GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα χειροτερέψει κι άλλο η κατάσταση στην Ελλάδα, λέει ο επικεφαλής της τρόικας...

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»,   ο επικεφαλής των Ευρωπαίων ελεγκτών της τρόικας Σερβάς Ντερόουζ προβλέπει επιδείνωση της ύφεσης στην...

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»,  ο επικεφαλής των Ευρωπαίων ελεγκτών της τρόικας Σερβάς Ντερόουζ προβλέπει επιδείνωση της ύφεσης στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 2010 και βελτίωση μετά τα μέσα του 2011...
Ο Σ. Ντερόουζ, Βέλγος και αναπληρωτής γενικός διευθυντής Οικονομικών Υποθέσεων,  υποστηρίζει ότι κάνουν λάθος όσοι προβλέπουν χρεοκοπία της Ελλάδας και πως, αν δεν μεσολαβούσε το πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, το έλλειμμα θα...
 είχε εκτοξευθεί στο 20%, ενώ η ύφεση θα είχε αγγίξει το 10%. Eκτιμά πάντως ότι η ύφεση μάλλον θα χειροτερέψει κατά τη διάρκεια του έτους και πιθανόν να φτάσει το 4%. Το σημείο καμπής για την ελληνική οικονομία το τοποθετεί περίπου στα μέσα του 2011: «Μετά η κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται». Σχετικά με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, θεωρεί ότι η προσπάθεια πρέπει να επικεντρωθεί στον τουρισμό, τη βιομηχανία, τη ναυτιλία, τις υπηρεσίες και τις μεταφορές.

7 σχόλια

  1. Ξέρει ότι πάμε κατά διαόλου και έρχεται για κατασχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως την καμπη του 2011 που θα ανακαμψει η οικονομια (αν ποτε γινει αυτο) φροντιστε για κανενα κονδυλι απαλλοτριωσης χωραφιων γιατι τα νεκροταφεια βουλωσαν δεν χωρανε πολλους ακομα.
    Πεστε και αυτον τον ηλιθιο με το εβραικο σκουφακι να βαλει το ασπρο πουκαμισακι του και να παει κατα τα νεκροταφεια μερια να βαλει κανενα χερακι. Ο λαος ψηφισε στις εκλογες προθυπουργο οχι τον ΦΑΝΗ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ τον νεκροθαφτη.
    Τροικα και αρχιδιες νταλαβεριτζηδες ειναι,εισπρακτικης εταιρειας τοκογλυφων. Οι αλλοι οι βλαμμενοι που υποτιθεται οτι κυβερνουν τον τοπο τι κανουν.
    Ο προθυπουργος στα νησακια λεει παραμυθακια σε αλλους ομοιδεατες του για πρασινα αλογα πεταλουδιτσες και οι νταλαβεριτζηδες ειναι στα υπουργεια.
    Αρε σανιδα που σας χρειαζεται, ποτε θα ξεσηκωθει αυτος ο καναπεδατος λαος να σας αλλαξει τον αδοξαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ;


    ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε ρε

    κι εγω νομιζα οτι με το ευφυιες σχεδιο του σκατομαλακα να κοψει μισθους η οικονομια θα εκτοξευοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ..
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΘ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΕΝΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;;;ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΤΕΡΗ ΔΗΛ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΩΧΙΑ (ΚΟΙΝΩΣ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ-Ε!ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ,ΤΟΣΗ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ..)
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 400 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΤΛ!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;;; ΣΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ;;;;
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ,ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠOΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ. ΕΧΕΙS ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ KAI ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση