GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα εποχή της μπλογκόσφαιρας και η απαξίωσή της...

Aπό τον Θάνο Μωραΐτη Υφυπουργό  Περιβάλλοντος «Είμαι από αυτούς που έχουν μιλήσει ανοιχτά για την νέα εποχή της μπλογκόσφαιρας και την ενίσ...

Aπό τον Θάνο Μωραΐτη
Υφυπουργό  Περιβάλλοντος

«Είμαι από αυτούς που έχουν μιλήσει ανοιχτά για την νέα εποχή της μπλογκόσφαιρας και την ενίσχυση της φωνής του πολίτη, μέσα από το διαδίκτυο και τα προσωπικά ιστολόγια.
Σε δύσκολους καιρούς, που η φωνή των πολιτών ακούγεται όλο και πιο δύσκολα, τα blogs είναι ένα ισχυρό «ανάχωμα» αντίστασης προς κάθε είδους εξουσία.
Είναι απόψεις στις οποίες μένω σταθερός και υπερασπίζομαι με σθένος. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι ελάχιστοι, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα, επιχειρούν με συκοφαντίες να παίξουν...
 παιγνίδια στην πλάτη της μπλογκόσφαιρας και να την βουτήξουν στα πολιτικά «απόβλητα», στα οποία αυτοί ανήκουν.
Σήμερα, παίχτηκε ένα ακόμη θλιβερό επεισόδιο πρωτοφανούς συκοφάντησης, με καταγγελίες ενός «ανύπαρκτου» πολιτικού μηχανικού, (αποδεικτικό της «ανυπαρξίας» του είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καν στο μητρώο του ΤΕΕ) στο blog tromaktiko ότι, εγώ, δήθεν, διαθέτω πολυτελείς κατοικίες στην Πάρο και στο Κολωνάκι.
Φυσικά, καθόλου, τυχαία δεν είναι η χρονική επιλογή αυτής της επίθεσης.
Είναι αυταπόδεικτο ότι, δεν διαθέτω και δεν διέθετα ποτέ σπίτι στην Πάρο και στο Κολωνάκι.
Οι διαχειριστές, όμως, του blog tromaktiko, αν πραγματικά υπερασπίζονται την αξιοπιστία της μπλογκόσφαιρας, οφείλουν, όχι μόνο να αποκαταστήσουν την αλήθεια, αλλά και να βγάλουν την «κουκούλα» του καταγγέλοντα, δήθεν, (φυσικά ανύπαρκτου) πολιτικού μηχανικού.
Σε διαφορετική περίπτωση είναι αυτοί που φέρουν αποκλειστικά το βάρος της πρωτοφανούς αυτής συκοφάντησης.
Είναι αυτονόητο ότι, θα υπερασπιστώ την τιμή και την πολιτική αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο τρόπο.
Η προσωπική μου ζωή και η πολιτική μου διαδρομή ήταν και είναι πάντα στο φως και δεν θα επιτρέψω οποιονδήποτε να ρίξει σκιές.
Το θέμα όμως δεν είμαι εγώ.
Το θέμα είναι ότι, κάποιοι ελάχιστοι προσπαθούν να μετατρέψουν την μπλογκόσφαιρα σε «μαγειρείο» πολιτικών, εσωκομματικών, τοπικών και άλλων σκοπιμοτήτων.
Το θέμα είναι ότι, αυτοί οι ελάχιστοι επιχειρούν να απαξιώσουν ένα σημαντικό εργαλείο των πολιτών στη σύγχρονη δημοκρατία.
Χιλιάδες bloggers σε όλη την Ελλάδα δίνουν καθημερινά την μάχη των ιδεών με ξεκάθαρο τρόπο και αναδεικνύουν την δύναμη της νέας δημοσιογραφίας, αυτής των πολιτών.
Αυτοί είναι που μπορούν και να βάλουν τέλος στην απαξίωση, στα παιγνίδια συκοφάντησης ,στον κατήφορο που επιχειρούν ορισμένοι ελάχιστοι να βάλουν την μπλογκόσφαιρα.

42 σχόλια

  1. ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.

    Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡΣ.

    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε ξέρω αν έχεις σπίτι στη Πάρο αλλά για να είσαι υφυπουργός δεν είσαι καθαρός. Τώρα αν είναι σε καμιά offshore η στο όνομα άλλου προσώπου ποσός με ενδιαφέρει.

    Στέλεχος της πιο βρώμικης και απεχθούς κυβέρνησης που πέρασε από το τόπο και με ήθος απλά δεν υπάρχει. Αν ήταν άμεμπτος ο Μωραίτης μάλλον θα είχε πάει σπιτάκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε αρχίδι Μωραϊτη, όταν οι δικοί σου τα έκαναν αυτά κατά χιλιάδες κάθε εβδομάδα εναντίον των νεοδημοκρατών ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;
    Όταν έδειχναν ψεύτικες βίλλες και κατά φαντασία περιουσίες που ήσουνα, ρε. ΧΘΕΣ κατέβηκες στον πλανήτη γή;
    Άντε ρε χαμένο κορμί που θα μιλήσεις εσύ για τη μπλογόσφαιρα, πρασινοτσούτσεκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ πιθανό το υποκείμενο αυτό να λέει στην περίπτωση αυτήν την αλήθεια. στο κάτω κάτω βρίσκεται στην κυβένηση μονο 10 μήνες και είναι υφυπουργός. και ο συναγωνιστής του Ακης χρίστηκε μερικά χρονια και σε θέση υπουργού για να κάνει την μπάζα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι εκατο μερες περασαν φιλε δεν υπαρχει μεγαλυτερη τρομοκρατια που κανετε ολοι εσεις με τα μνημονια σας εφτασε η μανα μου 98 χρονων να σας καταριετε ολη μερα ΟΥΣΤ ΡΕ απο την μπλοκοσφαιρα απατεωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @@@@@@@@

    {........}

    Δυστυχώς, όμως, κάποιοι ελάχιστοι, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα, επιχειρούν με συκοφαντίες να παίξουν... παιγνίδια στην πλάτη της μπλογκόσφαιρας και να την βουτήξουν στα πολιτικά «απόβλητα», στα οποία αυτοί ανήκουν.

    [...].

    Συμφέροντα εξυπηρετείς εσύ καί ή ομάδα τών αθλίων πού ανήκεις καί ξεπουλήσατε έξ ολοκλήρου τήν χώραν μας μέσα σέ 8 μήνες,ακόμη καί τήν ιστορίαν καί πολιτισμόν της,στούς νταβατζήδες σας,εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών ''οίκων ανοχής''!!!!

    Σέ απόβλητα ρέ,εσύ ανήκεις καί τά εκπροσωπείς επαξίως,όπως κι ό πανηλίθιος αρχηγός σας.

    Προσπαθήτε μέ προβοκατόρικες μεθοδεύσεις νά φιμώσετε καί τό μόνο δίκτυο,πού έχει γίνει τό βήμα έλεύθερης έκφρασης καί εκτόνωσης τών πολιτών,μέ εμφανίσεις δήθεν συκοφαντών bloggers!!!!

    Τίς ίδιες απειλές ακούσαμε κι από τό ""μπάσταρδο θείο βρέφος σας"",διά νά φοβηθούν οί bloggers καί νά μήν αποκαλύψουν τίς διαχρονικές λαμογιές/κλοπές του.

    Τό ΠΑΣΟΚΟ-ΑΠΟΒΛΗΤΟ έχει ''μάστερ'' σέ παρόμοιες μεθοδεύσεις καί πρακτικές,από τήν εποχήν τού ιδρυτή σας ακόμη!!!!!!


    Ουυυυυυυσσσσσσστττ ρέ απόβλητο,πού έχεις ''μούρη'' καί εμφανίζεσαι στά blogs,νά απειλήσης/καταγγείλης δήθεν!!!!!


    Υ.Γ.
    Καί τό tromaktiko,ΠΑΣΟΚΟ-ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΕΚΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγορακι, σαλτα πηδηξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κ.Μωραΐτη, βγείτε λίγο από την οποιαδήποτε σφαίρα. Η μόνη ελπίδα που έχετε να κερδίσετε το "Κακό", είναι να κάνετε μια αληθινή πρόοδο στο "Καλό".

    Καπετάν Μακρύς. Και κάτι ακόμα, για να μαθαίνεται εσείς οι πολιτικοί:
    http://www.youtube.com/watch?v=iMUiwTubYu0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βριστε αυτον και ολους τους ομοιους του και πηγαινετε Δευετρα πρωι να παρακαλεσετε για κανενα ρουσφετι ανθρωπακια που κρυβεστε και κλαιηγεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μωραίτη, ισόβια θα φάτε.
    Εσχατη προδοσία, εξαπάτηση του εκλογικού σώματος και παράδοση κυριαρχίας.

    Κανονικά θέλετε εκτέλεση, αλλά δεν το επιτρέπει ο πολιτισμός μας.
    Ισόβια στους προδότες.
    Ισόβια στον Μωραίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελικα μαλακιες εγραφαν στο τρομακτικο.δεν εχει σπιτι στην παρο ,δωματιο νοικιαζε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο μωραιτης και το πασοκ ειναι πολυ μικρο για να τα βαλει με τα μπλογκς.
    Απο που και ως που ομως τα εβαλε με τα μπλογκς?
    Αυτος απο οσο διαβασα ειπε οτι τα μπλογκς καλα κανουν και υπαρχουν .
    και για αυτο τον λογο θα τα χωνουμε σε οποιον φταιει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε μαλακες οταν τα χωνει καποιος να τα χωνει με λογο.
    Να μην τα παιρνει πισω οπως εκαναν οι Τρομακτικοι !!!
    Ξεφτιλα εγιναν τα παιδακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα'θελες και τα'κουσες..Κοτζαμαν υφυπουργος και να μην ξερει οτι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλουν για σκοινι; Εσυ είσαι αξιωματουχος της μεγαλυτερης πολιτικης σπειρας κακοποιων που γνωρισε ποτε αυτη η περιοχη της γης, και ερχεσαι να μας κανεις κηρυγμα δεοντολογιας; παιδακι μου εισαι καλα; Εγω παντως αν ημουνα ο αρχηγος σου, θα σε πετουσα στην ακρη, εισαι αλλου για αλλου, αρα επικινδυνος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  15. Αυτός και οι όμοιοί του διέπραξαν το μεγαλύτερο και χειρότερο κακούργημα σε βάρος της Ελλάδας, αυτό της έσχατης προδοσίας.

    Για μια καρέκλα και κάτι μίζες, εξαπάτησαν τον λαό, υφάρπαξαν την ψήφο, κατέλυσαν το πολίτευμα και την συνταγματική τάξη και παρέδωσαν την χώρα, την κυριαρχία και την κυβέρνηση σε ξένα κέντρα.

    Η Ελλάδα έχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Και θα τις έχει και στο μέλλον. Οσα χρόνια κι αν περάσουν, όπου κι αν πάνε, όπως κι αν κρυφτούν, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. Και αυτοί, και οι απόγονοί τους, για σιγουριά. Καμία προδοσία, καμία δικτατορία δεν κρατάει για πάντα.

    Οσα χρόνια κι αν περάσουν η έσχατη προδοσία θα τιμωρηθεί με την έσχατη των ποινών. Οπου κι αν πάνε, η Ελλάδα θα τους εξοφλήσει έτσι όπως τους πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ηθελα να ηξερα με τι κριτηρια ανεβαζουν αναρτησεις στο τρομακτικο.
    Επειδη ειναι ΄΄ομορφος΄΄τον κανουν βολτα στα μπλογκς?
    ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ!!!
    Ουτε στο μικρο δαχτυλακι του τρωκτικου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πριν απο λιγο το tromaktiko εκανε κολοτουμπα και τα πηρε πισω και παραδεχτηκε οτι εγραφε παπαριες. ωραια ξεφτιλαν τα blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντε και γαμησου ρε πασοκοσκυλο που βγαινεις και μιλας κιολας.

    τραβα τσιμπουκι στον αυτιστικο αρχηγο σου καθαρμα.

    τολματε και μιλατε ακομα λερες.

    ερχονται πουτσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. που ειστε ρε τοσες οργανωσεις να καθαρισετε κανενα βρωμοπασοκι γιατι παλι ξεμυτισαν και κανουν μπουρδο-κηρυγματα οι θρασσυτατοι αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μωραίτη ολόκληρη η Σπάρτη δεν ησύχαζε μέχρι να βρει τον Εφιάλτη και να τον σκοτώσει. Περιπολούσαν τα στενα που έκρυψε το χρυσάφι για χρόνια μέχρι που γύρισε για να το πάρει και τότε τον καθάρισαν.

    Το ίδιο θα συμβεί και με σας. Η Ελλάδα δε θα ησυχάσει μέχρι να σας εκτελέσει. Απ' όσο ξέρω για εσχάτη προδοσία προβλέπεται η θανατική ποινή. Αν όχι καιρός να επανέρθει. Λαμόγιο που θα μιλήσεις για δεοντολογία. Που είναι ρε μπινέ η δεοντολογία σας όταν έχετε αναιρέσει όλες τις προεκλογικές σας υποσχέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για δεοντολογια γιδι να πας να μιλησεις στον ανεπαγγελτο αλλαδαπο που ειναι παλι διακοπες,
    και που διαγραφει οσους βουλευτες ψηφιζουν συμφωνα με την συνειδηση τους οπως λεει το συνταγμα, και οχι συμφωνα με τις διαταγες του.

    εμετικα βρωμοπασοκια.

    η υποκρισια σας πια προκαλει διαρροια και εμετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πωπω ζορι που τραβανε οι φασιστοδεξιοι!!!
    Σας εσκισε τα βαρδουλα το χαζο της Μαργαριτας, το παιδοβουβαλο ο καραμανλης το βουλωσε απο τα κλεμμενα, κανατε αρχηγο ενα πιο χαζο απο το χαζο -που σας ειχε πουλησει κιολας- και τελος διωξατε την ντορα!!!
    Και τωρα πειτε μας κιολας οτι δεν ειστε χαζοι!! μαλακες να πατε να πνιγειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να πατε να γαμξθειτε φασιστες δεξιοι
    Βουλγαρακης , Μειμαρακης , Ρουσοπουλος , Αγγελου , Καραμανλης , και ποσοι αλλοι μας εφεραν σε αυτο το χαλι!!!
    Σκατα στο ταφο του Καραμανλη και ολων των δεξιων και στα κοκκαλα των δεξιων προγονων σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκατά στον τάφων του κοπρολάγνου του αντρέα παπαντρέου που πήγε και παντρεύτηκε την πατσαβούρα τη μάρκγκαρετ και εκανε το μογγολάκι με το μουστάκι.
    Σακτά στα μούτρα κάθε υπανθρώπου που ψήφισε πασόκ μέρυσι και σήμερα καταντήσαμε ο περίγελως της οικουμένης και συγχρόνως άφραγκοι και ταλαίπωροι.
    Ούτε σε ασανσέρ με πασόκ εφιάλτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπουργος της κατοχικης κυβερνησης,διαμαρτυρεται και θελει να γινει σεβαστος.
    Λαος ,ελληνικου κρατους διαμαρτυρεται και τον φτυνουν.
    Θαρθει και για σενα δοσιλογε η ωρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτοί πού υποστηρίζουν τόν υπομαλάκα (διότι ό αρχιμαλάκας είναι ό ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ),δέν αντιλαμβάνονται ότι οί δήθεν καταγγελίες του όπως:

    Quote

    Είναι αυτονόητο ότι, θα υπερασπιστώ την τιμή και την πολιτική αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο τρόπο.
    Η προσωπική μου ζωή και η πολιτική μου διαδρομή ήταν και είναι πάντα στο φως και δεν θα επιτρέψω οποιονδήποτε να ρίξει σκιές.

    Unquote

    είναι άμεση απειλή,διά όσους στό μέλλον διανοηθούν νά καταγγείλουν κυβερνητικές πρακτικές/μεθοδεύσεις/λαμογιές/κλοπές είτε τού παρελθόντος είτε τού παρόντος αλλά καί όσες διαπραχθούν στό μέλλον.
    Άλλωστε ακριβώς τίς ίδιες απειλές/μήνυμα, ""ελάβαμε"" καί πρίν δύο μήνες περίπου,μέσω τού troktiko,όταν blogger,διερωτήθη απλώς ""Λαλιώτη πού χάθηκες βρέ παιδί?????"",πού θεωρώ ότι ενθυμούμεθα όλοι οί bloggers.
    Ή ίδια ακριβώς διατύπωση στό μήνυμά τού Λαλιώτη,περί συκοφαντιών επιδεικνύοντας αλαζονεία/έπαρση,διότι θεωρείται ""θείο δημιούργημα"" κι ώς έκ τούτου έχει τήν εσαεί ""θεία προστασία"".

    Δέν έχει σημασία λοιπόν εάν οί καταγγελίες στό tromaktiko ήσαν αληθείς ή όχι αλλά ή άπαντηση/μήνυμα/αναφορά τού υπομαλάκα,περί υπεράσπισης προσωπικής τιμής (εδώ χασκογελάμε!!!) κι αξιοπρέπειας (εδώ σκάμε από τά γέλια!!),υπονοώντας φυσικά τήν πολλαπλώς καί διαχρονικώς βιασθείσα από αυτούς τούς ίδιους,δικαιοσύνη!!!!!!!

    Πώς λέει ό θυμόσοφος λαός ""φωνάζει ό κλέφτης νά φοβηθή ό νοικοκύρης""??
    Αυτό επιχειρεί λοιπόν ό υπομαλάκας,πού έχει πάρει ''μαστερ'' κι αυτός,όπως κι οί ομογάλακτοί του από τό 1981,επί καθηγ.Σιδερένιου,στό μάθημα τής ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ!!!!!

    Άλλωστε αυτή πλέον ή περιβόητη επίκλιση

    "" Η προσωπική μου ζωή και η πολιτική μου διαδρομή ήταν και είναι πάντα στο φως και δεν θα επιτρέψω οποιονδήποτε να ρίξει σκιές.""

    είναι τό δήθεν άλλοθι,όλων τών ΑΚΗΔΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ........ ΔΙΑΧΡΩΜΑΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μωραΐτη,

    Αφού πήγες ρε και διακοπές, δεν δικαιούσαι να μιλάς! Εδώ πεινάμε και δεν είναι αστείο. Αν έχεις δωμάτιο, αν έχεις βίλλα, αν υπάρχει ράδιο αρβύλα ποσώς με ενδιαφέρει.

    Ως δοσίλογος προδότης, ψήφισες στην Ελληνική βουλή την υπαγωγή της Χώρας στα χέρια της 3τρόικας.

    Ελπίζω και περιμένω την απόφαση του ΣΤΕ περί συνταγματικότητας του μνημονίου ...και μετά HORCA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είχαμε έναν Πελέκη για λογαριασμό Βουλγαράκη κι έναν Τσοχατζόπουλο που είπαν τα ίδια. Αυτοί όμως έκλεψαν, δεν διέπραξαν πραξικόπημα και έσχατη προδοσία.

    Θα έρθει η ώρα σας προδότες, ντροπή της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κ ΜΩΡΑΙΤΗ
    Πραγματικα εκπλησσομαι με την ευαισθησια σας και καλα κανετε οταν προκειται να καταγγειλετε καποιον που σας κατηγορει αδικα η με ανυποστατα αρθρα και δημοσιευματα.
    Εκεινο που μου προκαλει εντυπωση ειναι αυτη η ευαισθησια που σας διακρινει ατομικα και θα την προστατευσετε και νομικα που ητανε οταν ψηφιζατε τους νομους που φερνατε στην βουλη με τις ευλογιες του ηλιθιοτερου που ξεσκιζανε τον λαο που σας ψηφισε να υπερασπιτειτε τα συμφεροντα του;Που ειναι η ευαισθησια σας οταν ειστε μελος εδω και 10 μηνες της σπειρας ψευτων και απατεωνων-δοσιλογων που κυβερναει αυτη την χωρα και την εχει ερημωσει καιο ηλιθιοτερος συνεχιζει αμεριμνος τις διακοπες του;Που ειναι η ευαισθησια σας στο 1200000 ανεργους και αφηστε τις αηδιες για 600000 επισημους του ΟΑΕΔ που δεν εχουν ψωμι να πανε σπιτι τους αναρωτηθηκατε ποτε ποιος φταιει γιαυτο; θα προσφυγετε στην δικαιοσυνη γιαυτο;Που ειναι η ευαισθησια απεναντι στους αποδεδειγμενα κλεφτες πολιτικους του κομματος σας που ληστεψαν τον λαο θα προσφυγετε στην δικαοσυνη;που ειναι η ευαισθησια σας απεναντι στους καταχρεωμενους εμπορους που σερνονται στα δικαστηρια και τις κατασχεσεις ως κοινοι εγκληματιες; που ειναι η ευαισθησια σας οταν στερειτε απο τους συνταξιουχους τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ που τους κρατουσατε ολα τα χρονια και τωρα τους πετατε μια κορα ψωμι λες και ειναι σκυλια; Για ολα αυτα θα προσφυγετε στην δικαιοσυνη; η συνειδηση σας ειναι ησυχη που συμμετειχατε ενεργα στην καταντια που οδηγησε την χωρα ο ηλιθιοτερος με ολους εσας που τον στηριζετε;Αισθανεστε εθνικα υπερηφανος για τον ξεπεσμο και την ξεφτιλα που φερατε σε αυτη την χωρα εσεις και οι ομοιοι σας; Πρεπει να προσφυγουμε εμεις ως λαος στην δικαιοσυνη και να ζητησουμε την παραδειγματικη τιμωρια σας; η μηπως θα πρεπει να εφαρμοσει ο λαος το δικαιο του οχλου; που πιστεψτε με δεν θα σας αρεσει καθολου.
    Οπως εχετε ατομικη συνειδηση και αξιοπρεπεια για το εαυτο σας και δεν θελετε να την σπιλωνουν με ψευδη ετσι και εμεις ο λαος εχουμε ακριβως τα ιδια δικαιωματα απεναντι στα ψευδη και την λεηλασια της ζωης μας. Ποιο δικαστηριο θα δικαιωσει εσας; και ποιο εμας; ποιο κατα την γνωμη σας αδικημα ειναι ποιο βαρυ το δικο σας; η το δικο μας;
    Αφηστε λοιπον τις ψευτικες και υποκριτικες ευαισθησιες και ειδικα σε ενα χωρο οπως ειναι ta blogs και ενεργοποιηστε την ευαισθησια σας απεναντι στην κυβερνηση που σφαγιασε τον λαο και συμμετεχετε, με την παραιτηση σας μηπως και υπαρξει καποια επιεικια στο προσωπο σας ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ. Ολα τα αλλα ειναι πρασινα αλογα σαν αυτα που ειχε το προγραμμα του κομματος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αφού ρε κουφάλα Μωραϊτη, ξέρεις ότι το τρομακτικό (τα αρχίδια μου) δεν είναι μπλογκ, αλλά μια ακόμη πουστιά του Θέμου Αναστασιάδη και επίσης οι φίλοι σου στη δίωξη ηλ.εγκλ. σε ενημέρωσαν ότι γράφεται από τα γραφεία της DEMCO του Κοντομηνά, γιατί μας ζαλίζεις;
    Εσείς στήνετε αυτά τα πασοκικά σκατά, για να δυσφημούν τους μπλόγκερς. Οι μπλόγκερς ξέρουν ότι αυτοί οι σκατόμυαλοι κοπρόψυχοι δεν είναι μπλόγκερς, αλλά κομματικά αποβράσματα, που σε συνεννόηση με σας και τους μπάτσους, γράφουν του κόσμου τις μαλακίες για να δυσφημίσουν το μπλόγκιγκ.
    Αυτή είναι η εντεταλμένη υπηρεσία τους.

    Αλλά να το ξέρεις:

    Οι μπλόγκερς έχουν γραμμένους στα αρχίδια τους, τους δημοσιογράφους του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ και του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, που ανέλαβαν πρώτα από το πρωκτικό και μετά από το καινούριο παπαροκατασκεύασμα τη δυσφήμιση των μπλογκς, για να έρθετε και να τα κλείσετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μωραιτη γραψτους κανονικα και προχωρα!!
    μια ζωη ετσι ειναι οι δεξιοι: γκρινια και ρουφιανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ξεκωλιασμένοι....έ.. ξεκωλιασμένοι του πασοκ.
    Θα πάθετε και χειρότερα, απο το ξεκώλιασμα με αυτά που κάνει ο ΗΛΙΘΙΟΣ που έχετε για πρωθυπουργό.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
    ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ-

    Θα σας ξεκωλιάσουν και θα σας πετάξουν στο πεζοδρόμιο
    να ΨΟΘΗΣΕΤΕ απο αιμορραγία....
    τσόγλανοι της ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΟΙ ΝΤΟΡΑ , ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aς μας πει που υπηρέτησε τη θητεία του το "παιδί"¨του Τσοχατζόπουλου, ο κ. Μωραΐτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΨΩΝΙΣΜΕΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΟΥ ΖΕΙΣ ...
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΤΕ ΣΤΗ ΨΑΘΑ ...
    ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ
    ΛΟΧΑΓΕ.

    Ζητούνται συνταξιούχοι ή μισθωτοί που θα προσφέρουν τη σύνταξη ή το
    μισθό τους για τις ολιγοήμερες διακοπές του Εθνοσωτήρα πρωθυπουργού.

    Καταθέστε σήμερα κιόλας στο ταμείο υπέρ Δημοσίου χρέους τις αποταμιεύσεις από τα κάλαντα των παιδιών σας.
    Εσύ, άνεργε και χαμηλοσυνταξιούχε, τι έκανες σήμερα για να σώσεις τις διακοπές του πρωθυπουργού μας ; Δώστε στο χειμαζόμενο από τη φτώχεια και την ανέχεια Παπανδρέικο και Μητσοτακέικο την προσφορά σας και τη ψήφο σας.

    Επίσης, τεμπέλη Έλληνα, σε καλούμε να μετανοήσεις που βγήκες στα 30 έτη σύνταξη και να δουλέψεις μέχρι τα 80σου, όπως κάνουν πρωθυπουργοί και υπουργοί !!!
    Μαύρισμα τροπικό,
    ρεεεεεεεεεεεεε
    Φτουοουυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ζητουνται δεξιοι για να τους πηδηξουμε και να ξεκαβλωσουμε!!!\
    Θα προτιμηθουν περιοχες καλαματας και σπαρτης που ειναι οι πιο ξεκολιαριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. που ειστε ρε τοσες οργανωσεις να καθαρισετε κανενα βρωμοπασοκι γιατι παλι ξεμυτισαν και κανουν μπουρδο-κηρυγματα οι θρασσυτατοι αλητες

    22 Αυγ 2010 1:52:00 π.μ.


    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Υ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ...
    ΤΥΧΑΙΟ ????
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ....
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !!!!

    ΕΤΣΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ....

    ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ)
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ,ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΚΟ,ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ;ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΝΑ ΒΑΖΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ;
    ΕΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕ ΠΧ ΨΩΜΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΑΙΝΑΝ;
    ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΙΧ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ;ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 22 Αυγ 2010 1:31:00 μ.μ.


    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ UFO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. προδοτες ειναι ο Σαμαρας κα ο Μητσοτακης που εφεραν τους Αλβανους στην Ελλαδα!!!
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση