GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ουρουγουάη το στέλεχος των ΕΛΤΑ που βούτηξε το 1,3 εκ. ευρώ!...

Από το http://courierporta.blogspot.com/ Εντοπίστηκε από τις αρχές σε χώρα της... Λατινικής Αμερικής, "Ουρουγουάη", όπου έφτασ...

Από το http://courierporta.blogspot.com/

Εντοπίστηκε από τις αρχές σε χώρα της... Λατινικής Αμερικής, "Ουρουγουάη", όπου έφτασε εκεί μέσω Ζυρίχης.
Ήταν καλά διαβασμένος μιας και στο πρόσφατο παρελθόν μεγάλο πρώην στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής βρέθηκε εκεί με αντίστοιχα και μεγαλύτερα ποσά.
Ας ελπίσουμε να βρεθεί η φόρμουλα για την έκδοση του και για την επιστροφή των...
 χρημάτων στη μητρική άλλα... στην Ελλάδα ζούμε.
Δείτε και εδώ: http://press-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_1186.html

8 σχόλια

  1. ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ11 Αυγ 2010, 8:15:00 π.μ.

    Πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ήταν ο απατεώνας ταχυδρομικός.
    Που με την καθοδήγηση της παράταξης του και την ανοχή των διοικήσεων Ταπραντζή και Μαύρου έγινε σε μηδέν χρόνο κεντρικός διαχειριστής στο Κεντρικό Κατάστημα Λάρισας,χωρίς καμμία αξιολόγηση,αλλά με ανάθεση γιατί ανήκε στα ''δικά μας παιδιά'' που θα έλεγε και ο Μητσοτάκης.
    Η καθυστέρηση επί 8μηνο,μετά τις εκλογές του Οκτώβρη του 09,της εξκατάστασης νέας διοίκησης στα ΕΛΤΑ,είχε ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση στελέχωσης της επιχείρησης,που είχε αφεθεί στην μοίρα της και οδηγήθηκε και σε τεράστια ελλείματα επί δεξιάς διακυβέρνησης.
    Με καθυστέρηση λοιπόν ξεκίνησε και η στελέχωση και αυτές τις μέρες προκηρύχθηκε και η θέση του Κεντρικού Διαχειριστή του Ταχυδρομείου Λάρισας,που με βάση τα τυπικά προσόντα και τα χρόνια υπηρεσίας θα την κατελάβανε κάποιος παλαιότερος και σίγουρα δοκιμασμένος πασκίτης ή δακίτης.
    Αν είχε γίνει εύλογα η τοποθέτηση νέας διοίκησης στα ΕΛΤΑ και άν πάλι εύλογα προχωρούσε η στελέχωση της επιχείρησης,αυτό το δεξιό μπουμπούκι θα είχε πάει να μοιράζει γράμματα ή να ταξινομεί δέματα και δεν θα ήταν κεντρικός διαχειριστής.
    Βέβαια ευθύνες φέρνει,στον βαθμό που μπορούμε να πούμε ότι φέρνει,και ο Διευθυντής του Κεντρικού Ταχυδρομείου Λάρισας,γαλάζιας και μάλιστας σκληρής γαλάζιας απόχρωσης,που λόγω κομματικής εμπιστοσύνης, άφησε ανεξέλεγχτο αυτό το γαλάζιο μπουμπούκι.Πέραν των προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων που είχε ο Διευθυντής του Κ.Τ.Λάρισας που τον οδήγησαν να υπολειτουργεί,δημιουργεί απορία σε όλους τους εργαζόμενους ταχυδρομικούς της Θεσσαλίας η εμπιστοσύνη του Διευθυντή στον άρπαγα και στο εξωτερικό ευρισκόμενο πλέον γαλαζόφρονα ταχυδρόμο.Ποιός γαλάζιος πολιτικός της Λάρισας εγγυήθηκε στον ομογάλακτο Διευθυντή για τον άρπαγα;Ποιός είναι αυτός που επέβαλε ως κεντρικό διαχειριστή τον κλέφτη;
    Οι απορίες είναι πολλές και βέβαια συμπεράσματα θα βγούν τόσο από την ανάκριση,όσο και από τον διοικητικό έλεγχο των ΕΛΤΑ.
    Αρκεί να προχωρήσει σε βάθος η ανάκριση και ο έλεγχος και να μην αντιμετωπίσει επιδερμικά την υπόθεση για να μην θιγούν όλοι οι εμπεκόμενοι και ειδικά οι προστάτες του γαλάζιου μπουμπουκιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΊΖ: ΄Ενα πουλάκι μας σφύριξε στο αυτί και ρωτάμε .Υπάρχει τέως Διευθύνων Σύμβουλος ,των ΕΛΤΑ, που έλαβε ΠΑΧΥΛΩΤΑΤΗ,αποζημίωση 150.000 €, δουλέψτε κορόιδα Ταχυδρομικοί, για να τα κονομάνε τα γιαπάκια χοντρά,και πρέπει να επιστρέψει μέρος από την παχυλώτατη αποζημίωση διότι εν τω μεταξύ, πριν παρέλθει το 18μηνο της ΑΝΕΡΓΙΑΣ του, προσελήφθη σε άλλη Κρατική Εταιρεία, με πολλαπλάσιο μάλιστα μισθό.

    Ρωτάμε τις Νομικές Υπηρεσίες του ΕΛΤΑ, τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, το γνωρίζουν δεν το γνωρίζουν ή κάποιοι σφυρίζουν κλέφτικα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ;;; 1,4 ΕΚΑΤ, € ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΗΤΑΝ.

    ΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΑΦΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΕΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ,
    ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ
    ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EINAI TRABHXTIKH GIA TOYS PASOKOYS
    H OYROYGOYAH...


    GIATI ;

    APO PALOIUS NAZI EINAI STRVMENH H FOLIA :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (500 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ). Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.ΔΑΚΕ.
    ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;
    ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑΝ πχ. OTI EINAI ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΛΙΓΗ ΛΑΣΠΗ. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΧΡΗΣΗ.. ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση