ευρωπαικων Προγραμματων!

    Αννουλα τι γινεται?
    Κυριε Παναρετε Γιαννη όλοι τον "χαζο κανετε?

    Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;;;;;;
    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΜΑΙ Κι ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΒΑΝΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΜαΜΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ . ΑΚΟΜΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ. Ο ΘΕΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι περισσότεροι μάλλον κατά βάθος συμφωνούν με την θεία Νέμεση, αν και από ευγένεια και αγωγή γράφει λίγα.
    Άραγε πόσα χρόνια ακόμη οι έλληνες εργαζόμενοι θα πρέπει να πληρώνουν τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων;
    Τις καλοπληρωμένες εθελουσίες εξόδους , τις 16 ώρες εβομαδιαίας εργασίας , τις έδειες μετ΄αποδοχών , τους συνδικαλιστές που δεν πατάνε στην δουλεία τους , τις ανύπαρκτες καλοπληρωμένες υπερωρίες και τα οδοιπορικά , την συνταξιοδότηση στα νειάτα , και για να γίνονται αυτά και πολλά άλλα κλέβουμε τα όνειρα των παιδιών , την επιβίωση των γηρατειών , την δωρεάν υγεία των εχόντων πραγματικά προβλήματα , την δωρεάν παιδεία των παιδιών των εργαζομένων στο γιαπί και στο χωράφι ;
    Γιατί κοσριτσάκι μου υπάρχουν και μανάδες που πριν σαραντήσουν με ... τρέχανε στα γρεαφεία τους , υπάρχουν μανάδες που στις έξι το πρωί τρέχαν στις βιοτεχνίες και στα χωράφια όταν εσύ , γιατί το γράμμα είναι της μαμάς , πληρωνώσουν και καθόσουν εισς υγείαν όλων των άλλων.
    Τα παραμύθια ας τελειώνουν , όποιον δεν του αρέσει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τρωγόμαστε μεταξύ μας (μέθοδος του διαίρει και βασίλευε) και οι πολιτικοί μας κλέβουν και μας κόβουν ΟΛΟΥΣ τον έναν μετά τον άλλο δικαιώματα και όνειρα. Καλή μας τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς 25 Αυγ 2010 8:39:00 μ.μ

    Όχι φίλε μου αυτό το τροπάριο περί "αλληλοφαγώματος" πρέπει κάποτε να σταματήσει.
    Το γεγονός είναι ότι οι μισθοσυντήρητοι και οι μικροεπαγγελματίες απο τη μια μεριά αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας - κλεισίματος της επιχείρησής τους και απο την άλλη μισθοδοτούν όλα αυτά τα "ξύπνια" λαμόγια-λουφαδόρους του Δημοσίου.

    Αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο θυμίζει το "απορία ψάλτου βηξ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο μπαμπας σου παιρνει 5 χιλιαρικα το μηνα,αρα μπορει να ζησει τη μαμα σου και σενα ανετα.5 χιλιαρικα ο μπαμπας 1,5 η μαμα.Μια χαρα σας βρισκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σήμερα στη βουλή ψηφίστηκε νομοσχέδιο ενίσχυσης των τραπεζών με 25 δις ευρώ. Ο Αλογοσκούφης τους έδωσε 28 δις ευρώ. Όλα αυτά τα παίρνουν από τη αγορά και από ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους και φυσικά κάποιοι δεν θα δουλέψουν καθόλου (ανεργία). Εκεί πρέπει να δούμε τα αίτια των δεινών και όχι κοντόφθαλμα κάπου που μας κατευθύνουν τα ΜΜΕ και τα κόμματα.
    Απλά, τα χρέη των τραπεζών τα πληρώνει το δημόσιο δηλαδή όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση