GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τις σχέσεις της Marfin με τη Μονή Βατοπεδίου...

Από τον Δημήτρη Πολυχρονίου Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε  για τις σχέσεις της Τράπεζας Marfin με τη Μονή Βατοπεδίου, ύστερα από το πόρισμα...

Από τον Δημήτρη Πολυχρονίου
Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τις σχέσεις της Τράπεζας Marfin με τη Μονή Βατοπεδίου, ύστερα από το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής σχετικά με το σκάνδαλο.
Την εντολή έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου η οποία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, ο οποίος θα μελετήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής. Σημειώνεται ότι ήδη έχει...
 συγκροτηθεί με βάση το πόρισμα αυτό Προανακριτική Επιτροπή για πέντε πρώην υπουργούς.
Στο πόρισμα αναφέρεται ότι η Μονή Βατοπεδίου έλαβε δάνειο, ύψους 156,9 εκατ. ευρώ, χωρίς εγγυήσεις, από τη Marfin, ενώ μέρος του ποσού αυτού διέθεσε, μεταξύ άλλων, για την αγορά μετοχών του ΟΤΕ το Σεπτέμβριο του 2007, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG, καθώς και σε επενδύσεις σε εταιρίες του Ομίλου.
Από την πλευρά της η διοίκηση της Marfin Egnatia Bank χαρακτηρίζει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης "επιθυμητή προκειμένου να τερματιστεί η λασπολογία σε βάρος της τράπεζας" και συμπληρώνει: «Ουδέν στοιχείο προέκυψε ή μπορεί να προκύψει που να αποδεικνύει ανάμειξη ούτε καν γνώση των σχέσεων και των συναλλαγών του πελάτη μας (Μονή Βατοπεδίου) με το Δημόσιο ή που να αφορά οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια οποιασδήποτε μορφής της τράπεζάς μας. Όσοι προσπαθούν να μας εμπλέξουν σε "σκάνδαλα" ματαιοπονούν». Επίσης στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για "επίθεση λάσπης από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους και τηλεοπτικούς σταθμούς" και εκφράζεται η βεβαιότητα της Marfin Egnatia ότι "η Δικαιοσύνη θα τη δικαιώσει"  και ότι "ενώπιον της θα λογοδοτήσουν σύντομα οι συκοφάντες από οποιοδήποτε χώρο και αν προέρχονται".
Διαβάστε σχετικά θέματα και ντοκουμέντα, επίσης, ΕΔΩ.

8 σχόλια

  1. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!), ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟ!!

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!
    ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ", ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ (Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!).

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Ή ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΑΤ-ΕΣΑ...

    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ!!!

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ-"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΦΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ...
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ!!!
    Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΤΥΠΟΥ ΤΟΜ ΠΑΠΠΑΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΥΛΑ-ΜΙΖΕΣ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ?? ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, "ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΝ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ", ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ!!!

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!
    ΑΥΤΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!!

    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala entaxi mas pisate ftani..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “…είναι φανερό ότι κάποιοι τελικά απεργάζονται βαθύτερα σχέδια αποσταθεροποίησης.”

    Δε νομίζω ότι πρόκειται για σχέδια αποσταθεροποίησης, αλλά για σχέδια …σταθεροποίησης του καθεστώτος, για να κλείσουν τα στόματα και να βγουν χωρίς αναταράξεις τα δύσκολα χρόνια που έρχονται.
    Σχέδια αποσταθεροποίησης είχαμε επί Κυβερνήσεως Καραμανλή, όταν εσκαγαν τυφλές βόμβες δεξιά και αριστερά θέτοντας σε κίνδυνο αθώους ανθρώπους. Θυμάται κανείς τη βόμβα στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ;

    Πολύ σωστά!
    Δεν είναι σχέδιο αποσταθεροποίησης, αλλά… σταθεροποίησης του καθεστώτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πασοκ ο Βγενο σας γαμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.27 επειδη οι αριστεροί δεν κάνουν μπάνιο και βρωμάνε δεν σημαίνει ότι δεν έχουν λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΨΑΧΝΟΥΝ;

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΒΆΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ
    ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ;

    ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ τους μπαινει ο βγενο και τον κηνυγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση