GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα για τη γενική απεργία...

11 σχόλια

  1. ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ [ΚΑΙ ΑΝ] ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΄΄΄ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ'' !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Economist χλευάζει τους έλληνες πολίτες για την δειλία τους!
    Κοροϊδεύουν τους έλληνες από το Βρετανικό Economist, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Οι Έλληνες διαδηλωτές μειώνονται, ενώ τα μέτρα λιτότητας αυξάνονται”
    Γίναμε περίγελος εκείνων που πιέζουν για την εξαθλίωσή μας, αφού συνεχίζουμε να κρυβόμαστε στα σπίτια μας νομίζοντας πως η κρίση δεν θα μπει μέσα σε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουμε έσοδα αλλά πάμε καλά. Πλάκα μας κάνουν;
    ή ΓΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΟOOOOOOOΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ;

    Aπό την μια ο Παπακωνσταντίνου μας λέει ότι ο προυπολογογισμός είναι μέσα στους στόχους αλλά όχι τα έσοδα. Καλά μας κοροιδεύουν; Τα έσοδα είναι το πρόβλημα. Αν δεν μαζεύουμε περισσότερα από όσα χαλάμε τότε τι μας ενδιαφέρει ο προυπολογισμός;

    Δηλαδή ρε συ υπουργέ μας, στο σπίτι σου όταν κοιτάς το πορτοφόλι σου και είναι άδειο λες στην γυναίκα σου ότι...δεν έχουμε χρήματα αλλά ο προυπολογισμός είναι στους στόχους;
    Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάτι δεν πάει καλά και προφανώς θα το βρούμε μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aκροδεξιό περιοδικό Economist (1-Ιουλίου-2010).

    -"Οι Έλληνες διαδηλωτές μειώνονται, ενώ τα μέτρα λιτότητας αυξάνονται"

    Δηλαδή, δεν φτάνει που πεινάμε μας
    κοροϊδεύουν και από πάνω τα αφεντικά του Παπανδρέου.

    Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

    Γίναμε περίγελος εκείνων που πιέζουν για την εξαθλίωσή μας, διότι συνεχίζουμε να κρυβόμαστε στα σπίτια μας νομίζοντας πως η κρίση δεν θα μπει μέσα σε αυτά.

    Αρα, κάνει καλά τη δουλειά του το Mega και το Άλτερ.

    Well done, boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΑ ΣΥΦΙΛΙΑΡΙΚΑ ΧΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ.

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ.........


    Νέα δέσμευση Σαμαρά για κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια

    Να καταργήσει το νόμο της κυβέρνησης για τη χορήγηση ιθαγένειας δεσμεύθηκε εκ νέου ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι με την πολιτική του κατήργησε κάθε δικλείδα ασφαλείας.

    «Είμαστε υποχρεωμένοι αυτό το νόμο να τον αλλάξουμε όταν θα αναλάβει η Νέα Δημοκρατία τη διακυβέρνηση της χώρας. Και δεσμευόμαστε από τώρα γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε εκδήλωση του τομέα μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ.

    Επικρίνοντας την κυβέρνηση για τη μεταναστευτική της πολιτική υπογράμμισε ότι «όσοι πραγματικά βλέπουν τον κίνδυνο του ρατσισμού, όσοι πραγματικά θέλουν να αντισταθούν στο ρατσισμό, κατανοούν απόλυτα τη σημασία της ομαλής και σταδιακής ενσωμάτωσης μέσα από την Παιδεία και τον Πολιτισμό. Όσοι θέλουν μαζική πολιτογράφηση των πάντων με ”αυτοματισμούς” και χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες, δεν θέλουν ενσωμάτωση. Απλά προσελκύουν ακόμα περισσότερους παράνομους μετανάστες. Και πυροδοτούν εντάσεις και διαλυτικά φαινόμενα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό και πρέπει να απαλλαγούμε απ’ αυτή τη νομοθεσία το συντομότερο δυνατό».

    Εξάλλου, ο κ. Σαμαράς παρουσίασε την πρόταση της ΝΔ για την ενσωμάτωση των μεταναστών και την χορήγηση ιθαγένειας.

    «Τα παιδιά νόμιμων μεταναστών που γεννιούνται εδώ, θα παίρνουν το δικαίωμα της ιθαγένειας όταν ενηλικιωθούν. Αλλά για να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα θα πρέπει, πρώτον, να διαλέξουν ανάμεσα στην ελληνική και την ιθαγένεια της χώρας καταγωγής των γονιών τους. Και δεύτερον, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα χρόνια της 9χρονης εκπαίδευσης που είναι υποχρεωτική για όλα τα ελληνόπουλα. Με το που γεννιούνται τα παιδιά θα παίρνουν το δικαίωμα. Αλλά θα το ασκούν στην ενηλικίωσή τους. Με ελάχιστες προϋποθέσεις. Αλλά χωρίς η ιθαγένειά τους να «συμπαρασύρει» την πολιτογράφηση των γονιών τους από την αρχή. Γιατί η ιθαγένειά τους θα κερδίζεται οριστικά 18 χρόνια αργότερα. Με αυτή τη ρύθμιση η Ελλάδα δεν γίνεται μαγνήτης μεταναστών», εξήγησε.

    Συνεχίζοντας ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του κόμματός του για το ζήτημα της μετανάστευσης, οι οποίες έχουν ως εξής:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Θέση πρώτη: Δεν είναι ίδιο το μεταναστευτικό πρόβλημα σε όλες τις κοινωνίες και σε όλες τις εποχές. Δεν έχει νόημα να αντιγράφουμε άκριτα ό,τι γίνεται αλλού. Ή ό,τι έγινε κάποτε, κάπου αλλού.

    Δεύτερη θέση: Η ενσωμάτωση έχει τρεις βασικές πτυχές. Την οικονομική, την κοινωνική και την πολιτιστική.

    Τρίτη θέση: Εδώ αγγίζουμε και το πρόβλημα της πολύ-πολιτισμικότητας. Αν πολύ-πολιτισμικότητα είναι η διατήρηση στοιχείων πολιτισμού από τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, ασφαλώς κανείς δεν έχει αντίρρηση. Αν όμως σημαίνει ότι τα παιδιά τους θα αναπτύξουν συνείδηση κοινότητας διαφορετική από αυτήν της κοινωνίας στην οποία μεγαλώνουν εδώ υπάρχει πρόβλημα.

    Τέταρτη θέση: ο καλύτερος τρόπος να γίνει η ενσωμάτωση είναι ομαλά και σταδιακά:

    Πέμπτη θέση: για τους παραπάνω λόγους, κάθε μεταναστευτική πολιτική φροντίζει να δημιουργεί δικλείδες ασφαλείας στην ενσωμάτωση των μεταναστών. Ώστε να γίνει ομαλά και σταδιακά με απώτερο ζητούμενο να ενσωματωθούν οι μετανάστες που μπορεί να αντέξει μια κοινωνία.

    Έκτη θέση – τώρα μπαίνουμε στην αποτίμηση της Ελληνικής περίπτωσης:

    - Η Ελλάδα είναι κράτος με εθνικό κορμό, όπως το σύνολο των Ευρωπαϊκών κρατών, δεν είναι μεταναστευτικό κράτος, δεν είχε αποικιακή παράδοση, δεν έφερε μετανάστες από υπερπόντιες αποικίες, κι αυτό τη διακρίνει από τις περιπτώσεις της Βρετανίας και της Γαλλίας. Στην Ελλάδα οι μετανάστες μπήκαν μετά την κατάρρευση του καθεστώτων του υπαρκτού Σοσιαλισμού, και μπήκαν μαζικά και παράνομα. Η Ελλάδα υπήρξε και παραμένει πύλη μαζικής εισόδου παράνομων μεταναστών τόσο από την Ανατολική Ευρώπη, στη δεκαετία του 90, όσο και από την Ασία στη δεκαετία του 2000. Και δεν έχει καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό της εισροής τους, ούτε είναι και εύκολο, λόγω γεωγραφικών και πολιτικών ιδιαιτεροτήτων.

    Έβδομη θέση: Η Ελλάδα έπρεπε επιτέλους να αποκτήσει μεταναστευτική πολιτική. Αλλά ο μεταναστευτικός νόμος της κυβέρνησης είναι λάθος μεταναστευτική πολιτική. Και μάλιστα είναι το χειρότερο λάθος, τη χειρότερη δυνατή στιγμή: Είναι λάθος γιατί θα έπρεπε να έχει τις ισχυρότερες δικλείδες ασφαλείας σε σχέση με όλα τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Όμως αντί στην Ελλάδα να υιοθετήσουμε νομοθεσία με τις ισχυρότερες δικλείδες ασφαλείας, υιοθετήσαμε νομοθεσία χωρίς καθόλου δικλείδες ασφαλείας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Αμερικανοί μέσω Κατάρ στο Πλατυγιάλι;;;

    Αλλάζει η μοίρα της Αιτωλοακαρνανίας.... κτλ,κτλ,κτλ Έλα ρε! Σοβαρά;; Από πότε;; Μα με την επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι για τη μονάδα υγροποιήμενου φυσικού αερίου! Ίσως να αλλάξει η μοίρα της Ελλάδας με αυτή την εξέλιξη, για τη Αιτωλοακαρνανία ποιος χέστηκε και έβγαλε δισεκατομμύρια ευρώ;;; Αυτό που θα αργήσετε να μάθετε από αλλού, είναι πώς πίσω από αυτή τη εξέλιξη (αν τελικά "κάτσει", γιατί και αυτό παίζεται) κρύβεται κατά πάσα πιθανότητα η βοήθεια της Αμερικής προς της Ελλάδα και τούμπαλιν. Και εξηγούμαστε : το Κατάρ είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο σε αποθέματα φυσικού αερίου, αποθέματα που έχουν περάσει ουσιαστικά στον έλεγχο αμερικανικών εταιριών με προεξάρχουσα την ΕxxonMobil, (που είναι κράτος εν κράτει σε πολές χώρες του κόσμου)... Αν αληθεύει το ποσό της επένδυσης που ακούστηκε τότε μιλάμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια δεύτερη Ρεβυθούσα! Είναι προφανές πως αν η συμφωνία κλείσει, θα υπάρξει και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς για το Πλατυγιάλι! Σιγά μην έρθουν οι Καταρινοί να ρίξουν τα ωραία τους δις για να έχουν στα πόδια τους την ΑΚΑRPORT! Και ας έρθουμε στο προκείμενο... Νομίζετε πως ο χρόνος της ανακοίνωσης από πλευράς της κυβέρνησης είναι τυχαίος; Έγινε η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός πατήσει το πόδι του στην Ουάσινγκτον...!!! Οι Αμερικανοί θέλουν να πετύχουν ότι έκανε πριν χρόνια στην Τουρκία... Ένας τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου, εδώ στον Αστακό, στο "μεταίχμιο" μεταξύ ανατολικής και δυτικής Μεσογείου ανοίγει την αγορά της Ευρώπης στους Καταρινούς! Και "κλείνει" το δρόμο στον South Stream του Πούτιν!!!! Έτσι η Ελλάδα θα προσφέρει άλλη μια "καλή" υπηρεσία στις ΗΠΑ και οι ΗΠΑ με τη σειρά τους σημαντικότατη επένδυση στην Ελλάδα που χρεωκοπεί! Για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά θα πρέπει να κλείσει η συμφωνία και να πέσουν υπογραφές, ελπίζω οι Καταρινοί να καταλάβουν σε τι χάος ήρθαν και ακούμπησασν τα λεφτάκια τους, αφού βάλουν τηνν υπογραφή τους... Αλλά απ'ότι μαθαίνω, ήδη η Υπουργός Περιβάλλοντος, η Μπιρμπίλω κατά το βαθύ ΠΑΣΟΚ, το πήρε ζεστά το θέμα και κοιτά να δει πως θα τρέξει τις αδειοδοτήσεις! Η πλάκα σε όλα αυτά είναι πως θα αρχίζουν στην κυβέρνηση να πανυγηρίζουν με το πόσο καλά ξέρουν να προσελκύουν ξένες επενδύσεις... Αφήνω τελευταίο πως όταν θα πέφτουν οι υπογραφές, καλά θα κάνουν οι τοπικοί άρχοντες της Αιτωλοακαρνανίας να βρούν τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης του Κατάρ και Υπουργό Ενέργειας, Abdullah bin Hamad Al Attiyah, που απ'όσο θυμάμαι είναι κιμπάρης, και να του ζητήσουν αντισταθμιστικά οφέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Αμερικανοί μέσω Κατάρ στο Πλατυγιάλι;;;

    Αλλάζει η μοίρα της Αιτωλοακαρνανίας....
    Έλα ρε!Από πότε;; Μα με την επένδυση του Κατάρ στο Πλατυγιάλι για τη μονάδα υγροποιήμενου φυσικού αερίου! Ίσως να αλλάξει η μοίρα της Ελλάδας με αυτή την εξέλιξη, για τη Αιτωλοακαρνανία ποιος χέστηκε και έβγαλε δισεκατομμύρια ευρώ; Αυτό που θα αργήσετε να μάθετε από αλλού, είναι πώς πίσω από αυτή τη εξέλιξη (αν τελικά "κάτσει", γιατί και αυτό παίζεται) κρύβεται κατά πάσα πιθανότητα η βοήθεια της Αμερικής προς της Ελλάδα και τούμπαλιν. Και εξηγούμαστε : το Κατάρ είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο σε αποθέματα φυσικού αερίου, αποθέματα που έχουν περάσει ουσιαστικά στον έλεγχο αμερικανικών εταιριών με προεξάρχουσα την ΕxxonMobil, (που είναι κράτος εν κράτει σε πολές χώρες του κόσμου)...
    Αν αληθεύει το ποσό της επένδυσης που ακούστηκε τότε μιλάμε για κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια δεύτερη Ρεβυθούσα! Είναι προφανές πως αν η συμφωνία κλείσει, θα υπάρξει και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς για το Πλατυγιάλι!
    Σιγά μην έρθουν οι Καταρινοί να ρίξουν τα ωραία τους δις για να έχουν στα πόδια τους την ΑΚΑRPORT! Και ας έρθουμε στο προκείμενο... Νομίζετε πως ο χρόνος της ανακοίνωσης από πλευράς της κυβέρνησης είναι τυχαίος; Έγινε η ανακοίνωση λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός πατήσει το πόδι του στην Ουάσινγκτον...!!!
    Οι Αμερικανοί θέλουν να πετύχουν ότι έκανε πριν χρόνια στην Τουρκία... Ένας τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου, εδώ στον Αστακό, στο "μεταίχμιο" μεταξύ ανατολικής και δυτικής Μεσογείου ανοίγει την αγορά της Ευρώπης στους Καταρινούς! Και "κλείνει" το δρόμο στον South Stream του Πούτιν!
    Έτσι η Ελλάδα θα προσφέρει άλλη μια "καλή" υπηρεσία στις ΗΠΑ και οι ΗΠΑ με τη σειρά τους σημαντικότατη επένδυση στην Ελλάδα που χρεωκοπεί! Για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά θα πρέπει να κλείσει η συμφωνία και να πέσουν υπογραφές, ελπίζω οι Καταρινοί να καταλάβουν σε τι χάος ήρθαν και ακούμπησασν τα λεφτάκια τους, αφού βάλουν τηνν υπογραφή τους...
    Αλλά απ'ότι μαθαίνω, ήδη η Υπουργός Περιβάλλοντος, η Μπιρμπίλω κατά το βαθύ ΠΑΣΟΚ, το πήρε ζεστά το θέμα και κοιτά να δει πως θα τρέξει τις αδειοδοτήσεις! Η πλάκα σε όλα αυτά είναι πως θα αρχίζουν στην κυβέρνηση να πανυγηρίζουν με το πόσο καλά ξέρουν να προσελκύουν ξένες επενδύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι μαμα στο δημοσιο τομεα το ΠΑΣΟΚ βγαζει παντα στις συνδικαλιστες εκλογες ποσοστα ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS
    «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως δομικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση, η πολιτική βρίσκεται, όμως, στα χέρια δυναστειών, οι οποίες φοβούνται για τα προνόμιά τους».
    Αυτό που θα προκαλούσε γενική κατακραυγή στη Γερμανία και θα αποτελούσε σενάριο τρόμου για τους Γερμανούς, είναι ήδη εδώ και καιρό πραγματικότητα στην Ελλάδα.
    Η πολιτική ζωή της χώρας καθορίζεται εδώ και 50 χρόνια από 3 πολιτικές δυναστείες, σε βάρος βέβαια της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

    << ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!! >>

    -Τα διόδια στις εθνικές οδούς.
    Αρνούμαι και να υπογράψω τη δήλωση μη-πληρωμής.

    -Τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
    Η υπονόμευση της ελληνικής οικονομίας και η κρίση οφείλονται στους ΑΛΛΗΤΟ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που ποντάρησαν στην κρίση για να μας κλέψουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε.

    -Τα εισαγόμενα σκουπίδια των supermarket.
    Αγοράζω ελάχιστα και ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    -Τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
    Θεωρώ τη μεγαλύτερη ηλιθιότητα να μιλάω στο κινητό.

    -Τους νταβατζήδες των καυσίμων.
    Κινούμαι ελάχιστα με το ΙΧ μου.

    -Τα κωλο-μπαρ και τους νταβατζήδες τους.
    Ο καφές τους στοιχίζει 10 λεπτά. Ας βρούν άλλους μαλάκες να τα πάρουν.



    Να πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση