GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "λουκέτα" θα ξεπεράσουν τις 100.000...

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γ. Κασιμάτης δήλωσε ότι, σύ...

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γ. Κασιμάτης δήλωσε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα κατά τόπους Επιμελητήρια, τα λουκέτα στα καταστήματα μέχρι τέλος του χρόνου αναμένεται πανελλαδικά να ξεπεράσουν τις 100.000 και ο αριθμός των ανέργων στο εμπόριο να πλησιάσει ανησυχητικά τις 150.000.

10 σχόλια

  1. ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ !

    ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΡΙΑ Η ΛΟΥΛΟΥ Η ΣΟΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ 1035 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ


    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ..... ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ .

    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ , ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κανάλια είναι χρεωμένα στις τράπεζες, οι τράπεζες ειναι χρεωμένες στο ΔΝΤ , συνεπώς τα κανάλια θα στηρίξουν το ΔΝΤ γιατί αυτό βολεύει τα αφεντικά τους.

    Σήμερα πληροφορήθηκα από πολλές διαφορετικές πηγές ότι όπου πηγαίνει ο ΓΑΠ συνοδεύεται από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας.Μού είπαν ότι στον Πόρο ήταν σχεδόν αποκλεισμένος στο ξενοδοχείο.Το ίδιο στην Ικαρία και στην Πάρο που πήγε.

    Τα εκατομμύρια των νεόπτωχων δε μπορεί να παραμείνουν αδρανή.Οι μικροεπαγγελματίες που κλεινουν τα μαγαζιά τους, οι ανεργοι νέοι, οι έμποροι που δε βλέπουν πελάτη να περνά την πόρτα του μαγαζιού τους,

    Oι αγρότες που βλέπουν απουλητη τη σοδειά, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι που δεχτηκαν μεσα σε μερικές βδομάδες μείωση 35% τουεισοδήματος τους θα αντιδράσουν ενάντια στη Νέα Κατοχή που καταδικάζει την Ελλαδα σε παρακμή και τους έλληνες σε εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δεν μειωθουν οριζοντια οι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα κατα 30%τουλαχιστον, η οικονομια μπροστα δεν θα παρει ποτε.

    ειναι η σκληρη αληθεια.

    απο δω το πανε απο κει το πανε, πρεπει να γινει ομως καποτε για να παρουμε μπρος επιτελους.

    Αφου τη φοροδιαφυγη του ιδιωτικου τομεα οπως φαινεται, δεν μπορουν ή δεν θελουν να την χτυπησουν αποφασιστικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχει ενα παραδοξο σε αυτη την χωρα που ζουμε.
    Ειναι τοσο λιγοι οι εκαστοτε κυβερνωντες που θελουν το καλο μας και ειμαστε τοσοι πολλοι εμεις που διαφωνουμε και θελουμε το κακο μας.
    Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε. Επειδη πιστευω οτι ο γυαλος ειναι αυτος που ειναι μαλλον στραβα αρμενιζουμε καιεξηγουμε: Πως ειναι δυνατον αυτοι οι αγιοι ανθρωποι που θελουν το καλο της χωρας και του λαου να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο στο περιβαλλον στην υγεια στην παιδεια στην οικονομια στις ιδιες μας τις ζωες και να προσπαθουν να μας πεισουν οτι κανουμε λαθος που τους κατηγορουμε και οτι ειμαστε λαικιστες!!!!! ενω αυτοι καταβαλλουν υπερανθρωπες προσπαθειες για το καλο μας ασχετα αν εμεις δεν το καταλαβαινουμε.Ειναι δυνατον να μας εχουν για τοσο ζωα που να μην καταλαβαινουμε ουτε το καλο μας (που το ζωο το αναγνωριζει) και να θεωρουν τον εαυτο τους ιδιοφυιες και σοφους οταν τα εχουν γαμησει ολα την μανα; οταν ο καθε ηλιθιος με τον μανδυα του πολιτικου να θεωρει οτι ξεφυγε απο τα ορια των θνητων και ενταξε μονος τον εαυτο του στο πανθεον των σοφων και υπερανω ανθρωπων εναντι της κοινωνιας; να θεωρουμε καθε ψευτια και μαλακια πολιτικη θεση ; οταν η κοινωνια βραζει στο ζουμι της; τελος παντων πως ειναι δυνατον να κανουν τοσοι πολλοι ανθρωποι λαθος και να εχουν δικιο 160 παλιομαλακες με την συμφωνη γνωμη αλλων 140 που υποτιθεται οτι διαφωνουν ενω στην ουσια συμφωνουν γιατι μεσα απο αυτο συντηρουν ενα σαπιο και διεφθαρμενο πολιτικο συστημα χωρις αξιες και οραμα για τον λαο.Καποιος πρεπει να τους πει οτι η εποχη των φυλαρχων και των μαγων της φυλης ανηκουν στο παρελθον.
    Υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι στον τοπο μας που οι ακαδημαικες περγαμηνες τους μπορουν να τυλιξουν ολη την βουλη πακετο και να στειλει το περιεχομενο της στην Αμαλιαδα να μαζευει καρπουζια. Αυτοι ομως ζουνε στην αφανεια και δεν εκδιδουν χρησμους μαλακιας οπως καθε τυχαρπαστος πολιτικος που τον εβαλε ενας αλλος ηλιθιος που επαγγελεται αρχηγος κομματος στην λιστα και τον επελεξαν κομματικα προβατα.
    Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να δωσει ο λαος την απαντηση σε αυτο το σαπιο και διεφθαρμενο πολιτικο συστημα πετωντας τους επαγγελματιες πολιτικους και λαμογια που συντηρουνται απο τις πλατες ενος λαου που θελει το κακο του πλουτιζοντας αηδιαστικα καποιους απο αυτους τους πεταμενους. ΦΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!! ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 6000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 2000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΟΥΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 65 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 360 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΞΥΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.
    ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΙ ΤΟΥΣ;
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ .. .ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ...ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΣ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΑΝΑΠΕΔΟΠΛΗΚΤΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ; ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!! ΡΕ ΜΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΜΑΖΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΊΖ: ΄Ενα πουλάκι μας σφύριξε στο αυτί και ρωτάμε .Υπάρχει τέως Διευθύνων Σύμβουλος ,των ΕΛΤΑ, που έλαβε ΠΑΧΥΛΩΤΑΤΗ,αποζημίωση 150.000 €, δουλέψτε κορόιδα Ταχυδρομικοί, για να τα κονομάνε τα γιαπάκια χοντρά,και πρέπει να επιστρέψει μέρος από την παχυλώτατη αποζημίωση διότι εν τω μεταξύ, πριν παρέλθει το 18μηνο της ΑΝΕΡΓΙΑΣ του, προσελήφθη σε άλλη Κρατική Εταιρεία, με πολλαπλάσιο μάλιστα μισθό.

    Ρωτάμε τις Νομικές Υπηρεσίες του ΕΛΤΑ, τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, το γνωρίζουν δεν το γνωρίζουν ή κάποιοι σφυρίζουν κλέφτικα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10 Αυγ 2010 10:57:00 μ.μ.

    ρε μαλακα που γραφεις σε ολα τα ποστ, ειναι δυνατον να κανει φοροδιαφυγη ο μισθωτος που δουλευει σε μια εταιρεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tι λες βρε παιδι μου! γιαυτο ο Γιωργακης πηρε σβαρνα τα νησια για να ξεχασει το κακο που βρηκε τους εμπορους; Ως αρχηγος της ΠΑνελληνιας ΣΟσιαλιστικης Κλοπης νοιωθει βαθεια συγκινημενος και βγηκε στον λαο μπας και βρεθει ακομα κανενας να του δωσει τον μισθο του για να σωσει την Ελλαδα.
    Αφου αυτον τοπο καταφεραν να τον κυβερνουν καθυστερημενοι μαλλον μας αξιζει αυτο που ζουμε. Αντι να τον στειλουμε σε κανενα ησυχαστηριο να παιρνει τα χρωματιστα χαπια να αναρρωσει εμεις τον καναμε προθυπουργο, εχουμε τις ευθυνες μας. Μας αρεσει ρε παιδι μου ειμαστε βιτσιοζικος λαος θελουμε να μας πηδανε και μετα να διαμαρτυρομαστε γιατι μας πηδηξαν.Στου κασιδι το κεφαλι ολοι πειραματιζονται εκ του ασφαλους. Αυτος που θα καει ειναι ο κασιδης.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,μην ξεχασεις να περασεις απο ολα τα νησια μην τυχον και σου ξεφυγει κανενα. Μαζευε εκει που πας τους παρατρεχαμενους ταχα δηθεν οτι συσκεπτεσθε και παιρνετε μεγαλες αποφασεις για το μελλον του τοπου συνοδεια με καμια καλη σιναγριδα κρασακι και δεν γαμεις,τωρα αν οι εμποροι κατεβαζουν τα στορια ειναι λυπηρο αλλα στα αρχ.....μας. Ειμαι περιεργος ρε μαγκα πως θα πας στην ΔΕΘ και το σημαντικοτερο τι θα πεις και ποιος θα σε ακουσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11 Αυγ 2010 9:10:00 π.μ.


    ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ


    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση