GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξύπνησε" το ηφαίστειο ύστερα από 400 χρόνια...

Χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή γύρω από το ηφαίστειο Σιναμπούνγκ, στη Σουμάτρα, το οποίο ενεργοποιήθηκε χθες Κυριακή μετά...

Χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή γύρω από το ηφαίστειο Σιναμπούνγκ, στη Σουμάτρα, το οποίο ενεργοποιήθηκε χθες Κυριακή μετά από 400 χρόνια. Συνολικά 21.000 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες και οι...
 περισσότεροι κατέφυγαν στην πόλη Μεντάν.
«Το ηφαίστειο εξερράγη ξανά στις 06:30 τοπική ώρα και διήρκεσε αρκετή ώρα. Ο καπνός και οι στάχτες ξεπέρασαν τα 2.000 μέτρα», δήλωσε ο ηφαιστειολόγος Αγκους Μπουντιάντο και παράλληλα συνέστησε στις αεροπορικές εταιρείες να αποφεύγουν τις πτήσεις στην περιοχή. Το πρακτορείο ειδήσεων Antara, επικαλούμενο την αστυνομία, έκανε λόγο και για δύο νεκρούς.
Το Σιναμπούνγκ προστέθηκε στον κατάλογο των 69 ενεργών ηφαιστείων στο αρχιπέλαγος της Ινδονησίας. Τον Αύγουστο, ηφαίστειο του όρους Καρανγκετάνγκ στην επαρχία Σουλαβέζι εξερράγη με αποτέλεσμα να αγνοούνται τέσσερις άνθρωποι.

2 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα, ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ….
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη-νεροποντές και τι λένε για όλα αυτά ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ;
    Δημοκρίτειο: Γαλαξιακοί οι σεισμοί. Δηλ. είναι δείκτης αναστάτωσης του μάγματος, άρα και της πιθανότητας για ηφαιστειακούς χειμώνες (για τους οποιους, δυστυχώς, οι εγωμανείς κρατούν 200 χρόνια μετά από τον παγκόσμια καταστροφικό 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα τού Ταμπόρα, την ανθρωπότητα εγκληματικά ανυποψίαστη, και εξακολουθούν να την εμποδίζουν να ετοιμάζεται με αποκέντρωση-αποθέματα):

    Οταν κοπάζει η «βροχή ηλεκτρονίων» γίνεται σεισμός
    Στο Εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, ανακάλυψαν πως όταν μειώνεται σταδιακά η ηλεκτρονική καταιγίδα που «χτυπάει» τον «παρατηρητή» δορυφόρο τους, ακολουθούν σεισμικές δονήσεις
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=12958946#
    http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση