GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Victoria και ο David Becham στη Μεσσηνία...

Από το http://mantatanews.blogspot.com/ Η Victoria και ο David Becham μαζί στην Πύλο για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους σε πολυτελές ξεν...

Από το http://mantatanews.blogspot.com/

Η Victoria και ο David Becham μαζί στην Πύλο για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα "ΠΟΤΑ".
Όλο το προσωπικό του "Navarino Dunes" είναι σε συναγερμό, καθώς είναι γνωστό ότι...
 το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ιδιαίτερο απαιτητικό στις υπηρεσίες και η διεύθυνση γνωρίζει ότι οι συγκεκριμένοι ή θα τους «κάψουν» ή θα τους στείλουν στα ουράνια!
Εχει γίνει αναβάθμιση της σουίτας που είχαν ζητήσει και τους έχουν δοθεί και extra παροχές.
Πληροφορίες που έχουμε θέλουν να είναι όλα δωρεάν απο τον ιδιοκτήτη του Κωνσταντακόπουλο και αυτό για λόγους διαφήμισης του υπερπολυτελεστατου και μεγαλύτερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Ελλάδα.
Προ ημερών στο ξενοδοχείο φιλοξενήθηκε και η Μενεγάκη.

7 σχόλια

  1. Όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα κάνει ο Κωνσταντακόπουλος αντι να κάνει δωρεάν παροχές σε ζάμπλουτους να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη (δωρεές σε ιδρύματα, παιδικά νοσοκομεία κ.λ.π.). Αυτή θα είναι πραγματική διαφήμιση για την επιχείρησή του. Όχι να παρακαλάει stars για να τους φιλοξενήσει. Ο κόσμος (και αυτός στον οποίον απευθύνεται το συγκεκριμένο ξενοδοχείο) καταλαβαίνει πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΖΙΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά μας λείπανε. Τα φρου φρου και τα αρώματα. Εδώ ο κόσμος χάνεται..... Δεν τα δίνουν πουθενά αλλού τα λεφτά αυτοί που τους περισσεύουν. Άντε μπράβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να εχεις high class τουρισμο στην Ελλαδα δεν ειναι καθολου κακο. Τα ωφελη απο τα λεφτα που αφηνουν και τα αντιστοιχα εσοδα για το κρατος απο τη φορολογια ειναι πολλαπλα.
    Μην παραβλεπουμε δε το γεγονος οτι ο Καπτα-Βασιλης Κωνσταντακοπουλος ειναι απο τους λιγους πραγματικους κυριους στο χωρο του και απο τους ελαχιστους που εξακολουθει να εχει ελληνικη σημαια στα πλοια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΟΡΑΚΙ......
    ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ??????/
    ΕΕΕΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανένας σοβαρός ρεεεεε!28 Ιουλ 2010, 6:12:00 μ.μ.

    Μιλάμε γιά έναν μαλακανδρέα που κάποτε κλωτσούσε μία πέτσινη μπάλα και νόμιζε ότι θα γίνει ο DICAPRIO της Γηραιάς Αλβιώνας και για μία σακαφλιώρα που όταν βήχει η MADONΝA αυτή τα κάνει πάνω της! Είχα μιά σκασίλαααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση