GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύψεις Βερελή για την Siemens...

Τι κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτρoπή της Βουλής για Σημίτη, Μαντέλη, Χριστοδουλάκη, Χριστοφοράκο, Μίλερ,  Deutche Telekom, ΟΤΕ και Γερμανό. ...

Τι κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτρoπή της Βουλής για Σημίτη, Μαντέλη, Χριστοδουλάκη, Χριστοφοράκο, Μίλερ,  Deutche Telekom, ΟΤΕ και Γερμανό. Δεν προέκυψε καμιά δική του ευθύνη.

Νέα άγνωστα στοιχεία για το σκάνδαλο της Siemens παρουσίασε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής  ο πρώην υπουργός Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Βερελής μετά την κατάθεση του οποίου (ολοκληρώθηκε πριν από λίγο) η γενική αίσθηση των μελών της Επιτροπής ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα επιλήψιμο θέμα που να τον "αγγίζει".
Ο ίδιος ήταν αποκαλυπτικός για το τι του είχε πει ο Κ. Σημίτης για τον Τ. Μαντέλη, τον ρόλο του Ν. Χριστοδουλάκη ως υπουργού Οικονομίας, τον Μ. Χριστοφοράκο, την υπόθεση "Γερμανός", τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ Τ. Μίλερ αλλά και τις πιέσεις για την εξαγορά του ΟΤΕ από την γερμανική Deutche Telekom, που τότε είχαν απορριφθεί.
Το πλήρες υπόμνημα που κατέθεσε ο πρώην υπουργός είναι το εξής:
1. Έρχομαι στην Επιτροπή με εμπιστοσύνη και δεν έδωσα καμία σημασία σ’ όσους έσπευσαν να πουν ή και να δημοσιεύσουν –πριν καν η Επιτροπή ενημερωθεί για τα...
 θέματα, αλλά κυρίως πριν καν ακούσει εμένα- ότι υπήρχαν τάχα προειλημμένες αποφάσεις και ότι όπως είπαν έγκριτοι δημοσιογράφοι «Σου την έχουνε στημένη».
Παρά ταύτα, ζήτησα από καιρού να εμφανισθώ στην Επιτροπή σας προκειμένου να τοποθετηθώ αφ’ ενός απέναντι σε κακόβουλους ψιθύρους και συνήθη παραπολιτική δραστηριότητα ορισμένων, αφ’ετέρου δε, επειδή επιθυμώ να συμβάλω κατά το μέτρο της δυνατότητάς μου στην εμβάθυνση της έρευνας σας και στην ανάδειξη της αλήθειας ώστε να αποφευχθεί η «δημιουργία» αλήθειας.
2. Δεν υπέγραψα καμία σύμβαση ή συμφωνία ή τροποποίηση συμφωνίας στις οποίες να υπάρχει έστω και ελάχιστη συμμετοχή της Siemens.
3. Προάσπισα έντονα τα συμφέροντα του ΟΣΕ σε σχέση με συμβάσεις που είχαν υπογραφεί προ του 2000 και εμπόδισα τη Siemens σε βαθμό που να αναφέρεται στην εσωτερική της αλληλογραφία τον Αύγουστο 2002 όταν γράφουν τα στελέχη της : «.. ο ίδιος ο κ. Βερελής ήταν εκείνος που υποδείκνυε στον ΟΣΕ τους τελευταίους μήνες να επιδεικνύει τη συμπεριφορά που επικρίναμε.»
και ακόμη «οι επιστολές μας αποδεικνύουν την ορθότητα των επικρίσεων για τον ΟΣΕ, οι οποίες εκφράζονται εδώ και καιρό δημοσίως στην Ελλάδα» , εννοώντας επιθετικά δημοσιεύματα που προφανώς κατηύθυνε η Siemens εναντίον μου. Αλλά ακόμη πιο σκληρά εκφράζονται το Σεπτέμβρη του 2002 αναφέροντας ότι «ο ΟΣΕ έπαιξε ένα αηδιαστικό κόλπο για να ισχυροποιήσει τη θέση του έναντι της Siemens»
Έδωσα γραπτή εντολή να κηρυχθούν έκπτωτες οι εταιρίες που δεν τηρούσαν τους όρους των συμβάσεών τους με τον ΟΣΕ και προφανώς και της Siemens. Η εντολή μου αυτή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και όντως ο ΟΣΕ άρχισε τη διαδικασία εκπτώσεων που όμως δεν προχώρησε με απόφαση του εκπροσώπου του Υπ. Οικονομικών.
4. Καταθέτω ακόμη για το θέμα των προγραμματικών συμφωνιών εμπιστευτικό σημείωμα του μάρτυρα Δ. Καραπάνου προς τον τότε Υπ. Μεταφορών στις 24.5.2004 όπου αναγνωρίζει πλήρως την στάση μου αυτή και διαπιστώνει ότι και αντέδρασα και ήμουν αμέτοχος του όποιου παρασκηνίου.
5. Κατέθεσα επίσης για την πίεση της Siemens και του Μ. Χριστοφοράκου προκειμένου να πάρει διαγωνισμό ύψους 40 εκατ. ευρώ στα ΕΛΤΑ και αφού τον έχασε το 2001 προσέφυγε στα δικαστήρια όπου δικαιώθηκαν τα ΕΛΤΑ. Ήταν ίσως ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έχασε η Siemens.
6. Για την προτροπή του τότε Πρέσβη των ΗΠΑ Τ. Μύλλερ να ενταχθεί ο ΟΣΕ στο ευρύτερο σύστημα με ασφάλεια (μετέπειτα C4I) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και την πίεση της Siemens δια του Μ. Χριστοφοράκου για το ίδιο θέμα. Έδωσα τότε εντολή (όπως έχει ήδη κατατεθεί στην επιτροπή) ο ΟΣΕ να μην εμπλακεί παρ’ ότι την εποχή εκείνη υπήρξε έξαρση δολιοφθορών στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Μετά τις εκλογές του 2004, ο ΟΣΕ εκλήθη να συμμετάσχει στο C4I εκχωρώντας τον προϋπολογισμό που είχε για θέματα ασφαλείας.
7. Όταν ανέλαβα το 2000 καθήκοντα Υπουργού Μεταφορών ο Πρωθυπουργός κ. Σημίτης μου είπε ότι έχω ελευθερία επιλογών σε σχέση με ότι είχε δρομολογηθεί από τον προκάτοχό μου κ. Μαντέλη.
Ένα μήνα μετά απέπεμψα την αγγλική εταιρία Speadwing που είχε αναλάβει τη διοίκηση της Ολυμπιακής με αρνητικά αποτελέσματα.
8. Αρνήθηκα την εξαγορά της αλυσίδας Γερμανός από τον ΟΤΕ. Και αυτό δρομολογήθηκε μόλις έφυγα. Για το θέμα αυτό θα μιλήσω αναλυτικά στο μέλλον.
Η Deutche Telekom με επισκέφτηκε δύο φορές συνοδευόμενη από τον Μ. Χριστοφοράκο, για να δηλώσει την επιθυμία της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ. Μετά από συνεννόηση με τον κ. Σημίτη τους απάντησα ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται γι αυτή την εξέλιξη.
9. Αρνήθηκα να συναινέσω στην πώληση του Ταχ. Ταμιευτηρίου, θεωρώντας ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο για το Δημόσιο και ορθά. Aυτή η επιλογή μου δικαιώθηκε.
10. Προκηρύχθηκε επί των ημερών μου το κομμάτι 3 Γέφυρες Πειραιάς του Προαστιακού σαν ολυμπιακή υποχρέωση της χώρας και όταν έφυγα ούτε σύμβαση είχε υπογραφεί, αλλά κυρίως ο ΟΣΕ είχε την δυνατότητα της επιλογής να προχωρήσει ή να ακυρώσει το έργο βάση της Νομοθεσίας για τα Δημόσια Έργα.
Έκανα σαφές ότι το κομμάτι αυτό του Προαστιακού ουδέποτε είχε ενταχθεί αφού είχε απορριφθεί από το ΣτΕ η περιβαλλοντική του αδειοδότηση. Από τα χρήματα που προβλεπόταν δεν χάθηκε ούτε 1 € αφού διατέθηκαν για άλλα έργα των Συγκοινωνιών. Μάλιστα αργότερα το έργο εντάχθηκε κανονικά και χρηματοδοτείται.
11. Εξήγησα ότι ο Υπουργός Μεταφορών δεν διοικεί ούτε αποφασίζει για έργα και προμήθειες σε κανένα επίπεδο, γιατί σύμφωνα με τη Νομοθεσία υπάρχουν γι’ αυτά τα θέματα συγκεκριμένα όργανα που αποφαίνονται. Ασκεί την πολιτική εποπτεία και παρεμβαίνει όπου θεωρεί ότι θίγεται το δημόσιο συμφέρον σε μείζονα ζητήματα.
12. Η πολιτεία και οι πράξεις μου ήταν επωφελείς για το Δημόσιο, το Υπουργείο και τους Οργανισμούς που επόπτευε και δεν δίστασα ποτέ να πάρω αποφάσεις. Δεν ανήκα στη σχολή της ευχάριστης απραξίας.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή μου για την προσωπική μου στάση απέναντι σε θέματα ηθικής τάξης και δεοντολογίας θέλω να υπενθυμίσω ότι όταν προ έτους δημοσιεύθηκαν υπαινιγμοί περί δήθεν έστω πολιτικής ευθύνης μου στην υπόθεση ΜΑΝ παραιτήθηκα από τη θέση του Βουλευτή.
Μια ασυνήθιστη ενέργεια για τα πολιτικά πράγματα στη χώρα μας. Τόσο ασυνήθιστη ώστε από ορισμένους θεωρήθηκε ύποπτη.
Σήμερα, που δικαστικά η υπόθεση έχει διαλευκανθεί στη Γερμανία και είναι ξεκάθαρο πέραν κάθε αμφιβολίας ότι δεν με αφορά, αλλά και διαγράφονται τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην Ελλάδα, (η σχετική δικογραφία βρίσκεται στην εισαγγελία Αθήνας) η τότε ενέργειά μου δικαιώνεται ως μια διαφορετική στάση απέναντι στην απαξίωση της πολιτικής, των πολιτικών και την ισοπέδωση όσων ασκούν πολιτική εξουσία.
Αυτό που θα αποκαλυφθεί είναι μια συνοικιακή μαφία με ποδοσφαιρικές και αλβανικές απολήξεις, που αν δεν επρόκειτο για δημόσια προμήθεια θα έκανε την ιστορία παρωδία. Η ΜΑΝ πρέπει αμέσως να υποστεί κυρώσεις στον ελληνικό χώρο. Έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα ότι θα γίνουν γνωστοί ευρύτερα αυτοί που γνώριζαν τι είχε συμβεί και παρακολουθούσαν χαμογελώντας την περιπέτειά μου νομίζοντας ότι είναι ασφαλείς. Τελικά δεν ήταν!
13. Απέδειξα στην Επιτροπή ότι οτιδήποτε ειπώθηκε το οποίο έστω και οριακά με έθιγε δεν είχε βάση παρά μόνο ηθελημένες παραποιήσεις ή άγνοιες. Ανέφερα ένα προς ένα όλα αυτά τα σημεία και έγιναν απολύτως σαφή και τα όσα ειπώθηκαν.
14. Μπήκα στην πολιτική πλουσιότερος απ’ ότι είμαι σήμερα, όπως είναι φανερό απ’ όλα όσα μπορεί ο καθένας να διασταυρώσει.
Αναρτώ το πόθεν έσχες μου στο διαδίκτυο από το 2007 όπου υπάρχει η εξέλιξη της περιουσίας μου και με «πόθεν»
Γι’ αυτό δεν δέχομαι ούτε ως ακραία υπόθεση να καταταγώ στην ίδια ομάδα με κάποιους που δέχτηκαν και καταδέχτηκαν να πάρουν «χορηγίες» ή με άλλους που αύξησαν κατά 10δες φορές την περιουσία τους μέσα στην πολιτική.
Πριν γίνω πολιτικός είχα διοικήσει μεγάλες εταιρίες και είχα υπογράψει 25 κερδοφόρους ισολογισμούς ανωνύμων εταιριών μεταξύ των οποίων και της εταιρίας που είχα την πλειοψηφία των μετοχών.
15. Η πολιτική μου διαδρομή δεν ήταν μια στρογγυλή τούμπα! Είχε γωνίες. Είχα απόψεις και την ευθύνη να τις λέω. Όπως όταν έγκαιρα χτύπησα καμπάνες για τον τεράστιο οικονομικό κίνδυνο που ερχόταν για την Ελλάδα. Παρεξηγήθηκε η πρότασή μου για Έλληνα Υπουργό Οικονομίας κοινής εμπιστοσύνης των κομμάτων στα τέλη του 2008. Θα ήταν προτιμότερο αυτό από την παρουσία του ΔΝΤ.
Ο Κοινοβουλευτικός

9 σχόλια

  1. Έχω δύο παιδιά.
    Η εταιρία που δούλευα έκλεισε πριν από τρείς μήνες.
    Το μαγαζί του άντρα μου πάει για φούντο, 2-3 μήνες ακόμα και βουλιάξαμε.
    Σύν τοις άλλοις είμαστε και καταχρεωμένοι.
    Πώς θα ζήσουμε;
    Τα παιδιά με ρωτάνε πότε θα πάμε διακοπές και εγώ αλλάζω συζήτηση.
    Αυτές ήταν οι καλύτερες μέρες, Γιώργο Παπανδρέου;
    Είσαι ντροπή για την Ελλάδα Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΑΜΙΣΘΟΙ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

    Πρόσφατα στάλθηκε επιστολή απο τον "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΜΙΣΘΩΝ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ" στα μέλη του εν όψει της απογραφής των Δημοσίων Υπαλλήλων, με την οποία τους καθοδηγεί πώς να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο.

    Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    "Απο 1ης Ιουλίου 2010 είναι γνωστό σε όλους μας οτι ξεκινά η διαδικασία απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων και όσων λαμβάνουν αμοιβές απο το δημόσιο (στην περίπτωσή μας επίδομα ΠΟΡΟΥ-ΤΑΧΔΙΚ)...."

    Υπογράφουν οι "άμισθοι" Πρόεδρος Ελ. Λούκου και ο επίσης "άμισθος" Γραμματέας Δημ. Δέδες.

    Καταλάβατε συνέλληνες; "Άμισθοι" που όμως ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ!!! Δηλαδή ποιός κοροϊδεύει ποιόν;

    ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!

    ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ
    ΚΙ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ " ΚΑΘΥΣΥΧΑΣΗΣ " ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

    ΕΤΣΙ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ .....

    ΠΡΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
    ΜΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
    ΠΡΙΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ------------

    ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
    ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
    ΠΡΙΝΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ---------------------

    ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ
    ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ
    ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ-------------

    ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚ.ΣΑΒΒΑΤ.ΚΥΡΙΑΚΟ..

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!

    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕΣ ΚΥΑΡΑΤΣΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΜΙΣΕΝΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

    ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ.

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΣ ΤΟΤ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ "ΤΕΚΙΕΡΟ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ.
    -----------------------------------
    "Επεισόδιο με τον Κουτρουμάνη σε ταβέρνα"

    "Δυσάρεστη ήταν την Τρίτη το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων.

    Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση τις κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.

    Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους.
    Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν, αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία.
    Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι αλλά ένας παρατρεχάμενός του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν.
    Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και μεταλλάχτηκε σε υφυπουργό εργασίας και δήμιο των εργαζομένων που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε!

    Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν αλλά και γενίτσαρος.
    Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους."

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. =====================================
    πιο αντιδραστική
    και μαυρη δεξια
    που γνωρισε ο τόπος
    μετά τους ταγματασφαλίτες της κατοχής είναι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
    Άπατρις
    Νεοφιλελεύθερη
    Σοσιαλκλεπτοκρατία.
    ======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί σταμάτησαν όλα τα sites
    την ανάρτηση των πρακτικών της
    Εξεταστικής Επιτροπής για τη
    Siemens ? Τa πλέον πρόσφατa που
    μπόρεσα να βρώ έιναι από 1/7/2010.

    Αναρωτιέμαι αν ειναι δική μου
    αδυναμία να τa βρώ ή πράγματι
    σταμάτησαν οι αναρτήσεις γιατί
    χόντρυνε το παιχνίδι.

    Βλέπεις είναι η ώρα να εξεταστούν
    μεγαλοσχήμονες και πολιτικοί και
    δεν θέλουν οι κρατούντες να μάθουν
    οι πολίτες ούτε για τις "στημένες"
    ερωτήσεις της επιτροπής, ούτε τα
    "παραμύθια" απαντήσεις που δείνουν
    οι εξεταζόμενοι και γίνονται και
    αποδεκτές!

    Εύχομαι να φταίω εγώ, αλλά δεν είμαι πιά και τόσο άσχετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ.
    "Επεισόδιο με τον Κουτρουμάνη σε ταβέρνα"

    "Δυσάρεστη ήταν την Τρίτη το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων.

    Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση τις κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.

    Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους.
    Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν, αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία.
    Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι αλλά ένας παρατρεχάμενός του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν.
    Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και μεταλλάχτηκε σε υφυπουργό εργασίας και δήμιο των εργαζομένων που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε!

    Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν αλλά και γενίτσαρος.
    Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους."

    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ
    ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
    χαχιχιχ..να καταλάβουν την "γλύκα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΜΑΝΤΕΛΗΣ,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ,ΔΡΥΣ,ΓΕΙΤΟΝΑΣ,ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝΕ
    ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΗΜΙΤΗ !!!

    Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!!
    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ!!!
    ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ-ΓΤΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΛΕΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση